2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Evet ilk adetim opu sonrası. Normalde 22-23.günümde olurjen 18de oldum. Bakalım transfer için ikincü gün gideceğim. Çok şaşırdım kendimi hep ileriye hazırlamıştımm
Transfer için 2. Adeti olmanız gerekiyor zayen bunu saymıyorlar bu Yumurtaları toplandıkları için erken oluyor. 😌

bi gideyim de bakalım ne diyecek sadece transfer olacaktı ağrım olmasaydı her şey yolundaydı :KK43:
İşte o yüzden de aslında 2 adet bekliyorlar yani bu adetiniz böyle kendiliğinden olmuyor gibş oluyor hani yumurtaları topladılar ya o yüzden oldunuz vücut sanıyor ki kendi dışarıya attı Yumurtayı ondan erken dönemde olunuyor adet
Ama diğer 2. Normal döngünüz neyse vücut toparlanıp olacaksınız onla birlikte transfere hazırlıyorlar
Ama tabi her doktorun yöntemi
Farklı belki bunla uapar transfer. İnşallah ağrılarınız da geçer hemen

Ama şunu buldum galerimde bi arkadaş atmıştı burda ama kim bilmiyorm. Anlaşılabilirse bi bakin isterseniz. 🙏🏻 ama gene de kafayı çok takmayın dediği gibi arkadaşın en iyi olanlar tutmuyor daha orta olanlar tutuyor bence önemli olan blast aşamasına gelmiş olması. Zaten blast olmazsa bu aa bb değerlerini de vermiyorlar. Sizinki blast olmuş o çok iyi bişey 😌
Ayy bunu arıyordum valla süper oldu👍🏻 bakalım ya inşallah güzel olur

Merhabaaa hepinize kasım 2022 de opu işlemim oldu Ocak 2023 de transfer oldum ancak maalesef negatifle sonuçlandı. Tek embriyom vardı oda tutmadı. Tabi bu arada bilmediğim çok şeyi öğrendim ve tecrübem oldu.
Mart ayında tekrar en baştan başlayacağım umarım güzel geçer.
Bu konuyu da yeni başlayacak olanlara yardım etmek istediğim için ve yaşadıklarımızı paylaşalım diye açıyorum. Kendim çok tecrübesiz olduğum için başta çoğu şeyi gözümden kaçırdığımı farkettim ve muhtemelen daha da öğreneceğim çok şey vardır o yüzden bu konunun yararlı olmasını umut ediyorum… :KK28:
Hepimize şimdiden uğurlu gelsin inşallah mart ayı :dua:
Selam canım daha önce aynı anlarda transfer olmuştuk. Konuşmuştuk hayırlısı her şeyin benimde olumsuz gitti. Dağıldım açıkçası. Bu arada İzmir bölgesi için elimde gonalf450 flokan iğne var Nisan ayında tarihleri doluyor. Doktorum benim için elinde bulundur demişti.nasip olmadı isteyene ücretsiz olarak ulaştırabilirim.

Muhtemelen genetiği bozuktu ilkinin, benimde 5aa kalitede embriyom genetikten sağlıksız gelmişti.Bu embriyolarıniz da kalitesi kötü değil, iyi gayet .En kalitesiz embriyolar sağlıklı bebek olurken o en kaliteli embriyolar sağlıklı olmayabilir.O yüzden kalitenin önemi çok Yok, içinizi rahat tutun 🙏
kesınlıkle oyle,
benım 5aa embrıyom ıle mol gebelık gecırdıgım gıbı..
tamamen nasip

Selam canım daha önce aynı anlarda transfer olmuştuk. Konuşmuştuk hayırlısı her şeyin benimde olumsuz gitti. Dağıldım açıkçası. Bu arada İzmir bölgesi için elimde gonalf450 flokan iğne var Nisan ayında tarihleri doluyor. Doktorum benim için elinde bulundur demişti.nasip olmadı isteyene ücretsiz olarak ulaştırabilirim.
Geçmiş olsun tekrardan size de. Hemen tekrardan başlamayı düşünmüyorsunuz sanırım . Ben bu ay yeniden başlayacaktıııım ancak oluşan bir kist neticesinde e2 tavan yapmış bekletiliyorum o yüzden düşecek mi
Ya da kist kaybolacak mı diye 🙄

Geçmiş olsun tekrardan size de. Hemen tekrardan başlamayı düşünmüyorsunuz sanırım . Ben bu ay yeniden başlayacaktıııım ancak oluşan bir kist neticesinde e2 tavan yapmış bekletiliyorum o yüzden düşecek mi
Canım benim ya inşallah bu kistlerde doğru zamanda tavan yapmış olsunlar. Hayırlısı bakalım.yok iğneler benim için nasip olmadı.

Merhaba canım bende mart ayı gibi yeniden en baştan düşünüyorum benimde bu ay malesef negatif le sonuçlandı 3 tane emriyo transfer edilmişti ne yazıkki yine tutmadı bildiklerini anlat bilmediklerini sor birbirimize yardımımız dokunur belki benim bu 9. Denemem Di 😔😢
Allah yardımcın olsun Rabbim bi an önce kucağına bebek versin

Canım benim ya inşallah bu kistlerde doğru zamanda tavan yapmış olsunlar. Hayırlısı bakalım.yok iğneler benim için nasip olmadı.
Öyle gerçekten inşalah doğru zaman için bekletiliyoruzdue. Sizin var nı aklınızda bi başlama tarihi umarım bi sonrakine çok daha gizel olur herşey

Amin canım benim ya transferin sonucunu bekliyorum. Olumlu düşünemiyorum xx ☹️😞
Haa siz yeniden transfer oldunuz ee niye ümitsizsinizz o zaman bende 2 andır beklemedesiniz sandımm. Hayırlısıyla güzel olur bu sefer inşallah pozitiftir ümitsiz olmayın niye ümtsizliğe kapıldınız.

Canım kist olusmus ya bir belirtisi olmusmuydu ağrı kramp gibi. Benimde 2. Adetimi bekliyorum fakat çok yumurta toplandığı için acaba bende de var mıdır diye beynimi yiyorum 1 ay daha ertelenmesine dayanabilir miyim bilmiyorum bu zamanlar bile çok zor geciyorken😏

Back
X