2024 Nisan Ayı Burç Yorumları

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.819
2.659
nisann (2).jpg

Nisan Ayında Neler Var?

Nisan ayı yılın en bomba ayı olmaya aday, hem bireysel anlamda hem de Türkiye açısından önemli & kritik bir ay olacak!

Nisan ayına Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, kapanışlar yapmak için iyi bir dönemdeyiz ki zaten bir de Merkür gerilemesi yaşayacağız bu ay!

Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir!

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bir’e bütüne dua etmek için harika bir gün! Dileklerinize de hayal ederek odaklanabilirsiniz!

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, para ve ilişkiler konularını anlatan Venüs bu alanda çok rahat etmediği bir durumda olacağından bu konularda dikkat etmek lazım, özellikle girişimler yaparken!

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek.Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu hem bireysel anlamda sert gelişmeler, kazalar ve bazı sıkıntı olayları getirebilir hem de ülkemiz ve gittiği yönle ilgili sıkıntılı durumlar oluşabilir!

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. İşte bu kavuşum herkese farklı yansıyacak kimine gerginlikler, kazalar ve sıkıntılar olarak kimine ise uzun vadeli girişimler, işler olarak. Bu yüzden hem bireysel haritanız hem de yaptığınız işler (hayırlı işler, iyilik, iyi niyet gibi) bu etkiyi şekillendirecek!

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarak da yansıyabilecek!

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler herkesin haritasına göre devreye giriyor!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Bu geçiş hem daha sabit ve keyfimize düşkün olacağımızı anlatır hem de para, yatırımlar konularının ön plana çıkacağını! 20 Nisan akşamı ve 21 Nisan sabah saatleri bu açıdan en önemli zamanlar olacak!

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu tutulma ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda.

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Güzel gelişmeler olan bir ay olmasını dilerim!



Güliz Kına
 

niasann2 (2).jpg


Koç Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

25 Nisan'a kadar Merkür, burcunuzda geri hareketine devam ediyor. Mücadele içinde olacaksınız. Karşınıza birçok rakibiniz çıkacak. Partnerinizle aranızda kıskançlık kavgaları olabilir. Bekarlar için aşk dolu ilginç karşılaşmalar yaşanacak. Yine bu ay yanılgılar ve yanlış anlaşılmalar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişkilerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Eski bir aşkın yeniden canlanması söz konusu. Katılacağınız toplantılarda parlak konuşmalarınızla çevrenizi etkileyeceksiniz. Yakın çevrenizden biri size aşık olabilir. Yanlış ilişkiler yaşamak istemiyorsanız, zamanı ve kişileri doğru seçmelisiniz. Size zaman kaybettirecek birlikteliklerden kaçınmalısınız.
8 Nisan'da Güneş tutulması burcunuzda gerçekleşiyor. Gücünüzü ve hırslı yönlerinizi törpüleme ihtiyacı duyacak ve paylaşım konusunda gizliliği tercih edeceksiniz. İşte size her türlü duygusal doyumu yaşamak için ayağınıza gelen fırsatlar. Seçim yaparken bir hayli zorlanacaksınız. Yine bu dönem, uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz.
Belki de yıllarca hak ettiğiniz yeri bekliyorsunuz. İşte size her türlü olanak. Ancak, seçimlerinizi kesinlikle doğru yapmalısınız. Önünüzdeki kapıların ardına kadar açıldığını görmek, kendinize olan güven duygunuzun artmasına neden olacak. Eğer kendinizi yormaz ve sağlık kurallarına uygun yaşarsanız güçlü bedeniniz hiçbir sorun yaratmayacaktır. Kişiliğinizle ilgili takıntılarınıza dikkat etmeli ve ilişkilerinizde, hayalleriniz yüzünden çatışmalara neden olabilecek saplantılardan uzak kalmalısınız. Olumsuz sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız dikkatli olmanızda yarar var.

Boğa Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

Aşk gezegeniniz Mars enerjinizi yükseltirken, geri giden Merkür yüzünden ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Özellikle kendi sisteminizin üzerine çıkmak istemiyor ve titiz bir yaklaşımla ilişkilerinizi gözlemliyorsunuz. Bazılarınız ise karşılıksız duygular içinde olacaktır. Sevdiği kişiyi uzaktan düşünmek bile size yetecektir. Diplomatik tavırlarınızla çözemediğiniz hiçbir şey yok. Entelektüel yönlerinizi ortaya çıkaracak aktivitelerde, aynı meslekten kişilerle aranızda duygusal bir çekim oluşabilir. Kariyerinizle ilgili duygu değişimleri yaşarken, yaşama daha hissi bakacaksınız.
Sizi ilgilendiren konularda karizmatik çekim gücünüzü yoğun bir şekilde kullanabilirsiniz. Çevrenize yansıttığınız o çok vakur tavırlarınızın sizi saygın bir yere taşıdığını gördükçe aşırıya kaçabilirsiniz. Dikkatli olun ve biraz daha sempatik olmaya çalışın. 8 Nisan'da Güneş tutulması ruhsal evinizde gerçekleşiyor. Bu ay bir konuda yapacağınız kişisel değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Hareketli ve yerinde duramayan kişiliğiniz, işinizle ilgili baş etmek zorunda kaldığınız konularda sizi gergin yapıyor. Birçok işi bir arada yapmaya kalkışmamalı ve çevrenize de sorumluluk yüklemeyi öğrenmelisiniz.
Yapacağınız her türlü çalışmanın karşılığını almak istiyor ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Tartışmaların ve kırıcı konuşmaların olabileceği ortamlardan uzak kalmalısınız. Yine ayın sonuna doğru, sakladığınız ve kimseyle paylaşmak istemediğiniz projelerinizi hızlı bir şekilde yaşama geçirmek isteyeceksiniz. Akıcı konuşmalarınızla karşınızdakileri, savunma olanağı vermeden etki altına alıyorsunuz. Zihinsel faaliyetlerinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtacaksınız. Karşınızdaki kişiler, bu kadar yoğun bir projeyi nasıl yapılandırarak ortaya çıkardığınıza şaşıracaklardır.

İkizler Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay geri giden Merkür, eski dostlarla sizi yeniden bir araya getirecektir. Çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Sizden beklentileri olan kişiler var. Onlara kendinizi ispat etmek için ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve prim yapmanız için uygun bir ay. Dostlarınız için kendinizi ön plana atabilirsiniz. Kendiniz kadar çevrenizi düşünmeniz tabii ki çok güzel. Fakat zaman zaman aşırıya kaçabilir, sevdiklerinizin de harcamalarını denetlemek isteyebilirsiniz.
Sizi yanıltacak ve daha sonra da 'geri dönüşler' yaşayacağınız ilişkilerden kaçınmalısınız. Güzel beraberlikler ve geçici duygular iç içe olacak. 8 Nisan'da yenilikler evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bir takım özel konumlarınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. İş ilişkilerinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Ölçülü davranışlarınız, ince hesaplarınız ve samimi davranışlarınız sizi her konuda farklı kılıyor.
Fikirleriniz, planlarınız ve kendinizi ifade şekliniz ön planda olacak. Ay sonunda yollarla ilgili hayallerinizin gündem kazanması sizi manevi bir sevince boğabilir. Bazılarınızın sevdikleriyle yapacakları yolculuklar keyifli geçecek. Üstelik siz, hep böyle bir gezinin planlarını yapıyordunuz. Çıkacağınız yolculuklarda ani iş teklifleri de karşınıza çıkacaktır. Ayın son günleri, farklı şehirlerden ve ülkelerden gelecek bu teklifler karşısında bocalamanız mümkün. Fakat karar vermeden önce iyi düşünmelisiniz. Gezmeyi ve eğlenmeyi sevdiğiniz için ilginçliklerle sunulan bazı tekliflerin cazibesi sizi büyüleyebilir.

