2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
12 kg da ben aldım. Yaklaşık 2 ay kaldı. Sanırım 6 kg daha alırım. Çok yiyorum bu sıralar. Tabağı yarım bırakan ben, artık 2 tabak yemezsem doymuyorum. 😄

Benim aylardir oyle son bir aydir artti tedavide bir ise yaramadi kurtulamadim korkma o yuzden normal hormonlardan dolayi oluyor
Valla verdiği fitile başladım bakalım bir umut belki geçer diyeceğim de eskisi gibi fitili koy gece boyu uyu da olmuyor yani tuvaletten beri gelemiyorum ki🙈😅

Günaydın kızlar sabah 6dan beri sancı çekiyorum. Bu sancılar ne zaman bitecek bilmiyorum artık. Cok yorulmuş hissediyorum kendimi 😪 bazen keşke doğsa da ben de artık kurtulsam bu ağrıdan diyorum sonra vicdan yapıyorum daha çok küçük diye ama gerçekten yoruldum eski hayatıma dönmek istiyorum. Ağrıdan yemek bile yememeye başladım. Üç günde 1 kilo vermişim 🥲🥲🥲

Günaydın kızlar sabah 6dan beri sancı çekiyorum. Bu sancılar ne zaman bitecek bilmiyorum artık. Cok yorulmuş hissediyorum kendimi 😪 bazen keşke doğsa da ben de artık kurtulsam bu ağrıdan diyorum sonra vicdan yapıyorum daha çok küçük diye ama gerçekten yoruldum eski hayatıma dönmek istiyorum. Ağrıdan yemek bile yememeye başladım. Üç günde 1 kilo vermişim 🥲🥲🥲
Neden oluyor acaba bu sancılar ya hangi ilaçları kullaniyorsun

Geçmiş olsun canım. Ağrılar artarsa ihmal etme doktora git derim.

Kullandıklarından da bir progestan belki az ağrı yapar diyeceğim ama diğerleri rahatlatması lazımken neden hala böyle oluyor yaa

Kızlar yoyko’nun anne yanı yatağını almıştık, geçen kurduk ama bizim yatak o kadar yüksekmiş ki normal haliyle anca yatakla aynı hizaya geldi 🤣

Back
X