2023 ocak ayı dondurulmus embiriyo transferi olacaklar toplanalım

Amin canım Allah razı olsun vedigin guzel dualar icinde Rabbim sonsuz razi olsun okurum insallah yer gok dua ole canm nasip ettiyse olacak .inşallah degerin yükselecek buna iniyorum bol bol su iç uzan dinlen pazartesiye kadar çok dikkat et iyi düşün korku endişe olmasın icin de benim içim çok rahat senden için canım inaniyorum ki bebegin sağlıkla ilerleyecek hattâ belki ikiz bile olacak 😍 güzel hayaller kur iyi düşün iyi olsun şuan poztifisin hamilesin bunun şükrü icin de rahatina ve bebeklerine odaklan canım artık onlar seninle inşallah sağ selim kucağına da alacaksın herşey güzel olacak 🤲🥰
Amin canım inşaallah rabbim hepimizin kucağını evlatlar ile doldursun seninde inşallah pozitif sonucunu alicam inşallah amin 🤲🤰🧑‍🍼💐

İnşaAllah kuzum çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin ☺️❤️
Amin canım inşallah. Size çok dua ediyorum şuan bile hala kuran açtım dinliyorum sürekli Rabbime şükürler edip size çok çok dua ediyorum rabbim yüzümüzü güldürdün kucaklarinizi doldursun 🤲🤰🧑‍🍼💐

Kızlar selamm
Sonuçları negatif olanlar Allah’ın izni ile inşallah sonraki denemede pozitif olur 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🌺
Sonuçları pozitif olanlar
Transfer sonrası neler yaptı yada yapmadı yazabilir mi 🙏🏼
Bize fikir olması açısından

Mikri Mikri canım çok sevindim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insaallah. Leken geç geldi geç yerleşti demek ki çok yeni oldugu için deger düşüktür, insaallah hergun katlanır değerin🥰

Mikri Mikri çok sevindim inşallah katlanarak artacak değerin hepimize de umut olacaksın. Test bekleyen herkese Allah öncelikle sabır versin ve inşallah pozitif sonuçlar nasip etsin. inanıyoruz olacak inşallah.

Mikri Mikri çok sevindim inşallah katlanarak artacak değerin hepimize de umut olacaksın. Test bekleyen herkese Allah öncelikle sabır versin ve inşallah pozitif sonuçlar nasip etsin. inanıyoruz olacak inşallah.
Amin canım inşaallah 🤲 sizinde pozitif sonuçlarınızı inşallah bende burada görürüm dualarım sizinle rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 🤰🧑‍🍼💐

Çok şükür içimizden biri pozitif çıktı😊 darısı sonuç bekleyenlere! Hayırlı olsun İnşallah değerlerin çok güzel artar ve sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız🤲🤲🤲
Amin Allah razı olsun çok şükür Rabbime. İnşaallah sizinde pozitif sonuçlarınızı görmek nasip olur rabbim hepinizin yuzunu güldürsün canım 🥰🤰🧑‍🍼💐

Mikri Mikri canım çok sevindim Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insaallah. Leken geç geldi geç yerleşti demek ki çok yeni oldugu için deger düşüktür, insaallah hergun katlanır değerin🥰
İnşallah canım öyledir inşallah yükselir güzel dualariniz dilekleriniz için Allah razı olsun hepinizden rabbim sizin yüzünüzü de güldürsün bende sizin sonuçlarınıza sevinirim inşaallah 🤲🤰🧑‍🍼💐

Maryo canım gitmedin mi teste bekleme artık er yada geç yüzleşiiyoruz sonuçla akşam bende eşime öyle dedim ha bir gün önce ha bir sonra zaten 10 günde belli olan bir durum.. Maryo01

Maryo canım gitmedin mi teste bekleme artık er yada geç yüzleşiiyoruz sonuçla akşam bende eşime öyle dedim ha bir gün önce ha bir sonra zaten 10 günde belli olan bir durum.. Maryo01
Maryo01 pazartesi test sonucu erken daha . Benim eşim de akşam tutturdu gidelim diye ha sabah ha akşam dedi cesaret etmedim gününde gittim telaşa girmeyin az daha sabır inşaallah rabbim güzel sonuçlar vericek 🤲🤰🧑‍🍼💐

Maryo01 pazartesi test sonucu erken daha . Benim eşim de akşam tutturdu gidelim diye ha sabah ha akşam dedi cesaret etmedim gününde gittim telaşa girmeyin az daha sabır inşaallah rabbim güzel sonuçlar vericek 🤲🤰🧑‍🍼💐
Hımmmm hayırlısı zaten 10. Günde beta çıkıyor canım gerek yok okadar beklemeye 🤗🌸

😭😭😭Göz yaşları mi tutamıyorum , hala inanamiyorum 🤰🧑‍🍼 rabbim çok büyük hergun ağlıyordum geceleri bile kalkıp elimi açıp dua ediyordum. Sonunda yakarislarimi duydu. Kabul oldu dualarım, rabbim hepimize bu sevinci duyguyu tattırsın 🤲 aminnnnnnnn aminnnnnn aminnnnn inşallah 🤲 dizinde müjdeli haberlerinizi bekliyorum inşaallah 🥰 🤰🧑‍🍼🌼💐
Tebrik ederiiim 🥰🥰 sağlıklı sıhhatli olsun inşallah ❤️

Canım doktorun verdiği tarih pazartesi. cuma hemsireyide aradım test günümü bekle sana vermiş olduğumuz test günü gel dedi. Ben de gidip vermek istiyorum ama eşim doktoru dinle acele etme diyor yoksa beklemek çok stresli

Kızlar bugün bende doktora gittim ama reglim leke tarzında geliyor sanırım stresten dökülme devam etmez ise birdahaki ay gel dedi başına gelen var mı hiç transfere bu kadar yaklaşmışken ertelenecek düşüncesi canımı sıktı 😔

Back
X