Yengeç Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

Merkür geri giderken ilişkilerinize önemli bir şekilde etki etmeye devam ediyor. Partnerinizle veya eşinizle aranızda yaşayacağınız problemler, aşk hayatınızda da sizi kuşkuya sürükleyebilir. Aileniz ve patronlarınız sizin hayatınıza müdahale edebilirler. Karşı cinsin ilgisiyle istemediğiniz aşklara da sürüklenebilirsiniz. Bu ay bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine, çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Aşkın size sunacağı güzellikleri reddetmeyeceğiniz bir dönem. Yine sizi tehdit eden unsurları da unutmayın ve sosyal yaşantınızda bencilliğe dönüşen davranışların size bazı fırsatları kaybettirebileceğini hatırlayın.
Eğlenceyle aranızın iyi olduğu bir dönem fakat çalışma yaşantınızdaki yoğun temponuzda aşırıya kaçmaktan kaçının. 8 Nisan'da Güneş tutulması, kariyer evinizde gerçekleşiyor. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Fikirlerinizi beğenmeyenlere karşı ani tepkiler vermeyin. Uyumlu ve güzel bir yapılanmayı özleseniz de her şeyin çok kolay gerçekleşmeyeceğini de bilmelisiniz.
Kendinizde yetersiz gördüğünüz konuları tekrar ele alırken, daha disiplinli olmak zorundasınız. Bazılarınız alıştıkları evlerden ayrılma veya iş değiştirme planları yapmak isteyecekler. Fakat bu konuda geniş sosyal çevrenizden destek almak isteyeceğiniz kesin ve size gönüllü yardım edeceklerinden emin olun. Yine bazılarınız da eğitim ve öğretim için şehir değiştirebilir; taşınma sorunları yaşayabilirler. Tüm bunlar sizde mutlu olaylar zincirini oluşturacak ve yoğun bir ay yaşamanıza neden olacak.

Aslan Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay aşk hayatınız karşıt Plüton'dan destek almaya devam ediyor. Aşk hayatınızda canlanma söz konusu. Bazılarınız, birçok heyecan verici maceralar karşılarına çıkarken küçük flörtlere hayır diyemeyecekler. Bu ay eğlence dünyasında yerinizi alırken, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmanın zevkini yaşayacaksınız. Evliyseniz veya ciddi bir partneriniz varsa, onunla güzel günler geçireceksiniz. Bazılarınız, geri giden Merkür sayesinde yollardan gelen eski dostlarla özlem giderecekler. Yine bu dönem, şirket içi aşkları da gündeme getirecektir. Birçoğunuz beklediğiniz fırsatları yakalayacaksınız. Partner olarak seçtiğiniz kişinin gözüne girmek için uzun süredir çaba sarf etmiş olabilirsiniz. İşte size güzel bir fırsat doğuyor.
Hemen harekete geçmek için daha ne bekliyorsunuz? Önemli toplantıları ve yemekleri bu ay düzenlemeye, planlarını yapmaya çalışın. Güzel yemekler ve hoş müzikler eşliğinde aşk itiraflarında bulunacaksınız. Bu ay, kariyer gezegeniniz Venüs ve 8 Nisan'da Güneş tutulması, beklediğiniz eğitim, iş konusunda birçok fırsatı karşınıza çıkaracak. Yapacağınız seyahatlerde bilginiz artacak.
Bu ay seyahatlere, işlerinizi de götüreceksiniz. Yurt dışından gelen misafirlerinizi karşılayacak ve onları ağırlayacak, iş yemeklerinde aynı zamanda eğleneceksiniz. Başlatacağınız seyahatlerin size çok önemli katkıları olacaktır. İleride birçok gelişmenin başlangıcı, bu günlerdeki ilişkilerinize bağlı olacaktır. Güzel konuşma ve yeteneklerinizi karşı tarafa aksettirme konusunda başarılısınız. Girdiğiniz sosyal çevrelerde karizmanız baskın olacak. Sevdiğiniz işi yaptığınız zaman daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Tartışmalarda üstünlük sağlayacak, karşı taraf üzerinde etkin fikir hakimiyeti sağlayacaksınız. İş arayanlar, bekledikleri iş fırsatlarını yakalayarak, arzuladıkları ortama kavuşacaklar. Sırada bekleyen kişiler varken, sizin seçilmeniz, bazılarını tabii ki kızdıracaktır. Fakat siz kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz.

Başak Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

Aşk gezegeniniz Jüpiter'den olumlu destek alıyorsunuz. Merkür geri giderken, duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını bulacaksınız. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. Hatta bazılarınız özlem duygularınızla hareket ediyorsunuz. Nostaljik olaylara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bu ay bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz.
Bu ay dengelerinizi korumak zorunda olduğunuzun farkında olarak, hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ne istediğinizi biliyor ve çevrenizden etkilenmeden kişisel hareket ediyorsunuz. Başkalarının değil, sizin ne istediğiniz ön planda olacak... Kişiliğiniz, sanki bilinmeyen bir enerji kaynağı ile besleniyormuş gibi hayata olumlu yansımalar sunmayı başaracağınız bir ay olacak. Süregelen bir ilişkiniz varsa, dikkatli olmalı ve isteklerinize gem vurmalısınız.
8 Nisan'da Güneş tutulması gerçekleşiyor. İstemeden kendinizi size uymayan bir ilişki içinde bulmanız veya yoğun duygular hissedeceğiniz kişinin sizden yaşça büyük olma ihtimali olabilir. Önce ailenizden saklamaya çalıştığınız bu ilişki, sonradan başınızın oldukça ağrımasına neden olabilir. Başlangıçlar yaparken iyi düşünmelisiniz. Yönetici ruhu taşıyan insanlar size daha fazla güven verecek. Onlarla birçok iş fırsatı yakalayacaksınız. Ay ortasında temponuz artıyor. Jüpiter, felsefi anlamda yoğun düşüncelere neden olurken, çevrenizi güzelleştirmek adına çalışmalar yapacaksınız. Bu ay iş toplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak da etkileyici olmak istiyorsunuz.

Terazi Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

8 Nisan'da karşıt evinizde Güneş tutulması gerçekleşiyor. Sosyal hayatınız oldukça enerjik ve tempolu geçecektir. Uyumlu ilişkiler sayesinde kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Bulunacağınız ortamlarda iş, size eğlenceli arkadaşlarla birlikte gelecek. Yine çocuklara yönelik organizasyonlar yapabilirsiniz. Bu ay varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Yaşamınızı kolaylaştırıcı kişilerle birlikte olmak sizin de gururunuzu okşayacak.
Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Bu dönem özel ilişkiler konusunda çok dikkatli olmalısınız. Çünkü karşılaşacağınız kişilerin etkili sözleri, anlamlı davranışları baştan çıkarıcı olurken, daha sonra vazgeçeceğiniz birlikteliklerin temelini atabilirsiniz. Zorlu bir ilişki yaşamak istemiyorsanız, bu dönemde dostluk duyguları ve sosyal aktivitelere daha fazla önem vermelisiniz. Gireceğiniz topluluklarda karşılaşacağınız kişilerden etkilenmeniz ve yeni dostluklar peşinde olmanız, size hareket kazandıracaktır. Fakat yine de tedbiri elden bırakmamalısınız.
Ay boyunca Merkür geri gidiyor. Bulunduğunuz şartları değiştirmek yerine çevresel alışkanlıklara uyum göstermelisiniz. Yaptığınız işi severek yapacak, enerjik ruh halinizi istediğiniz yönde kullanabileceksiniz. Kendinize güvenmeniz sayesinde çok işler başaracaksınız. Yenilik yapmayı düşünmediğiniz anda hazırlıksız bir şekilde gelen tekliflere karşı kafanız karışacaktır. Hayır demeden önce iyi düşünün çünkü siz çevrenizle bütünleşmeyi seviyor ve yaşantınızda değişik insanlarla bir arada olmaktan hoşlanıyorsunuz. Sosyalliği ve yalnızlığı bir arada yaşamak istiyorsunuz. Ama bu iki duyguyu aynı anda yaşamak istemeniz bazen sizi gergin yapabilir.

Akrep Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

Merkür geri gidiyor ve aşk hayatınızda duygusal aksilikler olabilir. Bazılarınız aşk ve dostluk duygularını karmaşık bir şekilde sergilediği için karşısındakinin hislerinde karışıklığa neden olabilir. Bazen kıskançlık duygularının sizi saracağını düşünerek, bu tür zararlı hisler konusunda kendinizi korumaya çalışmalısınız. Ayın ikinci yarısında, karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu bir döneme gireceksiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onları etkilemeye başlayacaksınız.
Enerjinizi ve hırslarınızı arkadaşlarınızla birleştirirken; sert ilişkiler yerine, uyum içinde hareket edeceksiniz. Bazılarınız derin dostlukların temelini atacaklar. Fikir alışverişinde bulunacağınız topluluk ve arkadaş grupları içinde olmayı arzulayacaksınız. Düşüncelerinizi odaklaştıracak ve uyumlu dostluklar sunacaksınız. 8 Nisan'da Güneş tutulması gerçekleşiyor. İçsel yeteneklerinizi doğru bir şekilde kullanırken, aynı düşünceyi paylaştığınız kişilerle iş birliği içinde gerçekleştireceğiniz işleriniz olacaktır. Tüm bu yoğun arkadaş temposu içinde temkinli olmaya devam edeceksiniz. Tabii tüm bunlar size çok önemli avantajlar kazandıracaktır.
İş konusunda size beceri kazandıracak kişilerle arkadaşlık duygularınız güçlenecek. Sizin en büyük özelliğiniz, özgür kaldığınız zaman yaşantınızı daha iyi düzenlemeniz. Bu durumlarda kendi etki alanınızda çok daha başarılı oluyorsunuz. Eğitim ve öğretim konularında istediğiniz bağlantıları yapabileceksiniz. Bu dönem iş disiplininiz ve kurallarınız daha önemli hale gelecek. Düşüncelerinizi etki altında kalmadan yaşama geçirmek istiyorsunuz. Hırslarınıza yenik düşmek istemiyorsanız, yaşam yarışına uyum göstermeli, enerjinizi doğal bir şekilde kullanmalısınız.

