2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

günaydın herkese hayırlı günlerimiz olur inşallah... cuma günü histeroskopi yapılacak tüp bebek için karar verilecek kısmetse..heyecan var!!
hayırlarla sağlıcakla operasyonun geçer inşallah canım bence tüp bebeğe de sonrasında gerek kalmaz inşallah sevinirsin kuzum zaten engel bir durummuş o et parçası şimdi daha rahat olacak kafan

2017 de anne olmak isteyenleri listemize bekliyoruz

Günaydınlarr hanımlar
Benim düşük kanaması azaldı kesilmedi hayırlısı ile bir kesilse idi rahatlayacağım yarın dr kontrolüm var dua edin değerim düşmüş olsun hatta sıfırlansın

Günaydınlarr hanımlar
Benim düşük kanaması azaldı kesilmedi hayırlısı ile bir kesilse idi rahatlayacağım yarın dr kontrolüm var dua edin değerim düşmüş olsun hatta sıfırlansın
ALLAH'IM hayırlısıyla şu stresli dönemi atlatırsın da canım daha fazla canın yanmadan ...

günaydın herkese hayırlı günlerimiz olur inşallah... cuma günü histeroskopi yapılacak tüp bebek için karar verilecek kısmetse..heyecan var!!
Gunaydin canim. Benim de nasibimde tüp bebek varmış sanırım.. Eşimin son tahlilleri çıksın bizim de kesin karar verilecek. Zor mu bu surec hic bilmiyorum ben korkuyorum biraz :( yumurtalari falan nasil aliyorlar anrstezi ile mi

Günaydınlarr hanımlar
Gunaydin canım düşük gecti mi nasıl oldun. Benim de asilamam tutmus ama dustu. Cok kucuk oldugu icin bu kez canim yanmadi cok şükür

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar yazarlarsa bir ön bilgi olur bizler için

Gunaydin canim. Benim de nasibimde tüp bebek varmış sanırım.. Eşimin son tahlilleri çıksın bizim de kesin karar verilecek. Zor mu bu surec hic bilmiyorum ben korkuyorum biraz :KK43: yumurtalari falan nasil aliyorlar anrstezi ile mi
Tüp bebek milletin abartığı gibi bir süreç değil. Ondan hiç stres yapma

Tüp bebekle ilgili ne soru sormak istiyorsanız cevaplayabilirim kızlar

Peki tutma ihtimali nasıldır sizce bende sirun olmadigi icin kolay tutunur insallah sorunsuz bir gebelik olur insallah
Oncelikle bende bir sorun yok tutar diye düşünme, eşimle bendede sorun yok fakat tüp bebek denedik. Tutma oranı embriyonun kalitesine göre değişiyor, ama mükemmel kalitedeki embriyolarinda tutmama ihtimali var. Ve hastanede karşılaştığım konuştuğum çoğu insanda sorun yok ama olmuyor. Kısacası sorun yok tutma ihtimali çok diye kendini sartlama

Normal vajinal doğuma nasıl hazırlanmalıyım?
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan normal vajinal doğum hazırlığının püf noktalarını Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Normal vajinal doğum yani bebeğin dünyaya gelmesiyle ilgili hazırlıklar gebeliğin başından itibaren başlıyor. İlk önce anne bebeğini nasıl doğurmak istediğine kendisi karar veriyor. Kendi ağrı eşiği, geçirdiği ameliyatlar, daha önce yaşadığı duygular, değişimler ya da gebelik aşamasına nasıl geldiği, o bebek için neler hissettiği çok önemli.

Vajinal doğumu elbette desteklememiz lazım. Doğal olan vajinal doğum ancak vajinal doğumun önünde olan engeller var ise de ne hekim olarak ne de hasta olarak burada tutturmamak gerekir. İşte tüm ayrıntılar..

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

aaynaa aaynaa nasıl gidiyor canım tedavi süreci
iyi canım bugün 4. iğnemi vuruldum dişimdeki dikişi aldırmaya gittim yirmilik çektirmiştim biraz canım acıdı kendimi yeni attım eve bebek mağazasına girdim ay bir erkek bebek ayakkabısı aldım ..
ay neler var neler sonra da çıktım eve geldim öyle canım senin kanaman durdu mu canım doktor ne dedi

Back
X