- 9 Mayıs 2024
- 21
- 6
- 28
- Konu Sahibi flowerss07
Kızlar 2024 de ankara centrum klinik de tüp bebek yaptıranlar yazabilir mi lütfen ben ilk transferimi oldum negatifle sonuçlandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar 2024 de ankara centrum klinik de tüp bebek yaptıranlar yazabilir mi lütfen ben ilk transferimi oldum negatifle sonuçlandı
Bende Ankara'da düşünüyorum siz kimde düşüyorsunuz.Diz kimi düşünüyorsunuz acabaGelin destek olalım arkadaslar
Ben ilk transferimde tek embriyomla pozitif sonuç aldım şuan 4.5 aylık hamileyimKızlar 2024 de ankara centrum klinik de tüp bebek yaptıranlar yazabilir mi lütfen ben ilk transferimi oldum negatifle sonuçlandı
Evet devam ediyor maalesef 2. Denememde negatif gördüm umarım sizlerin olur başladınız mıMerhaba bende bu ay tüp bebek için randevu aldım sizin tedaviniz devam ediyor mu?
Evet devam ediyor maalesef 2. Denememde negatif gördüm umarım sizlerin olur başladınızmMerhaba bende bu ay tüp bebek için randevu aldım sizin tedaviniz devam ediyor mu?
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınBen ilk transferimde tek embriyomla pozitif sonuç aldım şuan 4.5 aylık hamileyim
İnşallah rabbim sizin kucağınızı da boş bırakmaz umutsuzluğa kapılmayın olacağı varsa oluyor ben dört tane düşük bir dış gebelik ameliyatı geçirdikten sonra hamile kaldım rabbim yardımcınız olsunEvet devam ediyor maalesef 2. Denememde negatif gördüm umarım sizlerin olur başladınızm
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Ben başladım yumurta toplama işlemine girdim transfer için regl bekliyorum siz hangi hocada tedavi görüyorsunuz acabaEvet devam ediyor maalesef 2. Denememde negatif gördüm umarım sizlerin olur başladınız mı
Aaa çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızbende burda yaptırdım ilk transferimde 5aa embriyo edildi ve suan hamileyim 6 haftalık
Benimde tek embriyom kaldı opuya gidene kadar evde 30 adet yumurtam çatladı son iki tanesini alabildi doktor birisi iptal edildi 3 gün ikincisi 5 günde donduruldu ohss oldum opudan sonra hayırlısı diyelim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah tebrik ederim siziBen ilk transferimde tek embriyomla pozitif sonuç aldım şuan 4.5 aylık hamileyim
Evet zor oluyor ama sonundaki mükafat hepsini unutturuyor benimki de dondurulmuş embriyo olarak transfer edildi doktorlar adına buz bebek diyor sağlıkla alın kucağınıza inşallahBenimde tek embriyom kaldı opuya gidene kadar evde 30 adet yumurtam çatladı son iki tanesini alabildi doktor birisi iptal edildi 3 gün ikincisi 5 günde donduruldu ohss oldum opudan sonra hayırlısı diyelim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah tebrik ederim sizi
İnşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim transfer gününü bekliyorum bakalımEvet zor oluyor ama sonundaki mükafat hepsini unutturuyor benimki de dondurulmuş embriyo olarak transfer edildi doktorlar adına buz bebek diyor sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Recai hoca ilgileniyor 2 transferimide o gerçekleştirdi ama inanın çok yoruldum psikolojik olarak çok zor umarım sizler tek seferde pozitif görüp sağlıkla kucağınıza alırsınızBen başladım yumurta toplama işlemine girdim transfer için regl bekliyorum siz hangi hocada tedavi görüyorsunuz acaba
Transferiniz ne zaman ?İnşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim transfer gününü bekliyorum bakalım
İnşallah iyi dilekleriniz için teşekkür ederim transfer gününü bekliyorum bakalım
Amin benimde tekrarlayan düşüklerim var çok zor zamanlar geçirdim fakat 2 negatiften somra umutsuzluğa kapıldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah umarım sağlıkla büyütürsünüz sizin adınıza çok sevindimİnşallah rabbim sizin kucağınızı da boş bırakmaz umutsuzluğa kapılmayın olacağı varsa oluyor ben dört tane düşük bir dış gebelik ameliyatı geçirdikten sonra hamile kaldım rabbim yardımcınız olsun
12 ayda gidecegim reglinin üçüncü günü bakalım hayırlısı olsun ben Emre hocanın hastasıyımRecai hoca ilgileniyor 2 transferimide o gerçekleştirdi ama inanın çok yoruldum psikolojik olarak çok zor umarım sizler tek seferde pozitif görüp sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bende iki sene boyunca Recai hocamla birlikte uğraştım pcos dan dolayı ilaç tedavisi uygulandı önce sonrasında düşükler dış gebelik derken iki senenin sonunda tüp bebekle oldu rabbim olmayanlara da yardım etsin kızımı bekliyorum inşallah sağlıcakla gelirler hepimizeAmin benimde tekrarlayan düşüklerim var çok zor zamanlar geçirdim fakat 2 negatiften somra umutsuzluğa kapıldım Allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah umarım sağlıkla büyütürsünüz sizin adınıza çok sevindim