• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Kızlar aramızda 18 haftalık olanlarda var acaba bebeğin hareketini hisseden oldu mu 😂 olduysa nasıl bi his 😂

Kızlar aramızda 18 haftalık olanlarda var acaba bebeğin hareketini hisseden oldu mu 😂 olduysa nasıl bi his 😂
16. Haftada başladım ben hissetmeye
Şimdi daha belirgin 222 Gr olmuş bugun büyüdükçe daha da belirgin olacaktır hareketleri
Parmak ucunu bastırıp konuşunca altına gelip dönüyor çok güzel bir duygu iletişimde olan bı canlı var senin parçan 🤰🐣🐣💙

Şimdi daha belirgin 222 Gr olmuş bugun büyüdükçe daha da belirgin olacaktır hareketleri
Parmak ucunu bastırıp konuşunca altına gelip dönüyor çok güzel bir duygu iletişimde olan bı canlı var senin parçan 🤰🐣🐣💙
Yaaa çok duygulandım 🥰16.haftada sürekli hissediyormiydun nasildi

İlk gebelik miii ilk gebeliklerde daha geç hissediliyormuş öyle diyorlar

B
2023 NISAN /MAYIS TUP BEBEK ANNELERI BUYRUN SAYFAMIZA ❤️
Eni
Teşekkür ederim benide eklemissin çok sevindim 🥰 benim ikiz sanırım bir kız bir erkek
Yarın tekrar kontrol e gideceğim.

Kızlar gaz sansıcı yasayan var mı aranızda ya özellikle sabahları uyandığımda hep karnım ağrıyor
Sürekki değiö bende yemeklerden sonra nefes alamıcak gibi oluyorm bazen resmen midem dönüyo sonra sesini bile duyıyorm o gazım hareketinin.Doktorum banaa kendni sıcsk tut demişt ayaklarını belimi falan bide mumkun öertebe gaz yapan yiyecrklerden uzak durmamı söyledi.Cok uyamasamda yiyecek konusunda yapacsk bişry yok ama kendni sıcak tıtmal iyi geliyor gercekten

Back
X