Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniv hastanesının özel bölümüne gıdıyorum . 264 lira muayene ücreti. Gonal f 900 aldım ben iki paket 150 den vuruldum . Rapor cıkarttı doktor bana ilaçların normal fiyatı 4.500 cıvarı rapor ıle ılk kutuyu 900 ıkıncı kutuyu 1.500 e aldım . Sanırım tüp bebek merkezlerınde rapor verılmıyor ve kendı ucreti ile almak zorunda kalabılıyorsunuz.Arkadaşlar 2023 Temmuz ayında aşılama olacaklar varsa birbirimize eczane vs fiyatlar ilaçlar hakkında destek olabiliriz
Cnm yorum almayı bilmiyordum üste yazdım :)Üniv hastanesının özel bölümüne gıdıyorum . 264 lira muayene ücreti. Gonal f 900 aldım ben iki paket 150 den vuruldum . Rapor cıkarttı doktor bana ilaçların normal fiyatı 4.500 cıvarı rapor ıle ılk kutuyu 900 ıkıncı kutuyu 1.500 e aldım . Sanırım tüp bebek merkezlerınde rapor verılmıyor ve kendı ucreti ile almak zorunda kalabılıyorsunuz.
Tepecikte doktorunuz kim acaba? Ben de Ahmet Hoca ya gitmeyi düşünüyorum amaMerhabalar canım bende bir kere özelde yaptırmıştım geçen sene .işte şimdi benimde bayram dan dolayısıyla temmuzda yapalım dediler tepecik eğitim ve araştırma hastanesi İzmir’de benim gittiğim yer. Devlette saha uygun oluyor demişlerdi ikinci aşılamama devlette olmaya karar verdim o yüzden bakalım hayırlısı olsun uygun tutmuş yinede özel e göre ama bana rapor çıkarmış çıkmazmı bilmiyorum nasıl yaparlar iki devlette aşılama dan sonra tüp bebek çok uyguna geliyormuş devlette. Birbirimize haber verelim aşamaları olur mu burdan destek oluruz belirti falan :) ilaçlar ne zaman başlıyoruz Fln ben 7 sinde regl olmam lazım temmuzda olunca ikinci gün gel dedilersi bakalım
Canım bende Ahmet hocaya gittim çok iyi bir doktor cidden.tüp bebek için evrakları Fln verdim özel olarak yaptıracaktım fakat fiyat 20 yi geçmiş bide benim herşey normal olunca aşılamaya gittim eğer aşılama olumsuz olursa öyle tüp bebeğe geçiş yapılcakTepecikte doktorunuz kim acaba? Ben de Ahmet Hoca ya gitmeyi düşünüyorum ama
Ben de 1 ay daha deneyip öyle gitmeye karar verdim bakalım. Aşılama ne kadar tutuyor canım ortalama?Canım bende Ahmet hocaya gittim çok iyi bir doktor cidden.tüp bebek için evrakları Fln verdim özel olarak yaptıracaktım fakat fiyat 20 yi geçmiş bide benim herşey normal olunca aşılamaya gittim eğer aşılama olumsuz olursa öyle tüp bebeğe geçiş yapılcak
Valla inan bilmiyorum bende özelde ozaman 4000 Fln tutmuştu. devlette uygun diyorlar bende temmuzda eğer aksilik çıkmaz da başlanırsa öyle öğrenicem bakalım haber veririm buradan durumuda cnmBen de 1 ay daha deneyip öyle gitmeye karar verdim bakalım. Aşılama ne kadar tutuyor canım ortalama?
merhaba Ahmet hocadan tepecik hastanesinden randevu için sürec nasıl oluyorCanım bende Ahmet hocaya gittim çok iyi bir doktor cidden.tüp bebek için evrakları Fln verdim özel olarak yaptıracaktım fakat fiyat 20 yi geçmiş bide benim herşey normal olunca aşılamaya gittim eğer aşılama olumsuz olursa öyle tüp bebeğe geçiş yapılcak
Tepecik tüp bebek bölümüne gidin içeri girin orda sekreter var ztn ben tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum diye söyleyin sıra alabilirmiyim diyin sıra veriyorlar zaten oradaki hemşirelerle görüşüyorsun önce yani orda seni yönlendirirler. Eğer özel olarak düşünüyorsan ücretli olarak ta yapıyorlar ama ben devlet karşılasın istiyorum diyorsan çok bariz bir sorun yoksa sende veya eşinde iki aşılama dan sonra tüp bebeğe geçiş yapıyorsunmerhaba Ahmet hocadan tepecik hastanesinden randevu için sürec nasıl oluyor
Cnm ben bugün gittim Gonal f verdiler başlıcaz bakalım aşılamayaCok tesekkurler, Ege ünv 2 kez denedim birinde transfer bile olamadı diğer denemem yeni sonuçlandı transfer oldum ama negatif. 3. Devlet hakkımı tepecikte denemek istiyorum.
Doktor raporu neye göre çıkarttı canım? Yaş, maddiyat vs mi? Ben de gideceğim ama araştırıyorum şuanÜniv hastanesının özel bölümüne gıdıyorum . 264 lira muayene ücreti. Gonal f 900 aldım ben iki paket 150 den vuruldum . Rapor cıkarttı doktor bana ilaçların normal fiyatı 4.500 cıvarı rapor ıle ılk kutuyu 900 ıkıncı kutuyu 1.500 e aldım . Sanırım tüp bebek merkezlerınde rapor verılmıyor ve kendı ucreti ile almak zorunda kalabılıyorsunuz.
Aşılama sonucu ne oldu canım senin inşallah tutmuşturCanım bende Ahmet hocaya gittim çok iyi bir doktor cidden.tüp bebek için evrakları Fln verdim özel olarak yaptıracaktım fakat fiyat 20 yi geçmiş bide benim herşey normal olunca aşılamaya gittim eğer aşılama olumsuz olursa öyle tüp bebeğe geçiş yapılcak
Maalesef tutmadı canım cuma gidicem kan vericem ama aşılamanın 8. Be 9.günü kan testi verdim negatifti reglimi bekliyorum bakalımAşılama sonucu ne oldu canım senin inşallah tutmuştur
Başladınız mı tepecik hastanesinde tedaviyemerhaba Ahmet hocadan tepecik hastanesinden randevu için sürec nasıl oluyor