2023 Eylül Ayı Burç Yorumları

Screenshot_20230904-081223_Instagram.jpg
Screenshot_20230904-081224_Instagram.jpg
Screenshot_20230904-081227_Instagram.jpg
 

aylül3e (1).jpg

Koç burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayında aşk hayatınızda pozitif etkiler söz konusu olacak. Çekiciliğinizin arttığı bu ay hayatın pozitif alanlarına odaklanmak isteyeceksiniz. Belki yeni bir hobiyle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Diğer yandan Merkür retrosu ile çalışma rutinlerinizde aksama, günlük işlerin yavaşlaması söz konusu olabilir. Ay ortasından itibaren bu enerji yerini rahat akan işlere bırakacak. Yeni bir ekip çalışmasına dahil olabilirsiniz. İş değişikliği ya da ofisinizi dekore etme gibi gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Ay sonuna doğru enerjiniz artmaya başlayacak. Önemli farkındalıklar yaşayabilir ve bu durum sonrası yepyeni kararlar alabilirsiniz. Dış görüntünüzü yenilemek, imaj değişikliği yapmak içinde güzel zamanlarda olacaksınız.

Boğa burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayında ailevi meseleleriniz, taşınma, tadilat gibi gündemlerinizdeki sıkıntılı süreçler bitiyor. Dağınık ve hiçbir şeye yetemem hissi sizi güvensiz hissettiriyordu. Bu ay evinizde eski konforlu alanınıza dönüş yapacaksınız. Merkür’ün Başak burcundaki retrosu ise geçmişten gelen aşkınızı tekrar karşınıza çıkararak kafa karışıklığı yaratabilir. Çocukları olan bir Boğa burcu iseniz çocuklarınızın okul mevzuları ve onların hayatını düzenlemekle ilgili süreçler içinde olacaksınız. Ay ortasından itibaren rutininiz oturmaya başlayacak. Ay sonu ise Koç burcundaki Dolunay zihninizi rahatlatmak ve kendinize zaman ayırmak gerekliliği doğurabilir. Nefes çalışmaları, meditasyon ve kundalini yoga gibi sistemlerle sinir sisteminizi regule edebilirsiniz.

İkizler burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayında yeni anlaşmalar, seyahatler ve iletişimin yoğun olduğu bir ayda olacaksınız. Diğer yandan yönetici gezegeniniz Merkür’ün retro hareketi ailevi meselelerinizi tekrar masaya yatırmak üzere gündemleri önünüze getirebilir. Aile bireyleri ile İletişim için ay ortasında gerçekleşecek Başak Yeniayını beklemeniz yerinde olacaktır. Yeniay sonrası eski konularda takılı kalmak yerine daha akışkan enerjiler sizinle olacaktır. Taşınma gibi gündemlerinizi de ay ortasından sonraya bırakmanızda fayda var. Aysonu ise yeni bir sosyal çevreye katılmak üzere fırsat yakalayacaksınız. Gelecek planlarınızla ilgili bir aydınlanma yaşayıp, kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz.

Yengeç burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayında maddi kaynaklarınızda dengeyi yakalama şansı elde edeceksiniz. Yeni bir iş fırsatı da bu ay kapınızı çalabilir. Diğer yandan Merkür retrosu yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili gündemleri tetikleyecektir. Ayın ortasından itibaren iletişim ve yakın çevreniz olan diyaloglarınız daha rahat bir enerji de olacak. Çözümlemeniz gereken konuları ay ortasından sonraya bırakmanızda fayda var. Aysonu ise Koç burcundaki Dolunay kariyeriniz de bir tamamlanma getirebilir. İstediğiniz terfi ya da bölüm değişikliği Eylül ayının sürprizleri içinde sizleri bekliyor olacak.

Aslan burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayında yıldızınız parlayacak. Yaz aylarının akmayan enerjilerinin bitimiyle görünümünüzü yenileyebilir, dikkat çekiciliğinizi arttırabilirsiniz. Diğer yandan Merkür retrosu elinizde olmayan fazla harcamalar yaptırabilir. Ödemeleriniz ve yatırımlarınız dikkatli yönetmeniz gereken alanlar olacak. Ay ortasından itibaren yeni bir gelir kapısı açılabilir ve finansal kaynaklarınızdaki dengesizlik son bulabilir. Ay sonu ise Koç burcundaki Dolunay sizi seyahat ve yurtdışı konularından etkileyecek. İstediğiniz seyahati ay sonu planlayabilir ve hayata daha iyimser tarafından bakmaya başlayabilirsiniz.

