- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
Benim de 17. Haftada oldu tetanozilk doz 20 de vuruluyor dedi bana saglık ocagı ama kafam cok karıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 17. Haftada oldu tetanozilk doz 20 de vuruluyor dedi bana saglık ocagı ama kafam cok karıştı
Bana da seninki tüp bebek daha ilgileneceğim dedi. Haftaya gidicem ilk doz için.Benim de 17. Haftada oldu tetanoz
Tedirgin olmayın bence 2 cocugumdada vuruldum birsey olmadı yinede sorun içiniz rahatlasinben doktorla konusacagım yarın muhtemeln umarım bebiş saglıklıdır .Aşıyıda doktora soracagım nedense icimde bir tedirginlik var bu sefer
herseyı fazla mı dusunup takıyorsun :)ben doktorla konusacagım yarın muhtemeln umarım bebiş saglıklıdır .Aşıyıda doktora soracagım nedense icimde bir tedirginlik var bu sefer
Dogumdan bebekle cıkınca gecicek snaıyorm bu stres sonra da bebeişn ağlamalarından sebep keşke stres yapmasaydım benm yüzümden cocuk böyle oldu diyeceğimherseyı fazla mı dusunup takıyorsun :)
doktoruna sor ve ona guven
artık rahatlamalıyız yoksa dogdugunda bız gıbı streslı bebeklerımız olacakk....
ıyı seyler dusunelım..
ben herseyı okuyup arastırmayı bıraktıgımdan berı çok daha rahatım allaha emanetız.
belkide sende boyle yaparsan kendını daha ıyı hıssedersın
![]()
Sağlıkla hayırla alalım inşallahDogumdan bebekle cıkınca gecicek snaıyorm bu stres sonra da bebeişn ağlamalarından sebep keşke stres yapmasaydım benm yüzümden cocuk böyle oldu diyeceğimhepimz güzelliklerle sonlandıralım inşallah minnaklarımızk alalım kucagımıza amin
![]()
amiinn canımmmDogumdan bebekle cıkınca gecicek snaıyorm bu stres sonra da bebeişn ağlamalarından sebep keşke stres yapmasaydım benm yüzümden cocuk böyle oldu diyeceğimhepimz güzelliklerle sonlandıralım inşallah minnaklarımızk alalım kucagımıza amin
![]()
Ben oldum cnmKızlar bugün sağlık ocağına gittim aşı icin aşıları bugün çektiler sağlık ocağından dedi yenileri gelicek dedi beni düşündürmedi değil siz oldunuz mu
Evet gözüküyorKızlarrr bebişinizin hareketi dışarıdan gözüküyor mu karnınıza baktığınızda ben hissediyom ama gözükmüyor dışardan eşime de göstermek istiyorum![]()
Maşallahhh ne kadarlıksinizEvet gözüküyor![]()
19+6 :)Maşallahhh ne kadarlıksiniz
Dün yazdım canım gördün mü??? Dünden başlamışlar toplatmaya sebebini bulamadım ama doktor randevum var soracagım bugünKızlar bugün sağlık ocağına gittim aşı icin aşıları bugün çektiler sağlık ocağından dedi yenileri gelicek dedi beni düşündürmedi değil siz oldunuz mu
Gecmis olsun cok,domuz gribini dr mu söyledi? Testi mi var? Nasil ayırt ettiniz? Ben de grip olmuştum bugün 10.günü ,iki kere doktora gittim ,kirikligim ve diger şikayetler vs bitti cok sükür ama geniz akintim ve burun tikanikligim ara ara devam ediyor.Bu kadar uzun tikaniklik ve akinti görmemistim.Acaba bu da mi domuz gribi etkisi merak ettim...Kızlar ben domuz gribi olmusum 2-3 gündür zor atlatıyorum artık antibiyotiğe basladık aman dikkat edin kendinize
Tesekkür ederm şöyle ilk 1-2 gün kas ağrısı baş ağrısı halsizlik yasadım bide kusma vs vardı . Sonra boğazım yanmaya basladı doktora gittim grip baslangıcı dedi parol serum taktılar bide bulantı serumu eve yolladı sonrasında ateşim cıkmaya basladı öksürk burun akıntısı basladı diğer gün dahiliyeye gittim üçlü test diye bir test haptılar kovit rsv domuz gribi üçüne bakkyolar orda pozitif cıktı atesim oldugu için sadece antibiyotik verdi parol bide o sekilde iki üç günde normale döndüm ama burun akıntısı balgam devam ediyor halaGecmis olsun cok,domuz gribini dr mu söyledi? Testi mi var? Nasil ayırt ettiniz? Ben de grip olmuştum bugün 10.günü ,iki kere doktora gittim ,kirikligim ve diger şikayetler vs bitti cok sükür ama geniz akintim ve burun tikanikligim ara ara devam ediyor.Bu kadar uzun tikaniklik ve akinti görmemistim.Acaba bu da mi domuz gribi etkisi merak ettim...
Gecmis olsun,bende de burun tikanikligi ve ara ara akintisi ile az balgam devam ediyor halen ve 10.gün oldu.Diger semptomlar cok şükür gecti de neden bu kadar uzadi diye merak etmiştim. Sizin ilk baslangictan bu yana kacinci gün? Yavas yavas onlar da bitecek insallahTesekkür ederm şöyle ilk 1-2 gün kas ağrısı baş ağrısı halsizlik yasadım bide kusma vs vardı . Sonra boğazım yanmaya basladı doktora gittim grip baslangıcı dedi parol serum taktılar bide bulantı serumu eve yolladı sonrasında ateşim cıkmaya basladı öksürk burun akıntısı basladı diğer gün dahiliyeye gittim üçlü test diye bir test haptılar kovit rsv domuz gribi üçüne bakkyolar orda pozitif cıktı atesim oldugu için sadece antibiyotik verdi parol bide o sekilde iki üç günde normale döndüm ama burun akıntısı balgam devam ediyor hala
Benimde yarın 10 gün oluyor genel olrak semptomların geç kayboldugunu duymustum cevremden burun tıkanıklığı yasamıyorum cok sükür ilk günler kötüydü ama suan sadece balgam ve burun akıntım varGecmis olsun,bende de burun tikanikligi ve ara ara akintisi ile az balgam devam ediyor halen ve 10.gün oldu.Diger semptomlar cok şükür gecti de neden bu kadar uzadi diye merak etmiştim. Sizin ilk baslangictan bu yana kacinci gün? Yavas yavas onlar da bitecek insallah![]()
kac haftalık oldunKızlarrr bebişinizin hareketi dışarıdan gözüküyor mu karnınıza baktığınızda ben hissediyom ama gözükmüyor dışardan eşime de göstermek istiyorum![]()