Yay Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

Aşk gezegeniniz Merkür geri giderken kaçan fırsatlar tekrar karşınıza çıkacak. Aşık olma duygunuz yoğunlaşacak ve romantik günler yaşayacaksınız. Karşılaşacağınız kişilerden etkileneceksiniz. Risklere karşı tedbirli olmalısınız. Çünkü karşı cins ile ilişkilerinizde, ani gelişen duygularınız sizi yanıltacaktır. 8 Nisan'da Güneş tutulması gerçekleşecektir.
Bazılarınızın duygusallığı artarken, kısa süreli maceralar yaşayacaklar. Hedeflerinizde mantığı ön plana alarak, kontrolünüzü kaybetmeyin. Bugünlerde sağduyuyu ve sakinliği elden bırakmayın. Bu şekilde davrandığınızda ortaya çıkacak zor pozisyonlardan başarı ile çıkacaksınız. Enerjinizle ilgili bir sorununuz yok. Her şeyi göze alacak kadar güçlü ve performansınız oldukça yüksek.
Karşı cins sizin için oldukça çekici olmasına rağmen, seçici davranmalısınız. Siz de biliyorsunuz ki yaşam hiç de beklenildiği gibi olmuyor. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız, bazı gelişmeler gerekli fırsatları karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamları yaratacaktır. Karşınıza çıktığında, geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Amaçlarınıza oldukça bağlısınız. Gizli, keskin ve yoğun planlar yapıyorsunuz. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacaksınız. Karşılaştığınız kişilerin iç yüzünü görmek sizi rahatsız edebilir. Fakat aldırmayın ve olayları kendi haline bırakın.

Oğlak Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

8 Nisan'da Güneş tutulması aile ve yuva evinizde gerçekleşecek ve Merkür retrosuyla birlikte hareket edecekler. Duygusal ilişkilerinizdeki coşku, ailenizle birlikte paralel ilerleyecek. Ailenizin onay vermediği bir aşk, sıkıntılı anlar yaşatabilir. İş yeri, patron-işveren aşklarına karşı tedbirli olmalısınız. Bazılarınız evliliğe ilk adımı atarken, toplumda isim yapan bir kişiyle birlikte olabilir. Bu kişiyle ortak aktivitelerde tanışacaksınız. Eğlenceli bir ortamda başlayan bir arkadaşlık, daha sonra ciddi boyutlara ulaşacaktır.
İlişkilerinizde partnerinizin olanaklarını kendi menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor. Sevdiğiniz kişinin her şeyinden kuşkulanabilirsiniz. Duygularınızın ön plana çıkacağı işler peşindesiniz. Enerjiniz, sizi her zaman en doğruya götürmeyebilir, dikkatli olun. Yanlış yorumların neden olduğu kargaşalar yaşayabilirsiniz; bunun daha sonra kaçırılmış fırsat olarak karşınıza çıkmasını istemiyorsanız, lütfen işlerinizi sıkı takip edin.
Bu ay ailenizdeki sorunları çözmeyi yeğlerken, iş temponuzu da düşürmemeye çalışacaksınız. Çevrenizdeki şartları değiştirerek, kendi bildiğiniz yolda ilerliyorsunuz. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru bir süre içinde olduğunu biliyorsunuz. Fikirlerinizi benimsemeyen ve size destek vermeyen kişileri yaşantınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Bazılarınız önemli iş anlaşmaları yapacak. Bu sözleşmeleri gizli tutmanızda yarar var. Ani bir terfi ve istediğiniz iş teklifinin, tam ümidinizi kestiğiniz anda, birden gerçekleştiğini görmek sizi oldukça sevindirecektir.

Kova Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

Bu ay aşk hayatınızda beklediğiniz enerjiyi bulamayabilirsiniz. Merkür geri gideceği için ani kararlar vermemeli ve duygusal enerjinizi doğru kullanmalısınız. Cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Karşı cinsin ilgisiyle, istemediğiniz aşklara kendinizi kaptırabilirsiniz. Eski sevgililerle sosyal bir aktivitede karşılaşabilir ve geçmiş günlerden söz edebilirsiniz.
Sosyal yaşamınızda tanıştığınız bazı kişilerle sırdaşlık ve dostluk duygularınızı tatmin edeceksiniz. Eskiyi konuşmaktan büyük zevk alacaksınız. Geziler ve kısa seyahatlerinizde, iş çevrelerinizde ilginizi çekecek renkli kişilerle birlikte olmak adına, birçok organizasyonda dostların bir araya gelmesi size keyifli saatler yaşatacak. Hatta eski bir projeyi canlandırma sohbetleri yapabilirsiniz. Para kazanma hırsınızı körüklerken, gereğinden fazla mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Bulunduğunuz şartları değerlendirme konusunda fırsatçı ve akılcı davranışlar içinde olacaksınız. Eğer bir işverenseniz, size uygun elemanlar bulacaksınız. Fakat hep gücünüzü ve çalışma sisteminizi kullanmak zorundasınız. Hiçbir şey kolay gelişmeyecektir.
Planlarınızı uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. 8 Nisan'da Güneş tutulması gerçekleşiyor. Enerjiniz, çevrenizi etkileme konusunda sizi atağa kaldırıyor. Kardeşlerle ortak çalışmalar yapabilir, bazılarınız görüşmediğiniz yakınlarınızla barışabilirsiniz. Aracıların çok işe yaradığı bir dönem. Üstelik gönüllü bir şekilde sizin için çalışacaklar. Bu ay, tüm enerjinizi maddi bütünlüğünüzü korumak ve arttırmak adına kullanacak, çevrenizin olanaklarından faydalanacaksınız. Sınırlarınızı genişletmek için, hedeflerinizi hırslarınızla besleyeceğiniz bir ay sonu yaşayacaksınız.

Balık Burcu - Nisan 2024 Aylık Burç Yorumu

Merkür, geri giderken 8 Nisan'da Güneş tutulmasının gerçekleşeceğini unutmamalısınız. Bu etkileşimler maddi evinizde olacağı için birlikte para kazanacağınız kişilerle aranızda duygusal bağlar oluşabilir. Çevresel nedenlerden dolayı enerjiniz yükselecek; kısa görüşmelerde ve yollarda tanışacağınız kişilerle aranızda ani aşk kıvılcımları doğacaktır. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacaktır. Güzel konuşmalarıyla karşı cinsin sizi etkileme çalışmaları geçici aşkları da gündeme getirebilir.
Enerjinizi ve vaktinizin tümünü yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde kullanacaksınız. Romantik olmaktan bir türlü vazgeçemediğiniz bir gerçek. Fakat bu özelliğinizi yakın aile ilişkilerinizde de kullanmak isteyeceksiniz. Sevdiklerinizi evinizde ağırlamak istemeniz, onları da mutlu edecek. Bu ay aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler sergilemeyi amaçlıyorsunuz. Bulunduğunuz grupları, etkileyici konuşmalarınızla ikna edeceksiniz.
Yakın çevrenizle güven duygusu içinde yapacağınız iş birliklerinden kazançlar elde edeceksiniz. Çevre şartları ve gelişmeler, beklediğiniz fırsatları size sunacak. Eski dostlarla iş birlikleri, gündeme gelecek olaylar, sizi önemli kılacak. Başlatacağınız çalışmalarınızı inatla sürdüreceksiniz. Yine bu dönemde aile büyüklerinin sağlık sorunları gündeme gelebilir. Geçmişe dayalı tecrübelerinizin doğruluğunun, bugün de kanıtlanması sizi her konuda haklı çıkaracak. Bu nedenle kendinizle ilgili düşüncelerinizde ısrarcı olacaksınız. Yaşamın biraz da cesaret olduğunu bu dönemde öğrenecek, özgüveninizin size sağladığı avantajları istediğiniz alanda kullanabileceksiniz.