Başak burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayında kadersel etkiler altında olduğunuz ve hiçbir şeyi kontrol edemediğinizi hissettiğiniz gündemler geride kalıyor. İçsel sıkıntı hissettiğiniz durumlar karşısında bu ay çok daha rahat olduğunuzu fark edeceksiniz. Diğer yandan burcunuzdaki Merkür retrosu hayat karşısında aldığınız kararların tümünü tekrar gözden geçirme gereklilliği doğurabilir. Ay ortasından itibaren ise artık ilerleme zamanlarına gireceksiniz. İş, kariyer, aile ve aşk konularının çözüme ulaştığını görebilirsiniz. Anlaşma ve sözleşmeler için güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Terazi burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayında sonunda yönetici gezegeniniz Venüs’ün retro hareketi bitiyor. Uzun süren retro günlerinden sonra hayatınızın daha fazla ilerlediğini hissetmeye başlayacaksınız. Kariyer gelirleriniz ile ilgili güzel gelişmeler söz konusu olabilir. Arkadaş çevrenizdeki sorunlu ilişkileriniz bitip onların yerine daha pozitif enerjili insanları eklemeye başlayabilirsiniz. Merkür’ün bilinçaltınızdaki retro etkisi ise kuruntulu düşüncelerinizi bırakıp biraz daha akışta kalmanız yönünde size gündemler getirecektir. Rüyalarınızın çok aktif olduğu bir ayda olacaksınız. Ayın ortasından sonra ikili ilişkilerinizin ön plana çıktığı bazı tamamlanmalar yaşayacak ve yolunuza daha net kararlarla devam edeceksiniz.

Akrep burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayında sizler için kariyer alanındaki çekişmeli ve ego savaşları içinde kaldığınız süreçler bitecek. İşlerinizin ve yöneticilerinizle olan ilişkilerinizin daha rahat aktığını hissetmeye başlayacaksınız. Sizin kendi enerjinizde biraz kontrolü bırakmaya yönelik çalışabilir. Diğer yandan Merkür’ün Başak burcundaki retrosu ileriye yönelik hedeflerinizi güncellemeniz yönünde gündemler getirebilir. Daha iyisini hak ettiğinizi fark etmeye başlayacaksınız. Ayrıca sosyal çevrenizden de fayda görebileceğiniz bir ayda olacaksınız. Ayın ortasından itibaren ise işiniz ve çalışma ortamınız ile ilgili bir tamamlanmalar söz konusu olabilir.

Yay burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayına sizler önemli bir dolunay ile giriş yaptınız. Eviniz ve aile büyükleriniz ile ilgili önemli gelişmeler Eylül ayında da sizleri etkilemeye devam edecek. Dolunay taşınma, evinizi yenileme ya da aile büyüklerinizin sağlığında gündemler oluşturabilir. Venüs retrosunun bitişi ise sizlere hukuksal konularınız, yurtdışı planlarınız ve seyahatlerinizde aksayan durumları çözmeniz adına fırsatlar getirecektir. Merkür’ün Başak burcundaki retrosu kariyerinizdeki konuların üzerinden geçmeniz ve varsa sorunlarınızı tamamen çözmeniz adına efor sarf ettirebilir. Bu çabalar ayın ortasından sonra verdiğiniz emeklerin karşılığını kariyer alanından fazlasıyla alacağınız bir süreci de getirecektir.

Oğlak burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayına sizler için Venüs retrosunun bitiş müjdesiyle başlıyorum. Çünkü retro etkisini krizler alanından deneyimlediniz. Bu durum ortaklaşa kaynaklar ve eşinizin gelirleri, miras, nafaka gibi gündemlerle sizi fazlasıyla uğraştırdı. Bu ay itibariyle buradaki enerji akmaya başlıyor ve sizler artık önünüzü görmeye başlıyorsunuz. Merkür’ün Başak burcundaki etkisi ise sizleri eğitimlerinizi tamamlama yönünde etkileyebilir. Ayın ortasından itibaren ise seyahat etmek ve hayatınıza yeni bir yön çizme konusunda çok daha hevesli olacaksınız. Heyecan duyacağınız ve sizi motive edecek girişimler yapmak iyi gelecek.

