• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Plesantadan alınan doku aynn
Doktor mu istedi yoksa siz mi talep ettnz.Bizm doktorumd da bizi fetal dna ya yonlendşrmeye calıştı fiyatlar dudak ucuklatır dün 2li vardı ense kalınlıgı normal cıktı ama kan verdik bekliyorız bakalm eger onda bişey cıkarsa o zaman dna yaptırırız dedik siz nedn yaptırdınz onu

Doktor mu istedi yoksa siz mi talep ettnz.Bizm doktorumd da bizi fetal dna ya yonlendşrmeye calıştı fiyatlar dudak ucuklatır dün 2li vardı ense kalınlıgı normal cıktı ama kan verdik bekliyorız bakalm eger onda bişey cıkarsa o zaman dna yaptırırız dedik siz nedn yaptırdınz onu
Eşimle taşıyıcıligimiz ve bu hastalıkta 2 özel çocuğumuz var oyuzden embriyoya , bebegin eşine tek gen ve kromozom testi yaptırdık yani aynı testleri 2.kez tekrarladım çok sukur saglikli cikti🤲

Eşimle taşıyıcıligimiz ve bu hastalıkta 2 özel çocuğumuz var oyuzden embriyoya , bebegin eşine tek gen ve kromozom testi yaptırdık yani aynı testleri 2.kez tekrarladım çok sukur saglikli cikti🤲
Yaa ❤️❤️❤️ allah size ve meleklerinize uzun ömürler versin Bebişinize saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin

Ben hic bişey almadm daha bu arada eşim sagolsun ocaktan sonra diyor ama herşeye zam gelicek nasıl yapıcaz bilmiyorm😂 14 haftadayım ama iözamda 13 kalmış😂

Ben hic bişey almadm daha bu arada eşim sagolsun ocaktan sonra diyor ama herşeye zam gelicek nasıl yapıcaz bilmiyorm😂 14 haftadayım ama iözamda 13 kalmış😂
🤣Canm büyük eşyaları al ocktan sonraya bırakma kucukleride yavaş yavaş alırız bunlar kolay👍 Ben şimdilik ana kucağı,oto koltuğu, bir tane zıbın takımı, oto koltuğuna minder örtü,bir tane triko battaniye Bir tane de mevsimlik battaniye bunları aldım

Ben düşünmüyorum ya alan arkadaslarım var bosuna almısım diyolar
NEDEN KORUMAMISMI BEBEGI :)
BENIM CEVREMDE ALANLARDA AŞIRI MEMNUN KALMISLAR
BEBEGIMIZ UYURKEN AKLIMIZDA KALMASI DIYORLAR,
EE TABI OLACAK GEREKLI DIYENDE GEREKSIZ DIYENDE
BEN KORKARIM KUCUK BEBEGIN KUSMASINDAN HATTA EN KORKTUGUM KAFAM RAHAT OLSUN ALLAHA EMANETLER :KK200:

NEDEN KORUMAMISMI BEBEGI :)
BENIM CEVREMDE ALANLARDA AŞIRI MEMNUN KALMISLAR
BEBEGIMIZ UYURKEN AKLIMIZDA KALMASI DIYORLAR,
EE TABI OLACAK GEREKLI DIYENDE GEREKSIZ DIYENDE
BEN KORKARIM KUCUK BEBEGIN KUSMASINDAN HATTA EN KORKTUGUM KAFAM RAHAT OLSUN ALLAHA EMANETLER :KK200:
Doğrudur bilmiyorumki instagramda takip ettğim kişiler var onlardanda öyle gördüm bide evlendikten sonra eltim 3 cocuk doğurdu üçünde de hiç gerek duymadı bende onlarla sürekli vakit gecirdiğim için biraz rahatım 😂

KIZLAAARRRR

bu grupta hepimiz 3 bucuk ve 4aylık olduk.

hadı herkes yazsın kaçar kilo oldunuz ve göbişler cıkıtımıı :)

ben toplamda 3,8 kilo aldım. (haftaya kontrolum var dıyetısyenede baslamak ıstıyorum kotnrollu ve saglıklı devam edeyım dıye ) sizede verırım listeyı doktorun ıstersenız.

ve göbiş bence cıkmadı yanı var bır cıkıntı amaa normal göbeklı bır ınsan sanabılırler :) yuvarlanmadı yanı oyle tepelerde hatta bu benı tedırgın edıyoor buyumuyormu dıye

KIZLAAARRRR

ben toplamda 3,8 kilo aldım. (haftaya kontrolum var dıyetısyenede baslamak ıstıyorum kotnrollu ve saglıklı devam edeyım dıye ) sizede verırım listeyı doktorun ıstersenız.

ve göbiş bence cıkmadı yanı var bır cıkıntı amaa normal göbeklı bır ınsan sanabılırler :) yuvarlanmadı yanı oyle tepelerde hatta bu benı tedırgın edıyoor buyumuyormu dıye
Ben 72 kiloydum 66.5 a düştüm bulantilardan şimdi 69 kilo olmuşum 3 buçuk kilo almışım ama eski kilomun altındayım yine🤣 benimde göbek çok hafif çıktı belli değil hamile oldugum🤣

KIZLAAARRRR

Transferde 53 kiloydum ilk haftlar 50 ye düştüm suan 50 kiloyum göbeğim cıkmadı 🤓

Benim karnım cıkmayınca dün annem vardı ona sordum benimde karnım geç cıkardı dedi 5 aylıkken falan belirmeye baslamıs bende öyle olcam heralde 😂
Bizim iç karnımız geniş🤣 inanki 2 tane doğurdum benimde 5aylıktan sonra daha belirgin olmaya basladi

Back
X