• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Kızlar bide doktor bana 16. Haftada AFP testi yapıcaz dedi yaptıran var mı hiç aranızda
Hamilelik uygulamasında okumuştum bunu.. ben zaten cvc yaptırdım ya tüm kromozomlar ve taşıdığımız hastaliga bakıliyor 2liye bile gerek yok dedi dktr

Bunuda aldım siz neler aldiniz
ben 1 battaniye, 2 hastane çıkışı 1 çıtçıtlı body aldım. oğlumdan kalan eşyaları saklamıştım zaten en fazla 2 kere giyildi. sarı beyaz mor turuncu yeşil hepsi de ortak renkler :) o sebeple çok şanslıyım. çift yönlü bebek arabası alacağım fiyatlara zam gelmeden

ben 1 battaniye, 2 hastane çıkışı 1 çıtçıtlı body aldım. oğlumdan kalan eşyaları saklamıştım zaten en fazla 2 kere giyildi. sarı beyaz mor turuncu yeşil hepsi de ortak renkler :) o sebeple çok şanslıyım. çift yönlü bebek arabası alacağım fiyatlara zam gelmeden
Bebeklerimiz yaza doğru gelecek fazla kalin battaniye gerekli mi acaba baharlikmi alalım... şanslısın o yönden 🥰 bencede al zam gelmeden

Back
X