Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Slm kizlar aranıza yeni katildim 2026 p3 icin hazirlanmak istiyorum ama sifirim hic bir temel kalmadi ibf liyim nerden nasil baslasam bilmiyorum kafam karisik yas 38 olur mu sizce

Slm kizlar aranıza yeni katildim 2026 p3 icin hazirlanmak istiyorum ama sifirim hic bir temel kalmadi ibf liyim nerden nasil baslasam bilmiyorum kafam karisik yas 38 olur mu sizce
Benim de yaşım 38 ve p3den girmeye çalışacağım. Geçen sene karar vermiştim. Ancak yoğun bir sene oldu ve kpss ye hiç bakamadım. 2026 sınavına hazır bir şekilde girmek istiyorum.

Merhabalar bende 2026 kpss ye hazırlanmak istiyorum iki bebişle🫣en azından elimden geleni yapmaya çalışıcsm yine de sıkıldığım pes etmeyi düğündüğüm zamanlarda motive olcam bi yer olsa cok iyi olur🫠

Benim de yaşım 38 ve p3den girmeye çalışacağım. Geçen sene karar vermiştim. Ancak yoğun bir sene oldu ve kpss ye hiç bakamadım. 2026 sınavına hazır bir şekilde girmek istiyorum.

Selam arkadaslar samsunda kpss kursu önerir misiniz acil lütfen

Merhabalar bende 2026 kpss ye hazırlanmak istiyorum iki bebişle🫣en azından elimden geleni yapmaya çalışıcsm yine de sıkıldığım pes etmeyi düğündüğüm zamanlarda motive olcam bi yer olsa cok iyi olur🫠
Kolaylıklar diliyorum kizlar. Bende bunsayfada hazırlandım atandım. Size de kısmet olur insallah

merhaba kızlar
nasılsınız .
ben bıraktım çalışmayı . çünkü derslerim çok zorlaştı.
finalde bi dersten kaldım.
bütünleme geldi ilk kez bu yıl. ona da girdim kaldım. en son tek ders sınavında geçtim.
makine elemanları dersi .
mezun oldum çok şükür.
şimdi ise 3 haftalık tatile çıkıyoruz.
ancak dönüşte işlerim fazlasıyla yoğun .

işlerim bi düzene girdiğinde ben de başlıyorum.
bi şansımı denemek istiyorum.
hazır bilgiler taze . yani matematik olarak .
GK ya ise baya bi özen gerekecek .

İyiyim canım şükür. Aynen devam. Sen nasılsın ?
safraaan
nabıyon
iyi misin
kızçe nasıl .
5. sınıfa geçti bizim en küçük .
onu da bi ele alacağım yazın .
baya bi ihmal ettim kızımı
ortanca LGS ye girdi.
ona yoğunlaştım. kendi derslerim zorlayıcıydı. mezun oldum.
elhamdülillah
artık bi kpss sürecine girerim nasipse
bi de kızımın bi derslerine bakacağım. ne yapıyor , ne yapamıyor. biraz rahat büyüttük onu.

merhaba kızlar
nasılsınız .
ben bıraktım çalışmayı . çünkü derslerim çok zorlaştı.
finalde bi dersten kaldım.
bütünleme geldi ilk kez bu yıl. ona da girdim kaldım. en son tek ders sınavında geçtim.
makine elemanları dersi .
mezun oldum çok şükür.
şimdi ise 3 haftalık tatile çıkıyoruz.
ancak dönüşte işlerim fazlasıyla yoğun .

işlerim bi düzene girdiğinde ben de başlıyorum.
bi şansımı denemek istiyorum.
hazır bilgiler taze . yani matematik olarak .
GK ya ise baya bi özen gerekecek .
Kuzum gözün aydın harikasın 🙏 hepimiz senden ders almalıyız, çok güçlüsün.bundan sonra daha güzel olacak bitanem🙏🥰🍒🍒🍒🫶😘

Iyiyim kuzum şükür, kılavuzda yine yokuz biz. Seneye artık baslicam kısmet bakalım, güçlü durmaya çalışıyorum 🙏🥺
Canomm şansını adalet bakanlığı alınlarından yana kullan lütfen onun mülakatlar için hazırlan katiplik için klavye hazırlığı var onu istemem çalışamam dersen mübaşirlik ,infaz koruma memurluğu var onlara başvuru yaparsın sıkma canını hatta adalet bakanlığı alımlarında artık işaret dili bilen eleman alımı yapıyorlar onun icin sertifika alıp ona da başvuru yapabilirsin
Kısmetin nereden geleceği belli olmaz tamam bu alımlarda çok torpil dönüyor başvuru da aşırı artacak yaş şartı kalktığı icin ama belki senin rızık kapın buraya yazılmıştır bilemeyiz ki o yüzden canını sıkma gün doğmadan neler doğar çok uğraştın çabaladın Allah hayırlısı ile bir kapı açacaktır 😘😘 bu şansı değerlendir mutlaka 🙂🫶

Back
X