• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

benım hala devam edıyoorr çalısıyorum iş yerınde mahvoluyorum ilacı bırakmayı denedım pazartesı gunu yooookk ertesı gunum rezil rüzva oldu :KK43:
arabada tutuyor ışe gıdıp gelırken

mıllet mıde bulantısından kılo almıyor benım maşallaghım var 4 ayda 4,5 kilo :halay:
Hahaha maşallah iyi ki kusmuşsun hshshs 😂😂

benım hala devam edıyoorr çalısıyorum iş yerınde mahvoluyorum ilacı bırakmayı denedım pazartesı gunu yooookk ertesı gunum rezil rüzva oldu :KK43:

mıllet mıde bulantısından kılo almıyor benım maşallaghım var 4 ayda 4,5 kilo :halay:
Ya benim de bulantılar hala devam delircem ilaç içtiğim halde kusuyorum ne zaman biticek bu böyle :(

Hahaha maşallah iyi ki kusmuşsun hshshs 😂😂

Kusmasaymisin daha da alacakmissin🤣

FETAL DNA CANIM YAPTIRMISTIK YA GRUPTA BİR KAÇ KİŞİ
NİFTY TESTİ BU TESTTE CINSIYETTE CIKIYOR
BİZDE BU SEKILDE 11.HAFTADA ÖĞRENMİŞTİKK:KK15:
Cvc yaptırmistim tüm kromozomlar bakildi gizli tuttular bende sordum soylemediler🤣

Kızlar bişey danışacağım size sabah karnımın şöyle bir fotısunu çektim bu normal mi bana aşırı garip geldi

Eklentiler

• 4412FDE2-5349-4863-8155-8620B0279E28.webp
    4412FDE2-5349-4863-8155-8620B0279E28.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 59
Back
X