- 28 Ağustos 2023
- 1.101
- 274
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor vermez bunu folik asit ,q enzim q, arısütü bal polen ,portakal,çerez,avakado bolca su ,e vitamini hem ben hem eşim kullandı yumurta kalitesi için
Rica ederim canımTeşekkürler canım çok sağol![]()
benımde yarın nst var senın nst de ne çıktı yazarım tabı bende senı merak ederımİyi canım 3 hafta sonraya randevu verdi muhakkak yaz merak ederim ben seni
Temiz çıktı kuzum sorun yok 42 cm 2200 kg su bir cüce var karnımdabenımde yarın nst var senın nst de ne çıktı yazarım tabı bende senı merak ederım
Ben nstye haftaya cumartesi girecekmism dr simdi gerek yok dedi dogum 10 14 kasim arasi gunu soyleyecek benm kizda 2900 kg ins dahada kilo alir bende yarin izne ayriliyorum bakalim zaman yakalasiyorTemiz çıktı kuzum sorun yok 42 cm 2200 kg su bir cüce var karnımda![]()
İki haftan var yine 400 gr alır ortalama telefondan gir muhakkak inşallah sağlıkla doğurursun canım senin doğurduğun gün benim kontrolüm varBen nstye haftaya cumartesi girecekmism dr simdi gerek yok dedi dogum 10 14 kasim arasi gunu soyleyecek benm kizda 2900 kg ins dahada kilo alir bende yarin izne ayriliyorum bakalim zaman yakalasiyor![]()
yazarım tabi telden açtım zaten sen suan kac haftalıksın sezeryan bilgisi verırım sana gercı okadar kaıdn doguruyor bızmı doguramıycaz :)İki haftan var yine 400 gr alır ortalama telefondan gir muhakkak inşallah sağlıkla doğurursun canım senin doğurduğun gün benim kontrolüm var![]()
33 haftalık olduk canım ayın 15 şi belli olacakyazarım tabi telden açtım zaten sen suan kac haftalıksın sezeryan bilgisi verırım sana gercı okadar kaıdn doguruyor bızmı doguramıycaz :)
Canım senin günün belli oldu mu nasılsınKizlar ibb nin yenidogan hediyesi var bilmeyenler icin internetten basvurun istanbul harici bazi sehirlerdede var arastrmak lazim
Canim 13 kasimda dogurdum telastan yazamdim sen ne yaptn benm kizda bende iyiyz sormak istedgn birsey varsa sorCanım senin günün belli oldu mu nasılsın
Bende tup bebekle hamile kaldim boyle bi ilac hatrlamiyorm benzerini kullanmismdirTup bebek esnasında lugesro kullandınız mi
Çok sevindim canım çok şükür bugünü de gördük benim 4 Aralık doğum sezeryan sonrası çok ağrı oldumu ay çok sevindim darısı banaCanim 13 kasimda dogurdum telastan yazamdim sen ne yaptn benm kizda bende iyiyz sormak istedgn birsey varsa sor
Canim hic korktugum gibi olmadi ben genel anatezi istedim dr beni spinale ikna etti kizimida gordum optum hic denildigi gibi deglmia ne basbagrisi ne bel agrisi yok bende sukur dikisler agri yapiyor ama okadar olur dimi darisi basiniza teyzeleri kizimin selami varÇok sevindim canım çok şükür bugünü de gördük benim 4 Aralık doğum sezeryan sonrası çok ağrı oldumu ay çok sevindim darısı bana