Kova burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayında ikili ilişkilerinizde yaşadığınız karmik olayları bitiriyorsunuz. Evliliğiniz ve ortaklıklarınız üzerindeki negatif etkiler yerini daha yapıcı enerjilere bırakacak. Merkür retrosu ise parasal kaynaklarınızı ve ertelediğiniz ödemelerinizi yapılandırmanız için gündemler getirebilir. Ay ortasından sonra ödemelerinizi ve borçlarınızı kapatmanız için fırsatlar çıkabilir. Eş ya da ortağınızın gelirlerinde artış ya da varsa miras konuları netleşmeye başlayacaktır. Huzursuz haller yerini daha sakin enerjilere bırakacak. Ay sonu güzel haberler alabileceğiniz ve küçük seyahatler yapacağınız keyifli zamanlar da olacak.

Balık burcu Eylül 2023 aylık burç yorumları​

Eylül ayında aksayan işleriniz yerini daha hızlı ilerleyen işlere bırakıyor olacak. Sağlığınızı ve iş düzeninizi rahatlıkla düzenleyebileceksiniz. Özellikle tedavilerinizi ve diyetinizi yeniden düzenlerseniz güzel ilerlemeler kaydedebilirsiniz. Diğer yandan Merkür Başak retrosu eşiniz veya ortağınızla eski mevzuların üzerinden geçirecek gündemler oluşturabilir. Ay ortasından sonra ikili ilişkileriniz üzerinden hak edişlerinizi alabileceksiniz. Bekar Balıklar için yeni bir birliktelik söz konusu olabilir. Yeni iş projesi için teklif alabilirsiniz. Bolca görüşme yapacağınız bir süreç ay sonuna doğru sizlerle olacak.


Pınar Kanbak
 
aylül3e (4).jpg


Eylül'de yükselene göre burçlar ;

KOÇ

Eylül genelinde konunuz koruma altına aldığınız şeyler bunlar ; aşkınız mı, konfor alanınız mı, anneniz mi ? sizin için ne ise. 15 eylül deki yeni ayda iş, kariyer ve sorumluluk aldığınız konularda bir şeyleri karşılaştırarak , muhakeme yaparak yeni başlangıç yapacaksınız. belki iş değişikliği görev, , mevki ,sorumluluk alanında değişiklik olabilir. Balık dolunayında aşk konusunda bitişler ama bunu öylesine yapmıyorsunuz planlayarak yapıyorsunuz resmen kendi istediğiniz şekilde gerçekleşmesini son bulmasını sağlıyorsunuz. Belki de bu bir ilişkinin evliliğe geçiş noktasıdır.

BOĞA

Eylül gündeminiz aile , aile içi bitişler , başlangıçlar , sırlar. 15 eylül Aslan yeni ayıyla karar ve hedef konusunda muhakeme ederek yeni bir adım atacaksınız. Yeni bir hedef de olabilir , işle ilgili , statü ile ilgili yeni bir hedef için adımda atabilirsiniz. 29 eylül Balık dolunayında ; artık aile ile ilgili gündem konunuz ne ise bu konuyu kökten halletme ,

İKİZLER

Eylül de yoğun gündeminiz ;eş, çocuklar, kardeşiniz, komşunuz bile olabilir kiminle yakın ilişkide iseniz onlarla yoğun görüşmelerle geçecek . 15 eylül Aslan yeni ayında yeni bir şeye adım atıyorsunuz. Bir şeyleri ölçüp biçip karar veriyorsunuz .Yurtdışı bazlı konular olabilir, hedeflerinizle ilgili yeni bir adım olabilir, akademik anlamda bir konu olabilir. 29 eylül Balık dolunayında artık kangren olan yakın çevreyle konularda gayet planlı konuları bitiriyorsunuz. Eş olu , çocuklar olur , kardeşiniz gibi zaman geçirdiğiniz kişilerle .

YENGEÇ

Eylül boyunca gündeminiz ; para , sahip olduklarım ve gücüm . 15 eylül Aslan dolunayı ile ; pasif gelirler, ortaklı kazançlarla yeni bir şeye başlama yeni bir krediye yada işe girmeye tutkuyla başlamaya adım atmaya hazırlanıyorsunuz. 29 eylül balık dolunayı ile yakın çevrenizle akılcı bir plan sonucunda yada bir pazarlıkla para ve gelir kısmında bitişler ama yeni kazançlar için başlangıçlar adına bitişlerle devam edecek.

