2023 Şubat Ayı Burç Yorumları

şubats (3).jpg

Koç burç yorumları: Sosyal hayatın, aşk hayatın ya da varsa çocuklarınla ilgili konular ile geleceğe yönelik hedeflerin, beklentilerin arasında kendini bir ikilem içerisinde hissedebilirsin. Özellikle söz konusu aşk hayatın olduğunda duygularını coşkulu bir şekilde ortaya koyman mümkün. Çocuklarla ya da ailenle keyifli aktivitelerin olabilir. Yaşadığınız sorunlar varsa bunlara getireceğiniz yeni ve mantıklı çözümlerle yaklaşabilirsiniz. Özellikle alım satım işlerinde karşılaşacağınız durumlarda asıl önceliklerinizi belirleyerek harcama dengenizi yönetmenizde fayda var.


Boğa burç yorumları: Ev hayatın ile iş hayatın arasında denge kurmak konusunda ikilem yaşayabilirsin. Bu süreçte kendine dair iç gözlem yaparak duygularını, etrafındaki dünyaya yönelik sergilediğin tavırlarını gözden geçirmek isteyebilirsin. Diğer taraftan da evinde dikkat çekici yenilikler yapmaya yönelik girişimlerin olabilir. Bu süreçte ailenle ya da yakın çevrenle, sevdiğin arkadaşlarınla evinde keyifli vakitler geçirebilirsin.


İkizler burç yorumları: Yaşamında özellikle eğitsel konular ve yolculuklar ön plana çıkabilir. Kardeşlerinle ya da yakın çevrenle olan ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Bu ilişkilerin içerisinde açık ve direkt tavırlarınla kendini gösterebilirsin. Yaşam sevincinin yüksek olduğu bir dönemdesin. Etrafına sıcak ve neşeli bir hava yayman mümkün.


Yengeç burç yorumları: Yaşamında finansal konular ön plana çıkabilir. Kendini finansal anlamda güvencede hissetme ihtiyacının yükseldiği günlerden geçebilirsin. Para kazanma ya da harcamaya yönelik iddialı eğilimlerin olabileceği gibi, para kazanmaya dair alternatif projeler geliştirmen mümkün. Ancak bu süreçte risk alma kapasiten yüksek olabileceği için geleceğe yönelik bağlayıcı kararlar almaktan kaçınmakta fayda olabilir.


Aslan burç yorumları: İkili ilişkilerin ve varsa evliliğin ön plana çıkıyor. Bir yanın kendini ön plana almak isterken, diğer yanın ikili ilişkilerine odaklanabilir. Bu ikilem içinde gidip gelirken kendini duygusal anlamda zaman zaman abartılı bir şekilde ifade edebilirsin. Genel anlamda yaşam sevincinin ve kendine olan güveninin yüksek olduğu bir zaman dilimindesin.


Başak burç yorumları: Günlük ya da iş yaşamına ilişkin sorumlulukların ön plana çıkarken sen kendi iç dünyana yönelmek isteyebilirsin. Sosyal ortamlardan uzaklaşıp biraz yalnız kalma isteğin yükselebilir. Bu isteğini ifade ederken biraz abartılı tavırların olabilir. Sağlığınla ilgili konulara özenli yaklaşmak faydalı olabilir.


Terazi burç yorumları: Kendine vakit ayırmak ile sosyalleşme isteğin arasında gidip gelebilirsin. Çeşitli sosyal organizasyonlara katılman ve arkadaşlarınla keyifli vakitler geçirmen mümkün. İddialı duruşunla kalabalıklar içinde ön plana çıkabilirsin. Bu süreçte geleceğe yönelik hedeflerini gözden geçirirken, kendin için yeni ve iddialı hedefler benimseyebilirsin.


Akrep burç yorumları: Yaşamında kariyerinle ilgili konular gündemini meşgul edebilir. Topluluklar önünde kendini rahatlıkla ifade edebileceğin ve yaptığın işlerle kendini gösterebileceğin bir zaman dilimindesin. Kariyerinle ilgili etkin pozisyondaki kişilerle yakın ilişkiler kurabilirsin. Kendini yeniden yapılandırmak için güzel bir dönemdesin.


Yay burç yorumları: Mevcut rutinin seni biraz sıkabilir ve kaçıp uzaklaşmak isteyebilirsin. Denizaşırı yolculuklar organize etmek duygusal bir ihtiyaca dönüşebilir. Bu süreçte yabancı ülkelerden, farklı kültürlerden arkadaşlar edinebilirsin. Hayata yönelik yeni felsefeler ve bakış açılarıyla tanışabilirsin.


Oğlak burç yorumları: Yaşamında finansal konular, ortaklaşa paylaşımlar ön plana çıkabilir. Gündemini meşgul eden bir miras konusu varsa aktif tavırlarınla konuyu nihayete erdirebilirsin. Ya da başvurduğun bir banka kredisi varsa konuyla ilgili sonuç alabilirsin. Bu süreçte okült ve metafizik konulara yönelik ilgin yoğunlaşabilir.


Kova burç yorumları: Fiziksel enerjinin ve kendine olan güveninin yüksek olduğu, kendini rahatlıkla ifade edebildiğin bir zaman dilimindesin. Kendine odaklanmak ile ikili ilişkine ya da varsa evliliğine odaklanmak arasında “ben mi? biz mi?” ikilemi yaşayabilirsin. Her türlü ikili ilişkin içinde açık ve direkt tavırlarınla kendini gösterebilir, ön plana çıkabilirsin.


Balık burç yorumları: Günlük rutinlerin ve işle ilgili sorumlulukların ön plana çıkabilir. Kendinden çok diğer insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilir, özellikle iş ortamında yaptıklarını gözler önüne sermek isteyebilirsin. Önümüzdeki süreçte ortaya koymak üzere yeni şeylerin hazırlıklarına girişmek için uygun bir dönemdesin.




İndigo dergisi
 

şubats (16).jpg

Bu ay kalbin alev alıyor Koç!


Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Şubat ayının ilk haftasına 5 Şubat'ta Aslan burcunda yaşayacağımız Dolunay ile giriş yapacağız sevgili Koç ve Yükselen Koç, senin açından oldukça keyifli, güzel fırsatlara gebe bir dolunay bu. 5. Evinde yani aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılığını kullanabileceğin, kendini parlatabileceğin alanda gerçekleşecek bu dolunay. Dolunay demek netlik demektir, bir şeylerin finalize olması demektir, şayet sürüncemede kalmış bir aşk ilişkin veya flört durumun var ise bu dolunayın ışığında tamam – devam kararı verebilirsin. Aynı zamanda hobilerinle ilgili bir adım atman, üzerinde uğraştığın yaratıcı bir işin var ise görünür olman da mümkün. Bu dolunay Satürn’den karşıt, burcunda ağırladığın Jüpiter’den de üçgen açı alıyor uzak orbla da olsa, bu da aslında emek verdiğin her türlü konu için ödül ve sonuç getirecek bir işaret. Hayatından çıkarman gerekenleri fark ettirebilir, hayatında kalıcı olan için de fırsat sunar. Şayet ebeveyn bir yükselen Koç isen çocuklarınla ilgili de bazı gündemlerin, sonuçlandırman gereken konular olabilir.

Güneş’i haritanda 11. Evde ağırlıyorsun 19 Şubat’a kadar, 11 Şubat’ta Merkür de buraya geliyor ve bu sana daha çok sosyallik, arkadaş veya önemli çevrelerle iletişim, gelecek planları, üzerinde uğraştığın projelerle ilgili güzel gelişmeler, belki sözleşmeler veya kararlar getirebilir. Sosyal çevrende parlamanı sağlayabilir, daha aktif ve yoğun bir döneme sokabilir seni, zaten ayın ilk haftasında Aslan dolunayını yaşayacak olman da kendini parlatman için avantajlı, beraberinde de ayın 20’sine kadar bu aktif ve sosyal dönem, kendi uğraşıların ve projelerin için, kariyerin için çok güzel sonuçlar aldırabilir sana, varsa planların hiç durma, zaten Retrolar da bitti, kendini gösterebilirsin.

