2024 yılı klomen kullanmaya başlayan hanımlar bu başlıkta toplanalım♥️

Allah'ım insallah senin adet sonrası bu ay hemencik olur. Ooo hemde en bi istedigim, aslan burcu olur. 🫠 Doktorum geçen gidişimde havaların etkili oldugunu söylemişti. Hatta pek bi gebe kalan vardı. Sen günlerini bol bol degerlendir. Hadi inşallah. 🤲 Kendimle beraber, birisinin içten içe mutluluguna dua etmek çok güzel. Gönlünü yumuşatıyorsun. ❤️ ben havuçsal, devam bildigin gibi 😄
Ahhh canım benim inşallah Rabbim hep beraber güldürsün yüzümüzü elbet bizede sıra gelicek ezelde ne zaman yazıldıysa bebeklerimizin ana rahmine yazıldığı tarih o zaman hamile kalacaz bunu unutma olur mu ♥️siz menilerinizle kendiniz yarattiginizi sanırsınız oysa biz yarattık diye ayet var vakıa 58.de o beni çok etkilemişti ya'ni millet kendi hemen oldu çok dogurganim diyenlere asla bakma güzel canını üzme 🤲🏻♥️elbet bizim sıramızda gelicek ve o sırada sabır etmekten bol bol sevaba giriyoruz

Merhaba bende bugün klomen kullanmaya başladım umarım yorulmadan biran önce hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz ☺️
Ben ergenliğimden beri düzenli adet görmüyorum hatta tarlusal kullanmadan adet göremiyordum tarlusal kullanmak da doğru değilmiş onun yerine duphaston kullanmak daha iyiymiş bu arada 27 yaşındayım kendi kendime adet gördüğüm sayı bi elin parmaklarını geçmez diyebilirim zaten tedavisiz gebe kalamayacağım bariz belliydi üç yıllık evliyim yaşım erken diye üstüne düşmedim uğraşmadım şimdiye kadar ve yeni yeni bebek istemeye başladım bu platformda yazılanları çok okuyorum çünkü insan bu aşamadan geçenlerin neler yaptıklarını merak ediyor bende yazıcam yaptıklarımı inşallah hepimiz birbirimize hamiş haberlerimizi veririz ♥️

Merhaba bende bugün klomen kullanmaya başladım umarım yorulmadan biran önce hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz ☺️
Ben ergenliğimden beri düzenli adet görmüyorum hatta tarlusal kullanmadan adet göremiyordum tarlusal kullanmak da doğru değilmiş onun yerine duphaston kullanmak daha iyiymiş bu arada 27 yaşındayım kendi kendime adet gördüğüm sayı bi elin parmaklarını geçmez diyebilirim zaten tedavisiz gebe kalamayacağım bariz belliydi üç yıllık evliyim yaşım erken diye üstüne düşmedim uğraşmadım şimdiye kadar ve yeni yeni bebek istemeye başladım bu platformda yazılanları çok okuyorum çünkü insan bu aşamadan geçenlerin neler yaptıklarını merak ediyor bende yazıcam yaptıklarımı inşallah hepimiz birbirimize hamiş haberlerimizi veririz ♥️
Klomen medir ve ne için verilir

Klomen medir ve ne için verilir
Merhaba klomen içinde östrojen hormonu bulunan ve yumurtlaması olmayan kadınlarda yumurtaların büyüyüp çatlamasını sağlayan bir ilaç doktor kontrolünde ara ara ultrason takibi yapılarak kullanılması gereken bir ilaç çünkü yumurtalar fazla büyüdüğünde kiste dönüşebiliyormuş

