• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 NISAN/MAYIS ANNELERİ

Kizlar idrar enfeksiyon yüksek çıktı 1000lik amoklavin kullanacagim korkuyorumda zararı olur diye dktr olmaz diyor sabah akşam icecegim

Kizlar idrar enfeksiyon yüksek çıktı 1000lik amoklavin kullanacagim korkuyorumda zararı olur diye dktr olmaz diyor sabah akşam icecegim
Çoook geçmiş olsun bol bol su iç canım gönlünü ferah tut Dr un olmaz diyorsa bişi olmaz inşallah hem hamilelikte idrar yolu enf. Geçirmek çok sık rastlanan bir durum Dr ona göre ilacını vermiştir 😘

Çoook geçmiş olsun bol bol su iç canım gönlünü ferah tut Dr un olmaz diyorsa bişi olmaz inşallah hem hamilelikte idrar yolu enf. Geçirmek çok sık rastlanan bir durum Dr ona göre ilacını vermiştir 😘
Teşekkür ederim canm 🥰

GARİP OLAN NEDİR BEN ANLAYAMADIM :)
Krnımın şekli göbek deliğinin altında koca bir yumru var böyle mi oluyor bilmiyorm ilk hamileliğim saçma sapan şeyler okuyorm yok bebek karnım altonda top gibi duruyosa kalbi durmuştır ölmüştür diye belirtilerim de azaldı bitti nerdeyse carsamba günü kontrolüm var 15+5iz bugün korkuyorm bişey olcak diye bide o görüntüyü görünce iyice korktum tecrübeli olanlarınz vardır diye attım

Krnımın şekli göbek deliğinin altında koca bir yumru var böyle mi oluyor bilmiyorm ilk hamileliğim saçma sapan şeyler okuyorm yok bebek karnım altonda top gibi duruyosa kalbi durmuştır ölmüştür diye belirtilerim de azaldı bitti nerdeyse carsamba günü kontrolüm var 15+5iz bugün korkuyorm bişey olcak diye bide o görüntüyü görünce iyice korktum tecrübeli olanlarınz vardır diye attım
Hareketlerini hissediyormuydun normalde

Yok hic hareket hissetmiyorm yani bişeyler var pıtır pıtır ama sanıyorm bagırsak hareketi bebek hareketş nasıl hissedilir onuda bilmiyorum salak gibi kaldım öyle
Bağırsak hareketi gibi zaten odur cnm

yokk ya öyle şeyler okumaa zaten çok evhamlıyız için daralıyorsa aklında kalmasın bugun gıt bır kalp atışını dinle
allah korusun ilk defa senden duydum boyle bırseyı.
hersey yolundadır allahın izniylee :dua:

yokk ya öyle şeyler okumaa zaten çok evhamlıyız için daralıyorsa aklında kalmasın bugun gıt bır kalp atışını dinle
allah korusun ilk defa senden duydum boyle bırseyı.
hersey yolundadır allahın izniylee :dua:
çarşamba randevu aldık normalde 14 ündeydi dayanamadım zaten tüm belirtilerim sıfırlandı nerdeyse bir tek karnım şiş işte onun harici hiç birşeyim yok valla nasıl geçicek doguma kadar bilmiyorum saglılı sıhhtli kucagımıza alsak da

çarşamba randevu aldık normalde 14 ündeydi dayanamadım zaten tüm belirtilerim sıfırlandı nerdeyse bir tek karnım şiş işte onun harici hiç birşeyim yok valla nasıl geçicek doguma kadar bilmiyorum saglılı sıhhtli kucagımıza alsak da
İnşallah bir sıkıntı yoktur cnm için rahat değilse baktir

Ben de 16. Haftada hissetmeye başladım
Gelecek olan zaten gelecek başımıza hayatı dar etmeyelim kendimize millet güle oynaya geçiriyor bizimki tüp olunca hep bir kaybetme korkusu var çünkü çok emek verildi bu anı yasayabilmek için
Yıpratma kendini cnm 🌺
Karnın da normal sis alttan şişmeye başlar yirmili haftada göbek çizgisine çıkar o şişlik gitgide ilerler herkesin bünyesi vücudunun tepkisi farklı 🤰🐣
Konuş karninla hafif parmak ucunla bas bırak çağır içini ferahlatır iletişim 😇 Opecert Opecert

Dün randevu vardı şükür iyimiş herşey 16+0 normalde ama 16+5 gördü bit kaç gün önden gidiyormuş ilk defa parca parca gördük sığmadı artık ultrasona😂 3 hafta sonra tekrar gideceğim sonrasında da detaylı var onuda atlatsak aslında saglıkla sıhhatle sonrası gelicek gibi
Yalnız benm doktor asla ve asla tansiyon ya da kilo ölçmedi su ana kadar siznkilerde öyle mi

Back
X