- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
@moonlight2135 sen de son durum ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım bizlere de dua et inşallah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur evladın inşallah aminSelam arkadaşlar bende yeni anne adayıyım inşallah sağ salim kucagimiza alırız yavrularimizi 7+3 günlük hamileyim kısmetse Ekim sonu yada kasımın başı gelicek bebeğim
Amin ecmain insallah canım rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin dogumumuzda kolay olur inşallahALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım bizlere de dua et inşallah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur evladın inşallah amin
amin canım ben bu ay tedavi gördüm bakalım 10 gün sonra kısmetse test yapacağımAmin ecmain insallah canım rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin dogumumuzda kolay olur inşallah
Ne tedavisi canımamin canım ben bu ay tedavi gördüm bakalım 10 gün sonra kısmetse test yapacağım
bebek içinNe tedavisi canım
Rabbim inşallah en kısa zamanda bu mutluluğu sana tattirsin canım inşallah testin pozitif çıkarbebek için
hayırlısıyla inşallah canım haftaya kısmetse test yapacağım duanızı eksik etmeyin cümlemizdenRabbim inşallah en kısa zamanda bu mutluluğu sana tattirsin canım inşallah testin pozitif çıkar
1 hafta daha vardı erken oldudaha kaç gün vardı adeetine canım
canımm kürtajla değerlerin sıfırlanıcaktır allahın izniyle çokk geçmiş olsun. Umarım şimdi iyisindir. Ağrın sızın hiç olmasın inşallah.
ALLAH RAZI OLSUN canım ben de gün sayıyorum haftaya test yaparım bakalım hayırlarla sağlıcakla cümlemiz seviniriz inşallah gülüm aminaaynaa canim bugün ateşim düştü gelecek kirmizilar yeni bat 12nisan .Rabbim inşallah bu ay senden hayirli haberleri almamizi nasip etsin canim.takipteyim mujdeli haberini bekliyorum inşallah
ALLAH'IN izniyle inşallah kendi bebeğinin sesini de duyacaksın inşallah hayırlarla sağlıcakla gülüm inanıyorum ben sıra sıra sevineceğiz inşallah amin..Canım kürtaj sonrası uyanmak çok fena idi icim yandı canım yandı. Serviste bebek sesleri vardı onları duymak içimi burktu şükürler olsun uda geçti inşallah bir hafta sonra değer düşmüş olsun
Rabbim ne eylerse güzel eyler bu imtihandan yüzünün akıyla çıkmayı nasip et Yarabbi