ASLAN

Eylül cesur adımlar, ani tepkiler , ilk kez yapacağınız işler ve öfkeyle , yoğun inişli , çıkşlı duygu geçişleriyle geliyor. 15 Eylül Aslan yeni ayı ; günlük yaşamınız, işinizle , rutin yaptığınız konularda muhakeme sonucu yeni bir adım atmanızı sağlayacak yeni başlangıç yaptıracak. Sanatsal yeteneğiniz aşırı yüksek ortaya çıkarın bu ay fırsatları kullanın. 29 eylül Balık dolunayı ile ; uzaklaşma kararı , belki taşınma sürecine girebilirsiniz. Bütçenizi ayarlayıp cesurca bir adım atabilirsiniz.

BAŞAK

Eylül ayında sosyal çevrenizle ilgili yoğun bitişler , olaylar sırlar ve konuları içeriyor. 15 Eylül Aslan yeni ayı ile ; aşk konusunda muhakeme yaparak yeni bir adım atacaksınız. Neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verip bir ilişki başlangıcı da yaşanabilir. Sanatsal işlerle uğraşıyorsanız güzel işler çıkarabilirsiniz. 29 Eylül Balık dolunayı ile ; cesur bir hamleyle uzaklaşma , taşınma kararı alabilirsiniz. Özellikle sosyal çevrenizle ilgili düşmanlıklar bu sebepten sonlanmalar yaşanabilir.

TERAZİ

Eylül ayı boyunca gündeminiz , iş kariyer, statü konuları olacak . 15 Eylül Aslan yeni ayıyla ; ev , aile ile ilgili bazı şeyleri tartıp biçip bu konularda yeni bir şeye başlanabilir. Ev alma , yuva kurma ,,tadilat yada yeni bir şey alma başlama konusunda . Artık eylülle birlikte eyleme geçiyorsunuz. 29 eylül Balık dolunayıyla işle ilgili bir konuyu planlayıp sonlandırıyorsunuz konu sizin isteğiniz ve planınız doğrultusunda bitiriliyor. belki de yeni bir kapı açılsın , başlangıç yapılsın diye kim bilir.

AKREP

Eylül ayı boyunca konunuz , gündeminiz hedefleriniz, uzaklar , akademik kariyer olacak . 15 Eylül Aslan dolunayı ile ; hayatınıza yeni bir kazanç kapısı açılacak. Muhakeme yeteneğinizle uygun işten kazanç elde etmek için yeni bir adım atacak ve gücünüzü kazancınızı çoğaltacaksınız. 29 eylül Balık dolunayı iıle ; hedeflerde değişiklik , sonlanma , daha ileriye gitmek ,daha iyiyi hedeflemek için bazı şeyleri bitirip yeni bir şeyin kararını alabilirsiniz.

YAY

Eylül ayı biraz krizli , borçlarla boğuşarak , ortak kazançları yoluna sokmak gibi , operasyonlar ve ameliyatlarla geçebilir. !5 Eylül Aslan yeni ayıyla ; cesurca adımlar , yeni başlangıçlar yapmak için ölçüp biçeceğiniz girişimlerle geliyor. 29 Eylül Balık dolunayı ile ; artık geçmişteki bir şeyi tamamen bitirme zamanı diyor. Maddi yada manevi anlamda geçmişi temizleme enerjisi veriyor. yeni bir şeye başlamak için iyi olabilir.

OĞLAK

Eylül boyunca gündeminiz ikili tüm ilişkiler burada yoğun konular. 15 Eylül Aslan yeni ayıyla ; yoğun duygular başlangıçlar , bitişler, köprü kurulacak başlangıçlar, yeni bir şeye adım ama karşılaştırma yaparak atılacak adım. Çok yoğun duygular . 29 Eylül Balık dolunayı ile ; uzun süreli ilişkiniz, evliliğiniz, ortaklığınızda krizli bir olayı kullanıp , özellikle plan bitirme ,sonlandırma.

