2023 Eylül Anneleri

Tugcelina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
1
0
1
35
Merhaba kızlar 2 aylık hamileyim şuan için Gaziemir cerrahi tıp merkezin de kontrollerimi yaptırıyorum. Henüz doğum ile ilgili fiyat almadım sizler almaya başladınız mı? Birbirimize yardımcı olalım inşallah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım😊❤️

Kızlar az önce tuvalete gittim ve beyaza yakın bir pıhtı geldi ama az degildi. Bebek olma ihtimali var mı sizce? Yoksa düşük kirmizi pıhtı yada adet kanamasiyla mi oluyor? Daha önce hiç hamile kalmadım ve bilmiyorum bu sebeple soruyorum. İnşallah sadece kuruntu yapiyorumdur. Şimdiden teşekkür ederim.

Kızlar, sizin yerleşme kanama veya lekeleri devam ediyor mu? 14 gündür kesintisiz devam ediyor benim. Başlarda bel ağrısı yaşadım 1 hafta kadar, kasik ağrısı hiç olmadı birde arada hafif karnım ağrıyor. Sabah akşam progestan alıyorum. Suan 6+2 oldum inşallah.

Kızlar selam

Kısmetse ekim annesi olacağım ama siz daha deneyimlisiniz o yüzden bu başlıkta da sormak istedim

Bugün doktora gittim geçen hafta 4 mm olan kesem 12.6 mm olmuş ama bebeği göremedi 6+1 de artık görünmesi gerekmiyor mu?
Beta istemiyordu ama bugün tekrar istedi haftaya gel birdaha bakalım dedi endişelendim.

Okuduğumda herkes bu haftalarda kalp atışını bile dinliyor çok şükür.
Benim gibi 6+ larda bebeği göremeyen oldu mu?

Kızlar selam

Kısmetse ekim annesi olacağım ama siz daha deneyimlisiniz o yüzden bu başlıkta da sormak istedim

Bugün doktora gittim geçen hafta 4 mm olan kesem 12.6 mm olmuş ama bebeği göremedi 6+1 de artık görünmesi gerekmiyor mu?
Beta istemiyordu ama bugün tekrar istedi haftaya gel birdaha bakalım dedi endişelendim.

Okuduğumda herkes bu haftalarda kalp atışını bile dinliyor çok şükür.
Benim gibi 6+ larda bebeği göremeyen oldu mu?

6+1 de göremedim. 6+2 de vajinal oldum yine göremedim
. 7+0 da gördüm. Ultrason da tam 7+0 olarak ölçtü

6+1 de göremedim. 6+2 de vajinal oldum yine göremedim
. 7+0 da gördüm. Ultrason da tam 7+0 olarak ölçtü
Peki kalp atışını ne zaman duymuştunuz
Beta da düzenli artmamış çıkınca panikledim .
Bu haftalarda kalp atışı bile duyulmalıymış sanırım normalde.
Ben de perşembe tekrar gideceğim 7+1 de bakalım hayırlısı

Back
X