- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
Oy maşallahh biz eşimle zor idare ettik dün ben uykusuzluğa çok duramadım evde de ilk günümüzdü inşallah alışırım en kısa süredeBizde de sarilik vardi cnm 2 günde bir kan verdik şükür duzeldi neredeyse. Seninkilerde duzelir merak etme besle bol bol. Benim de süt yetmiyor cnm mecbur mama takviyesi yapiyoruz yoksa ac kalacaklarbiz de 15 günlük olduk henüz tam bi duzenimiz yok ama artik tek basima idare edebiliyorum bazen zorlansam da. Kesinlikle adaptasyon sureci cnm yavas yqvas alisacagiz birbirimize

Amin canımm
 Amin canımm  siz nasılsınız nasıl gidiyor ? İnşallah kolik değillerdir
 siz nasılsınız nasıl gidiyor ? İnşallah kolik değillerdir

ama alırsam sevı bebenin reflü yatağı babynestı var ondan almayı düşünüyorum ama annemlerın evınde olacaz evlerı çok genıs degıl o yüzden de kararsızım
ama alırsam sevı bebenin reflü yatağı babynestı var ondan almayı düşünüyorum ama annemlerın evınde olacaz evlerı çok genıs degıl o yüzden de kararsızım
		 3 saatte bir acıkmış oluyolar ve uyanıyolar, doktorumuz 4 saate çıkartabilirsin aralığı dedi. Sevgili ikiz anneleri siz napiyosunuz yeme aralığını genisletmeyi başaran olabildi mi?
 3 saatte bir acıkmış oluyolar ve uyanıyolar, doktorumuz 4 saate çıkartabilirsin aralığı dedi. Sevgili ikiz anneleri siz napiyosunuz yeme aralığını genisletmeyi başaran olabildi mi?

idare etmeye çalışıyoruz işte
 idare etmeye çalışıyoruz işte 

, siz su dışında hic bir urün kullanmamıştınız degil mi?
, siz su dışında hic bir urün kullanmamıştınız degil mi?