15 Şubat’ta bu ayın en önemli ve dikkat isteyen kavuşumlarından biri yaşanacak, Balık burcunda Venüs ve Neptün kavuşum yapıyor ve bu senin 12. Evine denk geliyor. Şimdi zaten Venüs Balık’ta iken pembe gözlükler taktırır hepimize, üstüne 12. Evinde seyahatteyken de bazı gerçekleri görme konusunda zorluk çıkarır, bir de Neptün devreye girdiğinde işler iyice karışır :) Bu 15 Şubat civarında +/- 3 gün aşk ilişkilerinde özellikle gerçekçi baktığından emin ol zira fazlasıyla romantik, büyülü, gerçeklikten biraz uzak olabilecek aşk ilişkileri girebilir hayatına. Bunlar platonik, gizli ilişkiler de olabilir, karşındaki kişi sana çok dürüst davranmayabilir veya sen kendi yarattığın masala inanmayı tercih edebilirsin. Evet romantizm dozu çok yüksek ancak aklın da başında olsun, gerçekleri görerek adım atman daha önemli bu süreçte :)

19 Şubat’ta Güneş Balık seyahatine başlıyor yani 12. Evine giriyor ve hemen ardından da 20 Şubat’ta bir Balık Yeni Ayı yaşıyoruz 1 derece Balık burcunda. Haliyle 12. Ev vurguları senin için daha da artacak bu yeni ayla. Bu ne demek, gizli, kendinden bile sakladığın bazı konular, haberler, iç dünyanı hareketlendirecek bazı gündemler hayatına girebilir. Burası aynı zamanda inzivaya çekildiğimiz yerdir, diğerleriyle iletişimimizin daha az, kendi içimizle kaldığımız sürecin daha fazla olduğu bir evredir. Bu tarihe kadar zaten sosyalliğin fazla, o nedenle biraz dinlenme süreci başlatıyor senin için bu yeni ay. Bu kendinle ilgili önemli bir adım atmana, belki herkesten gizlediğin bir yaratıcı tarafını daha çok ortaya çıkarmana vesile de olabilir, tam anlamıyla kendini keşif diyebiliriz buna.

20 Şubat’tan itibaren ise Venüs’ü burcunda ağırlamaya başlıyorsun, evet yine inziva sürecindesin ama bir yandan Venüs de sana flört et, kendini göster, parla diyecek :) Senin hem para hem de ilişkiler evinin yöneticisi Venüs, şayet Neptün’le kavuşum döneminden sağ çıkabilirsen ve gerçekten ayakları yere basan bir ilişki yakalayabilirsen devamı bu süreçte gelecek, seni parlatacak, dikkat çektirecek bir dönem açıkçası.

Evet sevgili Koç ve Yükselen Koç, gönül ilişkileri biraz dikkat istese de genel olarak senin için oldukça güzel bir Şubat bu. Umarım şahane adımlar atarsın!







Uzun vadeli projeler için doğru zaman Boğa!


Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Şubat ayına 5 Şubat’ta Aslan burcunda yaşayacağımız dolunay enerjisi ile giriş yapıyoruz sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. Bu da senin 4. Evin olan ev, yuva, aile, yaşam alanı, ebeveynler temalarını temsil eden alanı aydınlatacak. Belki taşınabilirsin ya da aileni ilgilendiren ve belirsizlik içeren önemli bir gündem netlik kazanabilir bu dolunayla. Özellikle de üzerinde uzun zamandır düşünülmüş, çaba sarf edilmiş bir konu ise bu, büyük ihtimalle netleşebilir. Bu dolunaya 12. Evindeki Jüpiter’den üçgen açı, 10. Evindeki Satürn’den de karşıtlık var, belki kariyerin vesilesiyle uzak bir yere taşınman gerekebilir veya yaşam alanında olan ve çok da ön planda olmayan bazı konuların netleşmesi senin kariyer yolculuğunu da etkileyebilir. Hem Satürn hem Jüpiter tesirli olduğu için bu aslında üzerinde emek sarf ettiğin konularla ilgili sonuç ve ödül aldığın bir dolunay da aynı zamanda.

19 Şubat’a kadar Güneş 10. Evinde yani kariyer, toplumsal görünüm evinde, 11 Şubat’ta buraya Merkür de geliyor, bu da kariyerinle ilgili önemli görüşmeler, imzalar, iş görüşmeleri gibi temaları çok hareketlendiriyor, bunlar terfi, prim, zam gibi temaları da hareketlendirebilir zira Merkür senin 2. Evin olan para, maddi kaynaklar evinin yöneticisi ve kariyer evinde seyahat etmesi gelirinle ilgili de güzel gelişmeler getirebilir sana ayın 20’sine kadar. Hiçbir gezegenin retroda olmaması da işlerin senin düşündüğün gibi ilerlemesi için avantaj.

15 Şubat bu ay yaşanacak en önemli kavuşumlardan birine gebe, Venüs ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor, resmen gökten aşk iksiri yağıyor diyebiliriz, içme suyuna bile karışabilir o derece :) Bu senin sosyal çevren, arkadaşlıkların, gelecek planlarını temsil eden 11. Evinde gerçekleşecek, bugüne kadar arkadaş bildiğin birisiyle aniden aşk ilişkisine düşebilirsin örneğin :) Ancaaak, bu Neptün Venüs kavuşumu fazlasıyla romantik, her şeyi fazlasıyla büyülü göstereceğinden biraz dikkatli olmamız da gereken bir kavuşum. Venüs senin yöneticin, haliyle Neptün’ün kandıran, gerçekleri saklayan tarafından etkilenmen de mümkün. O nedenle olabildiğince gerçekçi bakmaya çalışman avantaj. Belki bu süreçte planlarını, geleceğinle ilgili kendine has projelerini çok da çevrene yaymaman da gerekebilir zira Neptün bu, bir kandırılma veya projelerinin başkaları tarafından çalınması gibi sonuçlar da getirebilir, gözümüz açık olsun.

19 Şubat’ta Güneş de Balık seyrine başlıyor ve hemen ardından 20 Şubat’ta burada bir Balık Yeni Ayı yaşanıyor, yine 11. Evin olan gelecek planları, projeler, yakın çevren, kariyerin, sosyal ortamın bir yeniliğe gebe. Bu Balık yeni ayı, burç dışı olmasına rağmen Satürn’den tesirli yine, bunun güzel tarafı şu, yeni başlayacak bir proje uzun vadeli ve kalıcı olabilir bu yeni ay evresinde. Belki bu hayalini kurduğun bir şey için adım atmanı sağlayabilir, Satürn’ün devrede olması ayaklarını da yere bastırır ki buna bu ay özellikle baya ihtiyacımız var. Ayrıca bu sana yeni bir çevre, yeni arkadaşlıklar, yeni ortamlar da getirebilir ve bunların sana daha sonra kariyer anlamında faydası da olabilir, mümkün olduğunca genişlet çevreni bu yeni ay civarı.

Yine aynı tarihlerde yani 20 Şubat’ta yönetici gezegenin Venüs Koç seyrine başlıyor ve ay böyle kapanıyor. Bu senin 12. Evinde gerçekleşecek bir seyir, 12. Evde Venüs gizli kapaklı, platonik, henüz böyle çok da çevreye yayılmayan, saklanan ilişkilere biraz gebedir :) Belki bu tarih civarında başlayacak bir flörtü bir süre gizli tutman gerekebilir veya ilişki yaşadığın kişi seni gizleyebilir, o nedenle dikkatli davranmakta fayda var :) Öte yandan yönetici gezegeninin 12. Evde olması biraz içine dönmen, kendi içinde de huzur bulman, belki uzun zamandır içinde sakladığın bazı sıkıntıları şifalandırman için de güzel bir süreç aslında. Sonrasında zaten Venüs’ü kendi burcunda ağırlamaya başladığında yenilenmiş olacaksın, şimdi biraz inziva ve iyileşme dönemi diyelim.

Evet sevgili Boğa ve yükselen Boğa, sosyal çevrenin fazlasıyla hareketlendiği ve seni adımlar atmaya itecek bir Şubat var önümüzde. Umarım şahane başlangıçlar yaparsın!









Yeni bir kariyere hazır ol İkizler!


Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Şubat ayına 5 Şubat’ta Aslan burcunda yaşanacak Dolunay’ın enerjisi ile başlıyoruz sevgili İkizler ve Yükselen İkizler. Bu senin 3. Evin olan fikirler, düşünceler, imzalar, sözleşmeler, kararlar temalarını içeren alanda gerçekleşecek. Demek ki çok uzun zamandır zihnini kurcalayan bir konu artık netliğe kavuşuyor ve seni bir karar almaya, bir sonuca itiyor bu dolunay civarında. Bu dolunayın 11. Evindeki Jüpiter’den üçgeni, 9. Evindeki Satürn’den de karşıtlığı var, bunun güzel tarafı aslında emek verdiğin, çabaladığın bir konunun meyvesini de alabileceğin bir süreçte olman aslında. Artık bir karar verebilmen veya vermiş olduğun ama engellere takılmış bir kararı hayata geçirmen için seni destekliyor bu dolunay. Aynı zamanda var ise kardeşlerinle veya çok yakın çevrenle ilgili de oldukça önemli bir gündemin içerisinde bulabilirsin kendini, belki kardeşlerinle ilgili bir konu da nihayete erebilir ve senin gündeminden çıkabilir.

19 Şubat’a kadar Güneş 9. Evinde seyahatte, 11 Şubat’ta buraya bir de Merkür geliyor, bu da senin için yurt dışı, uluslararası konular, yabancılar, uzaklarla ilgili bazı görüşmelerin, gündemlerin veya seyahatlerin olabileceğinin işaretçisi. Belki yurtdışı bağlantılı bir işle ilgili görüşmeler yapabilirsin, uzaktan çalışmayla ilgili bazı görüşmelerin olabilir. Akademik bir kariyerin var ise sınav veya başvuru gibi bir gündem yaratabilir bu süreç sana. Öte yandan yayıncılıkla ilgileniyorsan veya medya sektöründe isen bazı önemli görüşmeler, iş değişiklikleri veya bir şeyleri yayınlama fırsatı da doğurabilir sana bu süreç.

15 Şubat’ta bu ayın en önemli gündemlerinden birini yaşayacağız, üstelik Şubat’ın aşk kokan doğasına da uygun masalsı bir gün bugün, zira Venüs ve Neptün kavuşuyor. Evet gerçekten romantik, adeta bir Yeşilçam enerjisi var gökyüzünde amaaa :) Neptün’ün kafa karıştıran, kandıran, gerçekleri gizleyen doğası da işin içinde olunca bizden dikkat istemekte. Bu kavuşum Balık burcunda ve senin 10. Evinde yani tam tepe noktanda gerçekleşiyor, Venüs de 5. Evinin yöneticisi olduğu için aşk konularıyla ilgili çok görünür bir hikayeye seni pat diye itebilir, gözünü karartabilir o yüzden biraz dikkatli olmakta fayda var. Öte yandan burası kariyer evin olduğu için büyük riskler, gözüne bir anda aşırı güzel gelen bir teklifi örneğin hemen kabul etmen, arka planına bakmadan eyleme geçmen de pek avantajlı değil. Neptün zira aslını göstermez böyle durumlarda, iyice düşünüp araştırmadan eyleme geçme bu birkaç gün.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna yani 10. Evine giriş yapıyor, hemen arkasından 20 Şubat’ta da 1 derece Balık burcunda gerçekleşecek Balık Yeni Ayı’na ev sahipliği yapıyor. Burası senin kariyer, toplumsal görünüm, unvan evin, haliyle burada hem Güneş’in seyrinin başlaması hem de ardından bir yeni ay olması yepyeni bir kariyer konusunda da sana işaretler vermekte. Bu var olan kariyerinde pozisyon veya unvan değişimi de verebilir veya kendini parlatabileceğin bir başlangıç da getirebilir. Burç dışı olsa da bu yeni aya Satürn kavuşuyor, bu da yeni bir başlangıç yaparsan kalıcı olacağının da işareti, aynı zamanda hayatından çıkması gerekenleri de yeniye yer açabilmek için çıkarır.

Yine aynı tarihlerde 20 Şubat’ta Venüs de Koç burcuna geçiyor ve ayı bu burçta bitiriyor. Bu senin 11. Evin olan gelecek planları, projeler, sosyal çevren, arkadaşlıkların gibi temaları içeren ev. Buradaki Venüs seni sosyal çevrende fazlasıyla popüler yapar, daha sosyal olduğun hatta sosyal çevrenden flörtlere karıştığın bir evre başlıyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler :) Öte yandan gelecek planları ve projelerin için de küçük benefik Venüs’ün bu geçişte sana çok güzel ödülleri olabilir.

Evet sevgili İkizler ve yükselen İkizler, sosyalliği ve önemli kararları oldukça bol bir Şubat bekliyor seni, umarım şahane başlangıçlar yaparsın!








Uzaklar, sana yepyeni sayfalar açtırabilir Yengeç!


Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Şubat ayına Aslan burcunda 5 Şubat’ta gerçekleşecek dolunay enerjisi ile giriş yapıyoruz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç, bu senin para, maddi kaynaklar, para kazanma biçimin gibi temaları temsil eden 2. Evinde gerçekleşen bir dolunay, haliyle de sana maddi anlamda bazı getirileri olacak. Bu özellikle uzun zamandır uğraştığın, emek verdiğin konularda artık kazanç elde etmene vesile olacak, sürüncemede kalan konuları da netleştirecek zir dolunay demek zaten netlik, sonuçlanma, finalize etme demektir. Bu dolunayın 10. Evinde yani kariyer evinde seyahatte olan Jüpiter’den üçgen yani olumlu açısı, 8. Evdeki Satürn’den de karşıt açısı var, aslında biraz da emeklerinin karşılığı, hak ettiklerini sonunda alabilme enerjisi var bu dolunayın senin adına. Üstelik bu kariyer olarak da sana şans getirecek bazı sonuçlar verebilir, örneğin daha iyi, şartları daha parlak bir iş için kariyerini değiştirebilirsin, belki yeteneklerine göre bir işe geçebilirsin. Her türlü hem kariyer hem de maddi konular artık netliğe kavuşuyor ilk hafta.

19 Şubat’a kadar Güneş 8. Evinde yani Kova burcunda seyahatte olacak, 11 Şubat itibariyle Merkür de bu alana giriş yapıyor, yine mevzumuz aslında para senin adına. Krediler, borçlar, miras, nafaka gibi veya evli isen eşinin maddi kaynakları, kariyeriyle ilgili bazı gelişmeler getirebilir bu Güneş ve Merkür Kova seyri sana. Belki ek bir kaynak elde edebilmek için bazı görüşmeler yapabilirsin, başvurularda bulunabilirsin, ortaklı bir iş yapmaktaysan ortağınla birlikte belki yeni bir yatırım söz konusu olabilir. Odağın epey bir süre para ve maddi kaynaklar temasında ilerleyecek senin için bu ay.

Evet bu ayın önemli gelişmelerinden biri de 15 Şubat’ta Balık burcunda yaşanacak Venüs Neptün kavuşumu, senin 9. Evinde gerçekleşecek bu kavuşum. Başlı başına bu ikilinin Balık kavuşumu gözleri pembe sislerle kapatır, büyüler, her şey aşırı romantik gelir gözümüze. Bu 9. Evde olunca belki senden uzak diyarlarda olan, internet üzerinden süren, birbirinizi görmeden aşırı romantik ve dünyanın en güzel aşkını yaşadığın bir şeye seni “inandırabilir.” Ancak o gerçekte öyle olmayabilir, bu 15 Şubat’ın +/- 3 gününde biraz gözün açık olsun. Kandırılmaya biraz açık olacağız çünkü. Aynı zamanda bu yurtdışı bağlantılı işler, uzaklarla alakalı bir konu, görüşme, bir proje gibi bir tema için de dikkatli davranmanı gerektirecek bir kavuşum. Pozitif etkileri kadar negatif tarafı pek görünür olmayan bir tesir olduğu için bir adım atmadan önce 3 değil 5 düşün :)

19 Şubat’ta Güneş yine bu alana yani Balık burcuna giriş yapıyor, hemen ardından da 20 Şubat’ta bir Balık Yeni Ayı yaşayacağız, bu da aslında yine uzaklarla, yurtdışıyla, uluslararası bağlantılı konularla veya akademik, eğitim gibi konularla ilgili bir başlangıç işareti vermekte. Önümüzdeki 1 ay boyunca odağın daha çok bu konulara kayabilir, bazı fırsatlar eline geçebilir, belki bir eğitime başlayabilir ve bunu kariyere çevirebilirsin. Güneş 9. Ev seyrinin hemen başında yeni aya ev sahipliği yapacağı için bu sana yeni bir sayfa açtırıyor aslında, odağı da uzaklarla, online temalarla veya eğitimlerle ilgili olma potansiyelinde.

