Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah guzel haberler16 Eylül'de de benim transfer gerçekleşti. Umarım hepimiz için her şey güzel olur
Ben de 16 eylülde 5.gün embriyo transfer oldum, cumartesi test günüm.. erken idrar testi yaptım negatif çıktı, 28 Eylül cumartesini sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah pozitif oluruz..16 Eylül'de de benim transfer gerçekleşti. Umarım hepimiz için her şey güzel olur
Merhaba bende geçen hafta p.be bahçecide transfer oldum. Bugün 6.günüm pozitifi gördüm. Çok şükür. 3 gün çok dikkat ettim. 5.gün embriyosu 3 gün içinde yerleşiyomuş. 4 gün ağır şeyler haricinde normal hayatıma döndüm ama tabi yine çok dikkat ettim ve dinlendim. Sağlıklı beslendim. 3. Gün evde 15-20 dakka günlük yürüyüşlere başladım. Ve bol bol Rabbime dua ettim.Merhabalar ben de bugün bahçecide transfer oldum 5 ekim test günüm nasipse bu süreçte nelere dikkat ettiniz beslenme hareket konusunda önerileriniz var mıdır
Rahim kalınlaşması için nar suyu tavsiye ediyorlar denediniz mi belki faydası olurKızlar bu ay 2 senedir kalınlaşmasını beklediğim rahim duvarım kalınlaşırsa bu ay transferim yapılıcak yarın emriyolarımı tedavi olduğum yeni doktorumun yanına taşıyacam transfer olacaklar burda buluşalım
Merhaba ben de aynı gün transfer oldum güzel sonuçlar alalım inşallah pazartesi test yspmayı düşünüorumMerhabalar ben de bugün bahçecide transfer oldum 5 ekim test günüm nasipse bu süreçte nelere dikkat ettiniz beslenme hareket konusunda önerileriniz var mıdır
Transferimin 2. Günü bugün yapıldı inşallah sonuç pozitif olurRahim kalınlaşması için nar suyu tavsiye ediyorlar denediniz mi belki faydası olur
Transferiniz hayırlı olsun inşallah
Merhaba. Ben transferimin 14. günündeyim ve testim pozitif. Valla ben ilk 3 gün boyunca sadece evin içinde hareket ettim. Dışarı çıkmadım. Çay-Kahve bağımlısıyım ama transferden itibaren bunları hiç içmedim. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama bolca da kuru incir yedim.Transferin gününu saymaz isek bugün 2.günümdeyim büyük tuvalete çıkamıyorum yürüyüş kendimi çok zorlamadan yapıyorum sonra tekrar uzanıyorum siz neler yaptınz veya yapıyor musunuz
Çok sevindim Rabbim benim ve bütün isteyen herkese nasip etsin bende kefir kuru kayısı filan içiyorum bide ilaçları düzenli kullanıyorum bakalım artık inşallah hepimiz pozitifi görürüz Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasinMerhaba. Ben transferimin 14. günündeyim ve testim pozitif. Valla ben ilk 3 gün boyunca sadece evin içinde hareket ettim. Dışarı çıkmadım. Çay-Kahve bağımlısıyım ama transferden itibaren bunları hiç içmedim. Etkisi oldu mu bilmiyorum ama bolca da kuru incir yedim.
Amin. O kadar zor ki bu süreç. Rabbim hepimize yardımcı olsun..Çok sevindim Rabbim benim ve bütün isteyen herkese nasip etsin bende kefir kuru kayısı filan içiyorum bide ilaçları düzenli kullanıyorum bakalım artık inşallah hepimiz pozitifi görürüz Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin