2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Uyku tutmadı beni de tekrar test yaptım var gibi ama çok silik

Eklentiler

• IMG_20241201_045132.webp
    12 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20241201_045430.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 79
Ay inşallah kuzum ya. Tek atışta tutar pik görürsen bizimle de paylaş

Bat 6 Aralık canım dayanamadım ondan yaptım

Bende elimde test var aklımda olacağına elimde olsun diye yaptım. Negatif ama gerçek negatifte olabilir, pozitifede dönebilir. Çok arada bir tarih şuan bizim için. Salı gene deneyelim mi uslanmaz akıllanmaz biz

Bende elimde test var aklımda olacağına elimde olsun diye yaptım. Negatif ama gerçek negatifte olabilir, pozitifede dönebilir. Çok arada bir tarih şuan bizim için. Salı gene deneyelim mi uslanmaz akıllanmaz biz
Canım ben artık regl geçerse yaparım belki

Kızlar bu dün gece ki yaptığı testin son hali dikkatlı bakanlar görebilir bence kuruma çizgisimidir

Tek test mi yaptın canım önceki günlerin fotoğrafını da atsaydın keşke baya koyu duruyor pik olabilir
Önceki günler yapmadım
Ciddi bi kasık ağrısı olunca ovülasyondan şüphelendim bugün kesin pik dedim belirtilerimi dinledim yaptım

Kizlar 4gun geçti erken gebelik testini yine yaptım.eskisi gibi çok hafif bı koyuluk var hiç artmamiş koyuluk 4gune artardı diye düşünüyorum.muhtemelen sağlıksız gebelik..diş gebelik olsa onda da az az artiyo ama ağrı mi olması gerekir bileniniz var mı.adet olana kadar beklesem mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…