KOVA

Eylül gündeminiz ; günlük yaşantınız, rutin yaptığınız işler , sağlığınız olacak . 15 Eylül Aslan dolunayı ile ; duygular , bitişlerden ,başlangıçlara , gizli düşmanlıklar, yalnız kalma isteği .Aslında işte bu yeni ayda her şeyi herkesi tartıp ederine karar verip yeni bir başlangıç yapacaksınız . 29 Eylül Balık dolunayıyla ; artık günlük yaşamınızı etkileyecek belki bir işten çıkma , belki bir sağlık sorununu bitirme belki düşünce yapınızı tamamen değiştirecek ruhsal yenilenme yaşayabilirsiniz.


BALIK

Eylül ayı boyunca ; aşkınız, zevkleriniz , koruma altına aldığınız ne konu varsa onlarla ilgili yaşayacaklarınız var. 15 Eylül Aslan yeni ayı ile ; ait hissetmediğiniz konularda yeni bir adım taşınma , ayrılma konuları. Baba ile yeni bir başlangıç yeni bir gündem .') Eylül Balık dolunayı ile ; hisleriniz , düşünceniz, rutin yaptığınız işlerde bitişler. belki işi bırakma , hayatınızın günlük akışını değiştirecek bitişler ama planlı , stratejik hamleler yapılacak bitişler.




Melek Doğan
 
aylül3e (2).jpg

KOÇ BURCU - (21 Mart - 20 Nisan)

Eylül ayının ilk yarısında; sağlık, psikolojik süreçler, gizli düşmanlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Maddi açıdan ise olumlu yönde kararlar alabilirsiniz. Venüs’ün 4 Eylül tarihinde durağan olması ve sonrasında ileri hareketiyle; aşk, çocuk, tatil, hobilerinizle ilgili süreçler düzene girmeye başlıyor olacak. Yeni ilişki, aşk konularında adım atabilirsiniz. İlişki veya ortaklıklarda ben-sen dengesi söz konusu olabilir. Tartışmalar gündeme gelse de orta yolu bulabileceksiniz.

Eylül ayının ikinci yarısında; çalışma hayatınız, yanınızda çalışanlar, sağlık konularında yeni kararlar alabilirsiniz ancak Merkür durağan olacağı için kararlarınızı 15 eylül yerine 20 eylül sonrasına bırakmanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca gelirlerinizde artış gündeme gelebilir. İş hayatınızda krizsel süreçler yaşayabilirsiniz ama krizi fırsata dönüştürmek sizin elinizde olabilir. 19 Eylül tarihinde ise; sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.

Eylül ayının 29’unda gerçekleşecek dolunayla aşk, ilişki, ortaklıklarla ilgili yeni sürece girebilirsiniz. Ancak harcamalarınız artabilir.



BOĞA BURCU - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Eylül ayının ilk yarısında; sosyal çevre, arkadaşlarınız, topluluk-derneklerle ilgili yeniliklere adım atabilirsiniz. Şans sizinle olacak. Ayrıca aşk, çocuk, eğlence, tatille ilgili yarım kalmış planlarınızı tamamlayabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ise hareketlenme artıyor olacak. Sağlığınıza, beslenmenize dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Venüs’ün 4 Eylülde Retro’sunu tamamlamasıyla; aile, ev, gayrimenkulle ilgili yeni şanslarınız artabilir.

Eylül ayının ikinci yarısında; aşk, çocuk, hobi, tatil konularında yenilikler gerçekleşebilir. Aile içinde ise bazı sorunlar gündeme gelebilir. Gizli kalmış durumlar açığa çıkabilir. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukukla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. 15 Eylül tarihinde Merkür durağan olacağı için yepyeni adımlar atarken dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Önemli kararlarınızı 20 Eylül sonrasına bırakmanızı tavsiye ediyorum.

Eylül ayını tamamlarken Koç dolunayıyla; sağlık, hastane, psikolojik süreçlerle ilgili konular gündeme gelebilir ancak ailenizin desteği sizinle olacak. Ayrıca iş hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir.



İKİZLER BURCU - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Eylül ayının ilk yarısında; kariyer, iş hayatınızda belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu süreçte iletişime, tutumunuza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Aldanma veya hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Venüs’ün 4 eylülde Retro’dan çıkmasıyla; kardeşler, eğitim, seyahat veya ilişkilerinizdeki sorunlar yerini güzel gelişmelere bırakacak. Ayrıca aşk, tatil, hobilerinizle ilgili hareketlilik de artıyor olacak.

