2024 Haziran Ayı Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
52.830
2.682
AYLIK HAZ (1).jpg
AYLIK HAZ (2).jpg
 
18825189-640x480.jpg


İKİZLER BURCU​


Haziran ayının en çok göz önüne gelecek burcu sen olabilirsin. Güneş, Jüpiter, Venüs hepsi birden seni destekliyor olabilir. Yapman gereken ise kendini ilahi sisteme teslim etmek ve hayatın akışına dışarıdan bir gözle bakmaya çalışabilirsin. Bunun için de sistem sana akademik hayattan, yurt dışı iş ve işlemlerinden ya da mahkeme konularından destek alabilirsin. Özellikle de haziran başlarında bu durumu bolca yaşayabilirsin. Çocuklarınla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilir, riskli yatırımlardan yana kazançlar elde edebilirsin. Tüm bu ay boyunca ilahi sisteme güvenmen ve hayatındaki bazı dönüşümler noktasında da kabullenici olman çok önemli. Çünkü bu ay kendinde gereksiz olan tüm olumsuz fikirlerden temizleneceğin bir ay yaşayabilirsin. Haziran sonlarına doğru ise iş yaşamında otorite figürlerinden destek alabilir, yeni bir iş anlaşması söz konusu olabilir. Eğer ev almak ya da satmakla ilgili gündemlerin varsa bu ay bu işlemleri gerçekleştirebilirsin.


TERAZİ BURCU​


Bu ay hayatında sana yaşamdan keyif almana neden olacak ya da kendi yeterliliklerini keşfedeceğin bir ay yaşayabilirsin. Uzak mesafe yolculuklara çıkabilir, kendi söz ya da nişan durumun söz konusu olabileceği gibi sevdiğin insanlar için de bu olayları yaşayabilirsin ve onları desteklerken kendini bulabilirsin. Özellikle haziran başı itibariyle bu durumlar fazlaca yer tutabilir hayatında. Yurt dışına gidebilir, partnerinle ilgili olumlu gelişmeler olabilir, çocuğu olanlar ise onların akademik kariyer hayatlarıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirler. Yaşı gelenler içinse torun sahibi olma durumu söz konusu olabilir. Bekar teraziler içinse evlilik teklifleri söz konusu olabilir. Haziran sonlarına doğru ise aile birlikteliğin için günlük hayatını daha fazla disipline etmen gerekebilir. İş yaşamında olumlu değişimler söz konusu olabilir. Bebek isteyenler ise bu dönemi özellikle değerlendirmeleri tavsiye edilir.

KOVA BURCU​


Zodyağın en çok yorulan burcu olarak bu ay biraz dinlenme zamanı yaşayabilirsin. Sahip olduğun yetenekleri ortaya koyma zamanın gelmiş olabilir. Ki ilahi sistem de sana bu konuda desteklerini hazırlıyor gibi. Kendini hiç olmadığı kadar güçlü, tuttuğunu kopartacak kadar tutarlı hissedebilirsin. Yaşadığın olumsuz deneyimlerden elde ettiğin tecrübeleri ortaya koyacağın bir ay yaşayabilirsin. Özellikle de haziran başında bu durumu fazlasıyla yaşayabilirsin. Bu ay içerisinde girdiğin sosyal ortamlarında dikkatli olmanda fayda var. Eğer bekar bir kovaysan sana yepyeni bir hayat penceresi açacak birisi hayatına dahil olabilir. Beklediğin mahkeme konularını sonuçlandırabilirsin. Sohbet ortamlarında her zamankinden fazla görüşlerin benimsenebilir. Eğer çocuğu olan bir kova burcuysan çocuklarınla ilgili olumlu gündemler yaşayabilirsin. Onlarla seyahat edebilir ya da sana yeni bir bakış açısı kazandırma durumları yaşanabilir. Haziran sonuna doğru ise iş yaşamından otorite figürlerinden, eşinden ya da babandan çocuklarınla ilgili konularda olumlu destekler yaşayabilirsin. Yeni bir takım sözleşmelere imza atacağın bir dönem olabilir.



Astrolog Güler
 

Haziran 2024'te Burçları Neler Bekliyor?

Maddi konularla ilgili parasal hareketler yeni bir gelişim gösteriyor. Borç para alışverişi içinde olanların dikkatli olmaları gerekebilir. Ödeme zorlukları yaşayabilirler. Yolculuklarda güzel kavuşmalar ve beklenen haberlerin gündem kazanmasıyla birlikte, dost toplantıları ve felsefi konulara yaklaşım görülmekte. Bazı sırların açığa çıkma olasılığı güçlü. Toplumsal değerler tartışılacak.

haziran554.jpg

Koç Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

Güneş, İkizler'de ilerliyor ve daha sonra Boğa burcuna geçiyor. Sert mizacınızı ve isteklerinizi bu ay kontrol altına almanız ve düşmanlarınıza karşı iyi bir taktik geliştirmeniz gerekebilir. Beklentilerinizin çok yüksek olması nedeniyle, yavaş ve temkinli hareket etmelisiniz. Rakipleriniz çok fazla. Atak hareketlerinizin size puan kaybettirebileceğini unutmamalısınız.
Beklediğiniz tekliflerin gecikmesi sizi sindirmesin. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı içsel bir öfke duyabilirsiniz. Duygularınızı gizlemek zorundasınız. Pratik zekanız, olayları çok çabuk çözümleyebiliyor.
Bu ay, her şeyin en iyisini bekliyor ve karşı tarafın inatçı tavırlarından rahatsız oluyorsunuz. Oldukça sabırlı ve dengeli bir tavır sergileyerek kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. Oldukça dikkat çekici olduğunuz bir zamandasınız. Anlamlı, iğneleyici sözlerinizle partnerinizi ve çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz. İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Yaşam pencerenize açılan bütün güzelliklere önem vereceksiniz.

Boğa Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

Sizden daha yaşlı kişilerden önemli destekler alacaksınız. Bugün ailenize zaman ayırmak istiyor ve onlarla birlikte vakit geçirmeyi amaçlıyorsunuz. Kişisel özgürlüğünüzü her şeyin üstünde tuttuğunuzu bilen sevdikleriniz için keyif verici bir durum. Ay ortasında gereksiz nedenler yüzünden tartışmanız mümkün.
Arkadaşlarınızla güçlü bir duygu birliğini paylaşarak, yaşamın anlam derinliğini kavrayacaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelebilir ve güvenli bir dostluk örneği sergileyebilirsiniz. Çevrenizi yönlendirmek için uygun bir zaman değil. Konuşmaları ilgiyle dinleyin fakat aykırı bir yorum yapmaktan sakının. Geçmişten konuşmak hoşunuza gidecektir.
Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışma ortamı yaratmak isteyeceksiniz. Özellikler karşı cinsle birlikte duygusal bağlarınızı pekiştirecek dostluklara ihtiyaç duyacağınız bir ay. Çevrenizde sizi anlayabilecek kişilerin olması, güven duygunuzun artmasına neden oluyor ve iş potansiyeliniz güçleniyor. İş birliğinin önemli olduğunun farkındasınız.

İkizler Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

İletişim konusunda problem yaşamak istemiyor olsanız bile bazı sorunların içinde kalabilirsiniz. Özverili dostların yardımıyla kişisel sorunlarınızı aşabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları irdelemeden önce gözlemciliğinizin size sunacağı avantajları da göz ardı etmemelisiniz.
Özgürlükçü yapınız işe yarayacak. Tutkularınızı ve öfkelerinizi gizli tutmak zorunda kalıyor ve bu durumdan son derece rahatsız oluyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı fikirleri yüzünden tartışma konuları gündeme gelebilir. Duygu ve mantık karmaşası yaşayacağınız bu dönemde, inatçı davranışlarınızın size olumsuzluklar getirebileceğini de unutmamalısınız.
Sabırlı olmalısınız. İdeallerinizi gerçekleştirmek için gerekli tüm verilere sahipsiniz. Bu ay, güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Duygusal ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarmadan önce kendinizi yeniden sınamak isteyeceksiniz.

