Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2023 yılında dönasyon yaptıracak var mı burdan yardımlaşalım mı fiyatlar uçmuş.
2023 yılında dönasyon yaptıracak var mı burdan yardımlaşalım mı fiyatlar uçmuş. biz de başvuracağız burdan bilgi paylaşımında bulunalım mı testler ilaçlar
2023 yılında dönasyon yaptıracak var mı burdan yardımlaşalım mı fiyatlar uçmuş. biz de başvuracağız burdan bilgi paylaşımında bulunalım mı testler ilaçlar
Merhabalar ben hit de yaptırdım evet bugün 3 günü bekliyorum bakalım ya memnunum sadece benim şansıma donerden fazla yumurta cikmadi ona canım sıkıldı doktor soguk ama inşallah tutar diye ümit ediyoruz
Merhabalar ben hit de yaptırdım evet bugün 3 günü bekliyorum bakalım ya memnunum sadece benim şansıma donerden fazla yumurta cikmadi ona canım sıkıldı doktor soguk ama inşallah tutar diye ümit ediyoruz
Teşekkür ederim 10 yumurta çıktı 8 tanesi 3. güne gitti sonra 5. güne 5 tane kaldı 2 transfer edildi geri 3 tane donduruldu yani 1 seferlik var bundan sonra
Teşekkür ederim 10 yumurta çıktı 8 tanesi 3. güne gitti sonra 5. güne 5 tane kaldı 2 transfer edildi geri 3 tane donduruldu yani 1 seferlik var bundan sonra
Teşekkür ederim 10 yumurta çıktı 8 tanesi 3 güne gitti sonra 5. güne 5 tane kaldı 2 transfer edildi geri 3 tane donduruldu yani 1 seferlik var bundan sonra
5000 euro donasyon ucreti donerin fiziki özellikleri size uygun seçiliyor resim yolluyorsunuz hem sizin hem eşinizin ama siz donerin resmini göremezsiniz