2023 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Valla bende de tık yok ya insan kendinde belirti arıyor sürekli ama yok yani.
Gerçi benim ilk transferimde de belirtim yoktu hergun belirtim neden yok diye agliyodum umutsuzcs test vermistim ama ozaman pozitifti sonucum İnsalllah yine pozitifi görürüz
amin inş,cuma benim test günü ama kan sulandırıcı yarın bitiuor yenisini bile alasım yok .estrofem az kaldı bitirip regl olcam gibi hissediyorum.

3.gun embriyosu transfer edildi.9.gün idrarda negatif maalesef
Benim de 3. Gün embriyosu . Hayırlısı diyelim . Umarım emekler boşa gitmez . Bugün birinden duydum kanda düşük değerli gebelik cıkmıs. Sonradan değerler yükselmiş Gebelik oluşmuş . Kan testinden 4 gün sonra idrarda pozitifi görmüş . Onlar 200 den önce çıkarmıyor diye birsey söyledi . Çok ben bu değerlerin ne olduğunu bilmiyorum . Tecrübesi olan yazsın 👋🏼🙏🏽

Benim de 3. Gün embriyosu . Hayırlısı diyelim . Umarım emekler boşa gitmez . Bugün birinden duydum kanda düşük değerli gebelik cıkmıs. Sonradan değerler yükselmiş Gebelik oluşmuş . Kan testinden 4 gün sonra idrarda pozitifi görmüş . Onlar 200 den önce çıkarmıyor diye birsey söyledi . Çok ben bu değerlerin ne olduğunu bilmiyorum . Tecrübesi olan yazsın 👋🏼🙏🏽
İnşallah öyledir .hepimiz pozitif güzel sonuclar alırız ♥️

Beta değerinden bahsetmiştir. Ama erken gebelik testleri o kadar yükseği çok net gösterir 200 demiş ya. tam tersi 10 a felan hassas olanlar var
Kaset testler biraz daha yüksek 30-40 civarı delan ancak gösterebiliyor sanırım.

Beta değerinden bahsetmiştir. Ama erken gebelik testleri o kadar yükseği çok net gösterir 200 demiş ya. tam tersi 10 a felan hassas olanlar var
Kaset testler biraz daha yüksek 30-40 civarı delan ancak gösterebiliyor sanırım.
Boşuna umutlanmayayım o zaman. Bir kaç belirti de var ama. Kanı bekleyene kadar sabır

Back
X