• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Kurban bayramı tatilinde andrasan a gittik .güzeldi . Pasaport çıkardık ailecek. Yeşil pasaport hakkım oldu. Kısa bir Yunanistan tatili yapılabilir. Bi cesaret
Canim seni gordugume sevindim.
Bizde geçen sene aldık yeşil pasaport Avusturya İsviçre Almanya'ya gittik. Harikaydi
Kanal 3600 yarışma programına katıldım.ben bilirimm m...sonuncu oldum. Çok fena heyecan vardı
Okudum anlamadım.sonra anladım cevaplayamadım falan
Mükemmel olmaya gitmedim zaten .sadece kendimi cesaret anlamında denemek istedim. Başardım onu ...
Ya dün fragmanı gördüm ama izleyemedim
İzleyeceğim mutlaka
Herkese merhaba aranızda hiç kamu mülakatına giren oldu mu?
Ben İçişleri mülakatına girdim
Cok harika geçti 5 soru sordular ve hepsini cevapladım.
Önümdeki çocuk yarı mülakatta odadan çıkartıldı, 2 soru bilemeyince cikarmislar.
Sonuç o asıl olarak yerleşti ben yedeklerden son siradaydim
Üstelik puanım da 84.5 çok iyidi.
Ondan 4 sene sonra mulakatsiz atandimcoksukur

Canim seni gordugume sevindim.
Bizde geçen sene aldık yeşil pasaport Avusturya İsviçre Almanya'ya gittik. Harikaydi

Ya dün fragmanı gördüm ama izleyemedim
İzleyeceğim mutlaka

Önümdeki çocuk yarı mülakatta odadan çıkartıldı, 2 soru bilemeyince cikarmislar.
Kaç seneden sonra yeşil pasaport hakkı oluyor acaba 🤗
Ben daha atanamadım atanıp hak kazanana kadar yaşlanırım gezecek halim kalmaz da işte hayaller hayaller 🤭

Kanal 3600 yarışma programına katıldım.ben bilirimm m...sonuncu oldum. Çok fena heyecan vardı
Okudum anlamadım.sonra anladım cevaplayamadım falan
Mükemmel olmaya gitmedim zaten .sadece kendimi cesaret anlamında denemek istedim. Başardım onu ...
Ben instagram sayfasındaki kendinizi tanıttığınız videodan gördüm sizi 😍 ne kadar zarifsiniz maşallah 🧿 diyet sayfalarında görüyordum sizi. İncecik bir kemik yapınız varmış. Çok güzelsiniz ❤️

Kaç seneden sonra yeşil pasaport hakkı oluyor acaba 🤗
Ben daha atanamadım atanıp hak kazanana kadar yaşlanırım gezecek halim kalmaz da işte hayaller hayaller 🤭
10 sene sonra
Ben de 3.5 senelik memurum. Eşimden dolayı hak kazandım.
Umudunuzu yitirmeyin ben 37 de atandim:dondurma:

Mülakat için illa referans mi gerekiyor yani? 🥺 Benim mezun olduğum bölümde genelde özel sektör tercih ediliyor. Üç kişilik kadro için beş kişi mülakata giriyor mesela. Burada şansım olur mu sizce?

Back
X