Tek test mi yaptın canım önceki günlerin fotoğrafını da atsaydın keşke baya koyu duruyor pik olabilir
İnsAllah olur canim.İsteyen herkese nasipp olsunyok 5gün daha var adetime ben aceleci davrandım..
Evet canım ben de çok silik görüyorum. Bence iki gün bekle uyu uyan öyle yap idrar biriksinUyku tutmadı beni de tekrar test yaptım var gibi ama çok silik
Ay inşallah kuzum ya. Tek atışta tutarBaşladım canım ara ara yapıyorum döngüde 11.günüm ovu testide yapıyorum bakalım değerlemdiriyoruzda 2-3 güne 1 bakalım nolucu. Haftaya eşim cok yogun olcak gece gelcek genelde. O yuzden inş pik görürüm nokta atışı yaparm
Evet canim bu baya cayır cayır pik
Bat 6 Aralık canım dayanamadım ondan yaptım
Canım ben regl oldum .Sat 1 Aralık,Bat 29 Aralık günceller misin ?Evet canim bu baya cayır cayır pik
Evet çok silik ince bir çizgi varUyku tutmadı beni de tekrar test yaptım var gibi ama çok silik
Canım ben artık regl geçerse yaparım belkiBende elimde test var aklımda olacağına elimde olsun diye yaptım. Negatif ama gerçek negatifte olabilir, pozitifede dönebilir. Çok arada bir tarih şuan bizim için. Salı gene deneyelim miuslanmaz akıllanmaz biz
Önceki günler yapmadımTek test mi yaptın canım önceki günlerin fotoğrafını da atsaydın keşke baya koyu duruyor pik olabilir
Teşekkür ederim bunu değerlendirdik sonrasımıda değerlendirelim nasip artıkEvet canim bu baya cayır cayır pik
Canm sanki bu pik değil de ya akşama ya da yarın pik olucak gibi Max kontrol çizgisiyle ya aynı koyulukta olucak ya da daha koyu olucak ama aklında şüphe kalmasın değerlendir bugünü de
Sanki kuruma gibi geldi bana inşallah değildirKızlar bu dün gece ki yaptığı testin son hali dikkatlı bakanlar görebilir bence kuruma çizgisimidir
Eki Görüntüle 3512713
İnşallahSanki kuruma gibi geldi bana inşallah değildir
inşallah canım aminİnsAllah olur canim.İsteyen herkese nasipp olsun
klomen kullandımkızlar bu ay letu femera klomen tarzı ilaç kullanan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?