2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Merhaba bende başladım bakalım gonalf leri vurulmaya tarrusal hap ile öteki igneleri bulamadığım için benimde dondurma yapilacak
Hayırlısı olsun inşallah. Benimde geçen ay dondurma oldu. Gonal f ve tarlusal kullandım bide ek bir iğne daha. Ben sıkıntı yaşamadım ama ilaçları bulmakta zor zorlanıyorlarmış şu dönemde. Bende bu ay başlayacağım transfer için ilaçlara inşallah güzel sonuçlar alırız

Merhaba kızlar , benim de ilk transfer tazeydi kimyasal oldu nasip olursa Şubat adetinde dondurulmuş transfer olacağım.Şubat sonu mart başına denk gelecek sanırım.Umarım hepimize uğurlu gelir bu ay ☺️
Amin inşallah. Bende şubat sonu mart başı gibi dondurulmuş olacağım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

Merhaba ben regl oldum doktora gittim. Rahim filmim vardı ama tekrar istedi😭 çok korkuyorum pazartesi günü tekrar rahim filmi çektircem. Kadıköy sada diye bir yerde. Giden var mı doktorum orası çok iyi merak etme acıtmayacaklar dedi ama ben yine de anestezi isticem. Çok moralim bozuldu şubat ayında transfer olmayacak bir ay beklemek bile insanın canını sıkıyor.

Merhaba ben regl oldum doktora gittim. Rahim filmim vardı ama tekrar istedi😭 çok korkuyorum pazartesi günü tekrar rahim filmi çektircem. Kadıköy sada diye bir yerde. Giden var mı doktorum orası çok iyi merak etme acıtmayacaklar dedi ama ben yine de anestezi isticem. Çok moralim bozuldu şubat ayında transfer olmayacak bir ay beklemek bile insanın canını sıkıyor.
Merhaba üzüldüm yaa ama olsun gecikiyorsa güzelleşiyordur.🙏🏻
Ben Şişli de echomarda çektirmiştim hiç bi şekilde uyutma olmadan çok daha teknolojik bi alet ile çekim yapıyorlar acıma vs olmuyor böyle 360 derece dönen bi alet vajinadan içeriye ilaç veriyorlar biraz onu hissediyorsunuz o kadar sonra makine kendi kendine yavaşça dönüyor araştırmanızı tavsiye ederim. Kalkıp yürüyüp gidiyorsunuz. Sanırım echomarın karşıda da yeri vardı.

Yani daha iyi diye bişey söyleyemem sonuçta vardır daha iyileri de. Ama ben araştırırken laboratuvar olarak iyi olduğu için tercih ettim doktorları için değil açıkçası. ünlü olan hocası ve kurucusu Semra kahraman diye vi hoca ben ona görünmedim hiç. şöyle bi sistemleri var hocalar bakıyor herşeye kurul toplanıp kuruldan çıkan kararla ilaç dozu felan belirleniyor o yüzden gerek duymadım yani o doktor illa görsün diye dosyanıza bakıyor zaten. bide kliniklerde bazı işlemler başka hastanelerde yapıldığı için maliyet olarak çok çok fazla olacağını düşündüğüm için orayı tercih ettim.
Sağlık sigortası işini bilmiyorm orda zaten paket satın alıyorsunuz öyle her gidişte muayene ücreti diye bişet yok hatta ilk görüşme ücretsizdi baya da detaylı bakıyorlar hasta çekmek için.
İşte pakette kan testleri süreç içinde bakılan hormon testleri uani ek ücreti olanlar ayrıca belirtiyorlar şuan kaç oldu onu da bilmiyorm ama en son gittiğimde 37.5 a çıkacak diyordu.
Birde netice olarak bu işler ticaret işi biraz da o yüzden ben kendi adıma ne çok övülmeli bu merkezler ne de çok yerilmeli diye düşünüyorum gidip kendiniz de merkezleri görüp muayene olup içinize sinenle yönlenirsiniz zaten 🥰
Merhaba -kuzeyildizi- -kuzeyildizi- bende Memorial Şişli de tedavi görüyorum şuan sen hangi asamadasin? Geçen çarşamba opu işlemi sonrası bugün biri iyi biri orta gelişimde embriyolar için pgt isteyip istemediğimizi sordular.. daha önce hiç hamile kalmadım düşük yok eşimde yada bende şükür sorun yok sende durum nedir merak ettim açıkçası?

