Merhaba canım.Beklide hamişsin..adet söktürücü kullanma.Tüp bebek için kimle görüştün canım?ben şimdi aşılama yaptırdım tutmazsa Allah korusun bende baş vurmak istiyorum malesefMerhaba kizlar.bende adetini bekliyorum.adet olunca tüp bebeğe baslicaz inşallahama sansya bu ay adetim 14 gün gecikti hala gelmedi.4 gün kan verdim negatif 9 gün idrar testi negatif.pazartrdiyr kadar olmazsam kan vericem yeniden.doktorum sonuca göre adet söktürücü vericek galiba.ama ilaçlarda olmak istemiyorum doğal olsun.ozaman da belki normal adet değil tüp bebege baslayamayiz demez insallah
Öyle dedi canım benim ki de ama şimdiden bşrisi çok büyük zaten kiste dönüşçek çatlamıycak diye korkuyorum 36 saat sonra dedi yine kontrole gel dedi bakalım çatlamışlar mı diyeDoktorun takvim oluşturdu mu? İğneden 36 saat sonra ilişkiye başlatıp bir doku bir boş devam ettiriyorlar genelde
bugünde kullanacam canım inş gecer gecmezse hepsini kullanırım artık bu ayda yalan olurO zaman güzelce tedavi olun canım..yani bırakma fitili
Bence yumurtlamaya yakın bırak yani ben olsam öyle yapardım7 tane vardı içinde ama ben bugünde kullanıp bırakacam çünkü pek sıkıntım yok şuanda
İn şa Allah canım..hamile kalayıb enfeksiyonlar uğraşmaktan daha iyi inan banabugünde kullanacam canım inş gecer gecmezse hepsini kullanırım artık bu ayda yalan olur
Şeker ve karbonhidratı azalt bu ara. Onlardan besleniyo o bakteri.son iki aydır hep sarı akıntı canım
daha gitmedim canm şuan birşey yok akıntı kaşıntı biliyorsun son 2 aydr ara ara oluyordu benm bu dediğm çok yoğun bir mantarın olduğu zamandı ilişkiye ara ver vs dediklerinde zaten o kadar bir kaşınma tahriş oluyorduki istesende ilişki pek yaşayamıyordum istersen kadın doğuma git o bir baksın akıntının durumunacanım bende hep sarı akıntı vardı bazen koku olurdu bazen kaşıntı ama böyle uzun sürmezdi bir gün iki gün kendiliğnden geciyordu ama akıntı hiç gecmedi bende o yüzden gittim dr fitil verdi ilk defa kullandım sende dr gidecelktin sana ne verdi kullanıyormusun
Cnm gebe olsam 4 kanda yada 9 gün idrar testinde illaki çıkardı degilmi.sanmiyorum gebelik olsun.yani umut etmek istemiyorum.pazartesi kanda artık kesin çıkar 17.gun gecikmiş oluyorum.ben yaşadığım yerde doçent doktor var ona gidiyorum.tup bebek konusunda çok iyi bir doktor.adet söktürücü kullan derse beklemem çünkü artık varsa çıkar yani.adrt olmamak beklemek çok kötü duygularım karma karisik oldu.asabilestim iyice.bi ıslaklık oluyor tamam geldi oldu diyorum yokMerhaba canım.Beklide hamişsin..adet söktürücü kullanma.Tüp bebek için kimle görüştün canım?ben şimdi aşılama yaptırdım tutmazsa Allah korusun bende baş vurmak istiyorum malesef
31 ocak kapanış yapacam kuzum iki gün önce toz pembe leke geldi çok az o gün ateşim düştü bugün tekrar yükseldi yerleşme diye düşünğyorum canımcanım sen ne yaptın varmı gelişme ne zaman test yapıyorsun
bugun yapmadım kuzum kaynanamdayım zaten testım yok bugun evıme gecıyorum ınsallah :) yarın sabahta bı sansımı denerımyarın yap garanti olsun inşallah grubun ilk hamişi olursun
İnşallah tutacak cnm.icini ferah tut.rabbim isteyen herkese versin.bende yeni evliyim 5 aydır heray oldumu acaba diye iyicene stres oldum düzenim bozulduMerhaba canım.Beklide hamişsin..adet söktürücü kullanma.Tüp bebek için kimle görüştün canım?ben şimdi aşılama yaptırdım tutmazsa Allah korusun bende baş vurmak istiyorum malesef
kııııızzz demeee ben daha yenı goruyorum yaaa31 ocak kapanış yapacam kuzum iki gün önce toz pembe leke geldi çok az o gün ateşim düştü bugün tekrar yükseldi yerleşme diye düşünğyorum canım
Bende 1 defa tam 17 gün gecikme oldu ilk defa tabi neqatif..ama ben genelde ilaç kullanmayı sevmem..adet söktürücü masajı yapa bilirsin hemen söküleceksinCnm gebe olsam 4 kanda yada 9 gün idrar testinde illaki çıkardı degilmi.sanmiyorum gebelik olsun.yani umut etmek istemiyorum.pazartesi kanda artık kesin çıkar 17.gun gecikmiş oluyorum.ben yaşadığım yerde doçent doktor var ona gidiyorum.tup bebek konusunda çok iyi bir doktor.adet söktürücü kullan derse beklemem çünkü artık varsa çıkar yani.adrt olmamak beklemek çok kötü duygularım karma karisik oldu.asabilestim iyice.bi ıslaklık oluyor tamam geldi oldu diyorum yok
ben yuzde bı mılyon oyle yapardımBence yumurtlamaya yakın bırak yani ben olsam öyle yapardım
aynen bende öyleydim çok yoğun olduğu zaman aklına ilişki bile gelmiyor canın yanıyor çünküÇok ittireceksin dibe kadar..ama sendeki durum enfeksiyon..bu durumda çocuk yapmak sıkıntı canım.Ben 2 defa kullandım bir enfeksiyon olduğum halde birde gebelikte..enfeksiyon olarken ilişkiyi bile unutdum..insan rahatsız oluyor yeterki diyorum kurtulayım
Amin Allah ama 5 ay çok erken canım bak gecikmende var genelde hiç gecikme yaşamayan gecikmesi oluyorsa diyorlar vucut gebeliğe hazırlanıyor..bende öyle oldu 5 ay sonra hamile kaldım malesef gelişmedi çocuk..İnşallah tutacak cnm.icini ferah tut.rabbim isteyen herkese versin.bende yeni evliyim 5 aydır heray oldumu acaba diye iyicene stres oldum düzenim bozuldu
Kız nasıl yeni görüyorsun ayıp sana yaaaa ocak ayına ugramazsan görmen beni tabi orda öksüz kaldımkııııızzz demeee ben daha yenı goruyorum yaaa
ocak ayı mı kaldıı ya bebısım bıttı ocakKız nasıl yeni görüyorsun ayıp sana yaaaa ocak ayına ugramazsan görmen beni tabi orda öksüz kaldımGeldim yanınıza
Aynen öyle çok sinir bozucu bir durum aklımda bir tek o oluyorki kurtulayım..aynen bende öyleydim çok yoğun olduğu zaman aklına ilişki bile gelmiyor canın yanıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?