Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım yok bizden başkaEkim de bizden başka transfer olacak kimse yok mu ?
Senin için hangisi hayırlı ise Rabbim o tedaviyi devam ettirsin kimine taze transfer olur kimi ben gibi 2. Regl i bekler. Rabbim bekleyislerimizi çabalarımızi kolay yoldan hayırlısıyla güzel haberlerle sonuçlandırsın inşallahSelamlaaarr, ben de tedaviye yeni başladım bugün üçüncü günüm ne zaman transferim olur bilmiyorum ama size katılmak istedim
Tedavi hayırlı olsun canım pozitif sonuçlanır inşallah neden havuz olabilir?Bugün kontrolüm vardı, perşembe günü tekrar gidicem opu tarihine karar verilcek. duruma göre havuz yöntemi de olabilirmiş
2 Yumurtam var, bi de amh'ım düşük benim doktor şansımızı arttırmak istiyor ama perşembe günü konuşuruz bunları dedi bakalımTedavi hayırlı olsun canım pozitif sonuçlanır inşallah neden havuz olabilir?
İnşallah ikisi de iyi kalite embriyo olur ve transfer olursun. Nerde tedavi goruyorsun2 Yumurtam var, bi de amh'ım düşük benim doktor şansımızı arttırmak istiyor ama perşembe günü konuşuruz bunları dedi bakalım
inşallah, istanbul bit Clinic, Prof Dr Volkan Turanİnşallah ikisi de iyi kalite embriyo olur ve transfer olursun. Nerde tedavi goruyorsun
Bende histeroskopi olacağım transfer öncesi ama hepsi ekime denk gelecek muhtemelen çünkü 30 Eylül beklenen adet tarihim. Siz neden histeroskopi olacaksınız.Bu ay histeroskopi operasyonum var nasipse tahmini olarak benimde Ekim ayında transferim olacak.
Düşüklerden kaynaklı yapışıklılık oluşmuş onun içinBende histeroskopi olacağım transfer öncesi ama hepsi ekime denk gelecek muhtemelen çünkü 30 Eylül beklenen adet tarihim. Siz neden histeroskopi olacaksınız.
Benim de kurtajdan kaynakli tek taraflı yapisiklik var.Düşüklerden kaynaklı yapışıklılık oluşmuş onun için
Merhabalar, bende 9 eylülde tedaviye başladım, ilk tüp bebek deneyimim. Hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım. 2 adet yumurtam var ve 40yaşındayım. Yarın sabah kontrolüm var.Selamlaaarr, ben de tedaviye yeni başladım bugün üçüncü günüm ne zaman transferim olur bilmiyorum ama size katılmak istedim
ben de 11 eylülde basladım tedaviye, 2 yumurtam var, ılk denemem, 32 yasındayım, amh'ım dusuk. bugun kontrolum vardı yumurtalar guzel buyuyor dedı persembe tekrar kontrolum var belkı havuz yöntemi yapabılırmısız persembe karar verilecek herhalde ne olacağınaMerhabalar, bende 9 eylülde tedaviye başladım, ilk tüp bebek deneyimim. Hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım. 2 adet yumurtam var ve 40yaşındayım. Yarın sabah kontrolüm var.
..Merhabalar, bende 9 eylülde tedaviye başladım, ilk tüp bebek deneyimim. Hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım. 2 adet yumurtam var ve 40yaşındayım. Yarın sabah kontrolüm var.