Filiz Özkol
 
niasann2 (1).jpg

Koç :
Bu ay ailevi ve işle alakalı konularda gelişmeler yaşanacaktır. Beklenmedik durumlar olabilir aksilikler ve ertelenmeler yaşanabilir. 25 Nisana kadar yeni karar ve başlangıçları yapmamanız tavsiye olunur. Merkür gerilemesinde konuşmalar ön planda olacak yanlış anlaşılmalara dikkat edilmelidir. 8 Nisandaki Güneş tutulması sizin burcunuzda olacağından kişiliğiniz ile ilgili önemli kararlar alınabilir şifalı bir süreç olabilecektir. Bazı alınan haberler yada yaşayacağınız olaylarla farklı bakış açısı geliştirmeniz gerekebilir. 21 Nisan ve 24 Nisan için parasal konularda rahatlayacağınız iyileşeceğiniz finansal konularınız olacaktır. Dolunay da ortak para alanında borçlanmalara ve alacak verecek dengelerine dikkat etmelisiniz.

Boğa : Bu ay seyahatleriniz ve uzak yerlerden alınacak haberlerle başlayacaktır. Merkür gerilemesinde geçmişteki yaşanan aksilikler tekrar ortaya çıkacak ve çözmeniz gerekecektir. 8 Nisan Güneş tutulmasında hiçbir konuda harekete geçmeyiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde sınırlamalar getirmeniz gerekebilir ilişkiler yeniden gözden geçirilecektir. 21 Nisan itibariyle kariyerinizde ve hayatınızda hızlı ilerlemeler ve güzel gelişmeler yaşanacaktır. Kendiniz için büyük kararlar vermeden beklemeli 25 Nisandaki Merkür gerilemesi bitince vermenizde fayda vardır. Dolunay zamanında ilişkiler ön plana çıkacak önemli adımlar atılabilir evlilik planlaması yada ilişkide ciddileşme adına gelişmeler yaşanabilir.

İkizler : Bu ay borç dengeleri kuracağınız bir dönem olacaktır. Merkür gerilemesinde parasal konular 25 Nisan kadar dikkatli olmalısınız. Bu dönemde hayatınıza birini aldığınızda iletişimsel sıkıntılar yaşanabilir. Kariyer konusundaki eskiden çıkan değerlendiremediğiniz fırsatları Güneş tutulmasıyla tekrar önünüze gelecek şansı kaçırmamalısınız. 10 Nisanda mesleki işlerde enerjiniz de düşme olabilir. 21 Nisan da kadersel olaylar yaşanabilir, yurtdışı bağlantılı fırsatlar çıkabilir. 24 Nisanda iş konularında hassasiyet yüksek olabilir.

Yengeç : Bu ay özel hayat önem kazanacaktır. İkili ilişkilerde önemli kararlar alınabilir . 25 Nisana kadar ifade biçiminiz de yanlış anlaşılmalara, düşünmeden yapılan konuşmalara dikkat etmeliyiz. 8 Nisandaki tutulma kariyerinizde şifalanacağınız fırsatların tekrar karşınıza geleceği bir tutulma olacaktır. 10 Nisanda seyahatlere dikkat edilmeli ertelemelerin olacağı işleriniz olabilir. 21 Nisanda çevreden yaşanacak desteklerle güzel fırsatlar yakalanabilir. 24 Nisandaki Dolunayda aşk hayatınız hareketlenecek ve yine önemli konuşmalar yapılabilir.

Aslan : Bu ay sağlık ve çalışma koşulları ön planda olacak . Merkür gerilemesinde 25 Nisana kadar seyahatler sorunlu geçebilir, öfkenize hakim olmanız gerekebilir. 8 Nisandaki tutulmada yapmak istediğiniz eğitim veya seyahat fırsatları tekrar karşınıza çıkabilir. 10 Nisanda ameliyatlar konusunda iyi bir tarih olmayacaktır. Parasal konularda da sıkışmalar yaşanabilir. 21 Nisanda kariyer konularında çok güzel şanslar elde edilebilir, taşınma yada hukuk konularında güzel haberler alınabilir. Dolunayda aile konularında kariyere odaklanırken aile ile ilgili konularda olaylar sizi oyalayabilir ancak ay sonunda tekrar kariyerinizde gelişebileceksiniz.

Başak : Bu ay aşk ve keyif alanlarınız için güzel planlamalar yapılabilir. 25 Nisana kadar borç vermek konusunda yada istemek konusunda şansız olacağız dikkatli olmamız gerekecektir. 8 Nisandaki tutulmada söylemek isteyipte söyleyemediğiniz konular tekrar önünüze gelecek ve çözüme kavuşacaktır. 10 Nisanda ilişkiler ve partneriniz de sağlık sorunları yaşanabilir yada onunla olan konularda önemli değişiklikler gündemde gelebilir. 21 Nisandaki yurtdışı kaynaklı işler ve hukuk alanlarında çok önemli ve hızlı gelecek şanslar olabilecektir. 24 Nisandaki dolunayda yakın çevre veya akrabalarınızın hayatları ve ilişkilerde ufak aksaklıklar önemli olacaktır. İletişimsel konularda önemli kararlar alınabilir.

Terazi : Bu ay sağlık ve özel ilişkilerde sıkıntılı durumlar olabilir. Merkür gerilemesinde daha önceden yaşanan sıkıntılar tekrar gündeme gelecektir. 25 Nisandan önce önemli adımlar atmamalıyız. 8 Nisan Tutulma zamanında ilişkiler konusunda bencil olamadığınız yada hayır diyemediğiniz her konuda gelişecek ve artık bunu yapabileceksiniz. Taşınma yada ortaklı işlerde bu zamanlarda dikkat etmeli karar almamalı dikkatli olmalısınız. 10 Nisanda sağlığınızın için sıkıntılar yaşanabilir. 21 Nisanda para konularında hızlı gelişmeler olup beklediğiniz paralar gelebilir. Dolunayda parasal konularınızın sonuçları alınacak ve yatırımlara dikkat etmelisiniz.

Akrep : Bu ay iletişim konularınız hızlanacaktır. Merkür gerilemesinde iş değişikliği yada işle ilgili kararlarınızı 25 Nisan kadar ertelemelisiniz. 8 Nisanda iş hayatınız, koşullar ve sağlığınızda şifalanma yaşanacaktır. 21 Nisanda ikili ilişkilerde fırsatlar çıkabilir partnerinizin kariyer alanı gelişebilir evlilik kararları alınabilir. 10 Nisanda sportif faaliyetlerde gereksiz enerji akışı yaşanabilir. Dolunayda hayatınız ile ilgili önemli kararlar alınacak aile fertlerinde anlaşmazlıklar yaşanabilir. İkili ilişkilerde nasıl bir yol izleyeceğinize karar verebilirsiniz.

Yay : Bu ay para konularında ekonomik olmanız gereken bir ay olacaktır. 2 Nisan Merkür gerilemesinde eski aşk ve eski aşk problemleriniz tekrar önünüze gelebilir. 25 Nisana kadar partner yada çocuklarınıza karşı sabırsız yada öfkeli olabilirsiniz buna dikkat etmeliyiz. 8 Nisanda keyif alanlarınızda tutulma nedeniyle hızlı gelişmeler yaşanabilir. Ancak çocuk yada flörtleriniz için şifalanacağınız bir dönemdir. 10 Nisanda baba parası konularında yada ev içi tadilat konularında sıkıntılar yaşanabilir. 21 Nisanda sağlık alanınızda önemli gelimeler olabilir iş hayatınızda güzel haberler alabilirsiniz. Dolunayda kadersel bir olayın iç yüzü çıkabilir ve farkındalığınız arttıkça yönünüzü daha rahat belirleyebilirsiniz.

Oğlak : Bu aya aile ve yuva alanlarında yön belirleyeceğiniz bir dönem olacaktır. 25 Nisana kadar aileyle olan iletişimler agresif ve düşünmeden konuşmalarla geçebilir. Emlak alım satımı yada taşınma konularını 25 Nisana kadar ertelemekte fayda vardır. 8 Nisan Güneş tutulmasında aile ve yuvanızdaki daha önceden olan sıkıntı yada konuşulan konularda şifalanma yaşanacaktır. 10 Nisanda yakın çevreniz yada kardeşlerde para ile ilgili sıkıntılar yaşanabilir destek vermeniz gerekebilir. 21 Nisanda aşk evinizde olumlu ve iyi fırsatlar yaşayabilirsiniz. Çocuk konularında sürpriz haberler alabilirsiniz. 24 Nisandaki dolunayda çevreniz ve arkadaşlıklarda dengesizliklere dikkat etmeli ve para konuları hızlı gelişmeler yaşanabilir.