Aynı dönemlerde yani 20 Şubat itibariyle Venüs burç değişiyor ve Koç burcuna geçiyor, bu da senin kariyer, toplumsal görünüm, unvan temalarını içeren 10. Evde seyahatine başlayacak demek. Bu tarihten itibaren 17 Mart’a kadar sana kariyerinle ilgili çok güzel fırsatlar getirecek bu küçük benefik Venüs. Terfi edebilirsin, seni parlatabilecek bir işe geçebilirsin, Venüs buradayken yaptığın işlerle, kariyerinle çok beğeni de toplarsın, yeni başlatacağın projeler, yaptığın işler unvanını yükseltebilir. Öte yandan buradaki Venüs, herkese ilan edeceğin bir aşk ilişkisinin veya var olan ilişkinin ciddi adımlarının da göstergesi, söz, nişan, evlilik gibi ilişkine dair resmi duyurular da mümkün :)








zeynepanlatsın
Onedio
 

Kendinle ilgili önemli kararların eşiğindesin Aslan!


Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Şubat ayının enerjisini sen belirliyorsun sevgili Aslan ve Yükselen Aslan zira bu ay 5 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu enerjiyi de Şubat’ın ilk haftası boyunca hissedeceğiz. Bu kendinle ilgili çok önemli bir tamamlanma, bir netlik, karar ve kendini ortaya koyman için önemli bir hamlenin işaretçisi sevgili Aslan. Hem kendin hem de ilişkilerinle ilgili önemli bir tamam – devam kararı bu. Dolunay 9. Evinde seyreden Jüpiter’den üçgen, 7. Evindeki Satürn’den de karşıtlık almakta, her ikisi de sana aslında emeklerinin karşılığını alabileceğin bir alan tanıyacak. Belki yurt dışı temalı bir konun veya eğitim, yayıncılıkla ilgili bir işin var ise destekli ancak sorumluluğu da yüksek bir gündem getirebilir hayatına. Aynı şekilde ilişkilerinle ilgili de sana artık net bir karar aldırmak istiyor çünkü gerçek “seni” ortaya çıkarmak istemekte.

19 Şubat’a kadar Güneş’i 7. Evinde yani ilişkiler, ortaklıklar evinde ağırlıyorsun. 11 Şubat’ta buraya bir de Merkür geliyor, bu da odağını ikili ilişkilere fazlasıyla taşıyor aslında, yeni bir ilişki başlatabilir, var olan ilişkinin gidişatını değiştirebilir veya bir ortaklı projeye dahil olabilirsin. Aynı zamanda bu sana bazı imzalar, görüşmeler gibi konular da getirebilir. Ayın başında zaten burcundaki dolunayla bu tür konuların tümü mercek altına alınıyor, beraberinde Merkür’ün buraya gelişi de belki netleşmiş olan gündem her ne ise bununla ilgili adımlar attırabilir sana. Merkür senin para, maddi kaynaklar evin olan 2. Evini ve gelecek planlarını, projelerini temsil eden 11. Evini de yönettiği için bu biriyle ortak kazanım elde edebileceği bir kariyer planı olarak da sana gündem getirebilir.

15 Şubat’ta romantik Şubat’a yakışır bir Venüs Neptün kavuşumu yaşayacağız Balık burcunda. Venüs Balık’tayken zaten biraz gözlerimizi kör ediyor, üstüne bir de Neptün’le kavuşunca ortalık baya yüksek bir romantizm dozu alıyor. Bu senin 8. Evinde gerçekleşmekte, tutkulu, yoğun, derin duygularla biraz fazla yükseltebilir seni bu kavuşum, çok güzel aşklar da getirir ancak güzel olduğu kadar dikkat de edilmesi gereken bir süreç olduğunu hatırlatmakta fayda var, zira Neptün birçok şeyi “gizler”, fark edemeyebiliriz, bize çok güzel gelebilir ama aslı öyle olmayabilir. Burası parayla ilgili de bir ev olduğu için aynı zamanda riskli yatırımlar, çok kazandıracağını zannettiğimiz bir hamle, para konularıyla ilgili çok düşünülmeden atılacak adımlar için de biraz riskli bu birkaç gün sevgili Aslan ve yükselen Aslan.

19 Şubat’ta Güneş Balık burcuna yani 8. Evine giriş yapıyor ve hemen ardından 20 Şubat’ta gerçekleşecek Balık Yeni Ayı’na da ev sahipliği yapıyor. Önümüzdeki 1 ay boyunca odağın para, maddi kaynaklar, özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, kredi, miras, nafaka, yatırım gibi temalar, evli isen eşinin maddi kaynakları veya kariyeriyle ilgili bir yenilik, yeni bir gündem sunabilir sana bu Balık Yeni Ayı. Belki yeni bir yatırıma girebilirsin, burç dışı olsa da Satürn’le de bir kavuşumu var bu yeni ayın, dikkatli atılacak adımlar kalıcı, ayakları yere basan sonuçlar getirebilir. Bir de buradaki Satürn bu yeniliği yapmak için seni biraz da zorunlu tutabilir, ortaklı bir işin var ise ortağınla belki bir hamle, yeni bir adım yapmak zorunda bırakabilir seni.

Yine aynı tarihlerde yani 20 Şubat’ta Venüs de Koç burcu seyrine başlıyor, bu da senin 9. Evin olan uzaklar, yurtdışı, yabancılar, uluslararası konular, akademik eğitim konuları, yayıncılık gibi temalarda parlamana, küçük fırsatlar elde etmene olanak sağlayacak. Yurtdışı temaları artabilir, uzaktan yürüyecek veya kültür, yaşam biçimi olarak senden farklı biriyle ilişki başlatabilir, akademik konularda da güzel şanslar getirebilir sana bu geçiş. Burası Yay enerjili bir ev olduğu için buradaki Venüs de biraz flörtöz yapabilir seni bu süreçte :)

Evet sevgili Aslan ve yükselen Aslan, kendinle ilgili çok önemli kararlar aldığın ve ayın başından itibaren damga vurduğun bir Şubat ayı geliyor, umarım şahane başlangıçlar yaparsın!








Bu ay Eros’un okları seni hedef alıyor Başak!


Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Şubat ayına 5 Şubat’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı’nın enerjisi ile başlıyoruz sevgili Başak ve Yükselen Başak. Bu dolunay senin 12. Evin yani bilinçaltın, zihnin, arka plana attığın, gizlide kalan alanları aydınlatacak bir dolunay. Belki bugüne kadar şüphelendiğin ancak saklı kalmış bazı konuları öğrenebilir, sırlar keşfedebilirsin bu dolunay ekseninde. Öte yandan kendi bilinçaltınla ilgili de bir aydınlanma yaşayabilirsin, hatta bu Şubat ayının ilk haftası rüyaların da sana yol gösterici, mesaj verici olabilir, bazı farkındalıklar sağlayabilir. Bu dolunay 6. Evindeki Satürn’den karşıt, 8. Evindeki Jüpiter’den de üçgen açılanma almakta, işin, mesleğin, çalışma ortamın ve maddi konularınla ilgili de sürüncemede kalmış bazı durumlar açığa çıkarak seni bir karar almaya itebilir bu dolunayda. Bir tamamlanma ve emek verdiğin bir konunun karşılığını alman, sorumluluklarının sonuçlarını görmen de mümkün.

19 Şubat’a kadar Güneş’i Kova burcunda yani 6. Evinde ağırlıyor olacaksın, 11 Şubat’tan itibaren yönetici gezegenin Merkür de bu alana giriş yapıyor olacak, hem Merkür hem de Güneş’in bu seyahati iş, meslek, çalışma konuları ile ilgili sana bazı önemli gündemler getiriyor. İş görüşmeleri yapabilirsin, yaptığın bazı işlerle dikkat çekebilirsin, teklifler alabilirsin, belki ek iş kaynakları hayatına girebilir ve günlük rutinlerine dahil olabilir. Biraz daha yoğun ve kendini ortaya koyabileceğin, hareketli bir sürece adım atıyorsun sevgili Başak ve yükselen Başak.