Yengeç Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

Hiç kimseye ödün vermek istemiyor ve kendi bildiğiniz yolda güvenle ilerliyorsunuz. Bu ay, sosyal konuları ilgiyle takip etmek istiyorsunuz. Bulunacağınız ortamlarda dikkatli davranmalısınız. Dramatik tavırlarınızla ilgi odağı olabilirsiniz. Duygularınızı abartılı bir şekilde anlatmak isteyecek ve inatçı yapınızı ortaya koyacaksınız.
Eski olayların kendiliğinizden çözüldüğünü görmek sizi oldukça şaşırtacaktır. Olağanüstü beklentiler içine girmediğiniz ve yaptığınız işleri gözünüzde büyütmediğiniz sürece, çevre şartlarından faydalanmanız mümkün. Sorumlu olduğunuz alanlarda ciddi bir çalışma temposu ve odanlanma sağlayarak, başarıyı yakalayacaksınız.
Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlarken, eski alışkanlıklarınızdan kurtulmak isteyeceksiniz. Yaşama yeni bir tablo ile çıkmak isteyecek ve deneyimlerinizi genişleteceksiniz. Bu dönemde toplumsal reformistlerin çıkması sizin de yaşam felsefenizi etkileyecektir. Kendinizi yenilemek istiyorsunuz.

Aslan Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için uygun bir gün ve size ulaşmaya çalışan kişilere fırsat tanımalısınız. Bu ay, iletişim konusunda oldukça yoğunsunuz. Organizasyon konularında becerikli yönleriniz ortaya çıkıyor. Özel kişileri bir araya getirecek ve onların ortak çalışmalarına yardım edeceksiniz. Üstlerinizle takışmamalısınız.
Maddi gücünüzü kendi çabalarınızla oluşturmak isteyeceksiniz. Yakın dostlarınızla ortak çalışmalarda sezgisel yeteneğinizi kullanacaksınız. Yaratıcı ve girişimci ruhunuzu ortaya koyamadığınız zaman sinirli, asabi oluyorsunuz. Bu dönem yeni başlangıçlar için beklemeli ve adımlarınızı dikkatli bir şekilde atmalısınız.
Jüpiter, İkizler'de ilerlerken duygular ve anlamlı sözcükler kafanızda bir çığ gibi büyüyor. Ailenizle aranızda istenmeyen sorunlar çıkmasını istemiyorsanız, eski alışkanlıklarınızı artık tekrar etmekten vazgeçmelisiniz. Özellikle partnerinizle aranızda önlenemeyen bir çekişme içine girebilirsiniz. Dikkatli olun.

Başak Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu dönem duygusal olayların tekrarından hoşlanmayacağınız için partnerinizle aranıza görünmeyen bir engel koymak istiyor ve bunu başarmak için tüm gücünüzle savaş veriyorsunuz. Aşkın bir duygusal çatışma olmayacağını bir türlü öğrenmek istemiyorsanız, hatayı kendinizde aramalısınız.
Birlikte iş yaptığınız kişilerin yapısal yönleri sizi rahatsız etmemeli. Bu ay paylaşımlarınızın gündeme gelmesiyle, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Fikirlerinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, ani hareketlerden uzak kalmalısınız.
Enerjinizi doğru kullanmalısınız. Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Yakın çevrenizle ilgili fikir tartışmalarına açık bir dönemdesiniz. Pratik zekanız sayesinde olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken kullandığınız yöntemler işe yarayacak.

Terazi Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay işlerinizin yolunda gitmesi, biraz da sizin tutumunuza bağlı. Sakin yapınızın altındaki enerjiyi çevrenize hissettirmelisiniz. Uzun süredir size gelen teklifler karşınızda, bocalamak yerine size en uygun olanı seçmeli ve bir an önce yaşam temponuzu hızlandırmalısınız. Sağlığınıza gereken önemi vermelisiniz.
Bu ay, içinde bulunduğunuz gerçeklerle ilgili konuşmalarınızı etkili bir biçimde ifade edebileceksiniz. Altını çizerek ortaya koyduğunuz sistemleri, disiplinli ve prensiplere sadık şekilde hayata geçirmeniz sizi başarılı kılıyor. Duygusal konularda içsel çatışmalar yaşayabilirsiniz.
Özgürlük tutkunuz partnerinizin için problem teşkil ediyor. Jüpiter'in, kombinasyon burcunuz İkizler'de ilerlemesi sizi herkesten farklı kılıyor. Reddedilme duygusuna tahammülünüz yok. Karşınızdaki kişi, sizin değerinizi bilmek zorunda. Yoksa hemen karamsarlığa kapılıyorsunuz. Bugünlerde iyi bir terapiste ihtiyacınız var. Uzun süredir biriktirdiğiniz duygular sizi rahatsız ediyor.

Akrep Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

Sizin için önemli olan, bir işin istenilen şartlarda yapılması. Bu nedenle beraber iş yaptığınız insanlara karşı hareketlerinizde, kendinizden bir şeyler verme pahasına itinalı davranıyorsunuz. Bu ay derin duygusallığınızdan çok, anaçlık hisleriniz baskın. Partnerinize karşı fazla duyarlı davranıyorsunuz.
Sahiplenme duygunuz olmadığı için, iş yerinizde seveniniz olduğu kadar tenkit edenleriniz de var. Bu dönemde iletişim konusunda sorunlar yaşıyorsunuz. İlişkilerinizde fazla yakın davranışlardan hoşlanmadığınız için, çevrenizdeki kişiler sizi soğuk olarak nitelendirebilirler. Ay boyunca aynı anda birçok zincirleme iş sizi bekliyor. Zamanınızı iyi değerlendirin.
Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz fakat maddi sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Geri plana attığınız kişiler için suçluluk duymanıza neden yok. Özgürlüğünüzü istediğiniz gibi kullandığınız zaman, enerjinizin güçlendiğini hissediyorsunuz.

Yay Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

İsteklerinizin birçoğunu çevre koşulları belirleyecek ve siz bunları belli aşamalardan sonra gerçekleştireceksiniz. Güçlü ve ısrarcı istekleriniz karşısında ortaklarınız pes edebilir. Çünkü siz özgürlükçü ve kendi sınırlarınızı çizen biri olarak, ilişkilerinizi kendiniz yönlendireceksiniz. Bu ay zeki ve güzel konuşmalarınızla dikkat çekeceksiniz. Seçimlerinizi, fikirlerinize uygun kişilerle yapmak isteyebilirsiniz.
Yardımsever bir kişilik yapısıyla, karşılık beklemeden vermekten hoşlandığınız için çevreniz tarafından aranılan kişi olacaksınız. Karşı evinizde Jüpiter ilerlemeye başladı. Kendinizden küçük veya büyük bir partnerle aşk yaşayabilirsiniz. Günlük yaşamınız hız kazanıyor.
İş hayatınızdaki aktiflik sizi yorgun düşürebilir. Fakat bu konuda herhangi bir şikayetiniz olmayacak. Çünkü sevdiğiniz bir iş ile uğraşırken, zamanı ve kendinizi unutuyorsunuz. Aktif ve hızlı düşünüyorsunuz. Hızlı hareket ederek çalışma yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz.

Oğlak Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay ilişkiler, ortaklıklar ve evlilikle ilgili konular gündem kazanacak. İş arkadaşlarınızın uyumlu kişilerden olmasına özen göstermenize rağmen, küçük tartışmalara da engel olamıyorsunuz. Eğer kalbiniz boş ise aşka hazır bir dönemdesiniz. Karşınıza çıkan kişiden etkileneceksiniz. Onunla ortak alanlarınızın olması, sizi ona daha çok yaklaştıracaktır. Ay sonunda karşıt evinize geçecek Güneş, hırslarınızı ve egolarınızı ön plana çıkaracak.
Mücadeleci yönleriniz ortaya çıkarken, savaşımlarınızın size getireceği başarı çok önemli olacak. Yarışmaktan hoşlanacak, hiç kimseye ödün vermek istemeyeceksiniz. Özgürlüğünüzü çok seviyor ve yaşamınızla ilgili kararları kendiniz vermekten hoşlanıyorsunuz.
Akıllıca yapacağınız planlar yaşamınızda önemli bir yer tutacak. Mesleki becerinizi daha da yükseltmek isteyeceksiniz. Sosyal ilişkilerinizin size sağlayacağı imkanları kullanacak ve kişiselliğinizi ön plana çıkaracak işler yapacaksınız. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat etmeli, başarılarınızın sınırlarını yüksek tutmalısınız.