Kova : Bu ay enerjiniz düşük olabilir işleriniz birikmiş olabilir. 2 nisandan 25 Nisana kadar Merkür gerilemesinden dolayı iletişimsel kazalar yada cihazlarda bozulmalara dikkat etmelisiniz. 8 Nisanda girişimcilik konularında olumlu fırsatlar yaşanabilir şifalanma yaşayabilirsiniz. 10 Nisanda para konularında beklenmedik desteklemeniz gereken durumlar yaşanabilir. Beklenen paralar gelmeyebilir ancak yeni fırsatlarında çıkabileceği bir tutulma olacaktır. 21 Nisanda aile konuları önemli olacak huzurlu bir dönem olacaktır. Eviniz yada araba değişikliği güzel fırsatlarla gelecektir. Dolunayda anne ile ilgili konular ve kariyerinizde olan konularda çekişmeler yaşanabilir.

Balık :
Bu ay sosyal çevre ve arkadaşlıklarda önemli haberler alınabilir. Merkür gerilemesinde para konularında iki kere düşünmekte fayda vardır. 25 Nisana kadar yeni ortaklıklara yeni işlere başlamayınız. 10 Nisandaki tutulmada para konularında şifalanacaksınız kendi paranızı değerlendirme için yeni fırsatlar çıkabilir. 21 Nisanda satış pazarlama ticaret konularında güzel fırsatlar olacaktır. Yakın çevreden epey destek görebilirsiniz. 10 Nisanda sağlığınız önem kazanacak virüs kaynaklı rahatsızlıklar, enerjiniz düşebilir. Dolunayda uzaktan gelen haberler alınabilir yada eğitim ile ilgili konular ve seyahatlerde konular hız kazabilir. İkili ilişkilerde Merkür gerilemede olacağından ilişkinizde gerileyen bir dönem yaşanabilir biraz rahat bırakmanızda fayda olacaktır.

@AstroLiz__
Yeliz Kızıldemir
 
nisan8 (6).jpg


Koç & Yükselen Koç Burcu: Önemli bir ay, eski konular gündeme gelecek ve kapanış isteyecek!

Nisan ayına Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin tam karşıt alanınızda olan bu tutulma ile ikili ilişkiler konuları ön planda başlıyorsunuz aya birilerinin hayatınızdan çıkması gerekiyor olabilir!

Merkür burcunuzda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme sizin burcunuzda olacağından en yüksek siz etkileneceksiniz, ilerlemek zor olabilir ama eski konuları çözmek için iyi bir dönem olacak!

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bir’e bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Bu içinizde saklı olan, herkesten gizlediğiniz bir sevgi – aşk konusu da olabilir…

5 Nisan sabahında ise Venüs burcunuza geçecek, sizin burcunuza gelen Venüs hayatınıza sevgi, aşk getirecek, başta kendinizi olduğunuz gibi sevip kabul etmeyi unutmayın…

8 Nisan akşamında burcunuzda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu sizin için birşeyleri geride bırakmak, kapatmak ve bazı şeyleri sonlandırmak anlamına gelecek! Bir işin bitişi, bir dönemin kapanışı, birilerini geride bırakma gerekliliği olabilir…

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. Bu kavuşum sizden bir önceki burçta olacağından hem içsel bir agresyon verebilir hem de sağlık konusunda bazı gelişmeler olabilir. Bu konularda bireysel haritalara bakarak yorum yapmak daha doğru olur ama özellikle yükseleniniz Koç ise biraz dikkat etmeniz iyi olur, bir operasyon geçirme konusu veya birilerinin arkanızdan iş çevirmesi mümkün…

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarakta yansıyabilecek! Sizin için ise bu etki parasal alanda olacağından bu konularda güzel & sürprizli gelişmeler olabilir…

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Bu geçiş hem daha sabit ve keyfimize düşkün olacağımızı anlatır hem de para, yatırımlar konularının ön plana çıkacağını! Sizin için ise odağınızın daha çok maddi konularda olacağı bir dönemi anlatacak ama Merkür gerilemesi bitmeden aksiyon almamaya dikkat edin!

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizin haritanızın dönüşüm, ortak para, yatırımlar, finans ve miraslar alanınızda olacak bu etki bu konularda sonuçlanmalar ve gelişmeler getirebilir. Beklediğiniz bir para veya yatırımın dönüşünün gelmesi mümkün bu dönemde

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Sizin para alanınıza olacak bu geçiş ile hem parasal konularda güzel gelişmeler mümkün hem de güzel şeyler almak için para harcamak… Güzel gelişmeler olan bir ay olmasını dilerim!





Boğa & Yükselen Boğa burcu – ay yavaş başlayacak ama sizin için oldukça şanslı & sürprizli etkiler olacak!

Nisan ayına Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin iş alanınızda olan bu tutulma ile iş ve sağlık konuları ile ilgili gelişmeler olabilir! İş alanında dengelere çok dikkat etmek gerek bu dönemde…

Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme sizden bir önceki burçta olacağından biraz içe dönmek, planları daha dışa açmamak kendi içinizde düşünmek ve planlamalar yapmak daha iyi olacak!

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bir’e bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Bu içinizde saklı olan, herkesten gizlediğiniz bir sevgi – aşk konusu da olabilir…

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, bu geçiş sizin için çok iyi olmayacak, Venüs burcunuza gelene kadar hem aşk, ilişkiler hem de para konularında son derece yavaş ilerleyin!

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu sizin için içsel kararlar almak anlamına gelebilir, yine sağlık konularında da bazı kontroller yaptırmak ve yeni bir düzen oturtmak mümkün olabilir!

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. Bu kavuşum sizin hayaller – umutlar, sosyal çevre alanınızda olacağından birileri ile gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu konularda bireysel haritalara bakarak yorum yapmak daha doğru olur ama özellikle yükseleniniz Boğa ise biraz dikkat etmeniz iyi olur, tartışmalara girmeyin, bazı arkadaşlarınız ile yollarınız ayrılabilir…

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, burcunuzun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarak da yansıyabilecek! Sizin burcunuzda olacak bu etki Jüpiter burcunuzdan bir daha 12 sene sonra gelmek üzere çıkmadan size güzel & şanslı – sürprizli gelişmeler getirebilir…

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş burcunuza geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Sizin döneminiz başlıyor ve artık kendinizi daha iyi hissedeceksiniz!

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizin haritanızın karşıt alanında olacak bu dolunay, ikili ilişkiler, alma – verme dengesi, birebir iş yaptığınız kişilerle ilgili bazı sonlanmalar anlamına gelebilir. Özel ilişkilerde de gerginliklere dikkat etmek lazım!

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Sizin burcunuzda burç yöneticinizin gelmesi aslında sizin için en güzel dönemi başlatacak. Hem aşk hem de para konularında güzel gelişmeler, sürprizli durumlar mümkün! Güzel gelişmeler olan bir ay olmasını dilerim!





İkizler Burcu – Aşk, projeler, çocuklar & hayaller ön planda bu ay!

Nisan ayında burç yöneticiniz Merkür geri gideceğinden ilerlemeniz biraz zor olabilecek! Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz aya, sizin aşk, çocuklar, projeler ve aşk alanınızda olan bu tutulma ile bu konularda gelişmeler olabilir! Aşk alanında dengelere çok dikkat etmek gerek bu dönemde…

Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme sizin hayaller, umutlar ve sosyal çevre alanınızda olacak. Sosyal çevrenizde ve arkadaşlarla ilgili konularda bazı gerginlikler olabilir, birilerinin gerçek yüzünü görebilirsiniz. Bir hayaliniz var ve onu erteliyorsanız bunu gündeminize almanız için bazı gelişmeler olabilir…

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak gökyüzünde, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bire bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Bu içinizde saklı olan, herkesten gizlediğiniz bir sevgi – aşk konusu da olabilir…

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, bu geçiş sizin hayaller, sosyal çevre alanınızda olacağından eski bir aşk yeniden gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizden güzel destekler alabilirsiniz, bir hayalinizle ilgili gelişmeler olabilir!

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu sizin için bazı hızlı gelişmeleri getirebilir, arkadaş çevrenizle ilgili ilgilenmeniz gereken bir durum olabilir veya eski birisi tekrar gündeminize gelebilir!

