• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Geçen sefer benimde öyleydi o kadar çikolata yedim karnıma çok vurdu Dr hiç hareket etmedi uyanmadı 😂 bu sefere çok hareketliydi bende şaşırdım bu bebisler biraz inatlar sanırım 😂
Bebislerin uykuyada ihtiyaçları var ama anneleri 🤣

Kızlarrr ilk gebeliği olup hareketleri hissetmeye başlayan var mı sabırsızlıkla bekliyorum daha erken ama bende 2 gün önce Dr a gittim her şey Yolunda çok şükür 16+3 üz şu an Dr 2 hafta sonra hissetmeye başlarsın dedi bakalım
Bende 16+2 yim daha bişey hissetmedim banada doktor 18-20 haftalarda hissedersin demişt

Ya kızlar benim kız hep uyuyor ya doktor karnıma bastırıyor uyansın diye yinede uyanmıyor çikolata yiyorum tok karna gidiyorum ama bana mısın demiyor 😂😂 27 aralığada detaylı ultrason randevusu aldım
BENIMDE DETAYLI ULTRASON 27 ARALIKK :)

KIZLAR ISTANBULDAYSANIZ HANGI DOKTORA GIDIYORSUNUZ??

KIZLAAR GÜNAYDINNN

İSTANBUL AVRUPA YAKASI BAHÇEŞEHİR,BEYLİKDÜZÜ AVCILAR CİVARI HASTANE VE DOKTOR ARAYIŞI İÇİNDEYİM ÖNERİLERİNİZİ DİNLERİM

Kizlar idrar enfeksiyonu geçmemiş zimaks 10 tb önerdi dktr korkuyorumda zararlı olur diye icmelimiyim

Kizlar idrar enfeksiyonu geçmemiş zimaks 10 tb önerdi dktr korkuyorumda zararlı olur diye icmelimiyim
DOKTOR ÖNERİSİ İSE TABIKIDE İÇECEKSİN :)
BUNU BİZ BİLEMEYIZZ ORASII BİZİ AŞAAAR CANIM :KK200:
DOKTORUM KORKUYORUM İÇİM Mİ DİYE SOR İÇİN RAHAT ETSİN HUZURSUZSAN

İdrar testimi verdin nasıl tespit etti ? Bana verdiği fitil iyi geldi akıntım azaldı
Sağlık ocağında kan ve idrar tahlili istemişlerdi yaptım orada çıktı tetanoz aşısı da vurulmuştum o zaman

Fitili idrar enfeksiyonu için mi verdi canım ondan değildir rahimde enfeksiyon varsa ondan vermiştir
Bana şöyle dedi enfeksiyon mantar tarzı bişey gözükmüyor sadece gebelikten dolayı akıntın biraz fazla dedi onun için verdi ama biraz baktım buda enfeksiyon tarzı bişey için veriliyomuş ama içinde sadece 2 tane var 3 gün arayla atıyosun benimde 19. Hafta aşı var o zamam vericem idrar testi falan

Bana şöyle dedi enfeksiyon mantar tarzı bişey gözükmüyor sadece gebelikten dolayı akıntın biraz fazla dedi onun için verdi ama biraz baktım buda enfeksiyon tarzı bişey için veriliyomuş ama içinde sadece 2 tane var 3 gün arayla atıyosun benimde 19. Hafta aşı var o zamam vericem idrar testi falan
Aynn benimde asım vardı aynı gun kan ve idrar baktilar

Kendime nazar değdirdim😂 iki gündür mide bulantısı , istifra hoşgeldii diyelim bakalım birden olunca korktum ama normaldir herhalde ya dimi ?

Back
X