Kova Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

Sosyal hayatınızın ön planda olacağı bir ay. Dış görünüşünüz ve özel çabalarınız önem kazanacak. Olaylar karşısındaki duygusal tepkilerinizin derecesini iyi ayarlayarak, günlük yaşantınızdaki dengeleri bozmayacaksınız. Devam eden projelerinize hız verirken, kendi inisiyatifiniz doğrultusunda olaylara yön vermek isteyeceksiniz.
Bu ay, arzularınızı gerçekleştirebilecek fırsatları yakalayacaksınız. Kendi inisiyatif ve düşüncelerinizin ön planda olduğu bir dönem. Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu arttırıyor. Kişisel isteklerinizde doğru ve arzulu yaklaşımlar içinde olacaksınız. Mesleki konularda politik davranmanın avantajlarını göreceksiniz.
Uzun süredir gizlediğiniz planlarınız uygulama aşamasına gelirken, sevdiğiniz işleri pratik yaşama geçirmiş olacaksınız. Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu arttırıyor. Bu nedenle kişisel isteklerinizde doğru ve arzulu yaklaşımlar içinde olacaksınız. Öfkelerinize hakim olduğunuz sürece, sağlığınız bir sorun yaratmayacak.

Balık Burcu - Haziran 2024 Aylık Burç Yorumu

Haziran ayı yoğun geçecek. Kariyerinizi grup çalışmaları ile destekleyeceksiniz. Bu ay finans evinizi destekleyici özel kişilerle birlikte olacaksınız. Bir arada olduğunuz kişilerin, kazanç tablonuzu olumlu etkileyecek varlıklı çevreden olmasına dikkat edeceksiniz. Hatta onlarla ortak çalışmalar içinde bulunacaksınız.
Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Dış görünümünüzle ilgili cesaret isteyen değişimlerde gönüllü davranacak ve cesur tavırlarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız.
Sizden daha genç kişilerle sosyal aktiviteler gerçekleştirirken, kendinizi olduğunuzdan daha genç ve yenilenmiş hissedeceksiniz. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkilemeye çalışması geçici aşkları da gündeme getirebilir. Satürn ve Neptün'ün etkisiyle iş hayatınızda daha hırslı ve tutkulu, sosyal ilişkilerinizde aktif olacaksınız. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarla deşarj edebilirsiniz.





Filiz Özkol
 
Haziran ayı, sorumluluklarının bilincine varmış ve hayatta söylediğinin arkasında duran, dürüst insanların deneyimleri daha rahat geçecekken, aksini yaşayan ve gerçek niyetini açık etmeyen pek çok kişinin de ağır sorumluluklar altında birçok problem ile karşılaşacağı görünüyor.

hazirann (1).jpg


Koç Burcu: Sevgili Koç, haziran ayında kardeşleriniz, yakın akrabalarınız ve aileniz ile ilgili konular gündeminizde daha fazla yer alacak. Arkadaşlarınız veya kardeşleriniz ile aranızda bir sözleşme, anlaşma yapacağınız konular olabilir. Yeni bir eğitime başlamak, yeni şeyler öğrenmenin peşinde olacaksınız. Bu ay bir ev kiralama, gayrimenkul yatırımı veya araç alım-satım gibi konular ile daha fazla ilgili olabilirsiniz. Kimi koç burçları hem yaşadıkları yeri değiştirmek veya dekore etmek, kimileri ise araba almaya karar verebilirler. Bu ayın ilk 15 günlük sürecinde kısa yolculuklar, tatiller yapabilirsiniz. Bir süredir görüşemediğiniz yakınlarınız ile daha fazla vakit geçirecek veya ziyaret edemediğiniz yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. 20 Haziran sonrasında bazı koçlar iş değiştirmeyi veya bir işe yatırım yapmayı düşünebilirler. Birikimlerini yönetebilmek adına bir taşınmaza veya toprak yatırımına yönelebilirler. Aile içinde ufak sağlık konuları gündemlerinde olacak. Bu ay yeme-içme konularında biraz abartılı olabilir, kontrolünüzü zaman zaman kaybedebilirsiniz.

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, haziran ayı kurduğunuz ilişkiler neticesinde kazançlarınızı arttıracak fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Çevrenizdeki insanlar, arkadaşlarınız sizden borç isteyebilir veya maddi anlamda onlara yardım etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Yaptığınız yardımların uzunca bir süre gelemeyeceğini düşünerek kendi planınızı oluşturmalısınız. Bu ay Mars’ın boğa burcuna geçişi ile sağlık konularına biraz daha önem vermeniz gerekebilir. Fiziksel olarak kilo kontrolü ve spora başlamak arzusunda olabilirsiniz. Ancak Mars boğa burcundan pek tabi hoşlanmaz bu kararınız kalıcı olma noktasında sizi zorlayabilir. Eğer sabrınızı burada gösterebilirseniz, 1,5 aylık süreçte bir değişim yaşayabilirsiniz. Bu ay aile ziyaretleri için şehirlerarası yolculuklar yapabilir ve bir süredir görmediğiniz yakınlarınızı ziyaret edebilirsiniz. Ayın ikinci yarısından sonra öğreneceğiniz bilgiler içsel huzurunuzu arttıracak nitelikte olacak. Kendinizi daha güvende ve iyi hissedeceksiniz.

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, bu haziran diğer tüm haziran aylarından farklı olabilir. İkizler burcunun belki de son yıllardır unutamayacağı şeylerin hayatında başladığı bir ay karşısında olacak. Kişisel gelişim konusunda kendini aşacağı bir zaman dilimi başlıyor. Sınav başarıları, eğitim hayatları, yolculuklar konusunda oldukça hareketli bir ay geçireceksiniz. Bu ay aynı zamanda yeni yaş döngünüzün başladığı ay olduğu için önemli. Jüpiter İkizler burcundayken başlayacak döngünüz 1 yıl boyunca genişleme, büyüme enerjilerini size getirecek. Hayata bakış açınız, felsefeniz, olayları görme, anlama şekliniz değişmeye başlıyor. Bir dil öğrenmeye başlamak, entelektüel açıdan kendinizi geliştirebilmek adına bilginin peşinden sürükleneceksiniz. 1 yıl boyunca öğreneceğiniz şeyler hayatınızın yön değiştirmesine neden olabilir. Bu etki haziran ayında tam anlamıyla kendini göstermeye başlayacak. Kendi özelliklerinizin, bilginizin farkına varacağınız ve kazançlarınızı, öz değerinizi arttırabileceğiniz deneyimler sizi bekliyor.

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, haziran ayının ilk 20 gününde kendinizi inzivaya çekmek isteyebilirsiniz. Bazı yengeçler operasyon, ameliyat, hastane deneyimlerinden ötürü dışarıya çıkamayabilir. Ancak ayın 20’sinden sonra kendinizi bulacağınız, özgürleşeceğiniz süre başlıyor. Sevdikleriniz, aileniz ile vakit geçirecek. Kendinizi güvende hissettiğiniz insanlar ile bir arada olacaksınız. Kişisel bakımınız ile ilgilenmek isteyebilir, başkalarıyla konuşmak isteyebilirsiniz. Bu ay ruhsal açıdan kendinizi zorlanmış hissediyorsanız terapiste başvurmak, konuşmak konusu sizi daha iyi hissettirebilir. Arkadaşlarınız veya çevrenizdeki insanlardan üzücü haberler alabilirsiniz. Hukuk ve adalet konusunda ayın ilk 15 günü şansız etkiler barındırıyor, zorlandığınızı haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. Ancak bu durum 21 Haziran sonrası değişmeye başlayacak. Sizin için olumsuz gibi görünen durumlar, avantaja çevrilebilir.

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, haziran ayı etrafınızın kalabalık olduğu, sürekli organizasyon konularıyla ilgilendiğiniz, partiler düzenlediğiniz ve arkadaşlarınızla çok fazla vakit geçirdiğiniz bir ay olacak. Kariyer ve çalışma hayatınızda beklentilerinizin daha yavaş ilerlemesi sizi biraz üzebilir. Bazı Aslan burçları ayın ilk haftasında işten ayrılmak isteyebilir veya otorite konumundaki kişiler ile tartışmalı bir diyaloğun içinde kalabilir. Bu durum ortaklık sürdüren Aslanlar için de geçerli, bazı birliktelikler sona erebilir. Eşinizin ailesinde sağlık konularına dikkat etmelisiniz. Ayın 21’i sonrasında biraz içe kapanıp, daha küçük bir çevre ile baş başa kalmak isteyeceksiniz. Aileniz ile en sevdikleriniz ile beraber olmak, onlar ile vakit geçirmek size iyi hissettirebilir. Genel olarak sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz, kalp rahatsızlıkları, panik atak rahatsızlıkları meydana gelebilir. Maddi kaynaklarınızı arttırabileceğiniz fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu: Sevgili Başak, haziran ayı kaderinizin değiştiği ay olabilir. Evlilik, ortaklıklar konusunda sorumluluklarınızın artabilir. Kariyer hayatınızda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Seyahat etmek, başka ülkeleri görmek adına yeni tatil planları yapacaksınız. Yeni bir eğitime başlamak, eğitim konularına enerji harcamanız gerekebilir. Bu ay itibariyle taşınmak, yer değişiklikleri düşünebilirsiniz. Ayın 21’i sonrası arkadaş çevreniz, dostlarınızla görüşeceksiniz. Aşk hayatınızla ilgili ay sonunda duygusal gerilimler yaşanabilir. Partnerinizle aranızda soğukluk oluşabilir. Ancak bu durum ilişkinizin ciddiyetini ve sorumluluklarını anlayabilmeniz adına olumlu bir etki ile dönüşecek.