Gelelim bu ayın önemli kavuşumlarından birine, 15 Şubat’ta Sevgililer Günü’ne yakışır bir Venüs Neptün kavuşumu olacak Balık’ta, hem de senin 7. Evinde. Normalde zaten Venüs Balık seyrinde gözlüklerimizi pembe yapar, baktığımız her yerde kalpler uçuşur, üstüne bir de Neptün kavuşumu olduğunda işler iyice karışır, adeta Eros mesaide bu dönem :) Fazlasıyla romantik, büyülü, peri masalı tadında aşk öyküleri için çanları çalmakta bu kavuşum, amaaaa :) Bu Venüs Neptün kavuşumu aynı zamanda tam “aşkın gözü kördür” dedirtecek bir kavuşumdur, gerçekleri görmek istemeyebiliriz, kendi masalımıza inanabiliriz, her şey tozpembe, ayaklar uçuşta hissettirebilir, bunun da tehlikesi yere düştüğümüzde şok geçirmemizdir. O nedenle bu +/- 3 gün olabildiğince dikkatli davranmakta fayda var, zira bir şeylerin başlama olasılığı yüksek ama gözler de kör, gerçekçi olmak lehimize.

19 Şubat’ta da Güneş Balık seyrine başlayacak, hemen ardından 20 Şubat’ta 1 derece Balık burcunda da bir Balık Yeni Ayı olacak, yine 7. Evin, yine ilişkiler söz konusu, ancak bu kez bir başlangıç enerjisi var. Güneş’in Balık burcuna geçişiyle zaten odağın önümüzdeki 1 ay boyunca ilişkiler yoğunluğunda, bir de bu geçiş bir Yeni Ay’la olunca yeni bir ilişki, var olan bir flörtün aşka dönüşmesi, işlerin ciddiye binmesi de mümkün. Bu aynı zamanda bir ortaklık, ortak bir proje başlangıcı gibi bir durum da getirebilir sana. Şayet ayakları yere basan, gerçeklerin farkında olarak hareket edersen bu yeni ay sağlam ve kalıcı bir başlangıç da getirir, zira burç dışı da olsa Satürn bu yeni aya kavuşum yapmakta, bu da kalıcı başlangıçlar için avantaj.

Yine aynı günlerde yani 20 Şubat’ta Venüs Koç seyrine başlıyor ve ayı burada kapatıyor. Venüs senin para, maddi kaynaklar evin olan 2. Evinin yöneticisi, seyri de 8. Evine yani yine para temalarıyla ilgili bir eve denk gelmekte, bu durumda küçük benefiğimiz Venüs sana maddi konularda çok güzel şanslar getirebilir. Belki bir ortak girişimden güzel paralar kazanabilirsin, kredi, borç, miras gibi dışarıdan elde edilen gelirlerinde artışlar olabilir. Şayet evli bir yükselen Başak isen eşinin kariyeri, maddi kaynakları ile ilgili güzel gelişmeler gelebilir. Bir de buradaki Venüs libidoyu artırabilir, ilişkilerin tutku baharatı da fazlalaşabilir, haberin olsun :)

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, adeta başı sonu aşk dolu ama dikkat de isteyen bir Şubat bekliyor seni. Umarım bize şahane haberler verirsin








Yeni bir iş için kolları sıvıyorsun Terazi!


Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Şubat ayına 5 Şubat’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Aslan Dolunayı enerjisi ile giriş yapıyoruz sevgili Terazi ve Yükselen Terazi. Senin 11. Evin olan gelecek planların, projelerin, sosyal çevren, arkadaşlıkların temalarını içeren bu alanda gerçekleşecek bu dolunay, sürüncemede kalmış konuları netliğe kavuşturup sonuçlandırıyor. Uzun zamandır üzerine çalıştığın, emek verdiğin bir projeyi sonuçlandırabilirsin, görünür olabilirsin. Bu dolunay 7. Evindeki Jüpiter’den üçgen açı, 5. Evindeki Satürn’den de karşıt açı almakta, biraz ilişkiler, evlilik, aşk konuları ile ilgili de bazı netleşmeler, sürüncemede kalmış bazı konuların belirginleşmesi de söz konusu bu dolunay civarında. Hem Jüpiter hem Satürn birlikte dokunuş yaptığında ortada verilmiş bir emeğin ödülünü almak da vardır, belki de seni sıkıştıran ve yoran ama vazgeçmediğin bir konu, senin lehine güzel bir şekilde sonuçlanabilir bu dolunayla.

19 Şubat’a kadar Güneş’i 5. Evinde ağırlıyorsun, 11 Şubat’ta Merkür de Kova burcuna giriş yaparak bu alana geliyor ve odağını iyiden iyiye aşk, flörtler, hobiler, yaratıcılık, yetenekler, kendini gösterme ve parlama temalarına taşımaya başlıyor. Bu süreçte yeteneklerini ortaya çıkarabileceğin bir eğitime başlaman çok avantaj senin için, zira Güneş de burada ve 5. Evi zaten çok sever, parlamak için, öne çıkmak için, sahnede olmak için müthiş bir dönem. Öte yandan yeni bir aşk başlaması, bir flörtün gündeme gelmesi, görüşmeler, buluşmalar da mümkün :)

Şimdi gelelim bu ayın önemli kavuşumlarından birine, 15 Şubat’ta biricik yöneticin Venüs, yücelimde olduğu Balık burcunda Neptün’le kavuşacak, bu ikisinin kavuşumu aşk konularında gözleri kör edebilecek kadar tutkulu ve romantiktir, bir de senin yöneticin olunca haliyle senin ilişkilerini de ilgilendiriyor bu süreç. Fazla romantik ve gerçekleri gizleme potansiyeli olan bu tesir altında dikkatli davranmazsak hayal kırıklığı riski de var, o yüzden bu konuda uyarmayı bir borç bilirim :p Bu kavuşum senin 6. Evinde yani iş, meslek, çalışma ortamı temalarını içeren evde gerçekleşiyor. Güzel tarafı şu, yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanarak çok güzel işler çıkarabilirsin, ilham perileri resmen etrafında bu süreçte. Ancak yeni bir karar alırken, bir işe girişirken yalnızca güzel yanlarını görmediğinden emin olman lehine +/- 3 gün. Bir de belki ofis ortamından gizli saklı bir aşk da başlayabilir, bir iş arkadaşın işin rengini değiştirebilir, bu da mümkün :)

19 Şubat’ta Güneş Balık seyrine başlıyor, yani 6. Evine giriş yapıyor ve önümüzdeki 1 ay odağını iş, meslek, çalışma konularına daha fazla taşıyacak. Üstüne bu burca giriş yaptığı gibi 20 Şubat’ta yaşanacak Balık Yeni Ayı’na da ev sahipliği yapıyor bu Güneş, Satürn de burç dışından da olsa kavuşumda bu yeni aya. Yeni bir iş, bir meslek, bir uğraşı, günlük rutinlerine dahil olacak yeni bir alışkanlık bu yeni ayla hayatına girebilir, işin içinde Satürn olunca -ki senin yücelim gezegenin- bu iş kalıcı bir uğraşıya, uzun ömürlü bir şeylere de dönüşebilir. Yani başladığıyla kalmıyor aslında bu yeni gündem senin için, ancak başladığın işin de sorumluluğunu almanı isteyecek senden.

Yine aynı günlerde 20 Şubat’ta bu kez yönetici gezegenin Venüs Koç seyrine başlıyor, tam karşıt evine, ilişkiler, ortaklıklar, evlilik temalarını içeren eve giriş yapıyor ve ayı da burada kapatacak. 17 Mart’a kadar 7. Evinden geçerek sana ilişki, aşk, ortaklık gündemleri getirecek, yeni ilişkiler başlatabilir, var olan ilişkindeki sorunları çözebilir, işleri ciddiye bindirebilir, buradan geçerken Jüpiter’le de kavuşacağı için keyifli güzel bir evre bekliyor seni.

Evet Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, hayatına yeni bir rutinin, bir uğraşının gireceği güzel bir Şubat bekliyor seni. Umarım bize şahane haberler verirsin








İlham perileri her yanında, yaratıcılığını kullan Akrep!


Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Şubat ayına 5 Şubat’ta Aslan burcunda yaşayacağımız Aslan Dolunayı enerjisi ile giriş yapıyoruz sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Bu senin 10. Evin olan kariyer, unvan, toplumsal görünüm temalarını anlatan alanda gerçekleşecek güçlü bir dolunay. Kariyer alanında parlaman, sürüncemede kalan konuları netleştirmen, üzerine uzun zamandır emek verdiğin işlerin meyvesini alman için sana destek de verecek. Dolunaya 6. Evinde seyreden Jüpiter’den üçgen açı, 4. Evinde seyreden Satürn’den de karşıt açı geliyor, seni bir süredir sıkıştırmış, yormuş ama emek de sarf ettirmiş temalarla ilgili güzel gelişmelerin işaretçisi, hatta güzel kazanımlar da getirebilir, iş teklifleri getirebilir veya var olan işini bırakıp yeni ve kendini göstereceğin bir alana kayabilirsin bu dolunayla. Tam karşısında ev, yuva hanende seyreden Satürn belki yapacağın bazı değişiklik veya sonlanmaların yaşam alanını da etkileyebileceğini gösteriyor, belki işin için taşınman gerekebilir veya mecburi bir yer değişikliği yeni bir kariyere seni götürebilir.

19 Şubat’a kadar Güneş 4. Evinde seyrini sürdürmeye devam edecek, 11 Şubat’ta bu alana Merkür de geliyor, yeni bir ev, taşınma, aile temaları, aile içi bir konunun çözümü, ebeveynlerini de ilgilendiren önemli konuşmalar mümkün bu süreçte. Hem kariyerini hem de yaşam alanını ilgilendiren görüşmeler yapabilirsin, bazı konuları ailenle birlikte çözebilirsin, aile içi iletişimin artacağı bir evre geliyor.

Bu ayın en önemli gündemlerinden biri de 5. Evinde gerçekleşecek Venüs Neptün kavuşumu, Balık burcunda 15 Şubat’ta yaşayacağımız bu kavuşum hem fazlasıyla romantik, tutkulu, peri masalı gibi hem de haliyle bir dikkat istemekte, zira gözler kör, kalbimiz aşka fazlasıyla açık. Senin için daha da belirgin bu temalar zira 5. Ev demek aşk demek, flörtler demek. Yeni bir aşk hayatına bomba gibi girebilir ve bu gözlerini kör edebilir, tam da 14 Şubat’a yakışır görünüyor ama işte Neptün bu, dikkat de istiyor, zira gerçekleri gizliyor, bizi kendi masalımıza inandırıyor, kandırılmalara açık yapabiliyor, o nedenle +/- 3 gün kalbinle aklın arasında kalırsan aklını kullan zira kalbin miyop :) Evet gerçekten romantik ve tutkulu ancak acaba gerçekçi misin bir sor kendine. Bu kavuşumun senin açından en güzel tarafı bu evin aynı zamanda hobiler, yaratıcılık, ilham evi de olması, kendini parlatabileceğin, yaratıcı taraflarını kullanabileceğin işler için muazzam zira pericikler her yerdeler, göster kendini.

19 Şubat’ta Güneş de Balık burcuna yani bu alana geliyor, önümüzdeki bir ay sana ilhamlar veriyor, yaratıcılığını artırıyor, hobilerinle öne çıkmanı sağlıyor. Hemen ardından bu alanda bir de 20 Şubat’ta Balık yeni ayı var, bu yeni bir enerji demek, yeni bir kapı demek, belki yepyeni bir hobi demek. Üstelik bu yeni ay burç dışı da olsa Satürn’le kavuşum halinde, başlayacağın bir hobi kalıcı bir kariyere dönüşebilir, uzun vadeli hayatına yerleşebilir veya var olan yaratıcı tarafınla ilgili atacağın adım bundan sonrası için kalıcı olabilir. Öte yandan yine tabii yeni bir aşk ilişkisi de başlatabilir bu yeni ay, gözler açık ayaklar da yere sağlam basarsa güzel de gider, yeter ki aldatıcı sinyalleri görmeye gönlümüz olsun :)

Yine aynı tarihlerde 20 Şubat’ta Venüs Koç seyrine başlıyor, ayı da burada kapatacak. Bu da senin iş, meslek, çalışma ortamı, günlük rutinlerin temalarını içeren alana çok tatlı fırsatlar getirecek. Yeni uğraşılarından çok keyif alabilirsin, yaptığın işi sevebilirsin, sevmene vesile olacak çok güzel gelişmeler, maddi kazanımlar olabilir, Venüs 7. Evini de yönettiği için bir ortaklık, biriyle beraber bir işe başlama gibi bir kapı da açabilir sana bu Venüs Koç geçişi.

Evet sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, kendini göstermek için adım atmanı sağlayacak güzel fırsatlara gebe bu Şubat Ayı. Umarım bize şahane haberler verirsin!







zeynepanlatsın
Onedio
 




Yaşam alanına huzur geliyor Yay!


Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Şubat ayına 5 Şubat’ta Aslan burcunda yaşayacağımız dolunay enerjisi ile giriş yapıyoruz sevgili Yay ve Yükselen Yay, bu da senin 9. Evinde yani yurtdışı, uluslararası konular, akademik konular, eğitim veya yayıncılık temaları gibi alanlarda bir netlik, nihayet ve sonuçlanma getiriyor. Belki bir eğitim sürecin artık sona erebilir ve tamamlayabilirsin, bir projeni veya uğraşını yayınlayabilirsin, daha geniş kitlelere duyurabilirsin. Yönetici gezegenin Jüpiter 5. Evinden bu dolunaya üçgen açılanma yapmakta, Satürn de 3. Evinden karşıtlık yapıyor, engellendiğini veya yavaş ilerlediğini düşündüğün bir kararın, bir fikrin, projen, yaratıcı bir yeteneğin, üzerine emek verdi isen bu dolunayın ışığında karşılık bulabilir, hatta maddi olarak sana bir dönüş de getirebilir, biraz emeklerin karşılığı işareti alabileceğin bir dolunay bu.

19 Şubat’a kadar Güneş Kova burcunda yani 3. Evinde seyahat etmeye devam edecek, 11 Şubat’ta Merkür de bu alana giriş yapıyor. Merkür 3. Evi sever zira kendini en rahat ifade edebildiği yerde olacak senin haritanda, bu sana yeni eğitim kapıları, iş görüşmeleri, imzalar, sözleşmeler, önemli görüşmeler getirebilir. Merkür 7. ve 10. Evlerinin de yöneticisi, belki ortaklı bir işle kariyerinde de bir yenilik sürecine girebilirsin, yapacağın bir görüşme kariyerine yeni bir yön de verebilir bu Merkür Kova seyrinde. Var ise kardeşlerinle veya çok yakın çevrenle ilgili de önemli bazı gelişmelere odaklanman gerekebilir aynı zamanda.

Gelelim bu ayın önemli gündemlerinden birine, 15 Şubat’ta Balık burcunda yaşayacağımız Venüs Neptün kavuşumu bu Şubat ayının romantik enerjisini iyice yükseltiyor. Venüs zaten Balık seyrindeyken daha da bir romantik, gözü kapalı olur, bir de işin içinde Neptün olunca daha da bir peri masalına dönüşebilir yaşadığı duygular, o nedenle bugünlerde gözlerinin en azından birini açarsan biraz daha avantajına :) Venüs senin 11. Evini yönetiyor, belki sosyal çevrenden biri bir anda seni büyüleyebilir ama devamı ne kadar gelir, o kısım Neptün’ün elinde. Öte yandan bu kavuşuma 4. Evinde ev sahipliği yapacaksın, o nedenle aslında çok da tehlikeli değil senin için, hatta evin, yuvan, ailenle ilgili huzurlu ve biraz daha içsel sakinliğe ulaşabileceğin de bir kavuşum bu. Sadece bu dönemde ev değiştirmek, taşınmak, evinle ilgili bir adım atmak düşüncesinde olursan iyice araştırman, güzelliğine ve görünümüne kapılmaman mühim, en azından +/- 3 gün.

