- 11 Nisan 2025
- 834
- 334
- 18
- 34
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için inşallah hepimiz için güzel olsunHayırlı olsun. İnşallah olumlu sonucu tez zamanda elde edersiniz![]()



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için inşallah hepimiz için güzel olsunHayırlı olsun. İnşallah olumlu sonucu tez zamanda elde edersiniz![]()
Negatif maalesefMerhaba sizin sonucunuz ne oldu acaba ne durumdasınız
Hadi ya üzüldümNegatif maalesef
Ümit hanım benim tüpler kapalıydı aldrmştm canm görünürde başka Bi problem yok öyleHadi ya üzüldümdoktorunuz kimdi sizdeki problem neydi özel değilse
Merhabalar öncelikle umarım her şey gönlünüzce olsun ben de Emre Başer ve Alper Biler arasında kaldım. Yarın Alper beyle ilk muayenem var ancak sizlerin bu yorumlarınızı okudukça Emre beye aklım daha çok yatıyor çünkü sırf laboratuvarı iyi diye İrenbeye yoğunlaşmıştım ama zannedersem o kadar da iyi değil.Siz benden bir gün önce oldunuz opu mikroçip tümüne uygulaniyormus bugün doktorla görüştük piezzo bize ilk denemede uygulanmadı sorunun ne olduğu belli değildi çünkü ikincide uygulandi 5yumurta 2olgun ama tek yumurtam kaldı oda 24saate dollenmedi bekliyorum 48saati ama pek umutlu değilim ben mfk denemeyi düşünüyorum farklı bir doktor var araştırdım aslında bence sorun doktor değil doktor elinden geleni yapıyor sorun labaratuvar üçüncü deneme için fiziksel ve psikolojik halim kalmadi maddi olarak zaten iki denemeye 300binden fazla harcadık üçüncü için zaman gerekiyor
Alper bey çok iyi doktor ama laboratuvar yeterli değil teknoloji anlamında donanımlı değil Alper bey in onca emeği elde edilen başarı labaratuvar sayesinde çöp oldu üçüncü deneme için bahçeciyi tercih etmeyi düşünüyorum laboratuvardan dolayı tedavide gerçek başarı laboratuvar a bağlıMerhabalar öncelikle umarım her şey gönlünüzce olsun ben de Emre Başer ve Alper Biler arasında kaldım. Yarın Alper beyle ilk muayenem var ancak sizlerin bu yorumlarınızı okudukça Emre beye aklım daha çok yatıyor çünkü sırf laboratuvarı iyi diye İrenbeye yoğunlaşmıştım ama zannedersem o kadar da iyi değil.
Merhaba benim de 3. gün embriyosu transferim oldu. Sizin kaç hücreliydi acaba. Tebrik ederim bu aradaUmarım Rabbim en kısa zamanda çift çizgi görmeyi ve miniğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin canımBende polikistikover vardı. Ama sorun oluşturacak gibi değildi. Tüplerim tıkalı çıkmıştı ameliyat oldum. Bu süre zarfında normal denedik eşimde problem yoktu ama olmadı. Sonra tüp bebek tedavisine geçtik. İlk denemem 5.gün emriyosuydu taze transfer oldu ama kimyasal gebelikler sonuçlanmıştı. Sonra 2 ay ara verdik . 29 Mayısta dondurulmuş denedik. 10 haziranda da sonucu öğrendim işte. Bunda çok rahattım transfer olduğumu umursamamıştım Rabbim nasip etti. Psikoloji gerçekten önemli. Haftaya çarşamba doktor kontrolü var umarım herşey yolunda gider. Değerim biraz düşük gibi sanki ama 3. Gün embriyoları 5.gün embriyosuna göre bıraz daha nazlı gibi
Hepimizin hakkından hayırlısı olur inşallah
![]()
Merhaba benim de 4 eylül de 3 . Gün 8 hücreli taze transferim yapıldı sizin doktorunuz kim acabaMerhaba benim de 3. gün embriyosu transferim oldu. Sizin kaç hücreliydi acaba. Tebrik ederim bu arada![]()
Sonucunuzu öğrenmenize az kalmışMerhaba benim de 4 eylül de 3 . Gün 8 hücreli taze transferim yapıldı sizin doktorunuz kim acaba
İrenbede mi bu doktor ben hiç ismimi duymadım benimki Alper biler sizinki kaç hücreli bu aradaSonucunuzu öğrenmenize az kalmışBenim doktorum Ferruh acet, sizin doktorunuz kimdi
Hayır tavmergen de yeni geçti kendisi. Ege üni de hoca normalde. Benim biri 7 birisi de 9 hücreli çiftİrenbede mi bu doktor ben hiç ismimi duymadım benimki Alper biler sizinki kaç hücreli bu arada
İrenbe topiğine yazmışınız da ondan şaşırdım inşallah sımsıkı tutunurHayır tavmergen de yeni geçti kendisi. Ege üni de hoca normalde. Benim biri 7 birisi de 9 hücreli çift![]()
Ay ben başlığa hiç dikkat etmemişim. 3. gün embriyosu konusu ile buraya geldim sanırım. Çok sağ olun, sizin de sımsıkı tutunsun inşallahİrenbe topiğine yazmışınız da ondan şaşırdım inşallah sımsıkı tutunur![]()
Amin cümlemizinki inşallahAy ben başlığa hiç dikkat etmemişim. 3. gün embriyosu konusu ile buraya geldim sanırım. Çok sağ olun, sizin de sımsıkı tutunsun inşallah![]()
