- 16 Kasım 2016
- 518
- 1.104
- 43
Caniim beniimm bi degisiklik yok adetim pazartesi bitti. Bu ay hicbir ek gida kür yapamadim adetin 2. Gunu baslamam gerekiyordu kacirinca sonradanda baslamak istemedim. Bu ayda oluruna birakicam yumurtlama gunumu anlayabilirsem o günler preseed jel kullanirim heralde. Hayirlisi artik...
Sen nasil oldun canim benimm. Bu ay kullandigin kür varmi? Ben artik manevi tedavilere baslamak istiyorum aslinda. Elimden gelen herseyi yaptim yemedigimiz sey kalmadi ama olmadi. Sanki manevi recete gerekiyor diye dusunuyorum. Cok nazarada geliyoruz her isimiz ters gidiyor olmadik seyler cikiyor. Kilit dualarla ayetlerle teslim olup tevekkul etmek istiyorum. Kime soracagimida bilmiyorum. Allah onume cikarsin ne diyim.
kürtajdan sonra 35. Gün ilk adetimi oldum çok şükür dün doktor adet söktürücü vermişti ama gerek kalmadı size bir sorum olacak hamileyken rahmimde kist vardı 4,5 cm civarnda sanırım doktor kürtajdan snra adet olunca doğum kontrol habına başlarız kistin erir hazır bebek yokken dedi dün kontrol vardı erimiş kist ilaç kullanmadan doktora söyledim eğer gerek yoksa hemen gebelik düşündüğüm için ilaç kullanmak istemiyorum diye oda kullanmayabilirsin ama bu ilaç yumurtalığını dinlendirir dedi zararlı değil şimdi kafam karıştı kullanmalımıyım kullanmasammı var mı bilgisi olan