19 Şubat’ta Güneş Balık seyrine başlıyor yani 4. Evine giriş yapıyor, odağını önümüzdeki bir ay boyunca ev, yuva, yaşam alanı, kendi içsel dünyan alanlarına taşımakta. Hemen arkasından da burada 20 Şubat’ta Balık burcunun 1 derecesinde bir Balık Yeni Ayı yaşayacağız, bu temalarda bir “yenilik” demek bu, yaşam alanını değiştirmek, aileni ilgilendiren yeni bir konu, bir gündem de söz konusu olabilir bu Balık Yeni Ayı ile. Bu yeni aya burç dışından da olsa Satürn kavuşum yapmakta, Satürn senin maddi kaynaklar, paran, sahip oldukların temalarını içeren 2. Evinin de yöneticisi, belki kendi kariyerinle ilgili veya para ile ilgili bir konuyu da ailenle paylaşacak olabilirsin, bu uzun vadeli bir temanın başlangıcı olabilir zira Satürn kalıcılık verir. Kariyerinle ilgili bir konu senin taşınmana vesile olabilir örneğin.

Yine aynı tarihlerde 20 Şubat’ta Venüs Koç seyrine başlayacak, buradan geçerken Jüpiter’le de kavuşacak, bu seyir senin 5. Evine denk geldiği için sana aşk, flörtler, hobiler konularında oldukça güzel gelişmeler getirecek demek ki :) 5. Ev demek aşk demek, Venüs de buradan pek eli boş çıkmaz, özellikle de bu geçişinde Jüpiter’e de çarpacağı için özellikle ayın son günleri veya Mart’ın ilk günleri epey şanslısın :) Aynı zamanda hobilerin, yaratıcı tarafların veya çocuklarınla ilgili de güzel gelişmeler getirebilir bu geçiş sana.

Evet Sevgili Yay ve Yükselen Yay, gerek evin ve ailen gerekse kariyerinle ilgili önemli başlangıçlar var bu Şubat ayında, umarım bize müthiş haberler verirsin!








Para kaynakların artıyor Oğlak!


Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Şubat ayına 5 Şubat’ta Aslan burcunda yaşayacağımız dolunayın enerjisi ile giriş yapıyoruz sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Bu dolunay senin 8. Evinde yani para, maddi kaynaklar, özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, kredi, miras, yatırım gibi temaları içeren alanı aydınlatmakta. Dolunaya 4. Evinde seyreden Jüpiter’in üçgen, 2. Evinde seyreden Satürn’ün de karşıt açısı var, bu da ailenin de dahil olduğu bir maddi konunun çözüme ulaştığının işaretini verebilir sana. Şayet evli isen eşinin kariyeri, maddi kaynakları ile ilgili sürüncemede kalmış bir konu da artık bu dolunayın ışığında netliğe kavuşabilir, kendin emek verdiğin konularla ilgili de artık karşılığını alabilirsin, özellikle de uzun zamandır para ile ilgili yaşadığın kısıtlanma hissinin artık emek verdiğin ve sorumluluk aldığın alanlarda sona ermesi de mümkün.

19 Şubat’a kadar Güneş Kova seyrine yani 2. Evindeki seyahatine devam ediyor, 11 Şubat’ta bu alana Merkür de geliyor, odağın bu dönemlerde kendi paran, maddi kaynakların, kariyerin, para kazanma biçiminle ilgili temalara fazlasıyla kayacak. Belki bir ek gelir elde edebilirsin, bazı görüşmeler yapabilirsin, işinle ilgili yeni kararlar alabilirsin. Merkür senin 6. Evin olan iş, çalışma, meslek temalarını içeren evi de yönetmekte, bu sana belki de bir iş teklifi getirebilir veya var olan işinde para ile ilgili bazı görüşmeler de yaptırabilir sana.

Bu ayın önemli gündemlerinden biri Balık burcunda yaşayacağımız Venüs Neptün kavuşumu sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, 15 Şubat’ta tam da bugünlerin romantik dozuna uygun bir dönemde gerçekleşiyor, gözümüzü pembe bulutlar bürüyor, aklımızla değil de duygularımızla, kalbimizle karar aldırabiliyor bu süreç bize. Ancaaak :) İşin içinde Neptün olunca ve bir de bu kavuşum Balık tesirli olunca biraz gözümüzü açık tutmakta da fayda var, zira bazı kararlarımız, bu dönemde düşündüğümüz bazı fikirler gerçekliği çok da sorgulanmadan alınabilir, Neptün kafamızı biraz karıştırabilir, her şeyin en güzel yanını gösterebilir. 3. Evinde olunca bu kararlarını, zihnini etkileyecek, belki senin bir ilişki kararı vermende de tesirli bir kavuşum, o nedenle iyice düşünmeden, araştırmadan adım atmaman avantajına, özellikle +/- 3 gün.

19 Şubat’ta Güneş Balık seyrine yani 3. Evinde seyahate başlayacak, önümüzdeki bir ay düşüncelerin, zihnin, kararların fazlasıyla dikkat çekecek. Hatta hemen ardından 20 Şubat’ta burada bir de Balık Yeni Ayı yaşayacağız, yönetici gezegenin Satürn bu yeni aya burç dışından da olsa kavuşum yapmakta, yani bu bizzat seni ilgilendiren önemli bir kararın geleceğini söylemekte bize. Hatta bir başlangıç, bir yenilik işareti var, bu yeni karar kalıcı da bir süreç başlatıyor öte yandan, şimdi atacağın bir adım önümüzdeki yılları da etkileyecek. Bu aynı zamanda var ise kardeşlerin veya çok yakın çevrenle ilgili de önemli bir başlangıç verebilir, seni de ilgilendiren bir gündemin içerisinde kalabilirsin bu yeni ay evresinde.

Yine 20 Şubat’ta Venüs Koç seyrine başlıyor, senin 4. Evinde gerçekleşecek bu seyahatinde, bu sene bir de buradaki Jüpiter’le de kavuşum yapacak. Evin, yaşam alanın, ailenle ilgili güzel ve şanslı gelişmeler getirebilir, hatta bu ayın sonu veya Mart ayının ilk günleri belki taşınma, evini değiştirme veya haneyi de ilgilendiren sürpriz güzel gelişmelerin olması da mümkün. Burası aynı zamanda bizim iç dünyamız, huzurlu olduğumuz yer, buradan geçen Venüs içsel olarak huzur da bulmanı sağlayacak güzel bir evre senin için.

Evet Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, Şubat ayında odağın biraz yoğun biçimde para konularında ve kişisel kararlarında. Umarım bize müthiş haberler verirsin!








İlişkilerle ilgili net kararlar veriyorsun Kova!


Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Şubat ayına 5 Şubat’ta Kova burcunda yaşayacağımız Aslan Dolunayı enerjisi ile giriyoruz sevgili Kova ve yükselen Kova, tam karşıt evinde yani 7. Evinde gerçekleşiyor bu dolunay. Işığını da direkt olarak ilişki konularına yansıtacak, bu yeni bir ilişkiye başlayabileceğin gibi var olan ilişkinle ilgili de bir tamam – devam kararı verebileceğinin işareti. Aynı zamanda ortaklı bir iş yapmaktaysan bunun devamı veya tamamlanması da söz konusu. Bu dolunaya burcunda ağırladığın ve sendeki son günlerini geçiren Satürn karşıt açıyla, 3. Evindeki Jüpiter de üçgen açıyla kontak kurmakta. İşin içinde bu ikisi olduğunda ilişkine veya ortaklığına dair verdiğin emeklerin, doğru kararların karşılığını alman, alamıyorsan da sonuna gelmen söz konusu olur, yani biraz aslında kendini de nasıl konumlandırdığın önemli olacak bu dolunayda. Şayet emeğe değecekse, ortada doğru ilerleyen bir konu varsa bu ilişki ciddi bir adıma da gidebilir veya böyle olması muhtemel bir ilişki başlayabilir, aksi takdirde de hayatından çıkabilir, yani biraz aslında kadersel bu konu.

19 Şubat’a kadar Güneş’i burcunda ağırlamaya devam ediyorsun, 11 Şubat’tan itibaren yine Merkür de Kova seyrine başlıyor ve düşüncelerinle, iletişiminle, kararlarınla fazlasıyla öne çıktığın bir sürece giriyor haritan. Daha çok “ben, benim kararlarım” demeye başlayabilirsin, kendinle ilgili önemli ve sorumluluğu yüksek kararlar alabilirsin, hatta düşüncelerinle ve fikirlerinle parlayabilirsin. Bazı imzalar, sözleşmeler, görüşmeler de mümkün yine kendini öne çıkarabileceğin konularda, Güneş 7. Evini, Merkür de 5. Evini yönettiği için yine aslında ilişkilerle ilgili, aşk temalarının da öne çıktığı bir süreç de yaşanabilir özellikle 11 – 19 Şubat arasında.