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. Bu kavuşum sizin kariyer, görünür olduğunuz alan, pozisyonunuz ve evliliğiniz ile ilgili alanda olacak. Bugünlerde tartışmalardan uzak durun ve ani kararlar almayın. Kariyerinizi uzun vadeli etkileyecek bazı gelişmeler olabilir!

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarakta yansıyabilecek! Sizden bir önceki burçta olacağından bu kavuşumlar hem sağlıkla ilgili güzel gelişmeler olabilir hem de beklenmedik yerlerden gelecek destekler. Mayıs ayında şans gezegeni Jüpiter 1 yıl kalmak üzere burcunuza gelecek ve hayatınıza güzel etkiler getirecek. Detaylı anlattığım yazıma buradan ulaşabilirsiniz!

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Sizin için ise tempoyu düşürme ve Mayıs sonu Güneş burcunuza gelene kadar yavaş ilerleme dönemi olacak!

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizin haritanızın iş, çalışma, üretme alanınızda olacak bu dolunay ile bir iş ile ilgili haber gelebilir, bir işin sonlanması söz konusu olabilir veya bir iş değişimi söz konusu olabilir!

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Sizden bir önceki burçta olacağından bu geçiş sizin bir aşkı veya parasal konuyu gizlemenize sebep olabilir. Kapalı kapılar ardında bazı planlamalar yapabilir ve Mayıs ayında harekete geçebilirsiniz! Güzel gelişmeler olan bir ay olmasını dilerim!





Yengeç Burcu – Ev, aile, kariyer konuları ön planda!

Nisan ayına Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin ev, aile, alım – satım alanınızda olan bu tutulma ile bu konularda gelişmeler olabilir! Aile içindeki konuşmalara ve dengelere çok dikkat etmek gerek bu dönemde…

Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme sizin kariyer, görünür olma, evlilik alanınızda olacak. Bu yüzden he hayatınız hem de kariyeriniz ile ilgili konularda yavaş ilerleyin ve bu hayatta hangi yönde devam etmek istediğinizi iyice düşünün! Hep hayal ettiğiniz şey neydi bugüne kadar olması için neler mümkün? Korkmayın adım atın…

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak gökyüzünde, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bire bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Yine bir güzel haber alabilirsiniz!

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, bu geçiş sizin kariyer, evlilik ve görünür olduğunuz alanda olacağından bu konularda güzel gelişmeler getirebilir! Eski ve kaçtı sandığınız bir iş veya ilişki de geri gelebilir!

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu sizin için kariyer alanında bazı hızlı gelişmeleri gündeme getirebilir, eski bir konuyu, işi veya projeyi tekrar gündeme almanız gerekebilir. Eski bir iş yerinden teklifte alabilirsiniz…

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. Bu kavuşum seyahat alanınızda olacağından bugünlerde önemli bir seyahat yapmayın, yaparsanız da kazalara karşı dikkatli olun! Yine hukuksal konularda da gergin gelişmeler olabilir!

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarakta yansıyabilecek! Sizin hayallerinizi gerçekleştirebilecek bir alanda olacağından hayalleriniz yolunda adım atmak için gerekli destekleri alabilirsiniz. Unutmayın bu alandan Jüpiter bir daha 12 yıl sonra geçecek!

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Sizin için ise tam bir sosyalleşme, etkinliklere katılma ve hayallerinize odaklanma zamanı!

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizin haritanızın aşk, çocuklar, projeler ve hobiler alanınızda olacak bu dolunay biraz gergin etkileri getirebilse de beklediğiniz hatta geciken bir haberi getirebilir!

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Siz yine hayaller, sosyal çevre alanınız etkileneceğinden bu konularda güzel gelişmeler mümkün, ilişkisi olmayanlar sosyal çevreden birisi ile tanışabilirler! Güzel gelişmeler olan bir ay olmasını dilerim!





Aslan Burcu – Beklediğiniz haberler gelebilir, kariyerde sürprizli durumlar olabilir!

Nisan ayına Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin iletişim, seyahatler, işbirlikleri, kardeşler ve yakın akrabalar alanınızda olan bu tutulma ile bu konularda gelişmeler olabilir! Bu konularda gelişmeler ve bazı ortaya çıkışlar olabilir. Bir işten haber alabilir ve imza atabilirsiniz…

Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme sizin uzaklar, seyahatler, hukuksal konular, inançlar alanınızda olacağından bu konularda eski bazı konular gündeme gelebilir! İlerlemek bu dönemde zor olabilir, eski konuları çözmeye odaklanın!

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak gökyüzünde, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bire bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Yine bir güzel haber alabilirsiniz, özellikle parasal konularda gecikmiş bir haber varsa…

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine uzaklar, seyahatler, yabancı firmalar, eğitimler ve hukuksal konular alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler getirebilir!

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu sizin için eski bir hukuksal konuyu gündeme getirebilir, yine yaptığınız bir anlaşma ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz…

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. Bu kavuşum parasal konuları anlatan alanınızda olacağından bugünlerde önemli parasal kararlar almayın, eski bir yatırımdan dönüş almak veya üzerinde çalıştığınız bir işi uzun vadeli bir sonuca bağlamak için ise iyi günler olacak…

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarakta yansıyabilecek! Sizin kariyer, konum, hayatınızın gidişatı alanınızda olacağından bu konularda çok şanslı ve sürprizli gelişmeler olabilir. Unutmayın bu alandan Jüpiter bir daha 12 yıl sonra geçecek!

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Sizin için ise kariyer alanında güzel gelişmeler yaşama zamanı!

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizin haritanızın ev, aile, yatırımlar ve alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz…

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Siz yine kariyer, görünür olduğunuz alan, evlilik alanınız etkileneceğinden bu konularda güzel gelişmeler mümkün, bir evlilik kararı veya ciddi adım söz konusu olabilir tabii en doğru yorum bireysel haritanızdan!





Başak Burcu – Parasal konular, seyahatler ve ortak işler ön planda!

Nisan ayına Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin parasal konuları anlatan alanınızda olan bu tutulma ile bu konularda gelişmeler olabilir! Beklediğiniz bir para veya bağlantılı bir gelişme gündemde olabilir, sonuç alma ve kapanış etkisi yüksek olacak!

Bu ay burç yöneticiniz Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme sizin para alanınızda olacağından bu konularda fazla risk almayın, yeni yatırım yapmayın, eski yatırımların sonucunu almak için ise güzel bir dönem olacak…

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak gökyüzünde, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bire bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Yine bir güzel haber alabilirsiniz, özellikle ilişkilerle ilgili güzel gelişmeler ve destekler olabilir!

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine ortak para, yatırımlar alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler getirebilir!

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu sizin için eski bir parasal konuyu veya beraber iş yaptığınız birisini gündeme getirebilir. Eski bir işe dönmek veya eski bir arkadaşla iş yapmak için iyi, yepyeni bir işe başlamak için ise iyi bir etki olmayacak!

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. Bu kavuşum sizin karşıt alanınızda olacağından ikili ilişkiler konularında dikkatli olmak önemli olacak!

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarakta yansıyabilecek! Sizin uzaklar, yabancılar, hukuksal konular alanınızda olacak bu etkileşim ile çok şanslı ve güzel bir gelişme ve haber gelebilir!

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Sizin için ise hem bir seyahat hem de hukuksal konularda güzel gelişmeler elde etme vakti.

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizin haritanızın iletişim, sözleşmeler, kardeşler, yakın akrabalar, eğitimler ve iş birlikleri konularını anlatan alanınızda olacağından bu konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz, bazı haberler alabilirsiniz…

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Siz yine uzaklar, seyahatler, başvurular ve hukuksal konular alanınız etkileneceğinden bu konularda güzel gelişmeler mümkün. Güzel gelişmeler olan bir ay olmasını dilerim!





Terazi Burcu – İkili ilişkiler, hayatınız ile ilgili önemli ve gecikmiş kararlar aktif!

Nisan ayı Teraziler için çok önemli bir ay, aya burcunuzda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için hayatınızda bir dönemi kapatma ve yeniye başlama kararlarının verileceği bir ay olacak..

Bu ay Merkür Koç burcunda tam da karşıt alanınızda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme sizin karşıt alanınızda yani ikili ilişkiler, birebir iş yaptığınız kişiler alanınızda olacağı için hem eski ilişkiler gündemde olacak hem de eski bazı kişilerden haberler alacak ve yavaş ilerleyeceksiniz!

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak gökyüzünde, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bire bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Yine bir güzel haber alabilirsiniz, özellikle işle ve sağlıklık ilgili güzel gelişmeler ve destekler olabilir!

