• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 TEMMUZ AYI DEVLET HASTANESİNDE AŞILAMA OLACAKLAR

ozuge

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2022
86
52
18
37
Arkadaşlar 2023 Temmuz ayında aşılama olacaklar varsa birbirimize eczane vs fiyatlar ilaçlar hakkında destek olabiliriz

Merhaba ozuge ben haziran 1 de ilk aşılamamı yaptım lakın bugün regl oldum. Yarın haataneye gıdıcegım ama tedavıye bu ay ara verıcegim bayram dolayısı ile . Benım de ikinci aşılamam temmuza denk gelıcek bir aksilik cıkmaz ise

Arkadaşlar 2023 Temmuz ayında aşılama olacaklar varsa birbirimize eczane vs fiyatlar ilaçlar hakkında destek olabiliriz
Üniv hastanesının özel bölümüne gıdıyorum . 264 lira muayene ücreti. Gonal f 900 aldım ben iki paket 150 den vuruldum . Rapor cıkarttı doktor bana ilaçların normal fiyatı 4.500 cıvarı rapor ıle ılk kutuyu 900 ıkıncı kutuyu 1.500 e aldım . Sanırım tüp bebek merkezlerınde rapor verılmıyor ve kendı ucreti ile almak zorunda kalabılıyorsunuz.

Merhabalar canım bende bir kere özelde yaptırmıştım geçen sene .işte şimdi benimde bayram dan dolayısıyla temmuzda yapalım dediler tepecik eğitim ve araştırma hastanesi İzmir’de benim gittiğim yer. Devlette saha uygun oluyor demişlerdi ikinci aşılamama devlette olmaya karar verdim o yüzden bakalım hayırlısı olsun uygun tutmuş yinede özel e göre ama bana rapor çıkarmış çıkmazmı bilmiyorum nasıl yaparlar iki devlette aşılama dan sonra tüp bebek çok uyguna geliyormuş devlette. Birbirimize haber verelim aşamaları olur mu burdan destek oluruz belirti falan :) ilaçlar ne zaman başlıyoruz Fln ben 7 sinde regl olmam lazım temmuzda olunca ikinci gün gel dedilersi bakalım

Üniv hastanesının özel bölümüne gıdıyorum . 264 lira muayene ücreti. Gonal f 900 aldım ben iki paket 150 den vuruldum . Rapor cıkarttı doktor bana ilaçların normal fiyatı 4.500 cıvarı rapor ıle ılk kutuyu 900 ıkıncı kutuyu 1.500 e aldım . Sanırım tüp bebek merkezlerınde rapor verılmıyor ve kendı ucreti ile almak zorunda kalabılıyorsunuz.
Cnm yorum almayı bilmiyordum üste yazdım :)

Merhabalar canım bende bir kere özelde yaptırmıştım geçen sene .işte şimdi benimde bayram dan dolayısıyla temmuzda yapalım dediler tepecik eğitim ve araştırma hastanesi İzmir’de benim gittiğim yer. Devlette saha uygun oluyor demişlerdi ikinci aşılamama devlette olmaya karar verdim o yüzden bakalım hayırlısı olsun uygun tutmuş yinede özel e göre ama bana rapor çıkarmış çıkmazmı bilmiyorum nasıl yaparlar iki devlette aşılama dan sonra tüp bebek çok uyguna geliyormuş devlette. Birbirimize haber verelim aşamaları olur mu burdan destek oluruz belirti falan :) ilaçlar ne zaman başlıyoruz Fln ben 7 sinde regl olmam lazım temmuzda olunca ikinci gün gel dedilersi bakalım
Tepecikte doktorunuz kim acaba? Ben de Ahmet Hoca ya gitmeyi düşünüyorum ama

Tepecikte doktorunuz kim acaba? Ben de Ahmet Hoca ya gitmeyi düşünüyorum ama
Canım bende Ahmet hocaya gittim çok iyi bir doktor cidden.tüp bebek için evrakları Fln verdim özel olarak yaptıracaktım fakat fiyat 20 yi geçmiş bide benim herşey normal olunca aşılamaya gittim eğer aşılama olumsuz olursa öyle tüp bebeğe geçiş yapılcak

Canım bende Ahmet hocaya gittim çok iyi bir doktor cidden.tüp bebek için evrakları Fln verdim özel olarak yaptıracaktım fakat fiyat 20 yi geçmiş bide benim herşey normal olunca aşılamaya gittim eğer aşılama olumsuz olursa öyle tüp bebeğe geçiş yapılcak
Ben de 1 ay daha deneyip öyle gitmeye karar verdim bakalım. Aşılama ne kadar tutuyor canım ortalama?

Ben de 1 ay daha deneyip öyle gitmeye karar verdim bakalım. Aşılama ne kadar tutuyor canım ortalama?
Valla inan bilmiyorum bende özelde ozaman 4000 Fln tutmuştu. devlette uygun diyorlar bende temmuzda eğer aksilik çıkmaz da başlanırsa öyle öğrenicem bakalım haber veririm buradan durumuda cnm

merhaba Ahmet hocadan tepecik hastanesinden randevu için sürec nasıl oluyor

merhaba Ahmet hocadan tepecik hastanesinden randevu için sürec nasıl oluyor
Tepecik tüp bebek bölümüne gidin içeri girin orda sekreter var ztn ben tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum diye söyleyin sıra alabilirmiyim diyin sıra veriyorlar zaten oradaki hemşirelerle görüşüyorsun önce yani orda seni yönlendirirler. Eğer özel olarak düşünüyorsan ücretli olarak ta yapıyorlar ama ben devlet karşılasın istiyorum diyorsan çok bariz bir sorun yoksa sende veya eşinde iki aşılama dan sonra tüp bebeğe geçiş yapıyorsun

Senle hemşireler görüşüyor ona göre dosyanı açıyorlar bi an önce git bence zaten tahliller onlar bunlar uzun sürüyor sen gene deniceksen kendin dene ama bi an önce tahlillere onlara bunlara başla ki vakit kaybın olmasın istediğinde

Cok tesekkurler, Ege ünv 2 kez denedim birinde transfer bile olamadı diğer denemem yeni sonuçlandı transfer oldum ama negatif. 3. Devlet hakkımı tepecikte denemek istiyorum.

Cok tesekkurler, Ege ünv 2 kez denedim birinde transfer bile olamadı diğer denemem yeni sonuçlandı transfer oldum ama negatif. 3. Devlet hakkımı tepecikte denemek istiyorum.
Cnm ben bugün gittim Gonal f verdiler başlıcaz bakalım aşılamaya

Doktor raporu neye göre çıkarttı canım? Yaş, maddiyat vs mi? Ben de gideceğim ama araştırıyorum şuan

Aşılama sonucu ne oldu canım senin inşallah tutmuştur

Back
X