2024 centrum klinik recai pabuçcu tüp bebek yaptıranlar

Evet devam ediyor maalesef 2. Denememde negatif gördüm umarım sizlerin olur başladınızm

hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
İnşallah rabbim sizin kucağınızı da boş bırakmaz umutsuzluğa kapılmayın olacağı varsa oluyor ben dört tane düşük bir dış gebelik ameliyatı geçirdikten sonra hamile kaldım rabbim yardımcınız olsun

Ben ilk transferimde tek embriyomla pozitif sonuç aldım şuan 4.5 aylık hamileyim
Benimde tek embriyom kaldı opuya gidene kadar evde 30 adet yumurtam çatladı son iki tanesini alabildi doktor birisi iptal edildi 3 gün ikincisi 5 günde donduruldu ohss oldum opudan sonra hayırlısı diyelim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah tebrik ederim sizi

Benimde tek embriyom kaldı opuya gidene kadar evde 30 adet yumurtam çatladı son iki tanesini alabildi doktor birisi iptal edildi 3 gün ikincisi 5 günde donduruldu ohss oldum opudan sonra hayırlısı diyelim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah tebrik ederim sizi
Evet zor oluyor ama sonundaki mükafat hepsini unutturuyor benimki de dondurulmuş embriyo olarak transfer edildi doktorlar adına buz bebek diyor sağlıkla alın kucağınıza inşallah🙏❤️

Ben başladım yumurta toplama işlemine girdim transfer için regl bekliyorum siz hangi hocada tedavi görüyorsunuz acaba
Recai hoca ilgileniyor 2 transferimide o gerçekleştirdi ama inanın çok yoruldum psikolojik olarak çok zor umarım sizler tek seferde pozitif görüp sağlıkla kucağınıza alırsınız

İnşallah 🙏🏻 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim transfer gününü bekliyorum bakalım

İnşallah rabbim sizin kucağınızı da boş bırakmaz umutsuzluğa kapılmayın olacağı varsa oluyor ben dört tane düşük bir dış gebelik ameliyatı geçirdikten sonra hamile kaldım rabbim yardımcınız olsun
Amin benimde tekrarlayan düşüklerim var çok zor zamanlar geçirdim fakat 2 negatiften somra umutsuzluğa kapıldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah umarım sağlıkla büyütürsünüz sizin adınıza çok sevindim

Recai hoca ilgileniyor 2 transferimide o gerçekleştirdi ama inanın çok yoruldum psikolojik olarak çok zor umarım sizler tek seferde pozitif görüp sağlıkla kucağınıza alırsınız
12 ayda gidecegim reglinin üçüncü günü bakalım hayırlısı olsun ben Emre hocanın hastasıyım

Amin benimde tekrarlayan düşüklerim var çok zor zamanlar geçirdim fakat 2 negatiften somra umutsuzluğa kapıldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah umarım sağlıkla büyütürsünüz sizin adınıza çok sevindim
Bende iki sene boyunca Recai hocamla birlikte uğraştım pcos dan dolayı ilaç tedavisi uygulandı önce sonrasında düşükler dış gebelik derken iki senenin sonunda tüp bebekle oldu rabbim olmayanlara da yardım etsin kızımı bekliyorum inşallah sağlıcakla gelirler hepimize❤️🙂↔️

X