- 12 Mayıs 2022
- 89
- 134
- 13
- 37
- Konu Sahibi -kuzeyildizi-
Benim de bugün 4. Gün
27 Mart Test Günüm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin inş,cuma benim test günü ama kan sulandırıcı yarın bitiuor yenisini bile alasım yok .estrofem az kaldı bitirip regl olcam gibi hissediyorum.Valla bende de tık yok ya insan kendinde belirti arıyor sürekli ama yok yani.
Gerçi benim ilk transferimde de belirtim yoktu hergun belirtim neden yok diye agliyodum umutsuzcs test vermistim ama ozaman pozitifti sonucum İnsalllah yine pozitifi görürüz
Öyle deme mutlaka devam et ilaclara son güne kadar rabbimden ümit kesilmezamin inş,cuma benim test günü ama kan sulandırıcı yarın bitiuor yenisini bile alasım yok .estrofem az kaldı bitirip regl olcam gibi hissediyorum.
Keşke amaaa…. Her gün uyandığımfa her gün uyumadan önce aklımda zaman geçmiyır sanki• test yaptınız mııııÖyle deme mutlaka devam et ilaclara son güne kadar rabbimden ümit kesilmez![]()
Yaptim bu sabah maalesef negatif benim .test günüm cuma günü iste bekliyorumKeşke amaaa…. Her gün uyandığımfa her gün uyumadan önce aklımda zaman geçmiyır sanki• test yaptınız mıııı
Selam. Kaçıncı günde test yapmış oluyorsunuz?Yaptim bu sabah maalesef negatif benim .test günüm cuma günü iste bekliyorum
3.gun embriyosu transfer edildi.9.gün idrarda negatif maalesefSelam. Kaçıncı günde test yapmış oluyorsunuz.
Ben de çarşamba günü kan vereceğim 8. Gündem beri sabah akşam erken gebelik idrar testi yapıyorum , negatif . İlaçlara iğnelere yine de devam …çok üzücü oluyor .Selam. Kaçıncı günde test yapmış oluyorsunuz?
Benim de 3. Gün embriyosu . Hayırlısı diyelim . Umarım emekler boşa gitmez . Bugün birinden duydum kanda düşük değerli gebelik cıkmıs. Sonradan değerler yükselmiş Gebelik oluşmuş . Kan testinden 4 gün sonra idrarda pozitifi görmüş . Onlar 200 den önce çıkarmıyor diye birsey söyledi . Çok ben bu değerlerin ne olduğunu bilmiyorum . Tecrübesi olan yazsın3.gun embriyosu transfer edildi.9.gün idrarda negatif maalesef
İnşallah öyledir .hepimiz pozitif güzel sonuclar alırızBenim de 3. Gün embriyosu . Hayırlısı diyelim . Umarım emekler boşa gitmez . Bugün birinden duydum kanda düşük değerli gebelik cıkmıs. Sonradan değerler yükselmiş Gebelik oluşmuş . Kan testinden 4 gün sonra idrarda pozitifi görmüş . Onlar 200 den önce çıkarmıyor diye birsey söyledi . Çok ben bu değerlerin ne olduğunu bilmiyorum . Tecrübesi olan yazsın![]()
Amin inşallah . Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.İnşallah öyledir .hepimiz pozitif güzel sonuclar alırız![]()
Beta değerinden bahsetmiştir. Ama erken gebelik testleri o kadar yükseği çok net gösterir 200 demiş ya. tam tersi 10 a felan hassas olanlar varBenim de 3. Gün embriyosu . Hayırlısı diyelim . Umarım emekler boşa gitmez . Bugün birinden duydum kanda düşük değerli gebelik cıkmıs. Sonradan değerler yükselmiş Gebelik oluşmuş . Kan testinden 4 gün sonra idrarda pozitifi görmüş . Onlar 200 den önce çıkarmıyor diye birsey söyledi . Çok ben bu değerlerin ne olduğunu bilmiyorum . Tecrübesi olan yazsın![]()
Boşuna umutlanmayayım o zaman. Bir kaç belirti de var ama. Kanı bekleyene kadar sabırBeta değerinden bahsetmiştir. Ama erken gebelik testleri o kadar yükseği çok net gösterir 200 demiş ya. tam tersi 10 a felan hassas olanlar var
Kaset testler biraz daha yüksek 30-40 civarı delan ancak gösterebiliyor sanırım.
Yani o yüzden demedim gene de umutsuzluğa kapılmayın tedbiri de elden bırakmayın dikkat ediyorsanız. İnşallah olumludur testler yanılmıştır.Boşuna umutlanmayayım o zaman. Bir kaç belirti de var ama. Kanı bekleyene kadar sabır
Merhabalar ne zaman transfer oldunuz?Benim de bugün 4. Gün27 Mart Test Günüm
![]()
Çok şükür bugün öğrendim 2 tane sağlıklı gelmişMerhaba sonucunuz belli oldu mu bekliyordunuz sanırımbebekokusuuu
Sevindim adınıza inşallah hayırlısıyla sağlıkla tutunurlarÇok şükür bugün öğrendim 2 tane sağlıklı gelmiş![]()
İnşallah çok teşekkür ederimSevindim adınıza inşallah hayırlısıyla sağlıkla tutunurlartransfer bu ay o zaman inşallah.
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberleriİnşallah çok teşekkür ederimAdet olunca kontrole gideceğim, eğer sıkıntı yoksa muhtemelen bayramdan sonraki haftaya denk geliyor.