Merhaba -kuzeyildizi- -kuzeyildizi- bende Memorial Şişli de tedavi görüyorum şuan sen hangi asamadasin? Geçen çarşamba opu işlemi sonrası bugün biri iyi biri orta gelişimde embriyolar için pgt isteyip istemediğimizi sordular.. daha önce hiç hamile kalmadım düşük yok eşimde yada bende şükür sorun yok sende durum nedir merak ettim açıkçası?
Merhaba ⭐️ benim ilk tedavim negatif oldu maalesf. Şimdi 2. İçin de mart ayı gibi başlamayı düşünüyorum allahtan mani gelmezse.
Benim tek embriyo oluşmuştu yumurta kalitesizliğinden olduğunu düşündüler. O da Grade aşamasındaydı yani blast aşamasına geçmemiş bi embriyoydu tutmadı maalesef. Yeniden başlayacağız yumurta toplama vs işte. 😌

Bende 2 kere çektirdim hiç korkmayın lütfen. Hafif bir ağrı oluyor boşuna anestezi almayın derim tabiki siz daha iyi bilirsiniz ağrı eşiğinizi ama boşuna ekstra bir işlem olmayın bence.

Merhaba ⭐️ benim ilk tedavim negatif oldu maalesf. Şimdi 2. İçin de mart ayı gibi başlamayı düşünüyorum allahtan mani gelmezse.
Benim tek embriyo oluşmuştu yumurta kalitesizliğinden olduğunu düşündüler. O da Grade aşamasındaydı yani blast aşamasına geçmemiş bi embriyoydu tutmadı maalesef. Yeniden başlayacağız yumurta toplama vs işte. 😌
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Üzülmeyin inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. Bende 4.denemedeyim 1 haftaya transfer için ilaçlara başlayacağım. Ngs ye 4 embriyo gönderdik 2 tane sağlıklı geldi biri 5.gün biri 6.gün. Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin.

İlk denemenizde mi pgt tavsiye ettiler acaba? İnşallah güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Üzülmeyin inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsınız. Bende 4.denemedeyim 1 haftaya transfer için ilaçlara başlayacağım. Ngs ye 4 embriyo gönderdik 2 tane sağlıklı geldi biri 5.gün biri 6.gün. Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin.
Bu bir süreç maalesef ya üzülsekte kendimizi yormadan yılmadan devam etmemiz gerekiyor güzel sonuçlara inşallah hayırlısıyla tez vakitte sağlıklıca ulaşırız 🥰 çok güzel 2 tane gelmesi inşallah ilki hemen tutar birini de dondurur ilerde bebişinize kardeş olur 💓

Ben iki kere oldum orada gercekten hic acimiyor , ufak bir regl agrisi oluyor sadece bazisinda o da olmuyormus . Korkmayin kotu tecruberi de okumayin , insallah gizel sonuclar alirsiniz😇

Bu bir süreç maalesef ya üzülsekte kendimizi yormadan yılmadan devam etmemiz gerekiyor güzel sonuçlara inşallah hayırlısıyla tez vakitte sağlıklıca ulaşırız 🥰 çok güzel 2 tane gelmesi inşallah ilki hemen tutar birini de dondurur ilerde bebişinize kardeş olur 💓
Amin inşallah. Daha önceki denemelerde hep ikişer embriyo verildi doktorum ngs li embriyodan bir tane transfer etmek istiyor inşallah güzel olur sonu

Merhaba ilk deneme evet. En basta isteğe bağlı olduğunu belirtip embriyo gelişimine göre karar veriliyor diye de belirtiler. İnşallah 🙌
Benimde 4.denemem olacak. Öteki 3 negatifte önermediler hepsinde 5.gün ikişer embriyo verildi. Şimdi ngs ye gönderdik 4 tane 2 tanesi sağlıklı geldi doktorum 1 tane transfer etmek istiyor hayırlısı olsun hepimiz için. Ngs pgt için zaten 5.güne ulaşması gerekiyormuş benim 2 tane 5.gün 2 tane 6.gün gitti. Bir tane 5.gün bir tane 6.günden sağlıklı geldi.

Bende 2 kere çektirdim hiç korkmayın lütfen. Hafif bir ağrı oluyor boşuna anestezi almayın derim tabiki siz daha iyi bilirsiniz ağrı eşiğinizi ama boşuna ekstra bir işlem olmayın bence.

Ben iki kere oldum orada gercekten hic acimiyor , ufak bir regl agrisi oluyor sadece bazisinda o da olmuyormus . Korkmayin kotu tecruberi de okumayin , insallah gizel sonuclar alirsiniz😇
Merhaba sonamedmii yerin adı o gün bakmadan yazmıştım. İnşallah acımaz. Ben ilk çektirdiğim terde yatakta zıplayıp durmuştum o derece acımıştı inşallah bu sefer iyi olur çünkü zaten bir ay beklemek yeterince üzücü

Merhaba sonamedmii yerin adı o gün bakmadan yazmıştım. İnşallah acımaz. Ben ilk çektirdiğim terde yatakta zıplayıp durmuştum o derece acımıştı inşallah bu sefer iyi olur çünkü zaten bir ay beklemek yeterince üzücü
Aynen orasi dedigim gibi 2 kere yaptirdim hic skintim olmadi merak etme.c kollu makine olmasi lazim yoksa zor oluyor . Sonamed oyle biyer 10 dakka max suruyo.

Back
X