• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ben de nezle olacağım heralde havalar soğudu canım burnumu çekiyorum..
dua ettim hepimize rahatladım da sen ne yapıyorsun canım?
aman kuzum dikkat et kendine . Bu aralar hasta olmaman lazım. ben iyiyim eşim grip onla uğraşıyorum. Duaların için sağol allah kabul etsin dualarımızı :)

aman kuzum dikkat et kendine . Bu aralar hasta olmaman lazım. ben iyiyim eşim grip onla uğraşıyorum. Duaların için sağol allah kabul etsin dualarımızı :)
dün akşam KURAN okudum ya ne kadar rahatladım..
rüyamda arkadaşlar tavuk gibi yumurtluyordum ya beyaz beyaz yumurtlar belki 20 tane yumurtladım :):):)

aaynaa aaynaa rüyana çok güldüm Allah iyiliğini versin hayırlara yoralım inşallah canım :)

Birdilimkek Birdilimkek anlattıklarını okudum herkesin bir imtihan sebebi var sizinki böyleymiş demek ama cidden maşallah diyorum sana, okuyunca 'yok artık onu da mı demişler' vs dediğim şeyler yaşıyorsun üstesinden gelmeye çalışıyorsun. Rabbim elbet mükafatını verir. eşinle aynı pencereden hayat bakabilmek çok güzel birşey. kötü düşünen kötü niyet besleyenlere de kendilerine dönsün inşallah niyetleri. sen olumlu güzel şeyler düşün bu tarz şeylerden uzak olmaya bak. Rabbim hayırla sağlık sıhhatle kucağınıza almaya nasib etsin inşallah en hayırlı vaktinde.. :KK200:

aaynaa aaynaa rüyana çok güldüm Allah iyiliğini versin hayırlara yoralım inşallah canım :)

Birdilimkek Birdilimkek anlattıklarını okudum herkesin bir imtihan sebebi var sizinki böyleymiş demek ama cidden maşallah diyorum sana, okuyunca 'yok artık onu da mı demişler' vs dediğim şeyler yaşıyorsun üstesinden gelmeye çalışıyorsun. Rabbim elbet mükafatını verir. eşinle aynı pencereden hayat bakabilmek çok güzel birşey. kötü düşünen kötü niyet besleyenlere de kendilerine dönsün inşallah niyetleri. sen olumlu güzel şeyler düşün bu tarz şeylerden uzak olmaya bak. Rabbim hayırla sağlık sıhhatle kucağınıza almaya nasib etsin inşallah en hayırlı vaktinde.. :KK200:
eşim de çok güldü ilginçti rüyam ya :D:D:D

rüyamda arkadaşlar tavuk gibi yumurtluyordum ya beyaz beyaz yumurtlar belki 20 tane yumurtladım :):):)
:DDD iyiymişşş 4-5 yumurtan büyümüştü ya ondan etkilendin herhalde :) ama bellide olmaz bi bakarsın çoğul gebelik olur :D hayırlısı kuzum

Amin canım Allah razı olsun.. Alıştım artik zaten evlendigim ilk sene çok agladim kriz geçirdim ama takmamakla ve mesafe koymakla aştım bir cok seyi.. Elhamdulillah beni cok seven ve hep yanimda olan bir eşim var Allah ondan razı olsun. Ben onunla mutluyum ya gerisi gerçekten onemli değil

:KK70:DD iyiymişşş 4-5 yumurtan büyümüştü ya ondan etkilendin herhalde :) ama bellide olmaz bi bakarsın çoğul gebelik olur :KK70: hayırlısı kuzum
bilmiyorum canım ya hayırlısı hamileyim de ALLAH onu mu gösterdi acaba diyorum..

hayırlısıyla listemizin 18. hamişliği hayırlarla sağlıcakla kime nasip olacak acaba

bilmiyorum canım ya hayırlısı hamileyim de ALLAH onu mu gösterdi acaba diyorum..
canım inşallah öyledir dileğimiz ondan yana ama ben kendi adıma artık hayal kırıklığına uğramaktan korkuorum. beklememeye calışıyorum ama rüyan çok eğlenceli :)

canım inşallah öyledir dileğimiz ondan yana ama ben kendi adıma artık hayal kırıklığına uğramaktan korkuorum. beklememeye calışıyorum ama rüyan çok eğlenceli :)
korkmamak lazım aslında canım ne zaman beklemiyorsan o zaman oluyor diyorlar hep biz onu beceremiyoruz aslında

Kuzum benim annem der ne zaman rüyamda yumurta görsem yakinimdan birinin hamile oldugunu öğrenirim diye :))) hadi bakalim insallah hamile kalirsin bu ayyyyyyyy:)))

Kuzum benim annem der ne zaman rüyamda yumurta görsem yakinimdan birinin hamile oldugunu öğrenirim diye :))) hadi bakalim insallah hamile kalirsin bu ayyyyyyyy:)))
hadi ya gerçekten mi canım :)
neredeyse 15-20 tane yumurtladım gülüm ya ben de rüya tabirinde de okudum evliler için çocuğa bekarlar için evliliğe yazıyordu bolluk bereket de diyordu..
bilmiyorum ya sevinecek miyim acaba cümlemiz seviniriz inşallah gülüm hayırlarla sağlıcakla hepimiz peş peşe amin

@maviturna canım buraya pek uğramıyorsun bat ne zaman bir gelişme var mı listedekilere bir hatırlatayım dedim

Back
X