Merhaba ben süreci daha yeni bitirdim. Ağustos sonu iğne kullanmaya başladım, sonra yumurta toplama ve taze transfer hepsi dahil tam bir ay sürdü. Ama bu sizin yumurtalarınızın ilaca verdiği tepki ve taze transfer olup olmayacağınıza göre değişir. Yumurtalarınız erken büyür ve embriyonuz 5. güne kadar ulaşırsa süreç daha da kısa olur. (Kendimle kıyaslayarak söyledim)Yani her şey yolunda giderse 1 ay diyebilirimMerhaba ben de irenbede tedaviye başladım. Ağustos ayında gitmiştim ümit hanıma. Hsg çekti sol tüp kapalı çıkmış. Şimdi size şöyle bir sorum olacak tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Benim ilk tüp bebek denemem olacak. Şehir dışında yaşıyoruz. Ev tutacağız izmirde. Bu süreç tam olarak ne kadar sürüyor? Kasım ayında adetken gideceğim muayeneye. Sonrasında ilaçlar vs başlanacak. Ne kadar süre kalmam gerekiyor izmirde ? 1 ay mı sürer toplam işlemler yani transfer vs. Ona göre ev tutacağız da hiç bilmiyorum neyle karşılaşacağımı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Peki taze transfer olmazsa nasıl oluyor o ne demek yani onu anlayamadım kusura bakmayın pek bilmediğimden soruyorum yani taze transfer olmazsa ne kadar uzar sizceMerhaba ben süreci daha yeni bitirdim. Ağustos sonu iğne kullanmaya başladım, sonra yumurta toplama ve taze transfer hepsi dahil tam bir ay sürdü. Ama bu sizin yumurtalarınızın ilaca verdiği tepki ve taze transfer olup olmayacağınıza göre değişir. Yumurtalarınız erken büyür ve embriyonuz 5. güne kadar ulaşırsa süreç daha da kısa olur. (Kendimle kıyaslayarak söyledim)Yani her şey yolunda giderse 1 ay diyebilirim![]()
Yok rica ederim. Yani bu kişiye göre değişen bir durum. Ben sürece başlamadan önce doktoruma sormuştum neye göre taze vs diye. Bana söylediği bu kullandığımız hormonlar bazı kişilerde değerleri çok yükseltiyormuş bu da başarı oranını düşürüyormuş. O sebeple rahmi dinlendirip, değerleri düzeltip o şekilde devam ediliyor. Embriyolarınız dondurulup, zamanı gelince de çözüp size transfer ediyorlar. Siz iğneleri kullanırken sonlara doğru arka arkaya muayenelere çağırılacaksınız. O dönem kan tahlilinde çıkan değerlerinize göre doktorunuz size bilgi verir mutlaka. Bu arada ne kadar uzar demişsiniz. Mesela şuan arkadaşım rahim dinlendirme yapıyor. 2. reglinde dondurulmuş embriyo transferi olacak.Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Peki taze transfer olmazsa nasıl oluyor o ne demek yani onu anlayamadım kusura bakmayın pek bilmediğimden soruyorum yani taze transfer olmazsa ne kadar uzar sizce
Anladım çok teşekkür ederim sağolunYok rica ederim. Yani bu kişiye göre değişen bir durum. Ben sürece başlamadan önce doktoruma sormuştum neye göre taze vs diye. Bana söylediği bu kullandığımız hormonlar bazı kişilerde değerleri çok yükseltiyormuş bu da başarı oranını düşürüyormuş. O sebeple rahmi dinlendirip, değerleri düzeltip o şekilde devam ediliyor. Embriyolarınız dondurulup, zamanı gelince de çözüp size transfer ediyorlar. Siz iğneleri kullanırken sonlara doğru arka arkaya muayenelere çağırılacaksınız. O dönem kan tahlilinde çıkan değerlerinize göre doktorunuz size bilgi verir mutlaka. Bu arada ne kadar uzar demişsiniz. Mesela şuan arkadaşım rahim dinlendirme yapıyor. 2. reglinde dondurulmuş embriyo transferi olacak.
selamlar süreç size göre değişebiliyor mesela ben de irenybeye ilk mayıs ayında gittim ama hormon değerlerim kisttim yüzünden başlayamadık ve ağustosa kadar 3 ay doğum kontrol kullandım. ağustosta toplama oldu histeroskopi rahim filmi vs derken rahim dinlendirme sürecine girmiş oldum hala transfer olamadım. demem o ki bir ayda bütün süreci biten de oluyor aylara uzayan da. eğer amh düşükse az yumurta varsa taze transfer yapıyorlar mesela bir ay içinde sürec bitiyor. Tamamen size bağlı yaniMerhaba ben de irenbede tedaviye başladım. Ağustos ayında gitmiştim ümit hanıma. Hsg çekti sol tüp kapalı çıkmış. Şimdi size şöyle bir sorum olacak tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Benim ilk tüp bebek denemem olacak. Şehir dışında yaşıyoruz. Ev tutacağız izmirde. Bu süreç tam olarak ne kadar sürüyor? Kasım ayında adetken gideceğim muayeneye. Sonrasında ilaçlar vs başlanacak. Ne kadar süre kalmam gerekiyor izmirde ? 1 ay mı sürer toplam işlemler yani transfer vs. Ona göre ev tutacağız da hiç bilmiyorum neyle karşılaşacağımı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.