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, haziran ayının en çok gezegeni, en çok öğreneni, en çok seyahat edeni siz olacaksınız. Çalışma hayatınız, çalışanlarınız ile ilgili hukuksal bir mücadele veriyorsanız bu konuyla ilgili gelecek haberler sizi biraz endişelendirebilir. Ancak yine de bireysel olarak olumsuz bir etki alamayacaksınız. Fiziksel değişim, imaj değişimleri, estetik operasyonlar için haziran ayı size iyi gelebilir. Bazı teraziler ayın 10’undan sonra alerji konusuna dikkat etmeli. Bir de acil durumlar dışında bir operasyon geçirecekseniz, 10-11 Haziran tarihlerini seçmemeye özen göstermelisiniz. Bu tarihlerde aynı zamanda üreme organları ile ilgili rahatsızlıklar meydana gelebilir. Ayın son 10 günlük sürecinde aile işleri, kariyeriniz ile ilgili konular gündeminizde olacak. Kariyer hayatınızla ilgili yeni bir dönem başlıyor diyebilirim. Bir süredir eğitimini aldığınız konular ile ilgili yeteneklerinizi ortaya koymaya başlayacaksınız.

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, haziran ayı sizin için çok iyi başlamayacak. Sağlığınızla ilgili konular, aile içinde yaşanabilecek kayıplar, baba sağlığının bozulması gibi süreçler belki de bu ayın ilk haftalarında sizi en çok zorlayacak konular içinde olacak. Miras, sigorta ödemeleri, mal paylaşımı konularında ortaklarınız veya kardeşleriniz ile anlaşmazlıklar çıkabilir. Babanız veya iş ortağınız, patronunuzun size bir haksızlık yaptığını düşünebilirsiniz. Ancak ayın 20’sinden sonra mahkemeler konusunda harekete geçmeniz gereken durumlar olabilir. Mars’ın Boğa burcundaki transiti hayatınızdaki insanlardan kimin düşman olduğunu fark etmenize sebep olacak. Özellikle 10-11 Haziran tarihlerinde bu kişinin kimliği açığa çıkabilir. Eşiniz ile boşanmak, aranızdaki gerilimi arttıracak gelişmeler meydana gelebilir. Haziran ayı sizin için insan tanımanın ayı olacak. Pek çok insanın gerçek niyetini, arzusunu, düşüncelerini anlamanıza ve kimleri hayatınızda tutmaya devam edeceğinize karar vermeniz gereken bir ay olacak.

Yay Burcu: Sevgili Yay, haziran ayı sizin için ortaklıklar, evlilikler konusunu gündeme taşıyor. Çalışma hayatınızla ilgili harekete geçeceğiniz, yavaş ancak sağlam adımlar atmak üzere yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Mars’ın boğa burcuna geçiş yaptığı ve Plüton ile kare oluşturduğu 10-11 Haziran tarihlerinde sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gerekli. Kısa yolculuklar yapacaksanız kazalara karşı daha dikkatli olmalısınız. Ayın ikinci yarısında ödemeler, evinizle ilgili harcamalarınız gündeminizde olacak. Ayın son haftaları gelirlerinizin artması, çalışmalarınızın karşılılığını almaya başlayacaksınız. Ancak yapacağınız harcamalarda daha özenli olmalısınız. Bu ay sezgilerinizin, duygularınızın peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Ayın son haftası bazı Yay burçları operasyon, ameliyat konularını gündemine taşıyabilir. Göğüs ve mide bölgesiyle ilgili rahatsızlar meydana gelebilir.

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, haziran ayı sizin için çok çalıştığınız bir ay olarak geride kalabilir. Eğer bir iş arıyorsanız veya kariyer hayatınızla ilgili beklentileriniz varsa çalışmalarına bağlı olarak sonuçlarını görebileceğiniz bir haziran ayı var önünüzde. Beraber çalışacağınız, proje yürüteceğiniz insanların önemi büyük. Sorumluluklarınız artıyor, çok fazla düşünmeniz gereken detay ve ayrıntılar olabilir. İletişim kurmak ve diğer insanları organize etmeniz gerekebilir. Çocuklarınızın sağlığı ile ilgili konular gündeminizde olacak. 10-11 Haziran tarihlerinde ateşli rahatsızlıklar konusuna dikkat etmelisiniz. Ayın 20’si sonrası eşiniz veya ortaklarınızla keyifli bir sürece doğru geçeceksiniz. Hayatı paylaşmak ve yardım almayı kabul ederseniz eğer ayın kalan günlerini daha konforlu geçirebilirsiniz. Ayın son haftasında çocuklar ve aşk hayatınızda yaşanan sorunlar çözülmeye başlayacak.

Kova Burcu: Sevgili Kova, haziran ayının en çok aşk yaşayanı siz olabilirsiniz. Bu ayın flört rekoru sizde olabilir. Çocuklar konusunda en çok sevinen de kova burçları olacaklar. Ancak hem çocuklar hem de aşk hayatınızla ilgili harcama yapmanız gereken durumlar olabilir. Yazmak, duygularınızı ifade etmek, anlatmak ihtiyacının haziran ayında en çok ihtiyaç duyduğunuz şeyler arasında olacak. Sevmek ve sevildiğinizi hissetmek isterken insanların sizden beklentilerinin farklı olduğunu fark edebilirsiniz. Evet kovalar entelektüel ilişkileri severler ancak bu durumun duyguya indiği durumlar onları mutlu eder, bu nedenle haziran ayındaki flörtler arkadaşlığa evrilebilir. Ayın ikinci yarısından sonra çalışma hayatınız hareketleniyor. Yeni çalışma arkadaşları, yeni çalışma ortamınız ile ilgili konular gündeminizde olacak. Çalışmalarınız sonucunda kazançlarınızı çalışanlarınız ile paylaşmanız gerekebilir.

Balık Burcu: Sevgili Balık, haziran ayı aile ve ev yaşamınızla ilgili konuların daha fazla gündemde olacağını gösteriyor. Bazı balıklar ev almak, ev satmak gibi konular ile ilgilenebilirler. Aile içindeki yaşça büyük kişilerin sağlık sorunları gündemde olabilir. Ev dekore etmek, evinize yeni eşyalar almak, evinizdeki kapılar ve güvenlik ile ilgili konular ile ilgilenmeniz gerekebilir. 10-11 Haziran tarihlerinde trafikte dikkatli olmalısınız. Kardeşlerinizin tansiyon, şeker gibi rahatsızlıkları bu dönemde çok fazla yaşanabilir. Ayın ikinci yarısından itibaren hobilerinize vakit ayıracak ve sezgileriniz doğrultusunda bir şeyler üretmeye başlayacaksınız. Çocuklarınız ile ilgili konular sizi mutlu hissettirecek. Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler veya yeni tanışacağınız insanlar yoğun duygularınızı paylaşabileceğiniz ve uzun süre birlikte olabileceğiniz insanlar olacaktır.




Gülnihal Öztürk
 
Bolluk bereket gezegeni Jüpiter artık İkizler burcunda. Bir sene boyunca İkizler burcunun temsil ettiği konularda genişlemeyi getiriyor. Özellikle ticaret, eğitim, iletişim, ulaşım ve haberleşme alanlarında büyümek kolay olacaktır. Yeni girişimler adına ayın ilk günlerini değerlendirin. Ancak; 8-9-11-12 Haziran tarihlerinde istediklerimizi elde etmek zor olabilir, sorumlulukların bilincinde olmak gerekiyor. Bazı engel ve gecikmelerle karşılaşabiliriz. Bu sene Oğlak burcunda iki Dolunay yaşayacağız. 22 Haziran’da gerçekleşen Dolunay 1 derecede, yeni bir sorumluluk getirecek. Bir soranki Dolunay ise 21 Temmuz’da ve 29 derecede gerçekleşecek, bir dönemin kapandığını göreceğiz. Dolayısıyla ay sonu yaşanan olayların etkisi uzun sürebilir, gözlemci olmakta yarar var.

hazirann (3).jpg

Haziran ayında burçları neler bekliyor?

