- 27 Mart 2022
- 42
- 23
- 18
- 33
- Konu Sahibi birumutdogsun
Selammm canlarım 2023 nisan ayı transfer olcaklar whatsaptan konusalimm whatsapp no atalim bilgi alisverisi yapalim
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel haberler almak nasip olsun insallah. Benimde dün olduTransferim oldu çok şükür heyecanla sonuç bekliyorum![]()
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba ?Bende 3 nisanda oldum beklemek çok zor geliyor
Merhabalar sonucunuz ne oldu acaba ?Bende 3 nisanda oldum beklemek çok zor geliyor
Bende 19 Nisan'da 5.gun taze transfer oldum.bugun tahlil vermemiş istemislerdi. Verdim 2.2 çıktıKızlar bir şey sormak istiyorum. Benim 19 Nisan da transferim oldu (dondurulmus 5. Gün 2 embriyo). Bugun erken gebelik testi yaptim, yani 8. Gun diyebiliriz. Sonuc fotograftaki gibi gayet net çıktı. Acaba idrar testinde pozitif çıkıp kan da çıkmama ihtimali nedir, böyle bir sey yasayan var mi? Erken sevinip sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Pazartesi kan testi vereceğim.
Hayırlısı ile pozitif sonuçlanırBende 20 nisanda 3.gün embriyosu transfer oldum beklemedeyim alt karnımda çok ağrı var bir de göğüslerde hassasiyet
Bebek var bence hamilesiniz hayırlı olsunKızlar bir şey sormak istiyorum. Benim 19 Nisan da transferim oldu (dondurulmus 5. Gün 2 embriyo). Bugun erken gebelik testi yaptim, yani 8. Gun diyebiliriz. Sonuc fotograftaki gibi gayet net çıktı. Acaba idrar testinde pozitif çıkıp kan da çıkmama ihtimali nedir, böyle bir sey yasayan var mi? Erken sevinip sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum. Pazartesi kan testi vereceğim.
Aslinda transferimiz ayni gun ama benim doktorum ısrarla Pazartesi günu kan vermemi bazen ilacların test sonucunu etkileyebilecegini söyledi. Ben de açikcası vardır bir bildiği diye duşünup sabretmeye karar verdim. İyi dilekleriniz için çok teseķkür ederimBende 19 Nisan'da 5.gun taze transfer oldum.bugun tahlil vermemiş istemislerdi. Verdim 2.2 çıktıdoktorum muhtemel negatif pazartesi tekrar ver dedi..çok ümidim yok sizinki insaAllah pozitif sonuçlanır. Bugünde verseydiniz çıkardı kanda
İnşallahBebek var bence hamilesiniz hayırlı olsun![]()
Neden pazartesiyi bekliyorsunuz kiİnşallahÇok umutlanmak da istemiyorum zaman da gecmek bilmiyor
![]()
Benim de Salı günü test günüydü ama ben dün verdim dayanamadım,benim testim çok daha siliktiİnşallahÇok umutlanmak da istemiyorum zaman da gecmek bilmiyor
![]()
Banada doktorum embriyon çok güzel demişti bu söze ümit baglamistim olacak diye. 10 gün hiç geçmek bilmedi.Keske sonuca pozitif diyebilseydim. İlk denememdi. Amh 0.61.. ilaçlarım bitmişti doktoruma sordum ilaçları kullanmaya devam edip pazartesi tekrar kan verip bana bildiriyorsun dedi.. acaba yukselirmikiAslinda transferimiz ayni gun ama benim doktorum ısrarla Pazartesi günu kan vermemi bazen ilacların test sonucunu etkileyebilecegini söyledi. Ben de açikcası vardır bir bildiği diye duşünup sabretmeye karar verdim. İyi dilekleriniz için çok teseķkür ederimumarim hepimizin sureci en hayırlı şekilde ilerler. Bu bizim 3. denememiz. 2. Denemede de embriyo kalitesi çok yüksekti ama sonuc negatifti. Bende 1cm den kucuk polip vardi hem onu almak hem de ihtimali artirmak icin histereskopi yapıldı. Bu işlemlerin işe yarayip yaramadığinı kan testi verince göreceğiz. Eğer pozitif sonuc alirsak bu sefer ben yaptığimiz her seyi size yazarım.
Ben de dun arayip sordum vereyim mi diye ama ısrarla Pazartesi vermemi söylediler, bazı doktorlar 10. güne test istiyor, benimki 12. gün en dogru sonucu alacagimızı düşünüyor.Benim de Salı günü test günüydü ama ben dün verdim dayanamadım,benim testim çok daha silikti
Bence ümidinizi yitirmeyin benim de belim ağrıyor, adet olacak gibi hissediyorum. Hıc bir sey net değil henüz modunuzu düşürmeyin. 10. Gunde düşük olan degerler sonraki gunlerde artarak devam edebiliyor. İnsallah sizinki de oyle olurBanada doktorum embriyon çok güzel demişti bu söze ümit baglamistim olacak diye. 10 gün hiç geçmek bilmedi.Keske sonuca pozitif diyebilseydim. İlk denememdi. Amh 0.61.. ilaçlarım bitmişti doktoruma sordum ilaçları kullanmaya devam edip pazartesi tekrar kan verip bana bildiriyorsun dedi.. acaba yukselirmikiadet sancısı gibi bel ağrım devam ediyor .heran hasta olacakmışim gibi
Çok teşekkür ediyorum insaAllahBence ümidinizi yitirmeyin benim de belim ağrıyor, adet olacak gibi hissediyorum. Hıc bir sey net değil henüz modunuzu düşürmeyin. 10. Gunde düşük olan degerler sonraki gunlerde artarak devam edebiliyor. İnsallah sizinki de oyle olur![]()