• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Kızlar merhaba nasılsınız hayatımda ilk defa uçuk çıkardım ilk yara gibi başladı dudağım çatladı sanıyordum sanki bugün sarı olmuş gibi küçük küçük kabarcıklar var dudağımın kenarında sizce hamileyken uçuk ilacı kullanılabilir mi sağlık ocağına bir gidip sorsammıki ya da kendiliğinden geçer mi 1 haftadır var aşağı yukarı
Dktra sor canm ne olur ne olmaz

Kızlar bugün 18+0 olduk bebeğinizin boyu kilosu nasıl. Nasıl gidiyor Organ taraması ne zaman yaptircaksiniz

Kızlarrr ben bugün bebişi görmeye gidicem böyle olunca sabahları içimde farklı bi neşe oluyo ya inşallah uyanıktır 🥰🥰
Ayyy çok sevindim bende de oluyor heyecan çok farklı bir durum şimdi kocaman olmuşlardır artık yüzleri de oturmuştur cinsiyette net çıkar geçen hafta kesin erkek dedi bana foto bekleriz cnm🥰❤️

Kiloyu boyu bana ilk defa söylediler 18+0 da 😊 bu muayenede söylerler sanırım.
Henüz kilosuna bakmadı 18 de gideceğm bende bidaja hic belirtim de kalmadı hareketlernide hissetmiyorum icimde acaip büyük korku var ya kalbi durursa diye 2li testte şükür risk cıkmadı o biraz uzaklaştırıyo beni düşüncelerden ama nasıl gecicem bilmiyorm

Back
X