Eylül ayının ikinci yarısında; ev, aile, gayrimenkul konularında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sadece 15 Eylül tarihinde Merkür durağan olduğu için sözlerinize, düşüncelerinize dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. İş hayatınızda ise bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz.

Eylül ayını Koç dolunayı ile kapatıyoruz. Sosyal çevre, arkadaşlar, topluluk- derneklerle ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarda değişimler yaşanabilir. Eğitim, seyahat konuları gündeminizi meşgul edebilir.




YENGEÇ BURCU - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Eylülün ilk yarısında eğitim, seyahat, yurt dışı, uzak çevrenizle ilgili belirsizlikler sonlanıyor olacak. Sosyal çevreniz aktifleşmeye başlayacak. Bol bol sosyalleşeceksiniz. Topluluklara, derneklere dahil olabilirsiniz. Venüs Retrosu’nun 4 Eylül tarihinde sonlanmasıyla; maddi konulardaki tutarsızlık sona ererek yerini güzel gelişmelere bırakacak. Ayrıca ev, aile hayatınız hareketli bir döneme girebilir.

Eylülün ikinci yarısında; eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili değişimler gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle beraber seyahat edebilirsiniz. Yeni kararlarınızı 15 Eylül sonrasına bırakmanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca harcamalarınız çok artabilir. Ayrıca iletişim veya seyahatlerde gecikmeler gerçekleşebilir.

Eylül ayını koç dolunayı ile kapatıyoruz. İş, kariyer hayatınızda belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde duygusal tepkileriniz artabilir. Kadersel değişimler gerçekleşebilir. Ama maddi açıdan fırsatlarınız da olacak.




ASLAN BURCU - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Eylül ayının ilk yarısında; finans, maddi gelirler, ödemeler, miras gibi konularda kalıcı, uzun vadeli süreçler yaşayabilirsiniz. Kariyer hayatınızda ise ani gelişen ama güzel sonuçlanan olaylar içinde kalabilirsiniz. 4 Eylül tarihinde Venüs’ün Retro sürecini tamamlamasıyla; fiziksel görünüm veya sağlığınızla ilgili durumlar düzelmeye başlayacaktır. Daha güzel ve enerjik hissedebilirsiniz. Ayrıca seyahatleriniz artabilir. Eğitim konusunda hareketlilik artabilir. Yakın çevre, kardeşlerle ilgili durumlar gündeminize gelebilir.

Eylül ayının ikinci yarısında; maddi kazançlarınızda yeni adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda beklenmedik olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Ama para kaybına, harcamalarınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Yeni bir sözleşme veya imza söz konusuysa 20 Eylül sonrasını tercih edebilirsiniz.

Eylül ayını koç dolunayı ile kapatıyoruz. Seyahat, eğitim, yurt dışı, hukuk veya uzak akrabalarınızla ilgili konularda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Sadece iş hayatınızdaki veya kadersel olarak hayatınızdaki değişimler sağlığınızı, psikolojinizi etkileyebilir.




BAŞAK BURCU - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Eylül ayının ilk yarısında ilişki, ortaklık, evlilik konularında duygusal olaylar içinde kalabilirsiniz. Bu dönemde partnerinizle beraber yurt dışı, eğitim, seyahat veya yer değişikliği konularında kararlar alabilirsiniz. Tüm eylül ayı boyunca çok çalışabilirsiniz fakat harcamalarınız artabilir. 4 Eylül’de Venüs Retro’sunun tamamlanmasıyla; psikolojik süreçler, çevrenizdeki kadınlar veya sağlığınızla ilgili sorunlar son bulurken, ruhen şifalanacaksınız.

Eylül ayının ikinci yarısında; hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Fiziksel değişim yapabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla ortak planlar yapabilirsiniz. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahat konularında fırsatlarınız artabilir. Merkür’ün 15 Eylül'de Retro’dan çıkmasıyla iletişim sorunları azalmaya başlayacak. 20 Eylül’den sonra önemli kararlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

Eylül ayını koç dolunayı ile kapatıyoruz. Finans, ameliyat, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Beklenmedik finansal destekler gerçekleşebilir.