Koç ve yükselen Koç: Haziran ayında iletişime dair konular, ticari girişimleriniz ve yakın çevre ve kardeşlerle olan iletişiminiz oldukça hızlı olacak. Haziran'ın ilk haftası iletişime dair konularda yapmak istediğiniz yenilikleri başlatabilirsiniz örneğin ticari bir girişimde bulunmak, kendi markanızı yaratmak, sunumlar toplantılar yapmak için destekleniyorsunuz. Eğitime başlayabilir, reklam faaliyetlerini hızlandırabilir, fikirlerinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Bu dönemde maddi konularda da fırsatlarımız olacaktır. 11-12 Haziran civarında yakın çevrenizin, kardeşinizin veya komşularınızın yaşadığı problemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza özen gösterin, zihinsel olarak yorgun hissedebilirsiniz. 22 Haziran'da gerçekleşecek Dolunay ile statünüz, aileniz, iş ve kariyer hayatınızda önemli bir karar alabilir, bir konunun sonucunu görebilirsiniz. Bu konu her ne ise temmuz ayında da sizi meşgul edebilir.

Boğa ve yükselen Boğa: Haziran'ın ilk haftasında kendinizi yorgun ve isteksiz hissetseniz de 9 Haziran sonrasında Mars’ın sizin burcunuza geçişi ile kendinize gelecek ve daha aktif olacaksınız. 6 Haziran’da gerçekleşecek Yeni Ay ile kazançlarınızı artırmak adına fırsatlar yakalayacaksınız, bu dönemde bir yıl boyunca kazançlarınız artacak, iki yerden gelir sağlayabilirsiniz, ancak masraflarınızda da olacaktır. Bir anlaşma veya sözleşme de yapabilirsiniz. 8-9 , 11-12 Haziran tarihilerinde engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Organizasyon ve etkinliklerde aksilik ve gecikmeler olabilir. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay ile yurt dışı konuları, seyahat, eğtim ve ticarete dair önemli bir iş söz konusu olabilir, bir eğitimi tamamlayabilirsiniz, vizeniz çıkabilir ya da yurt dışı alanında uzun süredir beklediğiniz bir sonucu alabilirsiniz, konu her ne ise Temmuz ayında da devamı gelecektir.

İkizler ve yükselen İkizler: Artık şans ve bereket gezegeni Jüpiter sizin burcunuzda, her alanda çok şanslı bir süreçtesiniz. Kendinizi çok daha iyimser hissedeceksiniz. Hem özel hayatınızda hem de iş bağlantılarında şanslarınız artacak. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyleri daha rahat ve kolaylıkla ele alacaksınız. 6 Haziran’da burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay sonrasında hayatınızda yepyeni bir başlangıç yapabilirsiniz. 8,9,11,12 Haziran civarı Satürn etkisi ile baskı altında hissedebilir, bazı engel ve gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleri, aile büyükleri veya işe dair konularda şartları çok zorlamayın. 9 Haziran sonrası savaş ve aksiyon gezegeni Mars, 12. evinize geçiyor. Bu dönemde biraz yalnız olmak, kendi alanınızda dinlenmek isteyebilirsiniz. 22 Haziran‘da gerçekleşecek Dolunay ile maddi konularda önemli bir konunuz olacak. Bu bir kredi, miras, borç, nafaka olabilir. Mali konularda Haziran ayında gelişen konular Temmuz ayında da kendini gösterecektir.

Yengeç yükselen Yengeç: Bu dönemde biraz iç dünyanıza odaklanmak ve kendinizi dinlemek ihtiyacında olabilirsiniz, Jüpiter 12. evinize geçiş yaptı ve bir sene boyunca ruhsal ve spiritüel konularla daha çok ilgilenebilir, günlük alışkanlıklarınızda sizi mutlu edecek değişimleri yapabilirsiniz. 6 Haziran tarihinde gerçekleşen Yeni Ay ile terapiye başlayabilir, seyahate gidebilirsiniz, yabancılarla yapılan işler hızlanacaktır. Bu dönemde farkında olmadığınız gerçekleri görebilirsiniz. Ay boyunca bağışıklığı yüksek tutmakta fayda var. 9 Haziran'da savaş ve aksiyon gezegeni Mars’ın Boğa burcuna geçmesi ile sosyal hayatınız hareketlenecek; pek çok davet ve etkinliğe katılabilir, arkadaşlarla plan yapabilirsiniz. 21 Haziran‘da güneş sizin burcunuza geçtikten sonra odağınızda kişisel girişimleriniz ve istekleriniz olacaktır. 22 Haziran’da karşıt burcunuzda gerçekleşen Dolunay ile ilişki ve ortaklıklara dair önemli kararlar alabilirsiniz. Bazı Yengeç'ler taşınabilir, bazıları da ortaklı işlere girebilir. Temmuz ayında da bu konu önemli olacak.

Aslan ve yükselen Aslan: Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla bir araya geldiğiniz, kutlama ve davetlere katıldığınız oldukça aktif bir dönemdesiniz. 9 Haziran sonrasında savaş ve aksiyon gezegeni Mars, kariyer alanınızda olacak, işe dair konularda kendinizi ortaya koyacaksınız. 6 Haziran‘da İkizler burcuna gerçekleşen Yeni Ay ile bir derneğe üye olabilir, yeni arkadaşlar edinebilir ve yeni çevrelere girebilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlarınıza borç vermemeye özen gösterin çünkü maddi konularda biraz sıkışabilirsiniz. 8,9,11,12 Haziran tarihlerinde özellikle maddi konularda dikkatli olun ve hayati girişimde bulunmayım. Kredi çekmek, borç almak ve vermek için doğru bir zaman değil. 22 Haziran’da Oğlak burcunda gerçekleşen Dolunay ile iş ve çalışma hayatına dair bir sonuç almak söz konusu olabilir, bir işi bırakabilir veya bir projeyi sonlandırabilirsiniz. Kemik, diş rahatsızlıklarınız varsa ortaya çıkabilir; sağlığınıza özen göstermeniz gerekiyor. Evcil haycanınız varsa onunla ilgilenmeniz gerekebilir, bu gündemler Temmuz ayında da devam edebilir.

Başak ve yükselen Başak: Kariyer, iş ve statüye dair önemli kararlar alacağınız bir dönem: genel olarak Haziran ayında destekleniyorsunuz. 6 Haziran'daki Yeni Ay ile kariyerinizde yeni bir başlangıç yapabilir, bir girişimde bulunabilirsiniz. Pozisyonunuz yükselebilir, terfi alabilirsiniz, işiniz takdir görebilir. Bazı Başak'lar evliliğe adım atabilir. 9 Haziran'da Mars boğa burcuna geçiyor. Yabancılar, hukuki konular, medya, ticaret, eğitim ve seyahatler önem kazanacak. 8-9 ve 11-12 Haziran tarihlerinde eşinizle ilişkinizde veya ortağınızla bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz, anlaşmak zor olabilir, bazı engeller çıkabilir. Bu tarihlerde başlayan işler yavaş ilerler, çok önemli girişimleri yapmamakta fayda var. 22 Haziran’da Oğlak burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Bu dönemde aşk hayatınızla ilgili önemli bir karar alabilirsiniz, çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz veya yaratıcı işleriniz ve yatırımlarınızla ilgil bir gelişme söz konusu olabilir. Bu Dolunay'da ortaya çıkan konular Temmuz'da da gündeminizde olabilir.

