Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 Aralık transfer günüm siz ne zaman transfer oldunuzKimler aralıkta transfer oldu benim gibi? :))))
11 aralıkta oldum:)) inş pozitifi görürüz17 Aralık transfer günüm siz ne zaman transfer oldunuz![]()
İnşaAllah11 aralıkta oldum:)) inş pozitifi görürüz![]()
HayırCanım bir şey sormak istiyorum seninde mi ilk tüp bebek denemen
Amin canım inş senindeİnşaAllahgüzel haberlerini bekliyorum minik civcivin sımsıkı tutunsun
![]()
Anladım canım hayırlısı olsun
9 aralık trnasfer oldum 4 tane 3. Gün embriyosu. Benimle ayni gun olan var miKimler aralıkta transfer oldu benim gibi? :))))
3. Gün embriyosu tek embriyomu transfer edildi size :)9 aralık trnasfer oldum 4 tane 3. Gün embriyosu. Benimle ayni gun olan var mi
3. Gün taze trnasfer 4 tane3. Gün embriyosu tek embriyomu transfer edildi size :)
İlk defa duydum 4 tane transfer edildiğini genelde 2 tane transfer ediyorlar çünkü :) ondan sordum3. Gün taze trnasfer 4 tane
11aralikta oldum bnde 4. Günüm bgn belirti filan varmı sizlerdeKimler aralıkta transfer oldu benim gibi? :))))
Belimde ve kasıkta var arada ama taze transfer ya opu yapıldıgindan beri ağrılarım geçmedi zatenBel ağrısı arada kasık sizde varmı:))