2023 nisan tüp bebek tranferi olanlarrr

Arkadaslar merhaba, 25 nisanda transferim oldu , transferin 7.gününü 8’ine bağlayan gece dayanamayıp test verdim ve beta hcg değerim 130 cıktı , 48 değilde 46 saat sonra verdiğim testte ise değerim 242 cıktı, sizce ikiz gebelik olabilir mi bu değerlerle ? Veya kimyasal gebelik haberlerini cok okuyorum, bu değerlerle kimyasal gebelik oluşma ihtimali nedir?

Arkadaslar merhaba, 25 nisanda transferim oldu , transferin 7.gününü 8’ine bağlayan gece dayanamayıp test verdim ve beta hcg değerim 130 cıktı , 48 değilde 46 saat sonra verdiğim testte ise değerim 242 cıktı, sizce ikiz gebelik olabilir mi bu değerlerle ? Veya kimyasal gebelik haberlerini cok okuyorum, bu değerlerle kimyasal gebelik oluşma ihtimali nedir?
Merhaba oncelikle hayirli olsun🧿 ben de ikiz bebek bekliyorum. 12. Gün test verdigimde 3985, 14. Gun test verdigimde 14200 cikti beta hcg. Ikizde genelde katlanma sayisi yuksek oluyor diyorlar ama daha dusuk katlanma oranıyla da ikiz olabiliyor. Net olarak keseler gorununce belli oluyor. Sizin icin en hayirlisi neyse dilerim öyle olsun🙏

Maalesef negatif haziranda tekrar deneyeceğiz dondurulmuş embriyolarımızı
İnsaAllah bu bekleme süreçinde Rabbim hazinesinden gönderir.. benimde iki embbriyo oluştu biri transfer oldu tutmadı. 19 Nisan'da olmuştu benimde transfer.. Bizde temmuz gibi diğer dondurulmuşu deniycez... Bu süreçte kullandığınız birşey varmı ilaç olarak ?

Back
X