Ereğli canım küçük sehirin şansızlığı en azından git gel parası ödeyecem 2bin feln özelde 10 bin dedi çünkü bence hepimiz cektirmeliyiz canım gerçekten çünkü doktor mantıklı konuştu boşuna hem beklentiye giriyoruz eğer tıkaliysa hem ağır hormon ilaçları bunlar açıksa içmeye devam ederiz tıkaliysa açarlar aklımızdan çıkar vakit kaybı olmaz artı bide açık bile çıksa tüplerimiz bu işlem tüp kanallarını genişlettiği için 3 ay içinde hamile kalma olasailigi artıyormuş sprem daha rahat geçiyormuş tüplerden genişlediği için ama 3 ay icinde tekrar eski halini alıyormuş tüpler daralıyormuş
Merhaba konyada rahim filmi cektirdiniz mi

Hayırlı olsun canım eMin ol hic dert değil düzenli adet görmemek yumurta oluşmaması hatta bu klomen femera veya iğne tedavileri bu tür sorunları olanlarda tam nokta atışı eğer vakti geldiyse tabi ki hamile kalmak için çünkü şimdi her sebebin tedavisi var ve çok kişide hamile kalıyor asıl sorun sebepsiz infertilite mesela biz eşimle tam bir sebepsiz infertiliteyiz ne kadar tedavi için ilaç kullansam da fayda etmedi çünkü zateb oluşuyordu yumurtlama çatlama düzenli adet olurum eşimin de değerleri iyi hersryimz temiz ama olmadi zamanı degl demekki deyip artık beklemeye geçtik insAllah sizin zamanıniz gelmiştir ve eb kısa zamanda sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz yavrularınıza ♥️

Hayırlı olsun canım eMin ol hic dert değil düzenli adet görmemek yumurta oluşmaması hatta bu klomen femera veya iğne tedavileri bu tür sorunları olanlarda tam nokta atışı eğer vakti geldiyse tabi ki hamile kalmak için çünkü şimdi her sebebin tedavisi var ve çok kişide hamile kalıyor asıl sorun sebepsiz infertilite mesela biz eşimle tam bir sebepsiz infertiliteyiz ne kadar tedavi için ilaç kullansam da fayda etmedi çünkü zateb oluşuyordu yumurtlama çatlama düzenli adet olurum eşimin de değerleri iyi hersryimz temiz ama olmadi zamanı degl demekki deyip artık beklemeye geçtik insAllah sizin zamanıniz gelmiştir ve eb kısa zamanda sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz yavrularınıza ♥️
Çok haklısınız dünyaya gelmeleri gereken bi zaman var biz onu değiştiremeyiz o yüzden elimizden geleni yapıp sabırla bekliycez miniklerimizi çok teşekkür ederim rabbim size de en yakın zamanda sağlıkla miniğinize kavuştursun 🥰

Nerede cektirdiniz acaba birde memnun kaldınız mi
Tıp fakültesinde devlette çekindim canım evet memnun kaldım 10 saniye anca sürüyor ilacı sıktiginda acı hissi adet ağrısı gibi hemen geçiyor zateb hiv korkmana gerek yok

Çok haklısınız dünyaya gelmeleri gereken bi zaman var biz onu değiştiremeyiz o yüzden elimizden geleni yapıp sabırla bekliycez miniklerimizi çok teşekkür ederim rabbim size de en yakın zamanda sağlıkla miniğinize kavuştursun 🥰
Amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun çocuk soranlardan uzak durun veya Allahın istemesiyle olduğunu soyleyin kendinizi rahat bırakın belki ilaçlarla hamile kalırsiniz belki kendiliğinden dediğim gibi yeterki vakti gelsin benim bebeğimin vakti olsaydı kalbi atardı eminim ki hiç bir sorun çıkmadı ama yaşamadı işte Allah dedi ki ilaçlarda içsen aşılama da yaptırsan vakti değil kese oluştu bebek oluştu gelişim çok iyi ama kalp atışı olmadi Rabbim vermedi bende o yüzden bıraktım artık canim ama sen denemek istediğin ne varsa dene için de kalmasın eğer vaktiysede birşeyler sebep oluverir ♥️

Back
X