5 Nisan sabahında ise burç yöneticiniz Venüs Koç burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine ikili ilişkiler alanınıza olacak ama burç yöneticinizin çokta rahat etmediği Koç burcunda olması sizi biraz karşı tarafa odaklı yaparken ilişkiler akanında zarar yazabilecek!

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu sizin için eski bir ilişkiyi, evlilikle ilgili konuyu veya ortaklık konusunu gündeme getirecek. Yeniye başlamak isteyeceksiniz ama önce eski ile kapanış yapmanız gerecek, bu kişiler fiziki olarak hayatınızda olmasa bile, aklınızdan, fikrinizden ve evinizden anılarını çıkarmanız gerekecek!

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. #Nisan Ayı Burç Yorumları

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarakta yansıyabilecek! Sizin ortak para, yatırımlar, miraslar ve bankalarla ilgili konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda eski yatırımların dönüşünü almak veya parasal konularda geciken haberlerin gelmesi mümkün.

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Sizin için ise bu etki parasal konulara destek verecek bir etki bir alım – satım yapmayı düşünüyorsanız ya bekleyin ya da haritanızdan analiz alarak ilerleyin! #Nisan Ayı Burç Yorumları

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizin haritanızın yine parasal alanında olacağından işte bu dönemde beklediğiniz haberler ve sonuçlar gelebilir. Doğası gereği Akrep burcu krizlerle alakalı olduğundan krizli gelişmelere de dikkat etmek gerekir!

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Sizin burç yöneticiniz rahat ettiği bir alana geçince sizde rahat edersiniz şimdi sizin için güzel, ilerlemek için iyi ve parasal açıdan harika bir dönem başlıyor!





Akrep Burcu – Burcunuzdaki dolunay etkisi ile beklediğiniz ve geciken haberler gelebilir!

Nisan ayı Akrepler için yavaş başlayacak ama hızlı bitecek. Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin için biraz içsel, yüzleşmeli ve kapanışlar etkisi getiren bir tutulma…

Bu ay Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme iş, çalışma, üretme alanınızda olacak, bu etki ile hem iş yerinizde bazı eski konular açılabilir, hem de eski işlerden haberler veya eskilerden tanıdığınız birinin size bir iş fırsatı çıkarması mümkün olabilir. Sağlık konularına ise dikkat etmek gerekecek!

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak gökyüzünde, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bire bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Yine bir güzel haber alabilirsiniz, özellikle aşk, çocuklar ve projelerle ilgili!

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacak bu alana güzel etkileri de beraberinde getirecek!

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu sizin için eski bir işi, iş alanında eski bir konuyu veya projeyi gündeme getirebilir. Bir yeni ay olmasına rağmen ilerlemek ve yeni adım atmak için iyi bir dönem olmayacak, daha çok eskiyle kapanış yapmak gerecek. Merkür düze dönünce bu dönemde alınan kararlar uygulanabilir, bu da ay sonunda olacak!

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. Burç yöneticinizin bu sert kavuşumu hem aşk, çocuklarla ilgili konularda hem de iş, proje alanında dikkatli olmanızı gerektiriyor. Sert kararlar ve gelişmeler olabilir!

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarak da yansıyabilecek! Sizin ikili ilişkiler, evlilik, birebir yapılan işler, danışmanlık konularını anlatan alanınızda olacağından bu konularda eski bazı durumlar tekrar gündeme gelebilir ama genel olarak şanslı gelişmeler yaşanabilir!

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Sizin için ise bu tam karşıt alanınızda olacağından artık odağınız daha çok ikili ilişkilerde ve karşı tarafta olacak. Aslında güzel gelişmeler getirme etkisi yüksek ama bireysel haritalardan yorumlamak bunu daha doğru olur çünkü herkes için böyle çalışmayabilir!

24 Nisan sabahında burcunuzda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizin burcunuzda olacak bu dolunay ile hayatınızdaki birçok konu ile ilgili kararlar vermeniz ve birşeyleri geride bırakmanızın gerekliliği gündemde olacak!

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Sizin karşıt alanınıza olacak bu geçiş ile hem ikili ilişkiler alanında hem de birebir iş yaptığınız kişilerle ilgili konularda güzel gelişmeler yaşamanız mümkün olacak. Güzel bir ay olmasını dilerim…





Yay Burcu – Hayaller, sağlık, aşk ve iş konuları ön planda!

Nisan ayına Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin hayallerinize odaklanmanız gereken ve sosyal çevrenizden birileri ile ilgili kararlar alabileceğiniz bir tutulma etkisi olacak. İlişkilerde denge ve dengeyi kaçırdığınız kişilerle ilgili alanlara bakmak içinde iyi bir dönem olacak!

Bu ay Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme sizin aşk, çocuklar, hobiler, proje bazında yapılan işler alanınızda olacak, bu etki ile hem eski aşklardan haberler olabilir hem de eski işlerden veya bazı işle bağlantılı kişilerden. İlerlemek ve yepyeni kararlar almak için ise iyi olmayacak!

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak gökyüzünde, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bire bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Yine sizin ev, aile ve alım – satım alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler olabilir ve bir dileğiniz kabul olabilir!

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, bu geçiş sizin aşk, çalışma, projeler, sanatsal konular ve çocuklar alanınızda olacak, bu konularda üretken ve güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönem olacak.

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu sizin için eski bir işi, projeyi veya hep yapmak istediğiniz birşeyi gündeme getirebilir! Eski bir hayalinizi gündeme almak için iyi bir dönem olacak… Merkür düze dönünce bu dönemde alınan kararlar uygulanabilir, bu da ay sonunda olacak!

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. Bu kavuşum aile ve hane içinde sert etkileri getirebilir ama aynı zamanda mal mülk, alım – satım konularında uzun dönemli kararlar da aldırabilir!

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarak da yansıyabilecek! Sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınızda olacağından bu konularda şanslı gelişmeler ve sürprizler olabilir!

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Sizin için ise bu geçiş iş, çalışma, üretme ve sağlık alanında olacağından bu konularda hem odağınız olacak hem de güzel gelişmeler mümkün olacak!

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizden bir önceki burçta olacağından bu dolunaya dikkat etmek gerekecek. Birinden düşmanca tavırlar görebilirsiniz ve böylelikle gerçek yüzünü de görebilirsiniz. Yine sağlık konularında bazı gelişmeler olabilir ve kapanış, bitiş, şifa etkisi yüksek olabilir!

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Sizin iş, çalışma, üretme ve sağlık alanınıza olacak bu geçiş ile hem iş hem de sağlık alanında güzel gelişmeler yaşamanız mümkün olacak.





Oğlak Burcu – Ev, kariyer, aşk – çocuklar konuları aktif!

Nisan ayına Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin kariyer konuları ile ilgili kararlar alabileceğiniz bir tutulma etkisi olacak. İşiniz, hayatta gittiğiniz yönü sorgulatacak etkiler devrede olurken ay sonunda yepyeni kararlar alabilirsiniz!

Bu ay Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme sizin ev, aile, alım – satım alanınızda olacak, bu etki ile hem eski birilerinden haberler olabilir, hem aile içinde bazı eski konular açılabilir hem de bir alım – satım konusu tekrar gündeme gelebilir!

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak gökyüzünde, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bire bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Yine sizin ev, aile ve alım –iletişim alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler olabilir ve bir dileğiniz kabul olabilir! #Nisan Ayı Burç Yorumları

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine ev, aile, alım – satım alanınızda olacak, bu konularda güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönem olacak.

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu gerçekleşeceğinden oldukça sert etkiler arka arkaya gelmiş olacak. Bu sizin ev, aile – alım –satım alanınızda olacak ve bu alanlarda eski bazı konuları gündeme getirebilecek! Karar alın ama Merkür düze dönünce bu dönemde alınan kararlar uygulanabilir ki, bu da ay sonunda olacak!

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. Bu kavuşum iletişim alanınızda olacağından konuşmalarınıza dikkat edin ve tartışmalara girmeyin! Uzun vadeli bir sözleşme imzalamak için iyidir ama konuşması daha önceki aylarda ise yepyeni şeylere girmemeye çalışın!

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarak da yansıyabilecek! Sizin aşk, çocuklar, projeler, sanatsal konular ve yaratıcılık alanınızda olacağından bu konularda şanslı gelişmeler olabilir!

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Sizin için ise bu geçiş aşk, çocuklar, projeler, yaratıcılık alanınızda olacağından bu konularda hem odağınız olacak hem de güzel gelişmeler mümkün olacak!

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizin sosyal çevre, hayaller, işte destek aldığınız kişilerle ilgili alanda olacağından hem bu konularda bazı krizli durumlar ve gelişmeler olabilir hem de bazı kapanışlar yapma gerekliliği!

