Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlıkla buyusunlerde zamanla herşey geçiyor. Birşey soracaktım, 6. hafta ile 11. hafta(ense kalınlıgı ölçümü)aralığında herhangi birtest birşey yapılıyormuy acaba
Sağlıkla buyusunlerde zamanla herşey geçiyor. Birşey soracaktım, 6. hafta ile 11. hafta(ense kalınlıgı ölçümü)aralığında herhangi birtest birşey yapılıyormuy acaba
Öyle canım inşallah sağlıkla büyüsünler.
12 haftalarda perinatolog detaylı ultrason muayenesi yapıyor. Baş çevresini,kemik uzunluğunu,ense kalınlığını vs ölçüyor.
Sen hangi doktora gidiyorsun?
12 haftalarda perinatolog detaylı ultrason muayenesi yapıyor. Baş çevresini,kemik uzunluğunu,ense kalınlığını vs ölçüyor.
Canımm Ağustos ayı aşılama grubundaydık, pozitif haberini almış sevinmiştik , üçüz olduğunu tesadüf gördüm . Çok şaşırdım benimde aşılamam o ay tutmuştu ve ikizlere hamileyim şimdi :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin , Allah kolaylıklar versin inşallah
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin.
Hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Siz 1 tane bebek istersiniz 2 tane olur belki de 3 tane olur herşey nasip