Terazi ve yükselen Terazi: Haziran ayında yurt dışı bağlantılı konular, seyahatler, iletişim, reklam projeleriniz gündemde olabilir. Bu yaz leyleği havada göreceksiniz, bol bol gezebilirsiniz. 6 Haziran’da gerçekleşen Yeni Ay ile bir seyahate çıkabilirsiniz. Hukuki konularda, ticarette veya medyada bir başlangıç yapabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Bir sene boyunca Jüpiter’in desteğini arkanızda hissedeceksiniz, hayata çok daha geniş bir perspektiften bakmaya başlayacaksınız. Özellikle de sizden uzakta olan kişilerden, yabancılardan fayda göreceksiniz. Bu ay 17-20 Haziran arasında sağlığa dikkat etmekte fayda var, bağışıklığınızı güçlü tutun. İş hayatınızda ya da size yardım eden kişilerin hayatında bazı sorunları, unutkanlıklar ve yanlışları da fark edebilirsiniz. 22 Haziran'da gerçekleşen Dolunay ile aileye vakit ayırmanız ve aile büyükleriyle ilgilenmeniz gerekebilir, ev ve emlak konularında sonuç alabilirsiniz. Taşınabilir, uzaklara gitme kararı alabilirsiniz. Bu Dolunay'ın etkileri Temmuz ayında da devam edecek.

Akrep ve yükselen Akrep: Haziran ayında maddi konular ön planda. Alacak-verecek, vergi, kredi, miras gibi konular sizin için önemli. 6 Haziran'da gerçekleşen Yeni Ay ile bu alanlarda yeni bir başlangıcınız olabilir. Kredi çekebilirsiniz vergi, sigorta mirasla ilgili konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. 9 Haziran itibariyle Mars karşıt burcunuza geçiyor. İlişkiler ve ortaklı konularda hızlı ve aktif bir sürece giriyorsunuz. Eşinizle birlikte program yapabilirsiniz, ancak tartışamalar da yaşanabilir. 8-9 ve 11-12 Haziran tarihlerinde başvuru ve başlangıçlarda bulunmayın, istediğiniz sonuçları elde etmeniz zor olabilir. Bu tarihlerde özel hayatınızda ilişkileri zorlamamakta fayda var. 22 Haziran'da gerçekleşen Dolunay ile yakın çevre, kardeş kuzen ve komşularınız ile ilgili önemli bir karar gündeme gelebilir. İletişim, reklam, pazarlama ya da seyahatlerle ilgili bir plan yapabilirsiniz. Bu planların sonuçlarını Temmuz ayında göreceksiniz.

Yay ve yükselen Yay: Haziran'dan itibaren bir sene boyunca ilişkiler ve ortakılı konular önemli olacak. 6 Haziran civarında yeni bir ilişki, ortaklı bir iş veya bir sözleşme gündeme gelebilir hemen ayın ilk günleri bu konularda şanslı olacaksınız, önemli işlerinizi ayın ilk günlerinde halletmenizde fayda var. 9 Haziran’da Mars iş ve sağlık alanınıza geçiyor. İş hayatınızda oldukça aktif olacaksınız, çok çalışacaksınız. Bu süreçte özellikle boğaz bölgesi ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz, sağlıkla ilgili tedavi süreçleri olabilir, kendinize özen gösterin. 11-12 Haziran tarihlerinde aileniz ve yakın çevrenizde ilgili konularda olayları büyütmeyin, bazı engel ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. 22 Haziran'da gerçekleşen dolunay ile maddi konularla ilgili önemli bir karar alabilirsiniz, bir borcu kapatabilirsiniz, beklediğiniz bir ödemeyi alabilirsiniz. Ay sonunda maddi konularda aldığınız kararlar temmuz ayında da etkisini gösterecektir.

Oğlak ve yükselen Oğlak: İş hayatınız, iş koşullarınız ve sağlığınız iyileşiyor. Bu dönemde işlerin arttığını fark edebilir, iş hayatında birlikte çalıştığınız kişilerden daha çok destek görebilirsiniz. 6 Haziran'da gerçekleşen yeni ay işte tam bu alanda yenilikleri getirecek. Yeni bir işe girebilir, yeni bir proje alabilirsiniz. Hayatınıza tatlı bir evcil hayvan da gelebilir. Sağlığınıza dair önemli kararlar alabilirsiniz, yeni alışkanlıklar edinmek size iyi gelecek. 11-12 Haziran, ve 20 Haziran civarında dikkatli olmakta fayda var. Buralarda işleriniz aksayabilir, yakın çevrenizdeki kişiler ve kardeşlerinizle ilgili bazı problemler olabilir. 22 Haziran tarihinde burcunuzda bir Dolunay gerçekleşiyor, bu Dolunay ile kişisel ve özel hayata dair önemli bir sonuç alabilirsiniz, ilişkilere dair konularda veya dış görünüşünüzle ilgili kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar Temmuz ayında da devamlılığını sürdürecek.

Kova ve yükselen Kova: Keyifli vakit geçireceğiniz bir ay sizleri bekliyor. 6 Haziran'da gerçekleşecek Yeni Ay ile bir tatile çıkabilir yeni bir hobiye başlayabilirsiniz. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir, çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz veya çocuğunuzun hayatındaki bir başarı sizi mutlu edebilir. Sanatla uğraşıyorsanız, yaratıcı bir sektördeyseniz oldukça güzel fikirler bulabilirsiniz. 3-4 Haziran’da bu alanlarda size fayda sağlayacak haberler alabilirsiniz. 8-9, 11-12 Haziran’da maddi konularda bazı engel ve gecikmeler olabilir. Mars, 9 Haziran itibariyle ev ve aile alanına giriyor, eve dair gündemler hızlanır, ev içinde tadilat olabilir ya da taşınabilirsiniz. Aile ve ev içinde tartışma ve sakarlıklara dikkat etmelisiniz. 22 Haziran'da gerçekleşen Dolunay, beklenmedik konu ve olayları gündeme getirebilir. Yurt dışı bağlantılı işler yapıyorsanız, sonucunu alabilirsiniz, çalışanlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Ruhsal anlamda oldukça yoğun hissedebilirsiniz, bu konular Temmuz ayında da devamlılık gösterecek.

Balık ve yükselen Balık: Bu ay ev, yerleşime dair konular ve aile hayatına odaklısınız. 6 Haziran’da gerçekleşen Yeni Ay sonrasında eve dair girişimleri başlatabilirsiniz. Evinizde tadilat yapabilir, ailenizle, evinizde daha çok vakit geçirebilirsiniz. 9 Haziran'da Mars’ın Boğa burcuna geçişi ile çevrenizle daha çok iletişimde olabilir, sosyal mecralarda daha çok paylaşım yapabilirsiniz, seyahatler hızlanır. Yakın çevre, kardeş ve kuzenlere daha çok vakit ayırabilirsiniz. İletişimde agresif olmamaya ve trafikte hıza dikkat edin. 8- 9, 11-12 Haziran tarihlerinde sorumluluklar ön planda olacaktır. Bu tarihlerde yeni girişimde bulunmayın, engel ve gecikmeler olabilir. 20 Haziran civarı hem duygusal hem de fiziksel olarak daha hassas olabilirsiniz. 22 Haziran'da gerçekleşecek Dolunay ile sosyal çevre ve arkadaşlarla ilgili önemli bir konu gündeme gelebilir, bu konular Temmuz ayında da devam edecek.




Vogue
 
Haziran ayı, gökyüzünde önemli dönüşümlere sahne olacak. Uranüs’ün yedi yıl sürecek Boğa burcu transitine başlamasıyla birlikte finansal dünyada önemli değişimlerin habercisi olabilir. Banka krizleri ve iflaslar gibi sürpriz olayların yaşanma olasılığı da göz ardı edilmemeli. Ayrıca doğal afetlerin ve yer sarsıntılarının artabileceği bir döneme giriş yapıyoruz. Beslenme ve iletişim gibi alanlarda da önemli yenilikler ve buluşlar yaşanabilir. Tarım sektörüne verilen önemin artmasıyla birlikte bu alanda da dönüşüm ve gelişimler bekleniyor.

1-4 Haziran tarihlerinde Mars gandanta derecelerinde olacak. Ani tepkiler verebilir, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Riskli ve büyük kararlar almamaya çalışın. 1-29 Haziran tarihleri arasında Venüs ve Güneş yakın derecelerde kavuşum yapacak. Bu, ilişkilerde duygusal dalgalanmalara ve estetik operasyonlarda hayal kırıklıklarına yol açabilir.

1 Haziran’da Mars Koç burcuna geçiyor. Cesur adımların, eyleme geçmenin ve yeni girişimlerin zamanı! 4-5 Haziran’da Merkür ve Jüpiter Boğa burcunda kavuşum yapacak. Finansal konularda aşırı risk alma eğilimi olabilir. 6 Haziran’da Boğa burcunda yeni ay gerçekleşecek. Büyümenin ve uzun vadeli hedeflerin ön planda olacağı bir dönem!

