2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Bende gördüm 3 den sonra olan erkek kaynaklı diye ama bilemiyorum tam doğrumudur biz de gönderdik bugün ngs için ımarım bizim de gelir ngs den 🙏🏻 Sağlıkla tutunsunlar bize ♥️
Selam benimde ilk defa 5. Gune 3 tane gitti doktoruma pgt istiyorum dedim ama gayet kalteli gerek yok bence embriyolog da gerek duymadi dedi dedi ama ben hala acaba yaptirsamiydim diye dusundum 😑 2 tane transfer edicez 3. Seferim artik bu ama ilk defa 5. Gune gittik . Umarim pisman olmam yaptirmadigim icin 🤷‍♀️

aynen bazen de hepsi gitse bile sağlıklı çıkmayan da varmış ama umarım sağlıkla benim de gelir bakalım 🙏🏻 Eşim kargo ile Ankara’ya gönderirken çocuklarımı gönderiyorum hepsi gelsin geri inşallah diyordu gülesim geldi ne hale geldik 🥲 acılarımızla dalga geçer olduk rabbim hayırlısını versin 😂
Amin amin inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız hepsi sağlıklı gelsin. Bende İstanbul’a geldim transfer için cumartesi kontrolüm var ayın 10 da transfer olacak inşallah. Bakalım bu sefer 1 mi 2 mi verecekler

Selam kizlar bende 23. Gunde pazartesi 2 embriyo transferi olucam bakalim bu sefer tutturabilecek miyim 🤗 gecen sefer 18. Gunde olmustu bu sefer uzadi dogal siklus oldugundan umarim hersey yolunda gider.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Benimde diğer 3 negatif denemem 20. 23.gün arası olmuştu hep 4.denemem şimdi 10 martta 18.günde olacak gibi görünüyor

Selam benimde ilk defa 5. Gune 3 tane gitti doktoruma pgt istiyorum dedim ama gayet kalteli gerek yok bence embriyolog da gerek duymadi dedi dedi ama ben hala acaba yaptirsamiydim diye dusundum 😑 2 tane transfer edicez 3. Seferim artik bu ama ilk defa 5. Gune gittik . Umarim pisman olmam yaptirmadigim icin 🤷‍♀️
Başarısız sebepsiz denemelerde aslında öneriyorlar pgt yada ngs yi. Benimde 3negatifim var hepsi 5.gün 1.kalite ikişer embriyo idi kısmet olmadı. Şuanda 1 tane 5.gün 1 tane 6.gün ngs den sağlıklı gelen embriyo transferi olucam 1 tanesini verecekler büyük ihtimal

Bugün opu oldum 10 yumurta görünüyordu muayenede ama sağ taraftakiler büyümeyi durdurmuştu. 16mmde kaldıkar sol tarafımda 22-23 mm iki sağlam yumurta vardır. Opu çıkışı doktor 7 yumurta topladık dedi. Başka şeyler de soracaktım ama yüzü asıktı sanki,soramadım. Yarın embriyologların aramasını bekliyorum,dua istesem sizden ❤️

Bugün opu oldum 10 yumurta görünüyordu muayenede ama sağ taraftakiler büyümeyi durdurmuştu. 16mmde kaldıkar sol tarafımda 22-23 mm iki sağlam yumurta vardır. Opu çıkışı doktor 7 yumurta topladık dedi. Başka şeyler de soracaktım ama yüzü asıktı sanki,soramadım. Yarın embriyologların aramasını bekliyorum,dua istesem sizden ❤️
İnşallah güzel kalite de sağlıklı embriyolarınız olur 🙏🏻😌 benim de bi kaç güne başlayacak tedavim baştan siz nerde yaptırıyordunuz. Keşke sorsaydınız doktorunuza eğer özelde yaptırıyorsanız sonuçta sorularınıza cevap verip ilgilenmek için özelde yaptırıyoruz.

İnşallah güzel kalite de sağlıklı embriyolarınız olur 🙏🏻😌 benim de bi kaç güne başlayacak tedavim baştan siz nerde yaptırıyordunuz. Keşke sorsaydınız doktorunuza eğer özelde yaptırıyorsanız sonuçta sorularınıza cevap verip ilgilenmek için özelde yaptırıyoruz.
Evet aslında çok sevdiğim keyifli bi doktor ancak içime şüphe düştü başka bir şeye mi canı sıkkın yoksa benim durumla ilgili mi bu da huzursuz etti. İstinye üniversitesine liv hospital Bahçeşehir şubesine gidiyorum. Hemşiresinden doktoruna hepsi çok iyi . İnşaallah pozitif haberler alırız da severek tavsiye ederiz

Merhaba bende bahçeci fulyada 01/02/2023 tarıhınde başladım fiyat bilgisi için aramalarını bekliyorum ilk denemem olacak ...
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için. Gittiğimizde vermediler mi fiyat bilgisini bende yüzyüze görüşmeye gittiğimde almıştım fiyatları 31 aralıkta başladım bende tedaviye

Evet aslında çok sevdiğim keyifli bi doktor ancak içime şüphe düştü başka bir şeye mi canı sıkkın yoksa benim durumla ilgili mi bu da huzursuz etti. İstinye üniversitesine liv hospital Bahçeşehir şubesine gidiyorum. Hemşiresinden doktoruna hepsi çok iyi . İnşaallah pozitif haberler alırız da severek tavsiye ederiz
Sizle alakası yoktur ne olacak ki. Zaten bundan sonraki aşamalarda transfere kadar doktordan çok embriyolog ulaşır yani benim tedavi gördüğüm hastane de öyle onlara aklınıza geleni sorarsınız. 😌

Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin🤲 benim de 3.denemem..yumurta az..ilaca başladıktan sonraki ilk kontrolümdü bugün, hoca iyi büyüdüler dedi.. inşallah büyüyenlerin çoğu olgunlaşır. İlk denememde 1 ikincide 2 embriyo gelişmişti

Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin🤲 benim de 3.denemem..yumurta az..ilaca başladıktan sonraki ilk kontrolümdü bugün, hoca iyi büyüdüler dedi.. inşallah büyüyenlerin çoğu olgunlaşır. İlk denememde 1 ikincide 2 embriyo gelişmişti
Amiiiin 🙏🏻🙏🏻 siz nerde görüyordunuz tedavi inşallah bu sefer güzel sonuçlanır evladınızı alırsınız kucağınıza sağlıkla 🙏🏻😌

Back
X