- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 333
Rabbim inşallah doğum gününde çifte sevinç yaşatsın canım.Amin hepimize nasşp etsin inşallah .zorlukları aştık şükür birde ben şehirdışından ankya geliyordum.eşimden ayrı geçirdim hamileliğimin çoğunu. Şükür bende kusma bulantı olmadı istediğim herşeyi dikkat ederek yedim gezdimde dolaştımda.ilk 6 ay rahat geçti.7de biraz zorlamaya başladı.zaten 8nci aya girerken 30+4 nerdeyse doğum yapacaktım rahim ağzı kısalığımdan ve düzenli 100ü bulan sancılardan.hastanede 2 gün kaldım.bugüne kadar haftalık kontrollerle takiple yatarak dinlenerek geldim.şimdi zorluyor artık 38 40ları bekleyen ikizlere helal olsun.benim bacak ağrılarım var yürümeyide uyumayıda zorlaştırıyor.koskaca 5 yıl geçtide sanki son 2 3 gün geçmiyoe gibi inşallah cuma vaktinden önce doğmazlar diye dua ediyorum.ay canım benim adım MÜNEVVER....doğuma giderken dua nasip olur inşallah ...
benim de 7. seneye döndü bebeklerime kavuşamamam canım sen de az sıkıntı çekmemişsin benim de psikoloji gitti bayağı stresim var heyecanım falan karışık duygulardayım canım ne güzel bir kız bir erkek darısı tüm isteyenlerin yanında bize de inşallah canım..
ben de haziranda histeroskopi oldum kendiliğinden olur diye bekledim ama olmadı da
şimdi bakalım nasipse çift yumurta koyacak canım doktor benim de 2 aralık doğum günüm eğer hamişlik nasip olursa bana o da bana doğum günü hediyesi olacak ..
ALLAH'IM bir ağrıda kurtarsın sizleri canım kolay doğumun olur inşallah hayır ile sağlıcakla kucağında bulursun yavrularını inşallah amin ikizlere hamilelik çok zorluk verdi mi canım hamileliğin nasıl geçti ?