TERAZİ BURCU - (24 Eylül - 23 Ekim)

Eylülün ilk yarısında; sağlık, çalışma hayatı, yanınızda çalışanlarla ilgili belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Maddi açıdan gelir artışı olabilir. Ayrıca sağlık problemlerinize çözüm bulabilirsiniz. Ancak iki ay boyunca enfeksiyon hastalıklarına karşı hassas olabilirsiniz, hayat koşuşturmanız artabilir. Daha tartışmacı, gergin bir tutum sergileyebilirsiniz. Venüs’ün 4 Eylül’de Retro sürecini tamamlamasıyla; sosyal çevre, arkadaşlarınızla veya ilişkilerinizle ilgili sorunlar yerini daha barışçıl, iyicil bir döneme bırakacak.

Eylülün ikinci yarısında; hastane, sağlık veya psikolojik olarak zorlanabileceğiniz durumlar içinde kalabilirsiniz. Ama bir taraftan maddi açıdan olumlu ani gelişmeler gerçekleşebilir. Merkür’ün 15 Eylülden sonra Retro’sunun bitmesiyle; iletişim, arkanızdan söylenenlerle yüzleşmeler, imza veya sözleşmelerdeki gecikmeler son bulacak. Yeni bir imza atmak için 20 Eylül ve sonrasını bekleyebilirsiniz.

Eylülü koç dolunayı ile bitiriyoruz. İlişki, ortaklık konularındaki belirsiz durumlar olumlu sonuçlanacaktır. Ayrıca partnerinizle beraber daha çok sosyalleşebilirsiniz. Ama harcamalarınız çok artabilir, ödemeleriniz, borçlanmanız artabilir.




AKREP BURCU- (24 Ekim - 23 Kasım)

Eylül ayının ilk yarısında; aşk, çocuk, tatil veya hobilerinizle ilgili belirsizlikler son buluyor olacak. Ayrıca ortaklık veya evlilik konularında güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Venüs’ün 4 Eylül’de Retro sürecinin tamamlanmasıyla; iş hayatınızdaki sorunlar yavaş yavaş azalmaya başlıyor olacak. Ancak Eylül ayı boyunca; bilinçaltı korkularınız açığa çıkabilir. Bitmek bilmeyen enerji yüklenebilir ama bu durum uykularınızı bölebilir. Ayrıca gizli erkek düşmanlar kendini gösterebilir. Hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir.

Eylül ayının ikinci yarısında; sosyal çevre, arkadaşlar, topluluk- derneklere dahil olabilirsiniz. Partner veya ortağınızla bol bol sosyalleşebilirsiniz. İş hayatınızda ise bazı aksilikler, beklenmedik durumlar içinde kalabilirsiniz. Merkür’ün 15 Eylül’de Retro’dan çıkmasıyla; sosyal çevrenizdeki iletişim sorunları azalmaya başlıyor olacak. Yeni sözleşme veya anlaşmaları ise 20 Eylül sonrasına bırakabilirsiniz.

Eylül ayını koç dolunayı ile tamamlıyoruz. Çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlık konularında yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Bu dönemde iş hayatınızdaki kadınlarla olan problemler son bulabilir.



YAY BURCU - (24 Kasım - 22 Aralık)

Eylül ayının ilk yarısında; ev, aile, gayrimenkul konularında karar alabilirsiniz. Bu dönemde aile düzeniniz, ev düzeninizde yenilenme gerçekleşebilir. Eğitim, seyahat, hukuk konularında bazı sorunlar gerçekleşebilir. 4 Eylül’de Venüs Retrosu’nun tamamlanmasıyla; yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk veya uzak akrabalarınızla ilgili sorunlar yerini güzel gelişmelere bırakabilir. Ayrıca sosyal hayatınız hareket kazanıyor olacak. Bol bol sosyalleşebilirsiniz.

Eylül ayının ikinci yarısında; kariyer hayatınızda yeni kararlar alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla beraber yeni projelerle ilgili karar alabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi gündeme gelebilir. Merkür’ün Retro sürecinin 15 Eylül’de tamamlanmasıyla; iş hayatınızda, ticaretteki iletişim sorunları, anlaşmazlıklar son bulmaya başlayacak. Yepyeni karar ve imzalarınızı 20 Eylül sonrasına bırakabilirsiniz.

Eylül ayını koç dolunayı ile tamamlıyoruz. Aşk, çocuk, hobi, sanat, tatil konularında güzel sürprizler gerçekleşebilir. Çalışma hayatınızda, seyahat veya hukuk konularında beklenmedik sarsıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz.



