- 11 Ağustos 2018
- 442
- 332
- 53
- 30
Ya aalında tek sorun çatlatma iğnesi olduysan o .olmadıysan çıkıyosa testte zaten vardır bebişpozitif mi şuan da peki bu test sonucuna sahip kişi. Ben göremedim var mı idrar testinde sonuç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aalında tek sorun çatlatma iğnesi olduysan o .olmadıysan çıkıyosa testte zaten vardır bebişpozitif mi şuan da peki bu test sonucuna sahip kişi. Ben göremedim var mı idrar testinde sonuç
Evet canım bir gün sonraki halini de atmış pozitif:)pozitif mi şuan da peki bu test sonucuna sahip kişi. Ben göremedim var mı idrar testinde sonuç
Çatlatma oldum evet bugün tam 10. Günü iğneden itibaren ama ben cesaret edemiyorum yaYa aalında tek sorun çatlatma iğnesi olduysan o .olmadıysan çıkıyosa testte zaten vardır bebiş![]()
Mm demekki böyle olabiliyor 6. Günde.Evet canım bir gün sonraki halini de atmış pozitif:)
Senin şuan yanıltıcı olabilir canım çünkü ben de diğer transferlerimde çatlatma iğnesi oldum ve 13. Gün de dahil pozitif çıktı fakat gebelik yoktu. Tamamen iğne etkisiydiÇatlatma oldum evet bugün tam 10. Günü iğneden itibaren ama ben cesaret edemiyorum ya
Yaa o kadar uzun sürüyor mu demek onun etkisi. Bazı arkadaşlar 10Senin şuan yanıltıcı olabilir canım çünkü ben de diğer transferlerimde çatlatma iğnesi oldum ve 13. Gün de dahil pozitif çıktı fakat gebelik yoktu. Tamamen iğne etkisiydi
Yani her bünye bir değil tabiki ama bende bu şekilde oldu.Yaa o kadar uzun sürüyor mu demek onun etkisi. Bazı arkadaşlar 10
Gün demişti de o zaman her şekilde ben kan sonucunu bekleyeceğim.![]()
AnladımYani her bünye bir değil tabiki ama bende bu şekilde oldu.
Ay hadi bi yapsanaÇatlatma oldum evet bugün tam 10. Günü iğneden itibaren ama ben cesaret edemiyorum ya
Ama gitgide çizgi koyulaşırsw iğnenin etkisi olmaz değilmi?Senin şuan yanıltıcı olabilir canım çünkü ben de diğer transferlerimde çatlatma iğnesi oldum ve 13. Gün de dahil pozitif çıktı fakat gebelik yoktu. Tamamen iğne etkisiydi
Tabi koyulaşma olursa iğne etkisi değildirAma gitgide çizgi koyulaşırsw iğnenin etkisi olmaz değilmi?
Yapamam evimde test ypk kiAy hadi bi yapsana![]()
Yaa kaderimiz aynı desene canım. Ne durumda kistin tek yönlü mi çift mi . Bide baskilama tedavisi gördün mü menepoz süreci yaniBende de çikolata kisti var.. Doktorum tutunmaya engel değil diyor.inşallah tutunurYalova da yaşıyorum. İstanbul pendik medikal parkta doktorum
Bn stok yaptım şimdiden .rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahYapamam evimde test ypk kieşimde almak istemiyor günü gelmeden bakmayalım diye
![]()
Amiiin. Ben hiç almamıştım ya. Alsam kesin yapardım ama böyle daha iyi oldu benim için dursun biraz daha.Bn stok yaptım şimdiden .rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah
Kaçıncı günün senin canımAmiiin. Ben hiç almamıştım ya. Alsam kesin yapardım ama böyle daha iyi oldu benim için dursun biraz daha.![]()
Transfer sonrası 4. Gün bugün.Kaçıncı günün senin canım
Inşallah: ))İnşallah zarari yoktur
Iğne yaparken etini çok sıkma canım iğne girdikten sonra sıkma gevşek bırak .iğneyi yavaş yavaş ver .kimisi bi anda veriyor ilacı kaskatı oluyo. Islem bitince Bol kolonyali pamuk ile sil getekirse biraz buz tutProlutex göbekten igen olup vurduktan sonra dagilmayan varmı çok ağrı yapıyor dagilmazsa nasıl etkisi olacak![]()