• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Sürekki değiö bende yemeklerden sonra nefes alamıcak gibi oluyorm bazen resmen midem dönüyo sonra sesini bile duyıyorm o gazım hareketinin.Doktorum banaa kendni sıcsk tut demişt ayaklarını belimi falan bide mumkun öertebe gaz yapan yiyecrklerden uzak durmamı söyledi.Cok uyamasamda yiyecek konusunda yapacsk bişry yok ama kendni sıcak tıtmal iyi geliyor gercekten
Evett bende resmen gazın bagırsaklarımda dolastıgını hissediyorum sesini falan doğru yemeklere dikkat etmek lazım

Kızlar çatlak için kremlere yağlara başladınız mı ne alıcaksınız ya da kullanıyorsunuz lierac felan çok pahalı geldi bana belki bio oil alırım ya da başka onerdiginiz bişi varmi

Ben şimdilik Hindistan cevizi yagi kullanıyorum göbeğime bacaklarıma karnım buyumedi pek kilo aldım bı tık göbek yapmışım gibi sadece

Kızlar ben bugün kontrole gittim hiç bir sorun yok Allah’a şükür sadece adet tarihine göre 8 haftalık ultrasonda 7+1 mi 2 mi ne çıktı bir sorun olmaz dimi ? 🙏
canım benim de 1 hafta geriden dedi sat düzeltme yaptı bir hafta öncesini takip edeceğiz geç döllenmedir dedi şu an 8 ama 7 cıkıyor benim de umarım bir sorun yoktur ama okuduklarımda bir sorun görmedim kaç günde bir reg oluyorsun sen

canım benim de 1 hafta geriden dedi sat düzeltme yaptı bir hafta öncesini takip edeceğiz geç döllenmedir dedi şu an 8 ama 7 cıkıyor benim de umarım bir sorun yoktur ama okuduklarımda bir sorun görmedim kaç günde bir reg oluyorsun sen
Ben 21 günde bir oluyorum ama tüp bebek olduğu için bir şey farkeder mi bilemedim canım.
Ay inşallah bidahaki gittiğimizde her şey düzelmiş olur ❤️

Kızlar çatlak için kremlere yağlara başladınız mı ne alıcaksınız ya da kullanıyorsunuz lierac felan çok pahalı geldi bana belki bio oil alırım ya da başka onerdiginiz bişi varmi
Önerebileceğiniz varmi kizlar bende bekliyorum benim aklımda bepantol var ama kullanmadım daha

Ben şimdilik Hindistan cevizi yagi kullanıyorum göbeğime bacaklarıma karnım buyumedi pek kilo aldım bı tık göbek yapmışım gibi sadece
Hindistan cevizi yağı duyduğuma göre tüy yapıyormuş belki yanlış duymuş da olabilirim

Kizlar geç tutunmadir canınızı sıkmayın olabilir 🥰bebislerimiz sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah 🤲

Back
X