Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ufff fiyatlara bak Allahim bende bu ay gidemedim kontrole ama martin 10 adetin 3. Gunu olacak ins ogune randevu ayarlamaya calisiyorum bi dr a. Bende son care zaman kaybi istemiyorum tup bebeke yönlenebilirim. Ama baya maddi zorDeğerinizi baktirinca soyleyebilir misiniz ben 0.01 ile de hamile kalınıyor ben amh in da çok belirleyici olduğunu düşünmüyorum Allah nasip edecek ise herturlu eder biz sanırım tüp bebek deniyicez ama özel hastane hemen tüp bebeğe yönlendiriyor hani olması imkansız değil ama beklemek istemiyorsanız tüp bebek direk dedi ben de korkuyorum açıkçası tüp bebekten hiç arastirmadim bir de masallah hastanelerden fiyat aldım sadece 30 40 bin tl ilaçlar ve istem 100 ile 120 arasi genetik tarama işte embriyo saklama gibi işlemleri de ekleyince 150 200 bin tl hesapladım ben şu an da böyle bir maddi külfete eşimi de kendimi de sokmak istemiyorum devlete gidip biraz daha bekleyebilirim ama sonunda sanki tüp bebek deneyecek misim gibi geliyor mfk ben de belki de ise yaramadı ilk ayında hamile kalanlar da var bilemedim
Bugün yarın değerlendir. Pik olmuş. Ovülasyona devam etMerhabalar kızlar bugun döngümün 15 günü ve ikiside aynı koyulukda ama pikmi acaba ve dün degerlendirdim baska ne zaman degerlendirmeliyim
Çok teşekür ederimBugün yarın değerlendir. Pik olmuş. Ovülasyona devam et
Çizgi solduğunda çatlama olmuştur.![]()
Çatladığı günden itibaren 14 evet :)Çok teşekür ederimÇatlamadan itibaren mi 14 gün sayıyorum
![]()
Teşekür edermÇatladığı günden itibaren 14 evet :)
Galiba çatlamış değilmi hafif kasık agrısı varÇatladığı günden itibaren 14 evet :)
Evet canım çatlamış bugün ve yarın değerlendir muhakkak catlamada çok önemliGaliba çatlamış değilmi hafif kasık agrısı var
yumurtlama dan 1 gün önce yumurtlama ve çatlama gününü yanı bugun değerlendirdim ah yarında mı olsun tövbe rabbim tavuk gibi hissetim kendimiEvet canım çatlamış bugün ve yarın değerlendir muhakkak catlamada çok önemli![]()
Kızlar yerleşme kanaması yaşayan var mı aranızdaEvet canım çatlamış bugün ve yarın değerlendir muhakkak catlamada çok önemli![]()
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldıryumurtlama dan 1 gün önce yumurtlama ve çatlama gününü yanı bugun değerlendirdim ah yarında mı olsun tövbe rabbim tavuk gibi hissetim kendimi![]()
Hhahah sen beni gandırıyoon ama neyseZafere giden yolda çekilen çile kutsaldır![]()
Merhaba üzerinden zaman geçmiş ama sormak istedim gebelik oldu mu eşim 2 aydır bu ilacı kullanıyor ileri haraketlilik arrttı siz nasıl kullanıyordunuz sabah akşam mı yoksa gunde 1 kere miSao fert diye bir ilaç vşönerdi iki doktora gitdik ikiside onu önerdi bizi 2 kutuda bunaonuca getirdi düzenli yutmadı bideEki Görüntüle 3510250
Merhaba Ovula kaset testtmi kullanmistiniz. Bende o testten aldım yaptım silik çıktı yani yalancı pozitif verirmi diye korkuyorum testlerden yana çok hayal kırıklığına uğradım dabu arada nimo erken gebelik testi almayın ilk 10 dakika bana kırmızı öizgi gösterdi resimde tam net belli olmasada anında belirdi çizdi ama kaset testler asla şaşmadı laboquıck ve ovula ikiside asla yalancı pozitif çıkarmıyo aklınızda olsun kızlar
merhaba evet ovula kaset test kullandım ovula bende hiç yalancı pozitif vermedi 5 dakika içinde çıktıysa çizgi muhtemelen hamilesinizditMerhaba Ovula kaset testtmi kullanmistiniz. Bende o testten aldım yaptım silik çıktı yani yalancı pozitif verirmi diye korkuyorum testlerden yana çok hayal kırıklığına uğradım da
Keşke öyle olsa hiç ümidim yok eğer regl olursam tedaviye başlamak zorunda kalicam. Keşke öyle bir mucize olsada 15 dakika da falan oluştu çizgi. Bitane 2 saatlik tuttuğum idrarla yaptım hiçbir şey yoktu diğerini 4 5 saatlik idrarla yaptım silik çıktı.merhaba evet ovula kaset test kullandım ovula bende hiç yalancı pozitif vermedi 5 dakika içinde çıktıysa çizgi muhtemelen hamilesinizdit
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşAllah testin resmini atarmısınız bakayım çizgi pembemiKeşke öyle olsa hiç ümidim yok eğer regl olursam tedaviye başlamak zorunda kalicam. Keşke öyle bir mucize olsada 15 dakika da falan oluştu çizgi. Bitane 2 saatlik tuttuğum idrarla yaptım hiçbir şey yoktu diğerini 4 5 saatlik idrarla yaptım silik çıktı.
İnşallah hepimizin hakkındaRabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşAllah testin resmini atarmısınız bakayım çizgi pembemi