2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba
Kan testime göre hamileyim.
Son adet tarihine göre hesaplama yapınca doğum 6 ocakta gözüküyor.
Ocak ayını açan olmadığı için açmak istedim.
Hepimiz için hayırlı olsun
Sen ne zaman öğrendin ben regle 4 gün kala öğrendim şuan 4+1 im işte ve keseyi ne zaman görürüm kalp atışını ne zaman duyarım merak ediyorum

Sen ne zaman öğrendin ben regle 4 gün kala öğrendim şuan 4+1 im işte ve keseyi ne zaman görürüm kalp atışını ne zaman duyarım merak ediyorum
Merhaba bende adetime 4 gün kala öğrendim 5 gün kalada 1 kere kahverengi lekelenme gordum ertesi gun suphelenip yerleşme kanaması mi acaba diye test yaptım ve çift çizgi gördüm çok şükür sonrasında hemen sağlık ocağına kan testi vermeye gittim 90.7 cıktı beta hcgm yarın tekrar kan vermeye gidicem umarım güzel bi artış görürüm bugün bat günümdü yarın batimi 1 gün geçmiş olucam sizinde son adet tarihiniz 4 nisan miydi acaba

Son adet tarihim 2 nisandi. 4 gün kala çift çizgi gördüm 3 gün kala kan verdim 80.4 betam çıktı. Sonrasında başka kan vermedim 12 mayısta tekrar doktora gidicem. İdrar testi yaptım ama 2 günde bir ve bugün iki çizgi de kopkoyuydu ve bat tarihim dündü.

Bende kasık ağrısı oluyor arada ve karnıma sancı giriyor bazen. Ama doktor normal demişti yerlesirken olurmus kan olmadığı sürece sıkıntı yokmuş kan vermeye gittiğim gün muayene etmişti o zaman söyledi

Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallahhh aramızda 1 -2 gün oynama var bende adete 4 gün kala idrar testi yapınca hemen kana koştum senin gibi bende sonradan idrarla takip ettim bugün en koyu halini yakaladım umarım idrarda koyulasiyorsa beta hcgmizde inşallah güzel bi şekilde artmıştır

Kadın doğum doktoruna mi gitmiştin cnm benimde hafif hafif sızlama şeklinde ağrılarım oluyor umarım normaldir

İnşallah canım senin belirtin var mı bende sık idrara çıkma ve göğüs hassasiyetim var. Canım ben acilde vermiştim kanı dr gebe acile yönlendirmisti pozitif çıkınca orda baktılar da doktor kanaman ve çok şiddetli ağrın olmadığı sürece normal yerlesirken dedi

Bendede sık idrara çıkma göğüs hassasiyeti ve kokulara hassaslasma var cnm bi koku duyduğumda migdeme bulantı geliyor arada bazen basım dönüyor birde bu ay aşırı gaz sancisi çektim aşırı ama bu ay belirti dinlemicem dedim kendi kendime bu aydan umidim yoktu ama çok şükür oldu

Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin benim karnima bazen sancı giriyo 5 dakika içinde geçiyor kasigima da batma gibi oluyor bazen ama bugün kasigima girmedi çok da karnıma iki sefer girdi ağrı canım. Daha beta da baktirmadim yarın belki sağlık ocağında yine baktiririm en son 80 di işte

Merhaba benim de hcg 55 çıktı tahmini doğumum 5 Ocak çok sabırsız bi bekleyiş olacak bizim için umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Merhaba
Kan testime göre hamileyim.
Son adet tarihine göre hesaplama yapınca doğum 6 ocakta gözüküyor.
Ocak ayını açan olmadığı için açmak istedim.
Hepimiz için hayırlı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza Ben tüp bebek yöntemiyle transferimin 8.günü 283 çıktı beta inşallah sağlıkla kalırsalar 12 Ocak doğum

Merhaba sat tarihim 1 Nisan adet gecikmemin 3. Gününde idrar testinde pozitif gördüm. Çok heyecanlıyım şuan 2.gebeliğim olucak İnşallah betahcg 2 kez yaptırdım düzenli artış var mı yok mu diye çok şükür şuan bir sıkıntı yok ama Dr muayenesi için biraz beklemek istedim erken gidildiğinde olumsuz birşeyle karşılaşıp stresli günler geçirmemek için. 17 sine randevu aldım kendi hesaplamama göre 6+4 olucak umarım kese bebek aynı anda hepsini öğrenme şansım olur. Şimdiden hepimizin sağlıklı gebelik geçirmesini diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…