OĞLAK BURCU - (23 Aralık - 20 Ocak)

Eylül ayının ilk yarısında; eğitim, seyahat, kardeşler, yakın çevrenizle ilgili yenilikler gerçekleşebilir. Bu dönemde aşk, çocuk, tatil veya hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Kalıcı, uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Ayrıca Eylül ayı boyunca çok çalışabilirsiniz. İş hayatınızda mücadeleniz artabilir. Tartışma içinde kalabilirsiniz. Venüs Retro’sunun 4 Eylülde tamamlanmasıyla; finans, aşk, özel hayat veya sağlıkla ilgili sorunlar, gecikmeler sonlanmaya başlıyor olacak. Aslında bu konularda güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik aşk itirafları gerçekleşebilir.

Eylül ayının ikinci yarısında; yurt dışı, eğitim, seyahat, uzak akraba veya hukukla ilgili kararlar alabilirsiniz. Aşk, çocuk, eğitim, seyahat konusunda beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Partnerinizle beraber seyahat edebilirsiniz. Ama harcamalarınız çok artabilir. Merkür Retro’sunun 15 eylülde tamamlanmasıyla; eğitim, seyahat, iletişim, yurt dışı veya hukuk konularındaki aksilikler son buluyor olacak. Ayrıca seyahatleriniz artabilir.

Eylül ayını koç dolunayı ile tamamlıyoruz. Ev, aile, gayrimenkul konularında bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Finansal açıdan yatırım fırsatı yakalayabilirsiniz.


KOVA BURCU - (21 Ocak - 19 Şubat)

Eylül ayının ilk yarısında; para, kazançlar, ödemeler, vergi konularında bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak ev, toprak, araba alım- satım fırsatı yakalayabilirsiniz. Venüs Retro’sunun 4 Eylül tarihinde tamamlanmasıyla; ortaklık, evlilik, ilişkilerde sorunlar azalacak ve daha güzel bir döneme geçiş yapacaksınız. Ayrıca tüm ay boyunca; seyahat, eğitim, hukuk konularında hareketlilik artıyor olacak. Bol bol seyahat edebilirsiniz. Yurt dışı konuları ön plana çıkabilir. Eğitim alanında yeni çalışmalar yapabilirsiniz.

Eylül ayının ikinci yarısında; finans, para, ameliyat, okült konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Evinizde değişiklik yapabilirsiniz. Merkür’ün Retro’dan çıkmasıyla; sağlık, finans, miras, vergi konularında sorunlar azalmaya başlıyor olacak. Yepyeni bir imza, sözleşme veya anlaşma için 20 Eylül sonrasını tavsiye ediyorum.

Eylül ayını koç dolunayı ile tamamlıyoruz. Eğitim, seyahat, kardeşler, sosyal medya konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Partner veya ortağınızla uzlaşabilirsiniz.



BALIK BURCU - (20 Şubat - 20 Mart)

Eylül ayının ilk yarısında; sağlık, fiziksel değişim, evlilik, ortaklık konularında ilgili bazı sorunlar içinde kalabilirsiniz. Ayrıca seyahat, eğitim konularında yeni olumlu kararlar alabilirsiniz. Venüs Retro’sunun 4 Eylül’de tamamlanmasıyla; çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, sağlıkla ilgili konulardaki problemler sonlanmaya başlıyor olacak. Ancak yanınızda çalışanlarla iletişimde sorunlar gerçekleşebilir, dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

Eylül ayının ikinci yarısında; partner, ortaklık, evlilik konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Ayrıca partnerinizle beraber seyahat edebilirsiniz. Eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Uzun süreli bir ilişkiniz varsa evlilik kararı gündeme gelebilir. Merkür Retro’sunun 15 Eylül’de tamamlanmasıyla; ikili ilişkilerdeki sorunlarınız bitecek. Yepyeni bir anlaşma, sözleşme için 20 Eylül sonrasını beklemenizi tavsiye ediyorum.

Eylül ayını koç dolunayı ile tamamlıyorsunuz. Para, kazançlar, maddi gelirinizle ilgili şansınız açık olacak ancak anlaşmazlıklar, yakın çevrenizin tutumundan dolayı harcamalarınız artabilir.


Gülçin Birinci
 
X