- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
2 haftada 1 git en iyisiBende belki bu sefer erken giderimm dayanamıyorum zaman da geçmiyor 22. Haftada gittim en son daha 1 hafta oldu geçmiyor zaman![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 haftada 1 git en iyisiBende belki bu sefer erken giderimm dayanamıyorum zaman da geçmiyor 22. Haftada gittim en son daha 1 hafta oldu geçmiyor zaman![]()
Yaaao da çok maliyetli oluyor2 haftada 1 git en iyisi![]()
Ne kadar ücret 350 benimkiYaaao da çok maliyetli oluyorözele gidince
Canm antibiyotik verseydi dktr iyi olurdu kandaki enfeksiyon artmasin diye kandaki enfeksiyon çok önemli başka dktra gorun istersen ateşine de dikkat et yükselmesi iyi olmazmış bebisi etkilermiş inşallah iyi olursun cnmKızlar dün gece itibariyle aşırı eklem ağrısı ateş titreme oldu bugün doktora gittm kanda crp 27 cıktı parol serum yaptılr bir de vitamin serumu kadın doğum doktoruma attm testleri vüral enfeksiyon ama antibiyotklik değilsn parol bol sıvı istirahat dedi bebeği etkilemez bu kadar enfeksiyon dedi ama korkuyorm başına gelen var mı bu ateş yükselmesi enfeksiyon olayı?
Ben dişim icin 3 haftw önce yine antibiyotk kullandm sanıyorm ondan da vermedi kendi dogum doktorum söyledi antibiyotiğe gerek yok diye kafam karıştı şimdiCanm antibiyotik verseydi dktr iyi olurdu kandaki enfeksiyon artmasin diye kandaki enfeksiyon çok önemli başka dktra gorun istersen ateşine de dikkat et yükselmesi iyi olmazmış bebisi etkilermiş inşallah iyi olursun cnm![]()
Kandaki enfeksiyona 1 hafta sonra baktir takip et cnm ilaçsız düşer insallahBen dişim icin 3 haftw önce yine antibiyotk kullandm sanıyorm ondan da vermedi kendi dogum doktorum söyledi antibiyotiğe gerek yok diye kafam karıştı şimdi
Yada sen kendini iyi hissedersen duzelme gösterirsen kandaki enfeksiyonda geçer kontrole gittigindede baktr kanına yinedeKandaki enfeksiyona 1 hafta sonra baktir takip et cnm ilaçsız düşer insallah![]()
En son 400 küsur dü sanırımNe kadar ücret 350 benimki
Benimde böyleydi 2 gün falan idare ettim sonra ateş cıkınca doktorum dahiliyeye git antibiyotik gerekir ateş bebeğe zarar verebilir dedi bende ilk 2 gün serumla idare ettim sonra baş edemeyince ilaca basladık 3 gün içtim düzeldimKızlar dün gece itibariyle aşırı eklem ağrısı ateş titreme oldu bugün doktora gittm kanda crp 27 cıktı parol serum yaptılr bir de vitamin serumu kadın doğum doktoruma attm testleri vüral enfeksiyon ama antibiyotklik değilsn parol bol sıvı istirahat dedi bebeği etkilemez bu kadar enfeksiyon dedi ama korkuyorm başına gelen var mı bu ateş yükselmesi enfeksiyon olayı?
Ateşi düşürdüm şükür antibiyotiksiz ama bugünde sağ kulağımda ağrı başladı zaten genizlerm burnum dolu baya kulağımda tıkalı ağrıyla karışık bugünde beklemeyi düşünüyorm geçmezse yarın kulak burun boğza bir gideceğimBenimde böyleydi 2 gün falan idare ettim sonra ateş cıkınca doktorum dahiliyeye git antibiyotik gerekir ateş bebeğe zarar verebilir dedi bende ilk 2 gün serumla idare ettim sonra baş edemeyince ilaca basladık 3 gün içtim düzeldim
Günaydınnnkızlar gunaydınnn
bebegınızın hareketlerını cok net , dışardan görünür şekilde ve hergun duzenlı olarak hıssedıyormusunuz??
benım bu yazdıklarımın hıcbırı mevcut değil.
dısardan gorunmuyor
hergun hıssetmıyorum
hıssedersemde cok nadır balık kımıldaması gıbı oluyor.
Bende dısarıdan net şekilde hissedemiyorum ne yazık kikızlar gunaydınnn
bebegınızın hareketlerını cok net , dışardan görünür şekilde ve hergun duzenlı olarak hıssedıyormusunuz??
benım bu yazdıklarımın hıcbırı mevcut değil.
dısardan gorunmuyor
hergun hıssetmıyorum
hıssedersemde cok nadır balık kımıldaması gıbı oluyor.
BENDE ÖYLEEBende dısarıdan net şekilde hissedemiyorum ne yazık ki
Her gün düzenli hissediyorum diyelim ama kendi uyku düzenini oluşturmş bu haftalarda akşam saat 8-9dan sonra bir kaç defa hissediyorm o kadar balık kımıldaması gibi aynı alt tarafta
24ile 28Kızlar Dr kar glikoz testini ne zmana yapıyorlar kaçınci haftada
Aynen aynen gayet normalmiş benm doktorum da demişti hatta 30dqn sonra net belli olur karından da gözükür demişti doktorum ben mesela hissediyrm balıklar kayıyo gibi değişik bi his ama eşim henüz hic hissetmiyor bana da normal geliyor her gün olmasa da 2 günde bir hissediyorm ya bana yeterBENDE ÖYLEE
DÜN AKSAM DOKTORA GITTIK ODA COK NORMALM DEDI.
HER HAMILELIK FARKLI BU ZMNLAR KUCUK ZMNLARI TAM NET HISSEDEMEMK NORMAL 28.HFATDAN SONRA TEKMELERI SAYILIR DEDİ
Bende olmadı benim doğum sezeryan olacak 24 nisandan sonra hazırlıklı ol dediKIZLAR GUNAYDINNN
BENIM BIR KAC AKSAMDIR AYAKLARIM ELLERIM ŞİŞİYOR GECE VE UYUŞUYOR VE ACIYOR.
ARTIK AŞIRI HUZURSUZ OLMAYA BAŞLADIM :) SİZDE DURUMLAR NAASIL
DOĞUM ŞEKLİNİZ FİLAN BELLİ OLMAYA BAŞLADIMI