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Sizin aşk, çocuklar, projeler alanınıza olacak bu geçiş ile hem iş hem de ilişkiler alanında güzel gelişmeler yaşamanız mümkün olacak.






Kova Burcu – Ev alma, yer değiştirme ve kariyerde gelişmeler mümkün!

Nisan ayına Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin başvuru sonuçlarını almanız, hukuksal konularda gelişmeler yaşamanız için iyi bir etki olacak.

Bu ay Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme sizin iletişim, seyahatler, konuşmalar, görüşmeler ve sözleşmeler alanınızda olacak, bu etki ile eski işler gündeme gelirse ilerleyebilirsiniz ama yepyeni imzalarda çok dikkatli olun!

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak gökyüzünde, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bire bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Yine sizin ev, aile ve alım –iletişim alanınızda olacağından bu konularda güzel gelişmeler olabilir ve bir dileğiniz kabul olabilir!

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine iletişim, görüşmeler seyahatler alanınızda olacak, gitmek istediğiniz bir yere seyahat etmek veya aile, kardeşler, kuzenler buluşmaları için iyi olacak!

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu aktif olacak, bu tutulma yine iletişim, kardeşler, seyahatler, anlaşmalar ve sözleşmeler alanınızda olacak ve bu alanlarda eski bazı konuları gündeme getirebilecek! Karar alın ama Merkür düze dönünce bu dönemde alınan kararlar uygulanabilir ki, bu da ay sonunda olacak!

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. Bu kavuşum parasal konuları anlatan alanınızda olacağından bu konularda anlaşmazlıklar ve tartışmalar olabilir! Uzun vadeli bir para konusuna adım atmak için iyidir ama konuşması daha önceki aylarda ise yepyeni şeylere girmemeye çalışın!

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarak da yansıyabilecek! Sizin ev, aile, alım satım konularını alanınızda olacağından bu konularda şanslı gelişmeler olabilir!

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Sizin için ise bu geçiş ev, aile, alım – satım konularını anlatan alanınızda olacağından bu konularda hem odağınız olacak hem de güzel gelişmeler mümkün olacak!

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizin kariyer, hayatta gittiğiniz yol, evlilik ve iş ile ilgili alanınızda olacağından hem bu konularda bazı krizli durumlar ve gelişmeler olabilir hem de bazı kapanışlar yapma gerekliliği! İşle ilgili beklenen haberler de gelebilir!

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Sizin yine ev- aile, alım – satım konularını anlatan alanınıza olacak bu geçiş ile hem ev hem de aile içindeki ilişkiler alanında güzel gelişmeler yaşamanız mümkün olacak. Bir alım – satım düşünüyorsanız bu dönem ilerlemek için daha uygun olacak!





Balık Burcu – Parasal konularda dikkatli olmak gereken bir ay eski alacaklar gelebilir!

Nisan ayına Terazi burcunda yaşadığımız Ay tutulmasının etkisinde başlıyoruz, sizin ortak para, yatırımlar, bankalar ve alacaklar konularında gelişmeler yaşamanız için iyi bir etki olacak.

Bu ay Merkür Koç burcunda gerilemeye başlayacak 2 Nisan itibari ile ve bu gerileme Nisan sonuna kadar devam edecek. Bu dönemde kiron ile kavuşum yapacağı 15-16 Nisan dikkat etmek gereken günler olacak çünkü bizi ve kimliğimizi yaralayıcı davranışlar olabilir ama farkındalıkla bakanlar için büyük şifa kapıları açılabilir! Bu gerileme sizin yine parasal alanınızda olacağından yeniye adım atmak için iyi olmayan ama eski işlerin sonuçlarını almak için iyi bir dönem olacak, bu etki ile eski işler gündeme gelirse ilerleyebilirsiniz ama yepyeni parasal konularda çok dikkatli olun!

3 Nisan’da Venüs – Neptün kavuşumu aktif olacak gökyüzünde, tam bir ilahi aşk ve sevgi günü, kalbinizi sevgiye açmak ve bire bütüne dua etmek için harika bir gün! Bugün de eski bazı aşklar ve ilişkiler gündeme gelebilir. Sizin burcunuzda olacağından hayatınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir ve bir dileğiniz kabul olabilir!

5 Nisan sabahında ise Venüs Koç burcuna geçecek, bu geçiş sizin yine iletişim, görüşmeler seyahatler alanınızda olacak, gitmek istediğiniz bir yere seyahat etmek veya aile, kardeşler, kuzenler buluşmaları için iyi olacak!

8 Nisan akşamında Koç burcunda sert bir Güneş tutulması (yeni ay) yaşayacağız, bu tutulma sırasında Merkür geri hareketli olacak, kiron Güneş – Ay kavuşumuna eşlik edecek. Yine tutulma sırasında ve sonrasında Mars – Satürn kavuşumu aktif olacak, bu tutulma parasal alanınızda olacak ve bu alanlarda eski bazı konuları gündeme getirebilecek! Karar alın ama Merkür düze dönünce bu dönemde alınan kararlar uygulanabilir ki, bu da ay sonunda olacak!

8-9 ve özellikle 10 Nisan en gergin günler arasında, iki kötücül dediğimiz Mars ve Satürn bugün tam kavuşumda olacak ama etkisini zaten yaklaşan 1 haftalık süreçte hissetmiş olacağız! Mars savaş, gerginlik, agresyon, ameliyat, kesici aletler ve girişimlerle alakalıdır, Satürn ise zaman, sabır, sınanma, sınavlar, durağanlık, uzun vadeli – kalıcı işlerle alakalıdır. Bu kavuşum sizin burcunuzda olduğundan hem sağlık konularına dikkat edin hem de kazalara ve sakarlıklara…

13 Nisan’dan itibaren ise şanslı etkiler devreye girecek, Boğa burcunun son derecelerinde kavuşum etkisi başlayacak olan Jüpiter ve Uranüs ay sonuna kadar oldukça şanslı ve beklenmedik gelişmeler getirebilecek. Bu etki kaçtığını sandığınız şansların, işlerin ve kişilerin geri gelmesi olarak da yansıyabilecek! Sizin iletişim, işbirlikleri, sözleşmeler ve seyahatler alanınızda olacağından bu konularda şanslı gelişmeler olabilir!

14- 15 – 16 Nisan önceden de yazdığım gibi dikkat etmek gereken günler olacak, sözlü tartışmalara girmek kendimizi değersiz hissettiğimiz alanların yüzeye çıkmasını sağlayacak olaylar yaşamak mümkün!

17 Nisan kadersel etkiler içeriyor özelikle aşk, ilişkiler konularında dikkat etmek lazım, size söylenenlere, karşınıza gelenlere, mesajlar önemli! Yine bugün Jüpiter ile Uranüs kavuşumu kesinleşiyor ve kadersel, şanslı, önemli gelişmeler özellikle parasal alanda olabilir!

19 Nisan akşam saatlerinde Güneş Boğa burcuna geçecek ve Boğa burcu zamanı başlayacak! Sizin için iletişim, işbirliklerini anlatan alanınızda olacağından bu konularda hem odağınız olacak hem de güzel gelişmeler mümkün olacak!

24 Nisan sabahında Akrep burcunda Plüton kontaklı bir dolunay meydana gelecek, tutulmaların etkisini de aktive eden bu dolunay ile ortaya çıkışlar, beklenmedik gelişmeler ve krizli bazı durumlar oluşabilir! Krizin içinden geçerek yolunuzu bulmak gerekecek ve bazıları hayatınızdan çıkabilecek bu durumda. Sizin uzaklar, seyahatler, başvurular ve hukuksal konular alanınızda olacağından hem bu konularda bazı krizli durumlar ve gelişmeler olabilir hem de bazı kapanışlar yapma gerekliliği!

26 Nisan’da Merkür artık düze dönecek ama 1 Mayısta Mars Balık burcundan çıkana kadar aksiyon almak için beklemek daha mantıklı olacak çünkü yolumuzu ve önümüzü tam olarak görmüyor olacağız!

29 Nisan öğlen saatlerinde Venüs çok sevdiği ve yöneticisi olduğu Boğa burcuna geçecek ve öncelikle para – yatırım konularında sonra ilişkiler anlamında güzel bir dönem başlayacak! Sizin yine iletişim, işbirlikleri, seyahatler konularını anlatan alanınıza olacak bu geçiş ile hem işle ilgili konularda hem de seyahatler, sözleşmeler, imza atma konularında güzel gelişmeler yaşamanız mümkün olacak. Güzel bir ay olmasını dilerim…




Güliz Kına
 
X