- 12 Mart 2023
- 1.524
- 1.629
- 63

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ASSOSyal
Safransari kızlar arefemiz bayramımız mübarek olsun nice bayramları dualarımız gerçekleşmiş bir şekilde yaşamayı Allahım nasip etsin aminn
![]()
ASSOSyal
Safransari kızlar arefemiz bayramımız mübarek olsun nice bayramları dualarımız gerçekleşmiş bir şekilde yaşamayı Allahım nasip etsin aminn
![]()
İyi bayramlar canlarım, inş bundan sonraki bayramda daha başka şeyler konuşmak nasip olur hepimizeASSOSyal iyi bayramlar kizlar
Amin amin amin canımmİyi bayramlar canlarım, inş bundan sonraki bayramda daha başka şeyler konuşmak nasip olur hepimizegonlumuzdekiler gerçek olsun
![]()
Benim de yaşım 38 ve p3den girmeye çalışacağım. Geçen sene karar vermiştim. Ancak yoğun bir sene oldu ve kpss ye hiç bakamadım. 2026 sınavına hazır bir şekilde girmek istiyorum.Slm kizlar aranıza yeni katildim 2026 p3 icin hazirlanmak istiyorum ama sifirim hic bir temel kalmadi ibf liyim nerden nasil baslasam bilmiyorum kafam karisik yas 38 olur mu sizce
Tabiki hocam her zamanBen de başladım. 2026 KPSS diye bir konum da var ama burası daha aktif.
Beni de alın aranıza
Slm kizlar aranıza yeni katildim 2026 p3 icin hazirlanmak istiyorum ama sifirim hic bir temel kalmadi ibf liyim nerden nasil baslasam bilmiyorum kafam karisik yas 38 olur mu sizce
Benim de yaşım 38 ve p3den girmeye çalışacağım. Geçen sene karar vermiştim. Ancak yoğun bir sene oldu ve kpss ye hiç bakamadım. 2026 sınavına hazır bir şekilde girmek istiyorum.
Selam arkadaslar samsunda kpss kursu önerir misiniz acil lütfen
Kolaylıklar diliyorum kizlar. Bende bunsayfada hazırlandım atandım. Size de kısmet olur insallahMerhabalar bende 2026 kpss ye hazırlanmak istiyorum iki bebişleen azından elimden geleni yapmaya çalışıcsm yine de sıkıldığım pes etmeyi düğündüğüm zamanlarda motive olcam bi yer olsa cok iyi olur
![]()
İyiyim canım şükür. Aynen devam. Sen nasılsın ?
Ben de aynıyım canım açıköğretim bütünleme sınavım vardı onlara girdim yarın itibarı ile bitiyor çok şükür sonra da iş bakacağım bakalım bulabilirsemİyiyim canım şükür. Aynen devam. Sen nasılsın ?
safraaanİyiyim canım şükür. Aynen devam. Sen nasılsın ?
napıyorsun asos cum. iyi misinTabiki hocam her zaman![]()
Kuzum gözün aydın harikasınmerhaba kızlar
nasılsınız .
ben bıraktım çalışmayı . çünkü derslerim çok zorlaştı.
finalde bi dersten kaldım.
bütünleme geldi ilk kez bu yıl. ona da girdim kaldım. en son tek ders sınavında geçtim.
makine elemanları dersi .
mezun oldum çok şükür.
şimdi ise 3 haftalık tatile çıkıyoruz.
ancak dönüşte işlerim fazlasıyla yoğun .
işlerim bi düzene girdiğinde ben de başlıyorum.
bi şansımı denemek istiyorum.
hazır bilgiler taze . yani matematik olarak .
GK ya ise baya bi özen gerekecek .
Iyiyim kuzum şükür, kılavuzda yine yokuz biz. Seneye artık baslicam kısmet bakalım, güçlü durmaya çalışıyorumnapıyorsun asos cum. iyi misin
Canomm şansını adalet bakanlığı alınlarından yana kullan lütfen onun mülakatlar için hazırlan katiplik için klavye hazırlığı var onu istemem çalışamam dersen mübaşirlik ,infaz koruma memurluğu var onlara başvuru yaparsın sıkma canını hatta adalet bakanlığı alımlarında artık işaret dili bilen eleman alımı yapıyorlar onun icin sertifika alıp ona da başvuru yapabilirsinIyiyim kuzum şükür, kılavuzda yine yokuz biz. Seneye artık baslicam kısmet bakalım, güçlü durmaya çalışıyorum![]()