2024 Ocak Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Selamün Aleyküm hanımlar 🌺 Bende ikinci tüp bebek denemesi için bekliyorum ilk denemeden 1 yumurta vardı oda döllenmedi. Dün opu oldum 3 yumurta toplandı bu gün aradılar 1 tanesi döllenmiş şimdi yarın yine arayıp bilgi verirler mi?
Daha öncekinde iki gün sonra aramışlardı döllenme olmayınca bir gün daha izleyip öyle haber vermek istemişler.

Genetik test ile mi pozitif gördünüz?
Ben daha önce kendim 3 kez gebe kalıp 6. Haftada düşük yaptım. Doktorum genetik bir sorundan kaynaklı olabileceğini söyledi. Dolayısıyla tüp bebek deneyelim genetik tanı yaptıralım genetiği sağlam bir embriyo ile deneyelim dedi. 10 embriyo elde etmistik sadece 2 tane kaldı 5. Güne. Doktorun tezi doğrulanmış oldu, kalanları teste gönderdik biri de genetik hasta geldi. Normal olan transfer edildi. Yani benim infertilite sorunum yoktu tekrarlayan düşük problemim vardı. Şimdi sonucum pozitif, hem de kalan embriyom düşük kalite olmasına rağmen. Düşük kalite olduğu için tutunmaz demiştim ama doktorum tutunduktan sonra hepsi a kalite tutunmazsa hepsi c, kısmet bunlar bizim en olasılığı yüksek olanı seçmek için tıbben kullandığımız şeyler bunlar sen sayılara harflere takılma demişti. Zaten öyle böyle son diye karar verdik eşimle, çok yorgunuz. İnşallah umutluyum bu sefer kavuşacağız 😊.

İntergen genetik tanı merkezinde yaptırdım. Yaklaşımları çok güzel. Merkezin sahibi Serdar hoca doktorunuzla iletişimde oluyor. Ne gerekiyorsa birlikte planlıyorlar. 14 günde de sonuçlarım çıktı 🤗
O kadar sevindim ki… çok teşekkür ederim 🙏🏻🤩 hemen arkadaşıma söylemeliyim😍🌸🙏🏻

Ben daha önce kendim 3 kez gebe kalıp 6. Haftada düşük yaptım. Doktorum genetik bir sorundan kaynaklı olabileceğini söyledi. Dolayısıyla tüp bebek deneyelim genetik tanı yaptıralım genetiği sağlam bir embriyo ile deneyelim dedi. 10 embriyo elde etmistik sadece 2 tane kaldı 5. Güne. Doktorun tezi doğrulanmış oldu, kalanları teste gönderdik biri de genetik hasta geldi. Normal olan transfer edildi. Yani benim infertilite sorunum yoktu tekrarlayan düşük problemim vardı. Şimdi sonucum pozitif, hem de kalan embriyom düşük kalite olmasına rağmen. Düşük kalite olduğu için tutunmaz demiştim ama doktorum tutunduktan sonra hepsi a kalite tutunmazsa hepsi c, kısmet bunlar bizim en olasılığı yüksek olanı seçmek için tıbben kullandığımız şeyler bunlar sen sayılara harflere takılma demişti. Zaten öyle böyle son diye karar verdik eşimle, çok yorgunuz. İnşallah umutluyum bu sefer kavuşacağız 😊.
Hayırlısıyla ve saglıkla bebeginizi kucagınıza alırsınız insallah ♥️

Çok geçmiş olsun. Benim betam da geçen sene düzenli artmiyordu düşük oldu. Şimdi yine hamileyim ama betam yine iki katına yakın artıyor. Sınırdayim anlayacağın. Tam anlamıyla sevinemiyoruz. İnşallah sorunsuz sağlıkla ilerler
Merhaba beta düzenli artmayınca düşük oldu demişsiniz de kaçıncı haftada oluyor düşük acaba benim de betam düzenli artmıyor da tedirgin oldum bir de düzenli derken iki katına yakın artmıyor galiba dimi

Selamün Aleyküm hanımlar 🌺 Bende ikinci tüp bebek denemesi için bekliyorum ilk denemeden 1 yumurta vardı oda döllenmedi. Dün opu oldum 3 yumurta toplandı bu gün aradılar 1 tanesi döllenmiş şimdi yarın yine arayıp bilgi verirler mi?
Daha öncekinde iki gün sonra aramışlardı döllenme olmayınca bir gün daha izleyip öyle haber vermek istemişler.
Evet canım hayırlı olsun bebiiş olsun inşallah embriyon. Benim de tek embriyom vardı. Gün gün arayıp bilgi verdiler 🙏

Merhaba beta düzenli artmayınca düşük oldu demişsiniz de kaçıncı haftada oluyor düşük acaba benim de betam düzenli artmıyor da tedirgin oldum bir de düzenli derken iki katına yakın artmıyor galiba dimi
Korkma lütfen . Herkesin bedeni bir değil. Hem her düşük betayla alakalı olmuyor ki . İnşallah bu sefer güzel olacak. Ben sadece betam geçen sene iki kat artmamisti ama 6.haftaya kadar kalp atışını dahi duymustum ama sürmedi. Bu sefer şükür yine hamileyim ama iki kata yakın artmış yani sınırda. İnşallah bundan sonra daha iyi artar umuduylayim. Senin beta. Ne durumda şuan

Ben daha önce 3 gebeliğimi de (tüp bebek değil) ilişkiden 3 -5 gün sonra kendim farkettim. Bende garip bir şekilde, anında alt karın şişliği oluyor. Ama yemek şişmesi, gaz gibi değil. İçinize çekemediğiniz bir şişlik. Belki belirti arayanlara yardımcı olur:)
Ben de merak ediyorum tüp bebek transferi sonrası da aynısı olacak mı diye🤤

Back
X