• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Kuzum çoğunluk temizlik ve güvenlik personeli alınacakmış 🥺
Cano acaba hizmetli nasıl bir kızda hizmetli olarak fakülteye atanmış ama temizlik işçilerinin çalıştığını kendisinin sadece çay demlediğini bazen de akademisyenlerin odasını temizlediğini yazmış bayağı rahattı ama yurt için olan temizlik çok farklı olabilir
Pufff ne diyelim hayırlısı artık ....🥹

Cano acaba hizmetli nasıl bir kızda hizmetli olarak fakülteye atanmış ama temizlik işçilerinin çalıştığını kendisinin sadece çay demlediğini bazen de akademisyenlerin odasını temizlediğini yazmış bayağı rahattı ama yurt için olan temizlik çok farklı olabilir
Pufff ne diyelim hayırlısı artık ....🥹
Onlarda yüksek kapatıyor kuzum bize gelmez🥺

merhaba kızlar
sanıyorum çalışmalar için eylül demişsiniz
eylül geldi
başlayan var mı
iş güç vs bahaneleri bende de var fakat yanlış oluyor . süre anlamında bir video bile açsanız iyidir
benim de işlerim yoğun o nedenle başlıyorum diyorum. bi video açıyorum . işlere bakmaktan video bitmiş ben dinlememişim oluyor.
bilinçaltı belki yazıyordur dinlemesemde deyip geçiyorum . işler hafifler bu hafta sonrası ben de başlarım

merhaba kızlar
eylül geldi
başlayan var mı
iş güç vs bahaneleri bende de var fakat yanlış oluyor . süre anlamında bir video bile açsanız iyidir
benim de işlerim yoğun o nedenle başlıyorum diyorum. bi video açıyorum . işlere bakmaktan video bitmiş ben dinlememişim oluyor.
bilinçaltı belki yazıyordur dinlemesemde deyip geçiyorum . işler hafifler bu hafta sonrası ben de başlarım
Eylül dedim kuzum ben, fakat bölümle ilgili o kadar sinir bozucu haberler duyuyorum ki tüm hevesim kaciyor 🥺 eylülün üçü oldu başlamadım. Umutlar tükendi artık bu ülkede 🥺

kimler hangi derslere başladı
Ben daha başlamadım ....
Birde benim bu sene inşallah bitirebilirsem bölümümü dgs sınavına da gireceğim bölümün dersleri sınavları da var 🥲
Birde kpss alandan da gireceğim
Bir an önce artık başlamam lazım
Online ders anlatım uygulamaları indirip bir şekilde azar azar da olsa başlamam lazım
Hayırlı kandiller kızlar 🫰❤️❤️

Canım kandil bugün... evet sinirlerimiz duygularımız inişli çıkışlı oluyor inan seni cok iyi anlıyorum cok emek verdik verdin...
Ama işte her nasip vaktine esir derler ya hiç beklenilmedik anda belki bir kapı açılır
İnş kuzum rabbim dualarımızı duysun, halimizi görsün. Yapılan haksızlıklara dayanamıyorum. Bu mübarek günde sesimizi duysun inş kuzum benim🙏🥴

Ben daha başlamadım ....
Birde benim bu sene inşallah bitirebilirsem bölümümü dgs sınavına da gireceğim bölümün dersleri sınavları da var 🥲
Birde kpss alandan da gireceğim
Bir an önce artık başlamam lazım
Online ders anlatım uygulamaları indirip bir şekilde azar azar da olsa başlamam lazım
Hayırlı kandiller kızlar 🫰❤️❤️
Plan cok güzel olmuş çok sevindim kuzu🙏👍🤤🫶🥰🍒🍒

merhaba kızlar
eylül geldi
başlayan var mı
Sen harikasın 🙏🥰🍒🫶

Plan cok güzel olmuş çok sevindim kuzu🙏👍🤤🫶🥰🍒🍒
Ah plan güzel de şu arkadaşın hantallaştı iyice kilo bile almışsım 🤤
Kendimi gazlayıp başlamam lazım bölüm bitecek dgsye girilecek kpss alan ve genel kültür yetenek çalışılacak Rabbim sen büyüksün ....
Bir taraftan klavye çalışmam devam edecek bir yandan part time işe girip ehliyetimi almak istiyorum Ya Allah deyip başlamam lazım Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin ❤️

Ah plan güzel de şu arkadaşın hantallaştı iyice kilo bile almışsım 🤤
Kendimi gazlayıp başlamam lazım bölüm bitecek dgsye girilecek kpss alan ve genel kültür yetenek çalışılacak Rabbim sen büyüksün ....
Bir taraftan klavye çalışmam devam edecek bir yandan part time işe girip ehliyetimi almak istiyorum Ya Allah deyip başlamam lazım Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin ❤️
Amiinnn kuzum tez zamanda inş 🙏 ehliyeti erteleyip digerlerine odaklanan daha iyi olabilir belki kuzum🙏 başlamak önemli, başlayınca oluyor🙏🥰🍒🫶

Eylül dedim kuzum ben, fakat bölümle ilgili o kadar sinir bozucu haberler duyuyorum ki tüm hevesim kaciyor 🥺 eylülün üçü oldu başlamadım. Umutlar tükendi artık bu ülkede 🥺
canım benim .
senin bilgilerin tazedir diye düşünüyorum.
ondan biraz daha belki geç başlarsın.

Back
X