Bu ayın en önemli gündemlerinden biri 15 Şubat’ta Balık burcunda gerçekleşecek Venüs – Neptün kavuşumu, romantizm dozu fazlasıyla yüksek bugünlerin, zaten bir de 14 Şubat enerjisi sarıyor dört bir yanımızı, gözlerde kalpler :) Venüs zaten Balık burcundayken epey yüksek bir romantizm ve duygu dozuna sahiptir, üzerine bir de Neptün’le kavuştuğunda bu işler iyice karışır, duygular yoğunlaşır, aşkın gözü körleşir :) Bu tabii ki güzel ama tehlikeli de, zira tesiri geçince şaşkına da çevirebilir. Venüs senin 9. Evinin yöneticisi, uzaklardan, belki internet üzerinden, belki fiziken görüşemediğin birinden etkilenmen ve bunu gözünde büyütmen de mümkün bu günlerde. Öte yandan bu kavuşum 2. Evinde gerçekleşiyor, bir yatırım yapmak veya para harcamak için çok verimli sayılmaz bugünler, çünkü hiç değmeyecek şeylere fazla para harcatabilir bu tesir. En azından +/- 3 gün dikkatli olmakta fayda var.

19 Şubat’ta Güneş Balık seyrine başlıyor, önümüzdeki 1 ay boyunca odağını para, maddi kaynaklar, kariyerin, para kazanma biçimin üzerine taşıyacak bu seyir. Geçiş yaptığı gibi hemen ardından 20 Şubat’ta Balık burcunun 1 derecesinde bir de Balık Yeni Ayı yaşayacağız. Yeni ay demek yenilik demek, yeni bir enerji demek, 2. Evinde yaşayacağın bu yeni ay para konularıyla ilgili sana yeni bir kapı açabilir, belki ek bir gelir kaynağı, belki var olan işinde bir sıçrama veya yepyeni başka bir alana kayma, iş değiştirme gibi bir konuyu gündemine getirebilir. Klasik yöneticin Satürn, bu yeni aya burç dışından da olsa bir kavuşum yapıyor, bu yenilik yapmayı zorunlu hale getirebileceği gibi, başladığın veya hayatında yeni gündeme gelen konuyu kalıcı ve uzun soluklu hale de getirebilir.

Yine aynı tarihlerde 20 Şubat’ta Venüs Koç seyrine başlayarak ayı burada kapatacak. Buradan geçerken Jüpiter’le de kavuşacağı için özellikle ay sonunda veya Mart ilk haftasında sana görüşmeler, imzalar, sözleşmeler veya bazı kararlarla ilgili çok güzel, sürpriz gelişmeler getirebilir, zira seyri 3. Evinde yani kararlar, fikirler, görüşmeler, iletişim evinde olacak. Yeni bir eğitim olabilir, fırsatı yüksek bir sözleşme yapabilirsin, ayı kapatışın oldukça güzel.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, ilişkiler konusunda sınavlar verdiğin ama emeklerinin de karşılığını alacağın bir Şubat bekliyor seni. Umarım şahane haberler verirsin bize!









Kendini bu ay yeni baştan yaratıyorsun Balık!


Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

Şubat ayına 5 Şubat’ta Aslan burcunda yaşayacağımız dolunayın enerjisi ile giriş yapıyoruz sevgili Balık ve Yükselen Balık, senin 6. Evinde gerçekleşecek bu dolunay özellikle iş, meslek, çalışma ortamı ile ilgili temalarda bir netlik, tamamlanma, sonuçlanma getirebilir sana. Belki var olan işinden ayrılabilirsin, belki iş arayışın son bulabilir. Bu dolunaya 2. Evinde seyreden Jüpiter’den üçgen açı, 12. Evindeki Satürn’den de karşıt açılanma var. İçsel olarak seni sıkıştırmış, yormuş, özellikle de kendine güvenini biraz zedelemiş durumlar var ise bu yaşadığın sorunlarla ilgili bir çözüm, bir şans, fırsat getirebilir sana bu dolunay. 2. Evindeki Jüpiter’den destek aldığı için, çok emek verip karşılığını bulamadığını düşündüğün iş konularında belki maddi kazanımlar ve ödüller gelebilir. Öte yandan bu 6 – 12 sağlık aksı da olduğu için bununla ilgili bir sürünceme konusu var ise bu da netleşebilir bu dolunay civarı.

19 Şubat’a kadar Güneş Kova seyrine devam ediyor yani 12. Evinde, 11 Şubat’ta Merkür de bu alana gelecek, iç dünyan, bilinçaltın biraz daha hareketleniyor. Fiziksel olarak kendini çok enerjik hissetmesen de yaratıcı tarafların, bilinç dışın epey hareketli bu süreçte. Belki kendinden de sakladığın bazı problemleri fark edebilirsin ve çözebilirsin, aynı zamanda buradaki Merkür ve Güneş, senden gizlenen bazı konuları duymanı da sağlar, bu ilişkilerle veya aileyle ilgili bir sırrın açığa çıkması olarak da kendini gösterebilir zira Merkür 4. Ve 7. Evlerinin yöneticisi, ailen ve ilişkinle ilgili, özel hayatınla ilgili bir sırrı keşfetmen de mümkün.

Gelelim bu ayın özellikle senin için daha da önemli olan kavuşumuna. 15 Şubat’ta Venüs ve Neptün Balık burcunda kavuşuyor, sen de ev sahibisin :) Venüs zaten Balık seyrinde iken fazlasıyla romantik ve fedakar olabilir, duyguları çok yoğunlaşabilir, bunun tesirini zaten Ocak sonundan beri hissediyorsun. 15 Şubat’ta bu Venüs bir de Neptün’le kavuşunca işler iyice karışıyor, çok romantik, fazlasıyla güzel (!) görünen bir ilişki kapını çalabilir, adeta Cupid’in okuyla vurulmuş gibi hissedebilirsin, ancaaaak :) Bu kavuşumun bu güzelliği kadar tehlikeli tarafı da bu fazla büyülü duygular, yani gerçekleri görememek, kendi masalına inanmak, pembe gözlüklerle pembe panjurlar hayali kurmak gibi tehlikeleri var :) O nedenle bir ilişkiye başlarken gerçekçi olduğundan emin ol sevgili Balık, gözünde büyüttüğün kadar var mı bunu bir test et, gizlenen bir şeyler de olabilir zira, o nedenle ayaklar yere bassın.

19 Şubat’tan itibaren Güneş senin burcuna, Balık seyrine geçiyor, bir Güneş Balık olarak okuyorsan şimdiden sana çok mutlu seneler dilerim, umarım şahane bir yıl geçirirsin! Yükselen Balık olarak da bu önümüzdeki 1 ay senin dönemin, parladığını, enerjinin yükseldiğini, çok daha canlı ve aktif olduğunu hissedebilirsin. Ben buradayım diyebilirsin. Hemen ardından burada 20 Şubat’ta bir de Balık Yeni Ayı var, yani kendi burcunda bir yenilik bu, yepyeni bir karar, kendinle ilgili yeni bir adım söz konusu bu yeni ayla, kendini yenileme sürecin, hatta bunun sorumluluğunu alma sürecin başlıyor. Bu yeni aya burç dışı Satürn’den bir kavuşum var, hatta bu Satürn Mart itibariyle senin burcuna giriş yapacak, aslında bu yeni ayla seni biraz buna hazırlıyor. Neyim, ne istiyorum, ne yapmalıyım, benim hayat amacım için hangi adımı atmalıyım sorularının ilk cevaplarını bu ay alıyorsun.

Yine aynı tarihlerde 20 Şubat’ta Venüs de Koç burcu seyrine başlıyor ve senin 2. Evine giriş yapıyor. Buradan geçen Venüs maddi konularda güzel fırsatlar, şanslar, para kaynaklarını artırma, terfi, prim veya ek bir kaynak bulma gibi şanslar getirecek sana. Özellikle bu ayın sonu ve Mart ayının ilk günleri itibariyle Venüs buradaki Jüpiter’le de kavuşacağı için çok güzel bir fırsat, şans, gelir kaynağı getirecek sana.

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, bu ay senin ayın, kendini parlatacağın ay, biraz da dikkat isteyen ay :) Umarım bize şahane haberler verirsin, şimdiden doğum gününü kutlarım!












zeynepanlatsın
Onedio
 
X