• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 yılında dönasyon yaptıracak var mı burdan yardımlaşalım mı fiyatlar uçmuş.

Selimeankara06

Dönasyon için bilgi verecek dostlar arıyoruz.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2023
119
57
33
42
2023 yılında dönasyon yaptıracak var mı burdan yardımlaşalım mı fiyatlar uçmuş. biz de başvuracağız burdan bilgi paylaşımında bulunalım mı testler ilaçlar

Merhabalar ben hit de yaptırdım evet bugün 3 günü bekliyorum bakalım ya memnunum sadece benim şansıma donerden fazla yumurta cikmadi ona canım sıkıldı doktor soguk ama inşallah tutar diye ümit ediyoruz

Merhabalar ben hit de yaptırdım evet bugün 3 günü bekliyorum bakalım ya memnunum sadece benim şansıma donerden fazla yumurta cikmadi ona canım sıkıldı doktor soguk ama inşallah tutar diye ümit ediyoruz
Hayırlısı olsun inşallah kaç yumurta çıktı donorden kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Teşekkür ederim 10 yumurta çıktı 8 tanesi 3. güne gitti sonra 5. güne 5 tane kaldı 2 transfer edildi geri 3 tane donduruldu yani 1 seferlik var bundan sonra
Hastane sadece yumurta donasyonu ne kadar verdiniz acaba donorün fiziki özelliklerine ilisikin bir görsel veriyorlar mi

Hayırlısı olsun inşallah kaç yumurta çıktı donorden kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz
Teşekkür ederim 10 yumurta çıktı 8 tanesi 3 güne gitti sonra 5. güne 5 tane kaldı 2 transfer edildi geri 3 tane donduruldu yani 1 seferlik var bundan sonra
Hastane sadece yumurta donasyonu ne kadar verdiniz acaba donorün fiziki özelliklerine ilisikin bir görsel veriyorlar mi
5000 euro donasyon ucreti donerin fiziki özellikleri size uygun seçiliyor resim yolluyorsunuz hem sizin hem eşinizin ama siz donerin resmini göremezsiniz

Bende sperm donasyonu yaptıracağım fakat kafam çok karışık doktor hastane konusunda çok olumsuz yorumlar var seçmek çok zor

Back
X