2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

iyi canım bugün 4. iğnemi vuruldum dişimdeki dikişi aldırmaya gittim yirmilik çektirmiştim biraz canım acıdı kendimi yeni attım eve bebek mağazasına girdim ay bir erkek bebek ayakkabısı aldım ..
ay neler var neler sonra da çıktım eve geldim öyle canım senin kanaman durdu mu canım doktor ne dedi

CANIM DR İZİNLİYMİŞ ONDAN GÖZÜKEMEDİM PAZARTESİNE GİDECEĞİM

GEÇMİY OLSUN CANIM DİŞİN İÇİN

RABBİM BEBEK EŞYALARI DÖŞEMEK NASİP ETSİN İNŞALLAH

CANIM DR İZİNLİYMİŞ ONDAN GÖZÜKEMEDİM PAZARTESİNE GİDECEĞİM

GEÇMİY OLSUN CANIM DİŞİN İÇİN

RABBİM BEBEK EŞYALARI DÖŞEMEK NASİP ETSİN İNŞALLAH
inşallah canım benim canı gönülden inanıyprum ben sevineceğimize...;)
hiç moral bozmayalım birkaç ay geç olsun güç olmasın inşallah
diyeceğim örgü bilenler yazsın bana :D:D:D örgü bilmiyorum diye kim ne yapar diyeceğim hehehhee

bakalım listemize yeni anne adaylarını bekliyoruz bugün buralar çok sessiz

@cilekli_sut canım sen bat ne zaman ya da var mı bir müjde bazı arkadaşlarımız çok suskunlar

aaynaa aaynaa yeni bat 1.Nisan
3.Tüp bebek tedavisine başladım dün. Bu sefer bir ay dondurup transfer yapılacak..

Sen aşılama için mi igne vuruyorsun canım??

Selam kizlar napiyosunuz bakalim :) ben cok iyiyim cok şükür kayinpederi ziyarete gittik cocuk fircamizi guzelce yedik evimize geldik.. Bu arada cok şükür kocamda bir sorun cikmadi tahlilleri temiz sadece vitamin eksikligi varmiş. Bu ay dinlenmedeyim gezecez haftaya kaplica oteline gidecegiz kocamla stres atacağız onumuzdeki ay gerek olmadığı halde sırf aile baskisindan dolayi tupbebege baslayacagiz

Selam kizlar napiyosunuz bakalim :) ben cok iyiyim cok şükür kayinpederi ziyarete gittik cocuk fircamizi guzelce yedik evimize geldik.. Bu arada cok şükür kocamda bir sorun cikmadi tahlilleri temiz sadece vitamin eksikligi varmiş. Bu ay dinlenmedeyim gezecez haftaya kaplica oteline gidecegiz kocamla stres atacağız onumuzdeki ay gerek olmadığı halde sırf aile baskisindan dolayi tupbebege baslayacagiz
kayınpederin size yakın mı oturuyor?kocanda sorun olmamasına sevindim canım ya sizi bi rahat bıraksalar hemen olacak da o kadar baskı yapıyorlar ki olacağı varsa da olmuyor. gezin valla en çok o yarar:) tüp bebek parasınıda kayınpeder ödesin madem o kadar istiyor . terbiyesiz adam

kayınpederin size yakın mı oturuyor?kocanda sorun olmamasına sevindim canım ya sizi bi rahat bıraksalar hemen olacak da o kadar baskı yapıyorlar ki olacağı varsa da olmuyor. gezin valla en çok o yarar:) tüp bebek parasınıda kayınpeder ödesin madem o kadar istiyor . terbiyesiz adam
Aynen kuzum o dedi tamam bütün mesraflar benden acibadem hastanesinde yaptiracagiz diye. Tupbebek + doğum 30 milyar verir cikariz artık:KK70::KK70::KK70:ama tabi ki ben o parayi oraya verdirmem. Burada güzel bi hastanede tedavi parasini kilitleyecem ama ona. Hep onlar strese soktu bizi Allahtan 110 km uzaktalar ama oradan bile yetisiyorlar her şeye

Canım bence gerek kalmadan gelecek senin ufaklık hayırlısı Allah'tan.

bende iyiyim canım. bat tahminim 28 mart, senin kanaman devam ediyor mu kuzum? rabbim tez zamanda yenisini versin kuzucum
Yok canım cuma günü kesildi. Çalışmalar başladı. Test siparişi verdim. Yumurtlama testi bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah kasım aralık annesi olmaya yetisiriz saglikla

Aynen kuzum o dedi tamam bütün mesraflar benden acibadem hastanesinde yaptiracagiz diye. Tupbebek + doğum 30 milyar verir cikariz artık:KK70::KK70::KK70:ama tabi ki ben o parayi oraya verdirmem. Burada güzel bi hastanede tedavi parasini kilitleyecem ama ona. Hep onlar strese soktu bizi Allahtan 110 km uzaktalar ama oradan bile yetisiyorlar her şeye
Ahhh bu kybabamın bende de var bir cins

aaynaa aaynaa yeni bat 1.Nisan
3.Tüp bebek tedavisine başladım dün. Bu sefer bir ay dondurup transfer yapılacak..

Sen aşılama için mi igne vuruyorsun canım??
evet canım benim de yarın doktor kontrolüm var yumurtalarıma bakılacak bakalım heyecanlıyım çok
midem çok yanıyor çok yanıyor..
ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevineceğiz inşallah amin..

canım siz gezin biraz kafanızı dinleyin eşinde de bir şey çıkmamasına çok sevindim vitamin mi verdi eşine kaplıcalarda oh mis gibi cıbı cıbı yapın benim de yarın kontrolüm var

sakın sakın canım stresten uzak durmamız lazım hepimizin de oo inşallah güzel haberler alacağız hepimiz hayırlarla sağlıcakla sevineceğiz inşallah amin

Yok canım cuma günü kesildi. Çalışmalar başladı. Test siparişi verdim. Yumurtlama testi bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah kasım aralık annesi olmaya yetisiriz saglikla
hayırlısı kuzum inşallah hayırlarlasağlıcakla seviniriz ya

evet canım benim de yarın doktor kontrolüm var yumurtalarıma bakılacak bakalım heyecanlıyım çok
midem çok yanıyor çok yanıyor..
ALLAH hayırlarla sağlıcakla sevineceğiz inşallah amin..

Ay hadi inşallah canım. Benim de kontrol çarşamba yani 6.gün 11.gün yumurta toplama olur inşallah ..bu aşılama da kacinci gün aşılama yapılıyor?

Back
X