10-14 Haziran tarihlerinde Merkür-Satürn karesi yaşanacak. Maddi konularda iletişim kopuklukları ve toplumsal olaylarda ifade zorluğu gibi kısıtlayıcı etkiler olabilir. 17-18 Haziran’da Venüs ve Merkür İkizler burcunda kavuşum yapacak ve Güneş de bu kavuşuma eşlik edecek. Bu, ilişkilerde olumlu ve akıcı bir iletişim etkisi getirirken duygusal patlamalara da neden olabilir.

Ayın ikinci yarısında Venüs, Güneş ve Merkür İkizler burcuna geçecek. İletişim, haberleşme ve seyahatler ön planda olacak. Aşk hayatında hareketlenmeler olabilir ve entelektüel partnerlere yönelebilirsiniz. 22 Haziran’da Yay burcunda dolunay gerçekleşecek. Yeniden yapılanma ve tamamlanma etkisi hissedilebilir. 29 Haziran’da Merkür Yengeç burcuna geçerken Satürn de beş ay sürecek retro hareketine başlayacak. Sorumluluklarla yüzleşme ve eksiklikleri gözden geçirme zamanı!



Marie Claire
 

haziran43.jpg

Koç Burcu: Değişim Rüzgarları Esiyor​

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Haziran ayı yedi yıl sürecek Uranüs’ün Boğa burcu transitiyle başlıyor. Bu dönemde kazançlarınızda tahmin edilemez giriş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve kardeşleriniz için harcamalar yapabilir hatta ev sahibi olabilirsiniz. Ayın ilk yarısı Mars’ın yükselen burcunuz üzerine gelmesiyle yapmak istedikleriniz konusunda harekete geçme fırsatı yakalayacaksınız.

6 Haziran’daki yeni ay finansal konularda yeni bir ek gelir kaynağı yaratırken, 22 Haziran’daki dolunay yurtdışı seyahat ve eğitim konularınızı gündeminizde tutacak. Uzun zamandır yapmak istediğiniz bir seyahate çıkabilir ve bu sebeple harcamalar yapabilirsiniz.

Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in İkizler burcunda transite başlaması kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle iletişimi ve haberleşmeyi arttıracak. Sosyal medya ve dijital platformlarda daha aktif olmak istiyorsanız tam zamanı. Ay sonundaki Satürn retrosu hedeflerinize ve arzularınıza ilerlerken nerelerde hatalar yaptığınızı görmenizi ve bu hataları düzeltme fırsatı sunacak. Güzel bir ay diliyorum.

Boğa Burcu: Özgürlüğünüzü Keşfedin ve Yeni Başlangıçlara Adım Atın​

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Uranüs yedi yıl boyunca içsel maceracı ve özgürlükçü yanınızı ortaya çıkaracak. Dış görünüşünüzden karakterinize, düşünce yapınızdan ev dekorasyonunuza kadar birçok alanda değişiklik yaşayabilirsiniz. Ayın ilk yarısı maneviyata yönelmek isteyebilir, şifalanma ve bilinçaltınızda hafifleme isteğiyle hayatınızdan çıkardığınız kişileri affedebilirsiniz.

6 Haziran’daki yeni ay yükselen burcunuz üzerinde gerçekleşecek, önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. 22 Haziran’daki dolunay ile var olan borçlarınızı kapatma şansı bulabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in maddi alanlarınızda transite başlaması yeni kazanç fırsatlarını beraberinde getirecek ve para alışverişinde iletişiminizi artıracak. Ay sonundaki Satürn retrosu kariyer hayatınızda üstlendiğiniz sorumlulukların ağırlığını hissetmenize neden olabilir. Güzel bir ay diliyorum.

İkizler Burcu: Sezgilerinizin Gücünü Hissedin​

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, Uranüs yedi yıl boyunca arka alanınıza transite geçiyor. Bu süreçte sezgileriniz güçlenecek ve sırlar ortaya çıkacak. Ayın ilk yarısı iş bağlantılarınızda büyüme ve kazançlarınızda hareketlenme yaşanabilir, ancak arkadaş ilişkilerinizde farklılıklar görülebilir ve zaman zaman agresif durumlarla karşılaşabilirsiniz.

6 Haziran’daki yeni ay ile finansal konuları, para giriş çıkışlarınızı dengelemekte zorlanabilir ve beklenmedik harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza biraz daha dikkat etmeniz önemli. 22 Haziran’daki dolunay karşı alanınızda gerçekleşecek, bir arkadaşınız veya partnerinizle ilişkinizde sonlanma yaşanabilir. Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in yükselen burcunuz üzerindeki transitiyle daha ön plana çıkacaksınız. Özgüveniniz artacak ve kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Ay sonundaki Satürn retrosu akademik konularda daha fazla hedefe odaklanmaya yönlendirebilir. Güzel bir ay diliyorum.

Yengeç Burcu: Kendinizle Barışık Olun​

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Haziran’ın ilk haftası Boğa burcuna geçecek Uranüs hayatınıza sıradışı insanları ve genç arkadaş çevresini getirecek. Ayın ilk yarısında kariyer hayatınızda kendinizi göstermek ve fark ettirmek istiyorsanız size bu konuda fırsatlar yaratacaktır. İş kurma girişiminde bulunmak isteyenler için hareketli ve hızlı sonuçlar alabilecekleri bir zaman.

6 Haziran’daki yeni ay ortaklaşa gelirler konusunda şanslı bir döneme işaret ediyor. Yeni arkadaş ortamlarına girebilirsiniz. 22 Haziran’daki dolunay sağlığınıza dikkat etmeniz gerektiğini vurguluyor. Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in arka alanlarınızda transite başlaması ile biraz içe kapanma ve ruhsal çalışmalar yapma isteği getirebilir. Yoga gibi aktivitelere başlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yasak ilişkilere çekilebilirsiniz. Ay sonundaki Satürn retrosu başkalarından elde ettiğiniz kazançlarınızda bir revizyondan geçmeniz gerektiğini işaret ediyor. Güzel bir ay diliyorum.

Aslan Burcu: Değişim Kaçınılmaz​

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Haziran’ın ilk haftası toprak burcuna geçecek Uranüs sizi kariyer değişikliğine itebilir. Teknoloji, dijital ve sosyal medya ağırlıklı bir sektörde çalışma fırsatı bulabilirsiniz. Ayın ilk yarısı seyahatler açısından hareketli bir süreç olacak. Uluslararası işleriniz, ithalat-ihracat ve akademik konularınız hızlanacak.

6 Haziran’daki yeni ay kariyerinizle ilgili yeni başlangıçlara teşvik edebilir. 22 Haziran’daki dolunay ile devam eden bir kursunuz varsa bitebilir. Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in İkizler burcunda transite başlaması arkadaş çevrenizde hareketlilik ve yeni sosyal bağlantılar getirecek. Ay sonundaki Satürn retrosu ise mali konularınızda daha dikkatli olmanızı gerektirebilir. Güzel bir ay diliyorum.

Başak Burcu: Yeni Fırsatlar Kapınızda​

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Uranüs’ün yedi yıl sürecek Boğa burcu transiti size yeni bir bakış açısı kazandıracak. Seyahatler, eğitimler ve yurtdışı bağlantılı işler açısından önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Ayın ilk yarısında kariyerinizde ilerleme ve tanınma fırsatları yakalayabilirsiniz.

6 Haziran’daki yeni ay uluslararası işler ve akademik konularda yeni başlangıçlar yapmanızı destekleyecek. 22 Haziran’daki dolunay maddi konularda önemli gelişmeler getirebilir. Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in kariyer alanınızda transite başlaması, profesyonel yaşamınızda dikkat çekici gelişmeler yaşamanızı sağlayacak. Ay sonundaki Satürn retrosu ise ilişkilerdeki sorumluluklarınızı gözden geçirmenize yardımcı olacak. Güzel bir ay diliyorum.

Terazi Burcu: Dönüşüm ve Yeniden Doğuş Zamanı​

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi ile birlikte ortak kaynaklar ve finansal konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayın ilk yarısında eğitim ve seyahat konularında hızlı gelişmeler olabilir. Akademik çalışmalarınızda başarı elde edebilirsiniz.

6 Haziran’daki yeni ay, miras, kredi veya ortak gelirlerle ilgili yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. 22 Haziran’daki dolunay kişisel gelişim ve sağlığınıza odaklanmanızı gerektirebilir. Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in İkizler burcunda transite başlaması uluslararası bağlantılarınızı güçlendirecek ve iletişim trafiğinizi artıracak. Ay sonundaki Satürn retrosu ise iş hayatınızda daha disiplinli olmanızı gerektirecek. Güzel bir ay diliyorum.

