• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Kızlar gece uyuma şekliniz nasıl arkadasım bana sola doğru yat diyo ama ben hep sağıma ve sırt üstü yatıyorum genelde 😂

KIZLAAARRRR

bu grupta hepimiz 3 bucuk ve 4aylık olduk.

hadı herkes yazsın kaçar kilo oldunuz ve göbişler cıkıtımıı :)

ben toplamda 3,8 kilo aldım. (haftaya kontrolum var dıyetısyenede baslamak ıstıyorum kotnrollu ve saglıklı devam edeyım dıye ) sizede verırım listeyı doktorun ıstersenız.

ve göbiş bence cıkmadı yanı var bır cıkıntı amaa normal göbeklı bır ınsan sanabılırler :) yuvarlanmadı yanı oyle tepelerde hatta bu benı tedırgın edıyoor buyumuyormu dıye
Ben 74le hamile kaldım 77yim suan hic kilomda düşüş olmadı 😂 8-9-10.haftalarda kusmasam daha cok alırdım da yemek sonrası ayaga kalkar klmaz kustm sanırm ondan alamadm cok karnımda şişlik varmş gibi tüp bebek tedavisindeki igne ve ikaçlardan olan şişlk gibi sanki o yüzden cıktı mı anlayamıyorm henüz

Kızlar gece uyuma şekliniz nasıl arkadasım bana sola doğru yat diyo ama ben hep sağıma ve sırt üstü yatıyorum genelde 😂
Sırt üstü bebeğe giden kan azaliomus çok onermiyorlar cnm
Genelde yan yatiorum sırt üstü çok az ama uyurken napiorum bilmem 😁
Gün içinde sürekli yatiorum zaten riskten dolayı yatma profesörü oldum 🤣🤣🤣
Hayatımı ele geçirdi şimdiden 🐣

Sırt üstü bebeğe giden kan azaliomus çok onermiyorlar cnm
Genelde yan yatiorum sırt üstü çok az ama uyurken napiorum bilmem 😁
Gün içinde sürekli yatiorum zaten riskten dolayı yatma profesörü oldum 🤣🤣🤣
Hayatımı ele geçirdi şimdiden 🐣
Bende gündüzleri yine yatıyorum 😂😂 ama hep sola da olmuyo yaa uyuşuyo sanki o tarafım 😂

Back
X