Akrep Burcu: Derin Bağlantılar ve Yeni Başlangıçlar​

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi ile ilişkilerinizde ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ayın ilk yarısında finansal konularda dikkatli olmanız gerekecek. Ortak kazançlarda dalgalanmalar olabilir.

6 Haziran’daki yeni ay, ilişkilerde yeni başlangıçlara ve işbirliklerine işaret edecek. 22 Haziran’daki dolunay kariyerinizde önemli bir dönüm noktası olabilir. Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in İkizler burcunda transite başlaması finansal konularda iletişim ve anlaşmalarınızı artıracak. Ay sonundaki Satürn retrosu ise ailevi konularda sorumluluklarınızı gözden geçirmenizi gerektirebilir. Güzel bir ay diliyorum.

Yay Burcu: Yeni Ufuklara Yelken Açın​

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi ile iş hayatınızda yenilikler ve değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ayın ilk yarısında ilişkilerde hareketlilik ve yeni başlangıçlar olabilir. Partnerinizle daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

6 Haziran’daki yeni ay, iş hayatınızda yeni projeler ve görevler getirebilir. 22 Haziran’daki dolunay ise yurt dışı bağlantılarınız ve seyahat planlarınızla ilgili sonuçlar getirebilir. Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in İkizler burcunda transite başlaması, ilişkilerde iletişim ve uyumu artıracak. Ay sonundaki Satürn retrosu ise maddi konularda sorumluluklarınızı gözden geçirmenizi sağlayacak. Güzel bir ay diliyorum.

Oğlak Burcu: Yenilenme ve İlerleme Zamanı​

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi ile aşk hayatınızda ve yaratıcı projelerinizde sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ayın ilk yarısında iş hayatınızda yenilikler ve değişiklikler olabilir. Yeni projelere başlamak için uygun bir zaman.

6 Haziran’daki yeni ay, yaratıcı projeler ve hobilerle ilgili yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. 22 Haziran’daki dolunay ise finansal konularda dikkatli olmanızı gerektirebilir. Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in İkizler burcunda transite başlaması iş hayatınızda iletişim ve anlaşmaları artıracak. Ay sonundaki Satürn retrosu ise ilişkilerde sorumluluklarınızı gözden geçirmenizi sağlayacak. Güzel bir ay diliyorum.

Kova Burcu: Değişim Rüzgarları ve Yeni Fırsatlar​

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi ile ev ve aile konularında ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ayın ilk yarısında aşk hayatınızda ve çocuklarla ilgili konularda hareketlilik olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir zaman.

6 Haziran’daki yeni ay, ev ve aile konularında yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. 22 Haziran’daki dolunay ise ilişkilerde önemli gelişmeler getirebilir. Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in İkizler burcunda transite başlaması, aşk hayatınızda iletişim ve uyumu artıracak. Ay sonundaki Satürn retrosu ise iş hayatınızda sorumluluklarınızı gözden geçirmenizi sağlayacak. Güzel bir ay diliyorum.

Balık Burcu: İçsel Yolculuk ve Yeniden Doğuş​

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Uranüs’ün Boğa burcuna geçişi ile iletişim ve eğitim konularında ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ayın ilk yarısında ev ve aile konularında yenilikler olabilir. Evde değişiklik yapmak için uygun bir zaman.

6 Haziran’daki yeni ay, iletişim ve eğitim konularında yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayacak. 22 Haziran’daki dolunay ise sağlık ve iş hayatınızla ilgili önemli gelişmeler getirebilir. Ayın ikinci yarısında Venüs, Merkür ve Güneş’in İkizler burcunda transite başlaması ev ve aile konularında iletişim ve uyumu artıracak. Ay sonundaki Satürn retrosu ise aşk hayatınızda sorumluluklarınızı gözden geçirmenizi sağlayacak. Güzel bir ay diliyorum.


Marie Claire
 
hazirann (4).jpg

Yeni aya Jüpiter yenice İkizler burcuna geçmiş şekilde başlıyoruz!

Jüpiter ile Plüton arasındaki etkileşim ay başında değişim ve dönüşüm temalarını ön plana getirecek!

2-4 Haziran arasında Güneş – Venüs kavuşumunun güzel etkilerini hissedeceğiz, saatlerini ve detaylarını Instagram hesabında anlatıyor ve hatırlatıyor olacağım!

3 Haziran öğlen saatlerinde Merkür İkizler burcuna geçecek ve iletişim iyice hızlanacak!

4 Haziran’da yine Merkür – Jüpiter kavuşumu olacak zihni çok hızlandıran bir etki olurken düşündüklerinizi hayatınıza hızla çekebilirsiniz!

6 Haziran çok özel bir gün İkizler burcunda Güneş – Venüs ve Ay aynı derecede kavuşacaklar! Bu bir yeni ay olacak ve çok iyicil etkilerle gelecek!

Bu kavuşum çok özel saatleri ve olayları yolumuza getirecek, kalpten yapılan iyilikler büyük kapılar açacak ve size büyük iyilik ve şans olarak geri dönecek! Sizin iletişim alanınızda olacağından çok güzel bir görüşme, iş veya imza atma konusu gündemde olabilir!

9 Haziran sabah saatlerinde girişim, cesaret ve hareketin gezegeni Mars, Boğa burcuna geçecek ve artık daha temkinli ilerleyeceğiz ve hız yerine güvenli oynayacağız. Sizin için bu etki parasal alanda olacağından parasal konularda çok güzel girişimler yapabilirsiniz, yine yatırımlar ve alım – satım konuları içinde iyi bir etki ve dönem olacak!

14 Haziran akşam saatlerinde Merkür Güneş’in kalbinde olacak! Bu güzel günde dileklerinize odaklanmak, meditasyon yapmak için iyi etkiler olurken, iletişim alanınız son derece açık olacak ve güzel haberler alabileceksiniz!

17 Haziran sabah saatlerinde Venüs – Yengeç burcuna geçecek ve daha sevgi – paylaşım – merhamet dolu bir döneme başlayacağız! Yine aynı gün Merkür de Yengeç burcuna geçecek ve iletişimde daha duygusal etkiler devreye girecek. Odağımızda ailemiz, çocuklarımız ve çocukluğumuz olacak!

20 Haziran gece yarısında Güneş Yengeç burcuna geçecek ve resmi olarak Yaz mevsimi başlayacak!

22 Haziran sabah saat 04.07’de Oğlak burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve beklenen haberler ve gelişmeler bu dolunay ile gelebilecek. Konunun içinde aile, gelenekler, atalar olurken sizin için bu dolunay kariyer, hayatınızın gittiği yol ve yön ile ilgili konularda gelişmeler getirecek!



Güliz Kına
 
HAZİRAN MOTTONUZ:

“İşte ve aşkta kazanıyorum”.

HAZİRAN RENKLERİ:

“Sarı, Siyah ve Gri Tonları”.


altın1 (7).jpg

Merhaba sevgili dostlar, yazı dolu dolu hissetmeye hazır mısınız? Biraz daha rahatlayacağız, gevşeyeceğimiz zamanlar başlıyor. Özellikle Haziran’ın sonlarına doğru daha rahat bir modda olacağız, modu yaza çeviriyoruz ve tamamen işte, aşkta rahatlama zamanı. Para harcama zamanları. Haziran’ın ilk haftası iletişim gezegeni Merkür, İkizler burcuna geçiş yapıyor ve önümüzdeki 17 Haziran’a kadar burada seyredecek. Ardından 6 Haziran’da İkizler burcunda 16°’de bir yeni ay gerçekleşecek. Sürprizleri, beklenmeyeni yaşayacağımız bu yeni ay, ateş ve hava gruplarına yeni başlangıçları müjdelemekte. Haziran’ın ilk haftası ikili ilişkiler açısından oldukça verimli geçecektir. Ticari konular açısından da güzel başlangıçlar, dönüşümler biz fanileri beklemekte. 9 Haziran’da Mars, Boğa burcuna geçiş yapıyor ve bu Mars bizi oldukça zorlaştıracak. Özellikle sabit burçlar çok gerilecekler. Mayıs’ın ikinci haftası sorumluluklarımızın farkına vararak mental anlamda daha fazla hedef odaklı çalışacağız. Kendimizi şifalayacağımız bir sürece gireceğiz.


Arzum Koyuncu
 
X